Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εσύ θα μου πρότεινες να αλλάξω κάτι άμεσα;;;; ή να το κρατήσω έτσι όπως είναι;;; Με την 7.1.9.0.0;;;; δεν γνωρίζω πολλά από ρομ γι αυτό ρωτάω και ξανά ρωτάω

Φυσικά και ναι.. Παρατηρήθηκε ότι κινητά με την συγκεκριμένη ρομ εκτός το ότι έχουν θέματα στο τέλος κάποια μπρίκαραν ξαφνικά. Κάτσε διάβασε λίγο τι κατεβάζουμε αν χρειαστείς βοήθεια εδώ είμαστε.

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εσύ θα μου πρότεινες να αλλάξω κάτι άμεσα;;;; ή να το κρατήσω έτσι όπως είναι;;; Με την 7.1.9.0.0;;;; δεν γνωρίζω πολλά από ρομ γι αυτό ρωτάω και ξανά ρωτάω

Άλλαξέ την.

Θα δεις μεγάλη διαφορά με μια σωστή rom.

Φιλικά.Γιώργος.

Φυσικά και ναι.. Παρατηρήθηκε ότι κινητά με την συγκεκριμένη ρομ εκτός το ότι έχουν θέματα στο τέλος κάποια μπρίκαραν ξαφνικά. Κάτσε διάβασε λίγο τι κατεβάζουμε αν χρειαστείς βοήθεια εδώ είμαστε.

Έχεις κάποιο συγκεκριμένο λινκ οδηγίες για να μην ψάχνω στο συχνές ερωτήσεις;;; επίσης όταν την αλλάξω δεν θα έχω θέματα με κάρτες σιμ, μνήμης κάμερα και τέτοια σωστά;;; θα είναι όλα ίδια

Έχεις κάποιο συγκεκριμένο λινκ οδηγίες για να μην ψάχνω στο συχνές ερωτήσεις;;; επίσης όταν την αλλάξω δεν θα έχω θέματα με κάρτες σιμ, μνήμης κάμερα και τέτοια σωστά;;; θα είναι όλα ίδια

Ξεκινάς με αυτό και βάζεις china developer fastboot rom. Μετά από εδώ είναι εύκολα όλα..

Διαβασε προσεκτικά και μιλάμε...

Κατέβασε PdaNet+ for Android και τρεξτω σαν διαχειριστής και μετα δοκίμασε με το Mi Suite να φλασαρις.:ninja::ninja:

Ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις άμεσες απαντήσεις σας. Είμαι εκτος τώρα θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω..

Ξεκινάς με αυτό και βάζεις china developer fastboot rom. Μετά από εδώ είναι εύκολα όλα..

Αφου περάσω την China Developer(V6.4.1.4): με όλες τς οδηγίες που γράφει μέχρι τέλους μετά είναι εύκολο να ξεκλείδωσω το bootloader και να περάσω ελληνική ρομ;;

Αφου περάσω την China Developer(V6.4.1.4): με όλες τς οδηγίες που γράφει μέχρι τέλους μετά είναι εύκολο να ξεκλείδωσω το bootloader και να περάσω ελληνική ρομ;;

το να ξεκλειδωσεις και να περασεις την ελληνικη ειναι το πιο ευκολο κομματι απο ολη την διαδικασια

Δες εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6738929#post6738929

Edited by kongeo1994

Παιδιά η κάμερα έχει macro επιλογή για πολύ κοντινές λήψεις;;;

Το δοκίμασα στο αυτόματο που έχει αλλά αργεί να εστιάσει και δεν εστιάζει και πολύ κοντά!!

Ποια ρύθμιση προτείνετε για πολύ κοντινή λήψη για κείμενο;

Είμαι με την ελληνική stable 7.5.1.0

Οκκκ ξεκινάω να περάσω την china developer και ελπίζω στη συνέχεια μόλις τελειώσω να μπορέσω να περάσω από πάνω ελληνική ρομ για playstore κλπ κλπ πρώτα κινεζική ρομ μετά ξεκλείδωμα bootloader και μετά ελληνική ρομ σωστά;;

Οκκκ ξεκινάω να περάσω την china developer και ελπίζω στη συνέχεια μόλις τελειώσω να μπορέσω να περάσω από πάνω ελληνική ρομ για playstore κλπ κλπ πρώτα κινεζική ρομ μετά ξεκλείδωμα bootloader και μετά ελληνική ρομ σωστά;;

γιες!

αιτηση για ξεκλειδωμα εχεις κανει;;

διαβασε καλα τους οδηγους 2-3 φορες πριν

Σχετικα με θηκες. Θελω να παραγγειλω flip cover. Για πεστε εντυπωσεις, διαβασα εδω οτι με καποιες κανει κολπα η οθονη. Υπαρχει η mofi, η nillin, μια φερομενη ως original xiaomi και πολλες αλλες ακομα στο ebay. Ποιες προτείνετε ;
- Κωνσταντίνος -

Οχι δεν το είχα διαβάσει αυτό.. Θα κάνω πρώτα αίτηση και μετά θα προχωρήσω με την αλλαγή σε κινεζική ρομ

Ευτυχώς τώρα πια κάνει να εγκριθεί η αίτηση 2-3 μέρες

καλησπερα ειμαι με official miui global 7.3.7.0 stable... ειχε οταν το πηρα πειραγμενη ρομ με ελληνικα κ εβαλα με τον οδηγω αυτη..πως γινετε να κανω ρουτ? λογικα εχω κλειδωμενο bootoader...

Δεν μου βγάζει κάτι για να δείξω με screenshot αυτό είναι το θέμα, σε άλλα κινητά βγάζει στο scroll down ένα ''σύνδεση στο δίκτυο'' σε ορισμένα Wi-Fi όπου πρέπει να πατήσουν εκεί για να συνδεθούν (συνήθως σε Wi-Fi καφετέριας), σε εμένα δεν το βάζει με αποτέλεσμα να μην μπορώ να συνδεθώ (δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα σρυ)

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος παρακαλώ?

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος παρακαλώ?
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς, γράψε λιγο ποιο αναλυτικά και κυρίως ποιο άπλα,μόνο γενικότητες γράφεις τωρα, που δεν μπορείς να συνδεθείς με το Wi-Fi του κινητού:rolleyes::rolleyes:
Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen

Σχετικα με θηκες. Θελω να παραγγειλω flip cover. Για πεστε εντυπωσεις, διαβασα εδω οτι με καποιες κανει κολπα η οθονη. Υπαρχει η mofi, η nillin, μια φερομενη ως original xiaomi και πολλες αλλες ακομα στο ebay. Ποιες προτείνετε ;

Εγω αγορασα μια original κατα πως λεει το gearbest

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_290175.html

Μολις σημερα την εβαλα και φαινεται πολυ καλη. Δεν κανει το κινητο ιδιαιτερα ογκωδες. Τo smartwake δουλευει μια χαρα.

Στα αρνητικα της οτι δεν καλυπτει πληρως το κινητο

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς, γράψε λιγο ποιο αναλυτικά και κυρίως ποιο άπλα,μόνο γενικότητες γράφεις τωρα, που δεν μπορείς να συνδεθείς με το Wi-Fi του κινητού:rolleyes::rolleyes:

Σε ορισμένες καφετέριες που έχουν free Wi-Fi συνδέεσε στο Wi-Fi αλλά χωρίς να έχεις σύνδεση στο ίντερνετ, και για να αποκτήσεις σύνδεση θα σου βγάλει το κινητό ένα ''σύνδεση στο δίκτυο'' στο scroll down και θα πρέπει να πατήσεις εκεί για να μπορείς να σερφάρεις, στο δικό μου δεν εμφανίζει τίποτα με αποτέλεσμα να συνδέομαι στο Wi-Fi αλλά χωρίς να έχω ίντερνετ. Ελπίζω να κατάλαβες :-\

Σε ορισμένες καφετέριες που έχουν free Wi-Fi συνδέεσε στο Wi-Fi αλλά χωρίς να έχεις σύνδεση στο ίντερνετ, και για να αποκτήσεις σύνδεση θα σου βγάλει το κινητό ένα ''σύνδεση στο δίκτυο'' στο scroll down και θα πρέπει να πατήσεις εκεί για να μπορείς να σερφάρεις, στο δικό μου δεν εμφανίζει τίποτα με αποτέλεσμα να συνδέομαι στο Wi-Fi αλλά χωρίς να έχω ίντερνετ. Ελπίζω να κατάλαβες :-\

ΝΑΙ ΤΩΡΑ καταλαβα ,δηλαδη λες οτι εχει free net η καφετερια και δεν συνδέεσαι με το κινητο,πρέπει να πας στην επιλογή ρυθμίσεις - WI-FI πατας πανω στο WI-FI και σου εμφανίζει οτι έχει διαθέσιμο ελεύθερο ασύρματο δίκτυο,πατάς πάνω του και το ρυθμίζει και συνδέεσαι,

Ετσι να συνδεθείς αυτόματα που το κάνουν μερικα κινητά δεν το κάνει αυτό το κινητό,δοκίμασε οταν πας σε κάποια καφετερια ετσι οπως σου γράφω και θα σου εμφανιστεί η συνδεση κανονικα,πρεπει να το επιλέξεις εσύ πάνω ,δεν χρειάζεται να κανεις ανανέωση και αναζήτηση,θα το δεις το εχει βρει απο μονο του απλα θελει να πατήσεις πανω σε αυτό και μετα συνδέεται κατευθειαν και σε έμενα έτυχε αυτο και ετσι μπαίνω σε free Wi-Fi

συνδέομαι στο Wi-Fi λες και δεν εχεις ΝΕΤ δοκιμασες να συνδεθείς με κάποιο πλοηγο,η να μπεις fecebooκ η στο Youtube

Edited by deni77
Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen

Εγω αγορασα μια original κατα πως λεει το gearbest

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_290175.html

Μολις σημερα την εβαλα και φαινεται πολυ καλη. Δεν κανει το κινητο ιδιαιτερα ογκωδες. Τo smartwake δουλευει μια χαρα.

Στα αρνητικα της οτι δεν καλυπτει πληρως το κινητο

Οκ, σε ευχαριστώ για την απαντηση. Θα προτιμήσω αυτή μάλλον.

- Κωνσταντίνος -

Να φανταστω οτι πριν επιανες κανονικα 4g ε;

Δεν ειναι δηλαδη οτι δεν ειναι ενεργοποιημενο.

Αμα θες παντως να περασεις την ελληνικη δεν θα χασεις τίποτα...

Αφου εισαι και σε γκλομπαλ ειναι ευκολη διαδικασια

επιανα 4g αλλα πολυ ασθενες σημα... δεν ξερω τι γίνεται. επίσης στο micloud πως ακριβώς κραταμε backup?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Γεια σας ενδιαφερομαι να αγορασω το κινητακι γιατι χρειαζομαι dual sim και το ξεκλειδωμα. Ηθελα να ρωτησω κατι. Θα εχω μια καρτα wind για ομιλια κλπ και μια cosmote για το 4g γινεται αυτο ή θα εχω κάποιο προβλημα?

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γεια σας ενδιαφερομαι να αγορασω το κινητακι γιατι χρειαζομαι dual sim και το ξεκλειδωμα. Ηθελα να ρωτησω κατι. Θα εχω μια καρτα wind για ομιλια κλπ και μια cosmote για το 4g γινεται αυτο ή θα εχω κάποιο προβλημα?

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

κανονικά γίνεται

Καλησπέρα, παιδιά για την Camera ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείτε? Ακόμα δεν έχω βρει κάποιο που να βγάζει καλές φωτογραφίες.