Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα και καλη χρονια σε ολους

Μετα το τελευταιο update χθες το πρωι σε MIUI 8 Global 7.1.5/Beta (εκδοση Android 6.0.1) δεν εχω καθολου δεδομενα στο κινητο.Τα ανοιγω αλλα δεν εμφανιζεται καν το εικονιδιο πανω δεξια και φυσικα δεν εχω συνδεση στο ιντερνετ.

Ξερει κανενας γιατι εχω αυτο προβλημα?

ρυθμισεις σιμ με τα δεδομενα -> access points -> apn protocols (2 επιλογες χαμηλα) -> ipv4/ipv6

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παιδιά καλή χρονιά! Είμαι κάτοχος του νότε 3 προ εδώ και 10 μηνες.... Μπήκα στον πειρασμό να αλλάξω ρομ μετά από κάνα 3 βδομάδες λειτουργιας με νέα τον το κινητό δεν φορτίζει εάν δεν είναι κλειστο...Δλδ όταν βάζω να φορτίσει και είναι ανοιχτό δεν φορτίζει το κλείνω και ξεκινάει φόρτιση κανονικά και μετά το ανοίγω και συνεχίζει να φορτίζει κανονικά απλά το εκνευρίστικο είναι ότι πρέπει να το κλείνω κάθε φορά π κουμπωνω το φορτιστή.εχθες το έβαλα στο φορτιστή αυτοκινήτου όμως και φορτίζε κανονικά χωρίς πρόβλημα σε οποιονδήποτε άλλο φορτιστή όμως έχω το παραπάνω πρόβλημα....Υπάρχει περίπτωση να φταίει η ρομ ;;;

Ευτυχία δεν είναι να κάνεις αυτό που θέλεις...

Ευτυχία είναι να ΜΗΝ κάνεις αυτό που ΔΕΝ θέλεις!!!!

:tease:

Καλησπέρα παιδιά καλή χρονιά! Είμαι κάτοχος του νότε 3 προ εδώ και 10 μηνες.... Μπήκα στον πειρασμό να αλλάξω ρομ μετά από κάνα 3 βδομάδες λειτουργιας με νέα τον το κινητό δεν φορτίζει εάν δεν είναι κλειστο...Δλδ όταν βάζω να φορτίσει και είναι ανοιχτό δεν φορτίζει το κλείνω και ξεκινάει φόρτιση κανονικά και μετά το ανοίγω και συνεχίζει να φορτίζει κανονικά απλά το εκνευρίστικο είναι ότι πρέπει να το κλείνω κάθε φορά π κουμπωνω το φορτιστή.εχθες το έβαλα στο φορτιστή αυτοκινήτου όμως και φορτίζε κανονικά χωρίς πρόβλημα σε οποιονδήποτε άλλο φορτιστή όμως έχω το παραπάνω πρόβλημα....Υπάρχει περίπτωση να φταίει η ρομ ;;;

πολυ πιθανον...ποια εβαλες;;;

Γνωρίζει κάποιος να απαντήσει στις απορίες μου; #18556 :help:

Σας ευχαριστώ!!! :)

ΕΛΛΑΣ "Γονατίζω μόνο για να βάλω δύναμη και να σηκωθώ" ΕΛΛΑΣ

πολυ πιθανον...ποια εβαλες;;;

6.0.1 kenzo THUNDER MIUI 8.1 6 10 20 DEVELOPER.. για να είμαι ειλικρινής ένας φίλος μ την περασε.

6.0.1 kenzo THUNDER MIUI 8.1 6 10 20 DEVELOPER.. για να είμαι ειλικρινής ένας φίλος μ την περασε.

Ένας γνωστός μου σε ένα lenovo αν θυμάμαι καλά είχε το ίδιο πρόβλημα και διαπίστωσε πως είχε κολλήσει ιό. Με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων έστρωσε.

Αυτά...

official global stable dev δεν υπαρχει :p:p:p

κατεβαζεις και την περνας μεσω updater...

οδηγιες πρωτη σελιδα "συχνες ερωτησεις"

Η αντίστοιχη της stable 8.1.1.0 rom σε dev ποια είναι και που

Την βρίσκω κανένα λινκ;

Έχω την 8.1.1.0 stable για να περάσω την dev θα πρέπει να έχω

Ξεκλειδώσει η όχι;

Ένας γνωστός μου σε ένα lenovo αν θυμάμαι καλά είχε το ίδιο πρόβλημα και διαπίστωσε πως είχε κολλήσει ιό. Με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων έστρωσε.

Ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω τώρα και θα σου απαντήσω!!

καλημερα, ερωτηση. παρειγγειλε φιλος το kenzo και του ηρθε με την multi 7.1.9.0.0. και θελω να του κανω μεταβαση σε ελληνικη xtrv beta 1 - 8.1.1.0. εκανα αιτηση για ξεκλειδωμα bootloader. προφανως ακολουθω οδηγο απο unofficial σε official και του περνω την τελευταια china dev για να ξεκλειδωσω bootloader. μετα τι κανω? ποιον οδηγο ακολουθω για να φτασω 8.1.1.0???

ευχαριστω

καλημερα, ερωτηση. παρειγγειλε φιλος το kenzo και του ηρθε με την multi 7.1.9.0.0. και θελω να του κανω μεταβαση σε ελληνικη xtrv beta 1 - 8.1.1.0. εκανα αιτηση για ξεκλειδωμα bootloader. προφανως ακολουθω οδηγο απο unofficial σε official και του περνω την τελευταια china dev για να ξεκλειδωσω bootloader. μετα τι κανω? ποιον οδηγο ακολουθω για να φτασω 8.1.1.0???

ευχαριστω

Πριν κάνεις το οτιδήποτε, κάνε έναν έλεγχο μήπως ο bootloader είναι ξεκλείδωτος. Δες

.

Απο που προτείνετε να παρω ενα rn3 pro για τη γυναίκα

αυτη τη στιγμη. Ποιο αξιόπιστο site.

Από Ελλάδα ?

-το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο

-οχι πάντα...

-πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις!

Εγώ προσωπικά παραγγέλνω από αυτά τα τρία (3):

1. Everbuying

2. Fasttech

3. Gearbest

Πάνω κάτω τα ίδια είναι από θέμα αξιοπιστίας και χρόνου παράδοσης. ;)

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Από Ελλάδα ?

:D επειδή αναφέρθηκε σε "site", κατάλαβα ότι θέλει να παραγγείλει από εξωτερικό... :O

Και ήρθε η στιγμή που έσπασε το digitizer.

Ανταλλακτικο από που στην Ελλάδα για πιο γρήγορα?

Τι προτείνετε?

Η αντίστοιχη της stable 8.1.1.0 rom σε dev ποια είναι και που

Την βρίσκω κανένα λινκ;

Έχω την 8.1.1.0 stable για να περάσω την dev θα πρέπει να έχω

Ξεκλειδώσει η όχι;

οποια dev android 6 θες...

μπες sto miui.com και κατεβασε οποια 6.11 και μετα θες... την τελευταια καλυτερα για να μην κατσει να κανει τα updates μετα...

αν δεν περασει θα ξεκλειδωσεις και θα φλασαρεις

----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

αμα δεν θες να ασχοληθεις με flashαρισματα vickmall που ερχεται με official

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ φιλαράκι!!!! :thanks: Πραγματικά με έσωσες!!! :up: :respect:

Εγώ λέω να περάσω την την official global stable. Θα έχω κάποιο θέμα; Έχει μειονεκτήματα έναντι της official global development;

Και κάτι ακόμη. Αφού περάσω την νέα rom (stable ή development), θα χρειαστεί να ξεκλειδώσω με το MiFlashUnlock; Αν ναι, θα μπορέσω με την έγκριση που έχω ήδη ή θα πρέπει να κάνω πάλι αίτηση; Αν δεν είναι απαραίτητο, αλλά εγώ το ξεκλειδώσω μήπως και μου χρειαστεί αργότερα να είναι unlock, θα χάσω κάποιες δυνατότητες - λειτουργίες του κινητού, οπότε καλύτερα να το αφήσω κλειδωμένο ή δεν παίζει ρόλο στη λειτουργία του κινητού, αν είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος ο bootloader;

Τελειώνοντας, το XiaoMiFlash και γενικότερα το φλασάρισμα της νέας rom (stable ή development) πρέπει να το κάνω σε 64bit Windows ή και σε 32bit, θα παίξει κανονικά;

Σ' ευχαριστώ και πάλι!

Καλό Σαββατοκύριακο!!! :)

η stable είναι η σταθερή έκδοση ενώ στην developer βάζουν όλα τα καινούρια χαρακτηριστικά και γενικά ίσως έχει κάποια Bugs αφου είναι "για δοκιμές"

Η developer παίρνει updates και καινούρια χαρακτηριστικα κάθε βδομάδα ενώ η stable παίρνει πολύ πιο αραιά αλλα και πιο σταθερά updates.

Με την ίδια έγκριση μπορείς να ξεκλειδώνεις όσες φορές θες μέχρι να αρθεί η άδεια σου, αν αρθεί πρέπει να ξαναζητήσεις άδεια απο την αρχή. Μπορείς να ξεκλειδώσεις ακόμα και αν δεν θέλεις να αλλάξεις να αλλάξεις ρομ(έτσι για καβάντζα που λέμε) δεν αλλάζει κάτι στην λειτουργία του κινητού (εκτός του οτι είσαι έτοιμος όποτε θες να περάσεις twrp recovery και την custom ελληνική rom όποτε και αν θελήσεις)

Τώρα αυτο για το 32 και 64 εγώ το έκανα σε win10 x64, καλύτερα να σου απαντήσει καποιος πιο ειδικός.

επίσης τσέκαρε εδώ τους guru των xiaomi.:)

-το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο

-οχι πάντα...

-πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις!

η stable είναι η σταθερή έκδοση ενώ στην developer βάζουν όλα τα καινούρια χαρακτηριστικά και γενικά ίσως έχει κάποια Bugs αφου είναι "για δοκιμές"

Η developer παίρνει updates και καινούρια χαρακτηριστικα κάθε βδομάδα ενώ η stable παίρνει πολύ πιο αραιά αλλα και πιο σταθερά updates.

Με την ίδια έγκριση μπορείς να ξεκλειδώνεις όσες φορές θες μέχρι να αρθεί η άδεια σου, αν αρθεί πρέπει να ξαναζητήσεις άδεια απο την αρχή. Μπορείς να ξεκλειδώσεις ακόμα και αν δεν θέλεις να αλλάξεις να αλλάξεις ρομ(έτσι για καβάντζα που λέμε) δεν αλλάζει κάτι στην λειτουργία του κινητού (εκτός του οτι είσαι έτοιμος όποτε θες να περάσεις twrp recovery και την custom ελληνική rom όποτε και αν θελήσεις)

Τώρα αυτο για το 32 και 64 εγώ το έκανα σε win10 x64, καλύτερα να σου απαντήσει καποιος πιο ειδικός.

επίσης τσέκαρε εδώ τους guru των xiaomi.:)

Χίλια ευχαριστώ φίλε μου!!! :thanks:

Ήσουν κατατοπιστικότατος :up: !!!! Πάω λοιπόν για το πρώτο φλασάρισμά μου!!! :p

Να 'σαι καλά και πάλι!!! ;)

Παιδια μια φουλ εξυπηρετηση να το παραγειλω online.....

Μπορει να ανεβασει (αν δεν το εχετε κανει) μι φωτογραφια με φωτισμο,και μια με χαμηλο....???

Επισης,καποιο κατάστημα να δεχετε paypal...??? διοτι εδώ το βρισκω 210 ευρω

android or ios or wm......who cares.....???

Να ρωτήσω κάτι με rom 8.1.1.0 global stable μπορώ να περάσω την αντίστοιχη dev rom

Με το updater του κινητού με κλειδωμένο bootloader η θα το μπρικαρω;

Το δικο μου το πηρα απο vickmall και ηταν σε ολα αψογοι. Τωρα τους στελνω καποια email και απαντηση μηδεν κ με φοβιζει λιγο να κινηθω παλι σε αυτους

Έχω το Redmi Note 3 Pro εδώ και 3 μήνες. Δεν το έχω πειράξει καθόλου. Φοράει την MIUI Global Stable 8.0.1.0.0.

Εδώ και περίπου 2 εβδομάδες παρατήρησα το εξής πρόβλημα. Η μπαταρία με την μέτρια χρήση που το κάνω κρατάει 3 με 3,5 μέρες. Τελευταία όμως αφού το βγάλω από την φόρτιση (στο 100%) αρχίζει η μπαταρία να πέφτει πάρα πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα να κρατάει 1 μέρα. Για να επανέλθει το κινητό στα φυσιολογικά του πρέπει να το σβήσω ή να κάνω reboot. Τότε πάλι η μπαταρία κρατάει πάρα πολύ. Πρέπει δηλαδή μετά από κάθε φόρτιση να κλείνω και να ανοίγω το τηλέφωνο για να δουλεύει όπως δούλευε.

Τι συμβαίνει κατά τη φόρτιση και μετά η μπαταρία πέφτει πάρα πολύ γρήγορα;

Ενεργοποιείται κάποια εφαρμογή που μου τρώει τόσο γρήγορα την μπαταρία; Και αν ναι πως μπορώ να τη "σκοτώσω";

Καλημέρα!

Με την πολύτιμη βοήθειά σας, πέρασα την Official Global Stable rom (είχα unofficial rom) στη συσκευή μου και κατόπιν την ξεκλείδωσα. Τώρα θα ήθελα να αφαιρέσω κάποιες εφαρμογές που έχει μέσα. Λογικά θα πρέπει να μπω στην διαδικασία root.

1. Τι θα χρειαστώ για να το κάνω αυτό;

2. Υπάρχει κάποιος οδηγός;

3. Τι θα πρέπει να προσέξω;

4. Ποιές εφαρμογές δεν θα πρέπει να πειράξω;

5. Αφού τελειώσω, να το κάνω unroot ή να το αφήσω ως έχει (rooted);

Σας ευχαριστώ!

Edited by Skydiver80

Έχω το Redmi Note 3 Pro εδώ και 3 μήνες. Δεν το έχω πειράξει καθόλου. Φοράει την MIUI Global Stable 8.0.1.0.0.

Εδώ και περίπου 2 εβδομάδες παρατήρησα το εξής πρόβλημα. Η μπαταρία με την μέτρια χρήση που το κάνω κρατάει 3 με 3,5 μέρες. Τελευταία όμως αφού το βγάλω από την φόρτιση (στο 100%) αρχίζει η μπαταρία να πέφτει πάρα πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα να κρατάει 1 μέρα. Για να επανέλθει το κινητό στα φυσιολογικά του πρέπει να το σβήσω ή να κάνω reboot. Τότε πάλι η μπαταρία κρατάει πάρα πολύ. Πρέπει δηλαδή μετά από κάθε φόρτιση να κλείνω και να ανοίγω το τηλέφωνο για να δουλεύει όπως δούλευε.

Τι συμβαίνει κατά τη φόρτιση και μετά η μπαταρία πέφτει πάρα πολύ γρήγορα;

Ενεργοποιείται κάποια εφαρμογή που μου τρώει τόσο γρήγορα την μπαταρία; Και αν ναι πως μπορώ να τη "σκοτώσω";

Δεν έχεις official ROM. Έχεις την πειραγμενη μουφα ρομ που βάζουν κάποια κινεζομαγαζα και έχουν συνήθως πολλά και σοβαρά προβλήματα. Εξ ου και το πρόβλημα σου.

Τσεκαρε την πρώτη σελίδα του νήματος και ακολούθησε τους κατάλληλους οδηγούς για να περάσεις official ROM μέσω edl mode.

Δεν έχεις official ROM. Έχεις την πειραγμενη μουφα ρομ που βάζουν κάποια κινεζομαγαζα και έχουν συνήθως πολλά και σοβαρά προβλήματα. Εξ ου και το πρόβλημα σου.

Τσεκαρε την πρώτη σελίδα του νήματος και ακολούθησε τους κατάλληλους οδηγούς για να περάσεις official ROM μέσω edl mode.

Ευχαριστώ πολύ που ασχολήθηκες. Το σκέφτηκα και εγώ, αλλά γιατί μου βγάζει αυτό το πρόβλημα τελευταία; Και γιατί λύνεται όταν κλείσω-ανοίξω το κινητό; Επίσης, δεν ξέρω αν θέλω να μπω στη διαδικασία να περάσω άλλη ρομ, μιας που δε το έχω και πολύ! Διαβάζω τι πρέπει να κάνω αλλά πολλά είναι ακαταλαβίστικα.