geosoho Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Δεν την βρίσκει. Στην αρχή την έψαξα σαν helvatica. Μετά λέω μήπως έκανε λάθος και εννοούσε helvatica αλλά πάλι δεν βρήκα τίποτα. εχει απαντηθει... ψαξε helvetical... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony97 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Είμαι στη stable 7.5.3 και μου φαίνεται ότι τρώει γρήγορα τη μπαταρία. συμβαινει όντως ή φταει η χρήση μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Κάνε ένα τώρα .. και αν αλλάξεις το κερνελ ξανα κάνε να συγκρίνεις εσύ.. Πιστεύω κανα 8000 διαφορά θα έχεις..:lol::lol: εγώ που τον άλλαξα είδα +5000. Τώρα βγάζω 78000 ενώ πριν 73000 (περίπου). Περίπου το ίδιο νούμερο που έβγαζε το κινητό όταν το πήρα χωρίς Εφαρμογές κλπ (να σημειωθεί έχω 1,5 gb μόνο χώρο ελεύθερο και το κινητό γεμάτο Εφαρμογές). 83000 Δεν έχω δει στο κινητό (ούτε στο θέμα του radon kernel). Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 (edited) εγώ που τον άλλαξα είδα +5000. Τώρα βγάζω 78000 ενώ πριν 73000 (περίπου). Περίπου το ίδιο νούμερο που έβγαζε το κινητό όταν το πήρα χωρίς Εφαρμογές κλπ (να σημειωθεί έχω 1,5 gb μόνο χώρο ελεύθερο και τι κινητό γεμάτο Εφαρμογές). 83000 Δεν έχω δει στο κινητό (ούτε στο θέμα του radon kernel). Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σας το χα πει παλιά.. το δικό μου είναι από τα καλά.. τα πιο δυνατά..:lol::lol: και όχι 83,,, σχεδόν 84.. @kongeo που είσαι ρεεεεε... Βγάλε έξω το .............. σκόρ σου.. Edited July 29, 2016 by geoanto555 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Σας το χα πει παλιά.. το δικό μου είναι από τα καλά.. τα πιο δυνατά..:lol::lol: και όχι 83,,, σχεδόν 84.. @kongeo που είσαι ρεεεεε... Βγάλε έξω το .............. σκόρ σου.. εσυ δεν εχεις messenger,whatsapp κλπ. και βγαζεις 5 μερες μπαταρια...φλωρος :lol::lol::lol: φορτιζει και ειναι ολιγον τι ζεστο οποτε σε 10 λεπτα θα το κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 είμαι με την English Stable 7.5.3.0 και δεν βλέπω να έχω κάτι σχετικό με : Settings -> System Fonts εάν το μεταφράζω σωστά για να τη κατεβάσω... Μήπως γνωρίζεις πως/που είναι στο Αγγλικό μενού; Καμία βοήθεια για αυτό; Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Καμία βοήθεια για αυτό; Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk settings -> display Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 εσυ δεν εχεις messenger,whatsapp κλπ. και βγαζεις 5 μερες μπαταρια...φλωρος :lol::lol::lol: φορτιζει και ειναι ολιγον τι ζεστο οποτε σε 10 λεπτα θα το κανω Που είναι ρε το σκορ; Δεν τρέχω αυτά τα βαριά.. τρέχω άλλα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Που είναι ρε το σκορ; Δεν τρέχω αυτά τα βαριά.. τρέχω άλλα...... εξελισσεται περιμενε.κανει και ωρα το ρημαδι edit: 72526 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 εξελισσεται περιμενε.κανει και ωρα το ρημαδι edit: 72526 Έχει δίκιο ο coolgreek... εσείς δεν έχετε τα καλά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Έχει δίκιο ο coolgreek... εσείς δεν έχετε τα καλά.. Μηπως φταιει το χρωμα; :lol :lol: Αλλαξε κερνελ και έλα 1vs1 σε προκαλω :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Μηπως φταιει το χρωμα; :lol :lol: Αλλαξε κερνελ και έλα 1vs1 σε προκαλω :lol: Ακόμη το στρώνω... Μπορεί να βγάλει σφυρί να με βαρέσει σε λίγο..χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Ακόμη το στρώνω... Μπορεί να βγάλει σφυρί να με βαρέσει σε λίγο..χαχα Τουβλο μην γινει και εχουμε αλλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony97 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 την θηκουλα αυτη την εχει κανεις; Εντυπωσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 την θηκουλα αυτη την εχει κανεις; Εντυπωσεις; Βρες την ipaky η ιδια δοκιμασμενη σε ιδια τιμη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 settings -> display Θα τρελαθώ... Δεν το βρίσκω με τίποτα! Αυτό έχω στο μενού : https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160729/73f2f387f22337666b06f6c545d63408.jpg Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony97 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Βρες την ipaky η ιδια δοκιμασμενη σε ιδια τιμη! thanks, το παχαινει πολυ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 (edited) thanks, το παχαινει πολυ; Αρκετα η αληθεια να λεγεται.αλλα το προστστευει καλα Επισης τώρα το καλοκαιρι το ζεσταινει κιολας Edited July 29, 2016 by kongeo1994 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Επίσης, έχω σοβαρό πρόβλημα με το μικρόφωνο. Οι περισσότεροι μου λένε ότι με ακούνε στο βάθος. Ειδικά με viber & Skype. Έχει αντιμετωπίσει κάνεις άλλος το ίδιο πρόβλημα; Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Θα τρελαθώ... Δεν το βρίσκω με τίποτα! Αυτό έχω στο μενού : https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160729/73f2f387f22337666b06f6c545d63408.jpg Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk Ωχ δεν έχεις dev βλακεια μου ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης, έχω σοβαρό πρόβλημα με το μικρόφωνο. Οι περισσότεροι μου λένε ότι με ακούνε στο βάθος. Ειδικά με viber & Skype. Έχει αντιμετωπίσει κάνεις άλλος το ίδιο πρόβλημα; Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk Το ανεφερε κιαλλος. Οφφισιαλ γκλομπαλ ειπες εχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Ωχ δεν έχεις dev βλακεια μου Δηλαδή μόνο με dev μπορώ να αλλάξω γραμματοσειρά; Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Δηλαδή μόνο με dev μπορώ να αλλάξω γραμματοσειρά; Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk Οχι οχι.απλα σου ειπα που ειναι στο miui 8.τωρα σε μιυι 7 δεν θυμαμαι να σου πω την αληθεια. Ριξε μια μια και στα θεματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Ωχ δεν έχεις dev βλακεια μου ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το ανεφερε κιαλλος. Οφφισιαλ γκλομπαλ ειπες εχεις; Ναι, official global stable 7.5.3.0 English. Ήταν άλλος ή εγώ;;; :eek: Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Ναι, official global stable 7.5.3.0 English. Ήταν άλλος ή εγώ;;; :eek: Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk Ωχ δεν θυμαμαι θα σε γελασω :ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Ωχ δεν θυμαμαι θα σε γελασω :ρ Με restore θα γίνει τίποτα ή τζάμπα όλο το στήσιμο από την αρχή; Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts