dennis35 Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Καλημέρα σε όλους.ειμαι νέος κ πρόσφατος κάτοχος του κινητού και θα ήθελα μία μικρή βοήθεια.εχω την έκδοση MIUI 8.0 stable 8.0.1.0.0 LHOMIDG και android version 5.1.1 LMY47V.ειναι official ή όχι;θα έχω θέματα;το έχω σχεδόν ένα μήνα κ προς το παρόν δουλεύει απροβληματιστα.αν δεν είναι και πρέπει να κάνω κάτι μπορείτε να μου πείτε εναν οδηγό και μία ρομ που να είναι σταθερή;ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 εφοσον δεν εχει προβληματα, ποιος ο λογος να το πειραξεις/αναβαθμισεις; ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis35 Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 εφοσον δεν εχει προβληματα, ποιος ο λογος να το πειραξεις/αναβαθμισεις; ;) Για να προλαβω τυχόν καταστάσεις που μπορεί να δημιουργηθούν ή να τύχουν και καλύτερα να είμαι ενημερωμένος στο τι θα πρέπει να κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 τοτε βαλε την ελληνικη. οδηγιες και ινφο στο πρωτο ποστ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Καλημέρα σε όλους.ειμαι νέος κ πρόσφατος κάτοχος του κινητού και θα ήθελα μία μικρή βοήθεια.εχω την έκδοση MIUI 8.0 stable 8.0.1.0.0 LHOMIDG και android version 5.1.1 LMY47V.ειναι official ή όχι;θα έχω θέματα;το έχω σχεδόν ένα μήνα κ προς το παρόν δουλεύει απροβληματιστα.αν δεν είναι και πρέπει να κάνω κάτι μπορείτε να μου πείτε εναν οδηγό και μία ρομ που να είναι σταθερή;ευχαριστώ εκ των προτέρων. δεν είναι official αυτη που έχεις πάντως και απο οτι λένε οι περισσότεροι αργά η γρήγορα θα σου βγάλει προβληματα Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anddem Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 καλησπερα παιδια. Υπάρχει περίπτωση να βγαζει σφλματα το Miflash λογω χαμηλης μπαταριας? πριν 3 ημερες που mprikare ειχα 20 τα 100. οταν το συνδεω και αναβοσβηνει το κοκκινο led φορτιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Επιστρέφω με λίγα νέα από την cm14.1 Η μπαταρία είναι εξαιρετική, όπως και στην cm13. 24 ώρες μετά είμαι ακόμα με 50% και 4,5 ώρες οθόνη. Επιπλέον υπάρχει μια ώρα μουσική μέσω Spotify (με κλειστή δηλαδή οθόνη αλλά το κινητό "ξυπνιο") και δέκα λεπτακια κλήσης. Επισης, το Hotspot πλέον δουλεύει ενώ με την δική μου χρήση ακόμα να φτιάξουν το screen mirroring σε TV. Τέλος, ο Radon (μιας και αυτόν χρησιμοποιώ πάντα) υποστηρίζει πλέον αυξημένες ταχύτητες φόρτισης αν και ακόμα δεν φλασαρα την τελευταία έκδοση του αλλά και όταν το κάνω δεν νομίζω να πρόσθεση mA. Το κινητό φορτίζει μια χαρά γρήγορα και δεν αξίζει να ριψοκινδυνευσω την υγεία της μπαταρίας (όσο κιαν αποδείχθηκε πως οι παραπάνω τιμές που προστέθηκαν είναι ασφαλείς). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 καλησπερα παιδια. Υπάρχει περίπτωση να βγαζει σφλματα το Miflash λογω χαμηλης μπαταριας? πριν 3 ημερες που mprikare ειχα 20 τα 100. οταν το συνδεω και αναβοσβηνει το κοκκινο led φορτιζει? Δεν νομίζω να παίζει ρόλο η μπαταρία αλλά αφού δεν έχεις επιλογή άστο ένα μισάωρο στην φόρτιση και ξαναδοκιμασε. Edit: Συγνώμη για το διπλό ποστ. Νόμιζα πως το Tapatalk θα τα ενώσει. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Έχεις το 2γβ? Καλά θυμάμαι? Απο ραμ πως τα πάει? Φμ έχει κανονικά? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Εδιτ: επίσης αν κάνεις και ένα τεστ μπαταρίας με gaming θα με βοηθήσεις πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 (edited) Έχεις το 2γβ? Καλά θυμάμαι? Απο ραμ πως τα πάει? Φμ έχει κανονικά? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Εδιτ: επίσης αν κάνεις και ένα τεστ μπαταρίας με gaming θα με βοηθήσεις πολύ! Έχω το 3gb ram. Η χρήση που κάνω δεν θα έλεγα πως είναι και πολύ σκληρή αφού δεν αγγίζω παιχνίδι με "ζόρικα" γραφικά πλέον. Παραθέτω και μερικά screenshots μήπως βγάλεις κάποια άκρη από αυτά. Πάντως η αλήθεια είναι πως ποτέ μου δεν είχα κάποιο θέμα με την ram σε οποιαδήποτε Cm rom (γενικά aosp), και αυτή δεν είναι εξαίρεση. Μιας και έστειλες την ερώτηση όμως έκανα ένα μικρό τεστ. Άνοιξα: Tapatalk, chrome (ανοιγμενο στο fb), messenger, Twitter, YouTube, Instagram, ρυθμίσεις. Και όλα έτρεχαν κανονικά. Εκεί που μπορώ να σημειώσω μια αλλαγή στην ram έχει να κάνει με την έκδοση Android. Η εναλλαγή από εφαρμογή σε άλλη πρόσφατη εφαρμογή είναι πολύ πιο εύκολη και γρήγορη (με διπλό tap στο κουμπί των προσφάτων σε πάει στην προηγούμενη εφαρμογή σου) ενώ η nougat πλέον υποστηρίζει και multiwindow. Δεν το χρησιμοποιώ συχνά αλλά είναι εκεί και δουλεύει. Για fm βλέπω υπάρχει η εφαρμογή αλλά δεν την έχω δοκιμάσει και δεν έχω ακουστικά εδώ κοντά τώρα (σίγουρα δεν δουλεύει χωρίς καθόλου ακουστικά όπως στην miui, αλλά αυτό ίσχυε και στην cm13). Θα στο χρωστάω homework για το βραδάκι αυτό :) Α τώρα είδα και το Edit σου.. Όπως και πριν δεν παίζω παιχνίδια.. Αν τύχει και κατεβάσω κανένα και παίξω θα σε ενημερώσω. Πιστεύω όμως με βάση όλη την εμπειρία που έχω με την cm14.1 πως δεν θα διαφέρει καθόλου από την cm13. Edited December 11, 2016 by NickName98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Οκ! Να σαι καλά! BTW το Χ στο σημα τι είναι? Εκεί δε θα έπρεπε να δείχνει network type (2g,3g,4g)? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Οκ! Να σαι καλά! BTW το Χ στο σημα τι είναι? Εκεί δε θα έπρεπε να δείχνει network type (2g,3g,4g)? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Α είναι χαζομάρα της Cm που ακόμα δεν έχω βρει πως απενεργοποιειται. Όταν έχεις κλειστά τα δεδομένα στο δείχνει έτσι. Χαζό μιας και το μυαλό δεν πάει στα δεδομένα αλλά έτσι είναι.. Αν ανοίξω τα δεδομένα φεύγει. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 (edited) Επιστρέφω με λίγα νέα από την cm14.1 Στου αδερφού μου μετά την αναβάθμιση από cm13 έχασε τθς κεραίες, δεν ειχε καθόλου σήμα και στις δύο κάρτες, καλούσε όμως και τον καλούσαν αλλά δεν ακουγόταν κι ούτε άκουγε... Δοκιμάσαμε να περάσουμε mui, αλλά τώρα δεν ανοίγει το wifi (Έγινε φλασαρισμα σε official και μετα σε Ελληνική από την κοινότητα) Κάποια άποψη/βοήθεια σχετικά; Edit: Επειδή έχει κρατηθεί το id του προηγούμενου κατόχου (αγοράστηκε μεταχειρισμένο) μπορεί να διαγραφεί ; Δεν μπορεί να προχωρήσει στο άνοιγμα της συσκευής Edited December 11, 2016 by terry39 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Στου αδερφού μου μετά την αναβάθμιση από cm13 έχασε τθς κεραίες, δεν ειχε καθόλου σήμα και στις δύο κάρτες, καλούσε όμως και τον καλούσαν αλλά δεν ακουγόταν κι ούτε άκουγε... Δοκιμάσαμε να περάσουμε mui, αλλά τώρα δεν ανοίγει το wifi (Έγινε φλασαρισμα σε official και μετα σε Ελληνική από την κοινότητα) Κάποια άποψη/βοήθεια σχετικά; Φαντάζομαι ότι απλά αναβάθμισε από cm13 χωρίς Wipe data και system που είναι υποχρεωτικά όταν πας από μια έκδοση Android σε μια άλλη. Τουλάχιστον στις μη επίσημες (από τον κατασκευαστή) είναι υποχρεωτικό. Στην δική μας περίπτωση όχι απλά θέλει clean Wipe αλλά και άλλο, νέο, firmware. Μου είχε τύχει και εμένα ένα τέτοιο θεματακι. Παρόμοιο δηλαδή. Είχα πάει σε Cm με παλιό firmware, έκανε θέματα, πήγα miui ελληνική και τα ίδια θέματα συνέχισαν να υπάρχουν. Μετά φλασαρα ξανά Cm13 με σωστό firmware και έφτιαξαν όλα. Και έμεινα εκεί. Αλλά τώρα εφόσον πέρασες την επίσημη δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνεχίζει το πρόβλημα. Μήπως ξέρουν τα παιδιά εδώ αν μπορεί να φτιαχτει το πρόβλημα φλασαροντας το τελευταίο firmware? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Ναι απο 13 και για να μην χασει κάτι καλό είναι να δοκιμάσει την εγκατάσταση χωρίς να κανει clean installation,απλα τα wipe που γίνονται και σε απλή αναβάθμιση. Απλα όπως είπαμε πρωτα το firmware και ROM,μετα restart σε fastboot για το ξεκλειδωμα και καπάκι παλι πίσω στο twrp για εγκατάσταση Ρομ ξανά +gapps+ αν θέλουμε άλλο kernel (radon). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalibas Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 μπαινεις σε twrp πατάς προχωρημένες μετά πατάς διαχείριση αρχείων βρίσκεις τον φάκελο data και τον πατάς μετα βρισκεις τον φάκελο system τον πατάς κατεβαίνεις κατω και βρίσκεις το αρχείο gatekeeper-pasword.key το πατάς και επιλέγεις διαγραφή μετα επανεκκινηση Χίλια ευχαριστώ! Δούλεψε! Παράθεση Nokia 3510 - Nokia 3510i - Siemens SX1 - Sony Ericsson W300 - Motorola MING A1200e - (A-phones: Sony Ericsson J132 - Nokia 1112) - HTC Wildfire - Motorola Moto G 1st gen - Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Φμ έχει κανονικά? Το τσέκαρα και ναι! Δουλεύει μια χαρά. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Synthercat Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Global Stable 8.1.1 rolling update Και official και Ελληνικά Αν δεν θέλετε να περιμένετε να το πάρετε απο OTA μπορείτε να το βρείτε εδώ : http://www.fonearena.com/blog/206218/xiaomi-redmi-note-3-miui-8-1-1-0-android-6-0-marshmallow-update-starts-rolling-out-in-india.html Κατεβάζεις το αρχείο το περνας στο κινητό με αντιγραφή μπαίνεις μέσα στο updater του κινητού και το περνάς απο εκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Επιστρέφω με λίγα νέα από την cm14.1 Η μπαταρία είναι εξαιρετική, όπως και στην cm13. 24 ώρες μετά είμαι ακόμα με 50% και 4,5 ώρες οθόνη. Επιπλέον υπάρχει μια ώρα μουσική μέσω Spotify (με κλειστή δηλαδή οθόνη αλλά το κινητό "ξυπνιο") και δέκα λεπτακια κλήσης. Επισης, το Hotspot πλέον δουλεύει ενώ με την δική μου χρήση ακόμα να φτιάξουν το screen mirroring σε TV. Τέλος, ο Radon (μιας και αυτόν χρησιμοποιώ πάντα) υποστηρίζει πλέον αυξημένες ταχύτητες φόρτισης αν και ακόμα δεν φλασαρα την τελευταία έκδοση του αλλά και όταν το κάνω δεν νομίζω να πρόσθεση mA. Το κινητό φορτίζει μια χαρά γρήγορα και δεν αξίζει να ριψοκινδυνευσω την υγεία της μπαταρίας (όσο κιαν αποδείχθηκε πως οι παραπάνω τιμές που προστέθηκαν είναι ασφαλείς). η θύρα υπερύθρων σου δουλεύει; Είμαι με cm13 και τον τελευταίο radon, αλλά από τότε που έβαλα τον radon kernel, η θύρα σταμάτησε να δουλεύει... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asteri72 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Μια ερώτηση παιδιά. Θέλω να πάρω το κινητό για την ανιψιά μου (19 ετών). Μπορείτε να μου πείτε με ποια ROM να παραγγείλω; Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STOLIS Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Μια ερώτηση παιδιά. Θέλω να πάρω το κινητό για την ανιψιά μου (19 ετών). Μπορείτε να μου πείτε με ποια ROM να παραγγείλω; Ευχαριστώ!!! Official Global Stable και παιζουν τα παντα αψογα out of the box Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 η θύρα υπερύθρων σου δουλεύει; Είμαι με cm13 και τον τελευταίο radon, αλλά από τότε που έβαλα τον radon kernel, η θύρα σταμάτησε να δουλεύει... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δεν το χρησιμοποιησα ποτε. καμια εφαρμογη για να τεσταρω; Official Global Stable και παιζουν τα παντα αψογα out of the box εχει ελληνικα η stable πλεον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asteri72 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Official Global Stable και παιζουν τα παντα αψογα out of the box Οκ Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 δεν το χρησιμοποιησα ποτε. καμια εφαρμογη για να τεσταρω; εχει ελληνικα η stable πλεον; MI remote Επίσης τώρα που το πρόσεξα, με τον τελευταίο radon δε δουλεύει ούτε ο proximity sensor... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts