Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι φίλε μου την global

Τώρα ποιά έχεις (global ή κινεζική);

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Τώρα ποιά έχεις (global ή κινεζική);

Global stable 8.0.1... Απο ότι κατάλαβα έχουν κλειδώσει τα ota updates και τα Manual updates από το κατάστημα και λογικά θα χρειαστεί να βάλω fastboot rom.. Έλεγα πως θα την γλυτώσω αλλά δεν το βλέπω

Global stable 8.0.1... Απο ότι κατάλαβα έχουν κλειδώσει τα ota updates και τα Manual updates από το κατάστημα και λογικά θα χρειαστεί να βάλω fastboot rom.. Έλεγα πως θα την γλυτώσω αλλά δεν το βλέπω

Στις γλώσσες υπάρχουν τα ελληνικά; Για τσέκαρε λίγο.

Μπορώ να στείλω την αίτηση για να ξεκλειδώσουν το bootloader και να βάλω την dev όταν μου έρθει το μήνυμα ή πρέπει από τότε που στέλνεις το μήνυμα να έχεις dev μέσα; αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα

----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στις γλώσσες υπάρχουν τα ελληνικά; Για τσέκαρε λίγο.

Ναι υπάρχουν.. Με ελληνικά το έχω

Μπορώ να στείλω την αίτηση για να ξεκλειδώσουν το bootloader και να βάλω την dev όταν μου έρθει το μήνυμα ή πρέπει από τότε που στέλνεις το μήνυμα να έχεις dev μέσα; αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα

----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι υπάρχουν.. Με ελληνικά το έχω

Φίλε δεν έχεις global Stable. Multi έχεις. Η global Stable δεν έχει ελληνικά. Γι αυτό δεν την περνάει. Δες στα λινκ στο πρώτο ποστ.

Φίλε δεν έχεις global Stable. Multi έχεις. Η global Stable δεν έχει ελληνικά. Γι αυτό δεν την περνάει. Δες στα λινκ στο πρώτο ποστ.

Οοο πόσο βλακας είμαι.. Ευχαριστώ φίλε με εσωσες από brick λογικά.. Είδα τον οδηγό θα το κάνω τις επόμενες μέρες.. Μόλις ήρθε το κινητό και σε τέτοια θέματα λαχταρω το note 2 μου που από την πρώτη μέρα με twrp έκανα ότι ήθελα

Παιδια καλησπερα. Το vickmall τελικα μου εστειλε καινουριο και επιβεβαιωνει για αλλη μια φορα ορι ειναι κορυφη. Πρωτη φορα xiaomi. Αυτο που με εχει ξενερωσει η αυτοματη φωτεινοτητα με το καλημερα. Ειναι παρα πολυ χαμηλη και τωρα το βραδυ ειναι χαλια δε βλεπω τιποτα. Εχω παρει με official dev rom ελληνικα και updates. Πειτε καμια ιδεα. Ευχαριστω.

Οοο πόσο βλακας είμαι.. Ευχαριστώ φίλε με εσωσες από brick λογικά.. Είδα τον οδηγό θα το κάνω τις επόμενες μέρες.. Μόλις ήρθε το κινητό και σε τέτοια θέματα λαχταρω το note 2 μου που από την πρώτη μέρα με twrp έκανα ότι ήθελα

Τίποτα φίλε. Να είσαι καλά.

Παιδια καλησπερα. Το vickmall τελικα μου εστειλε καινουριο και επιβεβαιωνει για αλλη μια φορα ορι ειναι κορυφη. Πρωτη φορα xiaomi. Αυτο που με εχει ξενερωσει η αυτοματη φωτεινοτητα με το καλημερα. Ειναι παρα πολυ χαμηλη και τωρα το βραδυ ειναι χαλια δε βλεπω τιποτα. Εχω παρει με official dev rom ελληνικα και updates. Πειτε καμια ιδεα. Ευχαριστω.

Απενεργοποίησε την αυτόματη φωτεινότητα.

Guys, με 3rd party sms app όπως το chompSMS έχετε πρόβλημα με τα εισερχόμενα; Δλδ να μην έρχονται;

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Συγγνώμη που παρεμβαίνω αλλά κι εγώ είχα κάποια χαμένα SMS και μάλλον οφειλόταν στο ότι είχα βάλει στις ρυθμίσεις της μπαταρίας, την εξοικονόμηση στο μέγιστο και την εφαρμογή που είχα κατεβάσει για SMS, να μπλοκάρεται. Ίσως αυτό να έκανε τη ζημιά. Δεν έχω παρατηρήσει να έχει ξανασυμβεί

Edit

Παραθέτω και screenshots για να καταλάβουν όλοι τι λέωhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20161001/b4f9b27aa2b5062ee851ef501cbf8805.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20161001/bd2ce8a168b6af6139fffdfd5d344814.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20161001/1d39dbe4387b9f90c8089167fa8d0ee2.jpg

Στάλθηκε από MI 5 με gkalen rom

καλησπερα, αναβαθμισα την ελληνικη dev απο 6.9.15 σε 6.9.29. εχω προβλημα με τα widget, eortologio(ολα οσα δοκιμασα) και weather apps(παλι ολα, εκτος του μαμισιου) δεν τρεχουν μετα απο επανεκινηση, τι μπορει να φταιει? το προβλημα αυτο δεν το ειχα με καμια απο τις προηγουμενες ΡΟΜ

Κάνεις δεν έχει θέμα με τα widget στην 6.9.29 dev δηλαδή; πως μπορώ να γυρίσω σε προηγούμενη dev?

Οκ πέρασα την v8 και όλα καλά τώρα.. Ευχαριστώ φίλε μου πάρα πολύ

Υπαρχει τροπος να παιζει το youtube, με.κλειστη οθονη?η εστω χωρις να εισαι μεσα στην εφαρμογη?

Γινεται με root και καποιο module απο xposed, νομιζω youtube background.

Ειμαι με stable global, χωρις ροοτ κτλ..

Καποιος τροπος?εστω με καποια αλλη εφαρμογη?

Καλημέρα, εγώ χρησιμοποιώ την εφαρμογή ogyoutube.

Googlare το.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος

Κάνεις δεν έχει θέμα με τα widget στην 6.9.29 dev δηλαδή; πως μπορώ να γυρίσω σε προηγούμενη dev?

Δεν εμφανίζει εορτολόγιο και καιρού....αναμένουμε update με fix

Θα ήθελα μία απάντηση από κάποιον που έχει βάλει Cyanogenmod official rom. Υπάρχει fm radio και εναλλαγή sim για 4g; Έχει bugs;

Ευχαριστώ! :)

FM Radio υπάρχει κανονικά.

Για 4G σε σύο sim,δεν ξέρω μια και δουλεύω μονό μια.

Bug's,έως τώρα μια χαρά.εκτός αν υπάρχει θέμα συμβατότητας σε camera & fingerprint λογο αλλαγών εξαρτημάτων που έχουν γίνει απο την xiaomi σε νεότερες κατασκευαστικά συσκευές.

Καλημέρα, εγώ χρησιμοποιώ την εφαρμογή ogyoutube.

Googlare το.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος

Πραγματικα πολυ καλο φαινετε. Μολις το εβαλα.

Βεβαια στο background,η "ειδοποιηση" δεν πολυφαινετε γτ εχει ασπρα γραμματα σε ασπρο φοντο.αλλλαζει αυτο?

Καλημέρα Ζαφείρα

Όταν πέρασες το twrp έκανες ενεργοποίηση και το supersu και μετά πήρες αναβάθμιση?

Μήπως αυτό ήταν το λάθος μου εγώ δεν το ενεργοποίησα.

Καλημέρα gab. Δεν ξέρω εάν έχει σημασία αλλά ναι είχα περάσει και το superuser μέσα από το twrp recovery. Η αναβάθμιση έγινε κανονικά μετά.

zaf_4 means Zafeira

----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ενα.update σου ηρθε?Φιλος παραπανω ειπε οτι ηρθαν δυο ενα 70 m και ενα.1.3 giga.Εμενα εγραφε το πρωτο αλλα εκανε ποκυ ωρα να κατεβει.

Και εμένα ένα 70 και μετά ένα 1.3gb.

zaf_4 means Zafeira

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

zaf_4 απο μπαταρια πως παει?

το su το φλασαρες εσυ η εκανες αυτο που δειχνει στις εικονες στο twrp?κανει να το αναβαθμισεις απο το goolge play?

Από μπαταρία τι να πω; Ουσιαστικά από σήμερα πρέπει να το δω. Δεν έχω θέμα όμως όλα καλά.Το φλασαρα όπως είπα μέσω twrp, το είχε ήδη δηλαδή. Αναβάθμιση μου ζήτησε και όλα ακόμα οκ.

zaf_4 means Zafeira

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Guys, με 3rd party sms app όπως το chompSMS έχετε πρόβλημα με τα εισερχόμενα; Δλδ να μην έρχονται;

Είχα θέμα με ότι είχα βάλει, handsent, textra, chompSMS. Οπότε έβαλα το mod για 160 χαρακτήρες και χρησιμοποιώ μία χαρά της miui. Είμαι με global developers, twrp recovery, superuser.

zaf_4 means Zafeira

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Ακομα δεν εχω βρει πως θα αποθηκευσω στο google τις επαφες που εχω στην miui.

Καμια οδηγια?

Δεν νομίζω να ζητάμε τίποτα παραπάνω!!! Με dev 6.9.29...wifi εναλλαγή με δεδομένα όλη μερα...Εννοείται ότι είχε και ένα 8ωρο "ύπνου" το βράδυ...

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161002/f2805b55325797ba5ff1d792d83125ab.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161002/6035508edad930b9f58052eb99a6a4ca.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161001/6d0093d8022188734a88f54629934fa5.jpg

Nightly???

Μου ηρθε και εμενα.στην.αρχη διστακτικος.τελικα την εβαλα.

Γενικα διαβασα οτι οι nightly στις stable ειναι κατι σαν beta stable. Μεχρι στιγμης δεν εχω δει κατι περιεργο παντως. αλλα ουτε καποια διαφορα

Δεν τίθεται θέμα brick αλλά θα παιδευόσουν κανα χρόνο τζάμπα...:lol:

έχω και εορτολόγιο και καιρό

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161002/4937ff9440513e33733008e60a5b5c07.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20161002/0c218a57c58e7a789da6a296c1945614.jpg

sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk

πες μας τι εκανες και εχεις widget, δε βρηκα λυση πουθενα, καθε φορα που κανω επανεκινηση δε λειτουργουν. τους εχω δωσει ολα τα δικαιωματα, τα εχω χωρις περιορισμους στη μπαταρια και παλι τα ιδια.

έχω και εορτολόγιο και καιρό

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161002/4937ff9440513e33733008e60a5b5c07.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20161002/0c218a57c58e7a789da6a296c1945614.jpg

sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk

ανανεωνεται καθε ημερα το εορτολογιο????γιατι εμενα κολαει στην προηγουμενη ημερα και πρεπει να το αλλαξω μονο μου.ειμαι με gtv 6.9.29

Ξερει κανεις αν γινεται να προστεθει φακελος στην αρχικη οθονη που να εμφανιζει μεσα ολες τις εφαρμογες και οταν τον ανοιγεις να γινεται η εναλλαγη σελιδων οριζοντια?

Πχ οπως στο LG,κατι τετοιο δηλαδη:

http://cdn.ndtv.com/tech/images/LG-g2-ui1.jpg

Edited by lakisman46

Lakisman46 κατέβασε από το playstore nova launcher.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro International Version

Lakisman46 κατέβασε από το playstore nova launcher.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro International Version

Κατεβασα τον Nova Launcher αλλα οταν μπαινεις στον φακελο δεν εχει οριζοντια κυλιση μονο καθετη.:confused: