jogoon Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Ποιους φακελους δεν σου εμφανιζει; οκ το βρηκα φιλε μου δικια μου απροσεξια (βγαζει κατευθειαν επιλογη για να μπορεις να βλεπεις τα folders) σε ευχαρισω για τον χρονο σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Αν μπορείς τσεκαρε σε παρακαλώ, Ασφάλεια/ Αυτόματες εργασίες βγάζει force close? Ναι, μου το κάνει και εμένα Force close... zaf_4 means Zafeira Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Γυρίστε σε αγγλικά τη γλώσσα ρυθμίστε το και μετά ξανά Ελληνικά σε εμένα έτσι δούλεψε Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Γυρίστε σε αγγλικά τη γλώσσα ρυθμίστε το και μετά ξανά Ελληνικά σε εμένα έτσι δούλεψε Στα αγγλικά όντως το έδειξε. Όταν το γύρισα στα ελληνικά έκανε πάλι σε μενα force close. zaf_4 means Zafeira Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tacolla Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 καλησπερα στη παρεα, απο τοτε που εβαλα της νεες ελληνικες dev και περασα σε android 6, δε μου δινει επιλογη αλλαγης γραμματοσοσειρας. Υπαρχει τροπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 καλησπερα στη παρεα, απο τοτε που εβαλα της νεες ελληνικες dev και περασα σε android 6, δε μου δινει επιλογη αλλαγης γραμματοσοσειρας. Υπαρχει τροπος? Νομίζω αν ακολουθήσεις αυτόν τον οδηγό θα είσαι εντάξει. http://en.miui.com/thread-318850-1-1.html Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Ρε παιδια υπαρχει τροπος να βαλω το region στη μεγαλη βρετανια, γιατι καθε φορα που κανω reboot. μου αλλαζει η ωρα και πρεπει να συνδεθει στο διαδίκτυο για να την φερει στα σωστα της Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Ρε παιδια υπαρχει τροπος να βαλω το region στη μεγαλη βρετανια, γιατι καθε φορα που κανω reboot. μου αλλαζει η ωρα και πρεπει να συνδεθει στο διαδίκτυο για να την φερει στα σωστα της τι ρομ εχεις;; επισης γιατι δεν κλεινεις την αυτοματη ενημερωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Καλημέρα να κάνω μία ερώτηση για τον συγχρονισμό. Έχω ενεργοποιημενο τον αυτόματο συγχρονισμό και αποτι έχω καταλάβει έχει κάνει σε φωτογραφίες βίντεο και ρυθμίσεις κινητού και εφαρμογών. Το πρόβλημα είναι πως όταν θέλω να διαγράψω κάποιες φωτογραφίες μου το κάνει, αλλά όταν μπω μετά από κάποιες ώρες ξανά στη συλλογή τις βλέπω και πάλι.... Είναι αρκετά σπαστικό. Κάποια λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas45 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 (edited) @Stakantzi Πρέπει να τις διαγραψεις και από το Mi account σου. Σου ξαναεμφανιζονται κάθε φορά που κάνεις συγχρονισμό. Μπες στο miaccount πήγαινε στο section photo τικαρισε και διέγραψε ότι δεν θες. Επίσης μπορείς να επιλέξεις και το τι θες να συγχρονίζει το τηλέφωνό με το miaccount, θα μπορούσες π.χ να διαλέξεις να μην συγχρονίζει τις photo. Edited October 17, 2016 by kostas45 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 @Stakantzi Πρέπει να τις διαγραψεις και από το Mi account σου. Σου ξαναεμφανιζονται κάθε φορά που κάνεις συγχρονισμό. Μπες στο miaccount πήγαινε στο section photo τικαρισε και διέγραψε ότι δεν θες. Επίσης μπορείς να επιλέξεις και το τι θες να συγχρονίζει το τηλέφωνό με το miaccount, θα μπορούσες π.χ να διαλέξεις να μην συγχρονίζει τις photo. Κώστα καλημέρα Μπήκα στο account πήγα στο cloud μετά storage διάλεξα το section των photos και τις διέγραψα από εκεί. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Επιβεβαίωσε ή διωρθωστε. Καθώς έχω πάρει την 6.0.1 μεσω της official global dev για να περάσω σε ελληνική χωρίς να έχω ενδεχόμενα απώλειας ιμει πρέπει να περάσω σε ελληνική dev υποχρεωτικά. Σωστά? https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/6126-ROM-MiUi-8-Custom-Rom-για-το-RedmiNote3-Pro-Kenzo-MiUi8-6-9-29/#description Αυτή του γκαλεν είναι 6αρα σωστά? Για να φλασαρω ρομ δεν είναι υποχρεωτικό να έχω sd card , σωστά? Αλλά τι πρέπει να κάνω όταν την ρίξω χύμα στο κινητό για να μην διαγράψει και την νέα ρομ? Ποια διαδικασία ακολουθώ? καποια γνώμη? Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 (edited) καποια γνώμη? ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ Μετά το format data σύνδεση στο pc και πέρασμα την ρομ. Αν έχεις drivers θα είναι όλα οκ.. Αν όχι.... ίσως σε βοηθήσει κάποιος... Edited October 17, 2016 by geoanto555 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STOLIS Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Παιδιά καλησπέρα, μηπως γνωρίζει κανείς πως δουλεύει το "Smartcover mode"? Παιρνει σήμα απ το proximity sensor ή έχει μαγνητάκι και θέλει ειδική θήκη για να λειτουργήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Παιδιά καλησπέρα, μηπως γνωρίζει κανείς πως δουλεύει το "Smartcover mode"? Παιρνει σήμα απ το proximity sensor ή έχει μαγνητάκι και θέλει ειδική θήκη για να λειτουργήσει? Θέλει ειδική θήκη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 (edited) ευχαριστώ για την απάντηση. Τελευταία του galen βλέπω αυτή. https://www.androidfilehost.com/?fid=457095661767101964 Περνάω αυτή ή κάποια προηγούμενη πχ 6.9.29 , 6.9.22 ? Μπορεις να μου στείλεις ένα λινκ με την διαδιακασία εγκατάστασης της ? εκει μεσα θα περιέχονται και λινκ για τους drivers που ανέφερες? Edited October 17, 2016 by THANKIN Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Μπορεις να μου στείλεις ένα λινκ με την διαδιακασία εγκατάστασης της ? Στην πρώτη σελίδα έχει οδηγίες..... Βάλε και το format data / reboot recovery αν σου ζητήσει κωδικό το twrp... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STOLIS Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Θέλει ειδική θήκη... Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Στην πρώτη σελίδα έχει οδηγίες..... Βάλε και το format data / reboot recovery αν σου ζητήσει κωδικό το twrp... Εδω ειμαι εγω? τους σωστούς drivers που τους βρίσκουμε? Από του galen τελικά ποια βάζουμε την τρεχουσα ή κάποια προηγούμενη? Πέρασμα custom recovery και Ελληνική ρομ Πάνε στον δίσκο C: και σβήσε τον φάκελο adb με ότι έχει μέσα.(Αν υπάρχει) 1) Κατεβάζουμε το αρχείο adb και την Ελληνική ρομ 2) Περνάμε την Ελληνική ρομ (το αρχείο .zip) στην εσωτερική μνήμη του κινητού (copy-paste) 3) Κάνουμε extract τα αρχεία που βρίσκονται στο adb.rar στο C:\adb 4) Ενεργοποιούμε στο κινητό USB Debugging (Εντοπισμός σφαλμάτων USB) Settings (Ρυθμίσεις) => Additional Settings (Πρόσθετες ρυθμίσεις) => Developer options (Επιλ. για προγραμματιστές) 5) Τρέχουμε το CMD ως administrator(διαχειριστές) 6) Γράφουμε cd C:\adb 7 )συνδέουμε την συσκευή μας στο PC μέσω του USB. 8)Πληκτρολογούμε adb devices Αν η συσκευή μας έχει τους σωστούς Drivers θα μας εμφανίσει την συσκευή μας ως μορφή ενός κωδικού. Συνεχίζουμε μόνο αν δούμε το παραπάνω.. 9) πληκτρολογούμε στο CMD την εντολή: adb reboot bootloader 10) Αφού δούμε το λαγουδάκι πληκτρολογούμε στο CMD την παρακάτω εντολή: fastboot flash recovery twrp-3.0-kenzo-07.03.2016.img (και βλέπουμε ότι ολοκληρώνεται) 11) Τώρα πληκτρολογούμε την εντολή: fastboot reboot και πατώντας το "Volume UP" πατάμε enter για να εκτελεστεί η εντολή 12) Με το που δούμε το Mi logo αφήνουμε το Volume Up και το κινητό φορτώνει το TWRP. 13) Μόλις μπούμε πατάμε το δεξί κουμπί από τα δύο περίπου στη μέση για να αλλάξουμε τη γλώσσα στα Αγγλικά. Πάμε wipe ->advanced wipe και επιλέγετε cache + dalvik cache + data 14) Πάμε συνέχεια και επιλέγουμε Install-> και βρίσκουμε το .zip αρχείο που έχουμε περάσει στο κινητό reboot system και είσαι οκ Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 mi pc suite & miflash θα είσαι οκ λογικά... Το μόνο που μπορεί να σε δυσκολέψει είναι αν συ βγάλει κωδικό το twrp... Εκεί κάνεις format data-reboot recovery.. Συνεχίζεις με ξανα- πέρασμα την ρομ... Ο οδηγός είναι οκ.. Την τελευταία γκαλεν βάλε.. ειναι πολύ καλή, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 mi pc suite & miflash θα είσαι οκ λογικά... Το μόνο που μπορεί να σε δυσκολέψει είναι αν συ βγάλει κωδικό το twrp... Εκεί κάνεις format data-reboot recovery.. Συνεχίζεις με ξανα- πέρασμα την ρομ... Ο οδηγός είναι οκ.. Την τελευταία γκαλεν βάλε.. ειναι πολύ καλή, αυτην προτεινεις;;;;;; Kenzo_THUNDER_MiUi8-6.10.13.zip https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/6126-ROM-MiUi-8-Custom-Rom-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-RedmiNote3-Pro-Kenzo-MiUi8-6-10-13/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 αυτην προτεινεις;;;;;; Kenzo_THUNDER_MiUi8-6.10.13.zip https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/6126-ROM-MiUi-8-Custom-Rom-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-RedmiNote3-Pro-Kenzo-MiUi8-6-10-13/ Αυτό δεν είπα; Αν και μόνο με 2 μέρες χρήσης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotzilas Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Καλησπερα αλανια,μολις επιστρεφω μια θηκη επειδη ηταν μικρη αφου εχω το note 3 pro eu.Εχετε να προτεινετε καποια χωρις να τη πατησω παλι;Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Καλησπερα αλανια,μολις επιστρεφω μια θηκη επειδη ηταν μικρη αφου εχω το note 3 pro eu.Εχετε να προτεινετε καποια χωρις να τη πατησω παλι;Ευχαριστω εκ των προτερων το special edition να φανταστώ και πρέπει να πας στο άλλο νημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Αυτό δεν είπα; Αν και μόνο με 2 μέρες χρήσης... Μπορει να εννοούσες την stable version thunder 8.0.1.0 του gkalen!!!!! Αλλά εσύ λες την Dev version 6.10.13 του gkalen.. Σωστά;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts