dyannisb Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 @nickname98 Δοκίμασες να βάλεις και κανένα στο fingerprint scanner. Και Εκεί σκέφτομαι να βάλω.. Κανείς άλλος έχει βάλει, διαβάζει χωρίς πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Παιδιά πάντως προς το παρόν δεν είμαι τόσο ικανοποιημενος με την μπαταρία.. Καλούτσικη περίμενα παραπάνω.. Μου τρώει στο standby.. Global Stable Αν μιλάμε για την 7.3.5 έχω και εγώ λίγο παράπονο. Με 7.3.2 έβγαζα 2d+ με 6h Sot και με την 7.3.5 βαριά 24h με 5h Sot. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoze22 Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Καλησπέρα. Από χθες στα χέρια μου τι κινητό. Πρώτες εντυπώσεις άριστες. Πέρασα εχθές την ελληνική gtv 6.5.26 developer.διαβασα το forum και κατάλαβα ότι η 7.2.2 είναι η καλύτερη. Μπορώ να περάσω από πάνω την 7.2.2?μια βοήθεια. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 @nickname98 Δοκίμασες να βάλεις και κανένα στο fingerprint scanner. Και Εκεί σκέφτομαι να βάλω.. Κανείς άλλος έχει βάλει, διαβάζει χωρίς πρόβλημα? Δεν έβαλα αλλά.. Δεν ξέρω και αν θα δουλεύει μετά. Δεν ακούγεται παράλογο αλλά δεν ξέρω με τι ακρίβεια θα λειτουργεί μετά. Εγώ γενικά δεν χρησιμοποιώ το φινγκερπριντ γιατί έχω πααααρα πολύ έντονη εφυδρωση στις παλάμες όλη την μέρα και δουλεύει σπάνια. Οπότε δεν το ενεργοποιώ καν. Και είναι κρίμα γιατί ακούω τα καλύτερα :P Αν μιλάμε για την 7.3.5 έχω και εγώ λίγο παράπονο. Με 7.3.2 έβγαζα 2d+ με 6h Sot και με την 7.3.5 βαριά 24h με 5h Sot. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Ναι για αυτή μιλάω.. Είμαι στο 60% με 3 ώρες οθόνη (από τις οποίες κάνα μισάωρο είναι sky force, που δεν είναι και το πιο απαιτητικό παιχνίδι αλλά ρουφάει γενικά μπαταρία) με σχεδόν 10 ώρες ανοιχτή τη συσκευή. Όχι τόσο άσχημα αλλά κάτι 10ωρα που ακούω δεν τα βγάζει :P Εσείς που ΔΕΝ έχετε τζαμακι στην κάμερα πως είναι; εγώ που έβαλα το έχω μια μέρα και είναι ΓΕΜΆΤΟ γρατζουνιες και λέω να το βγάλω πλέον. Αλλά με τρομάζει η κατάσταση του :p Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Καλησπέρα. Από χθες στα χέρια μου τι κινητό. Πρώτες εντυπώσεις άριστες. Πέρασα εχθές την ελληνική gtv 6.5.26 developer.διαβασα το forum και κατάλαβα ότι η 7.2.2 είναι η καλύτερη. Μπορώ να περάσω από πάνω την 7.2.2?μια βοήθεια. Ευχαριστώ Με advanced wipe/cache , dalvik cache και data μπορείς. Θα διαγραφούν τα πάντα, πάρε backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 τωρα με τις ζεστες, απο θερμοκρασια πως τα παει? καιει, καιει??? Sent from my V967S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 τωρα με τις ζεστες, απο θερμοκρασια πως τα παει? καιει, καιει??? Sent from my V967S using Tapatalk Έξω έχει 40 βαθμούς. Τι δεν καίει δηλαδή; ;) Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 το note 2 βραζει και ειναι πλαστικο. το νοτε 3 που ειναι μεταλλικο πως τα παει? Sent from my V967S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 τωρα με τις ζεστες, απο θερμοκρασια πως τα παει? καιει, καιει??? mol πρέπει να ψήνεσαι(όχι λόγο θερμοκρασίας) πολύ άγρια να το χτυπήσεις.:chair: Με την χρήση πάει η θερμοκρασία. Το δικό μου έχει air condition.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Και εγώ μόνο στο στήσιμο το είδα να ΒΡΆΖΕΙ αλλά τώρα δεν το λες ούτε καν ζεστό με μηνυματακια σε fb, viber και κάνα ποστ στο Tapatalk :) αντε και καμιά τυχαία φωτογραφία. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 ναι, το θελω ειναι η αληθεια. αν δε περιμενω το νοτε 4 (προ) θα το χτυπησω αλυπητα :lol: με τη χρηση που κανω, θα λιωσει!!! Sent from my V967S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Δεν έβαλα αλλά.. Δεν ξέρω και αν θα δουλεύει μετά. Δεν ακούγεται παράλογο αλλά δεν ξέρω με τι ακρίβεια θα λειτουργεί μετά. Εγώ γενικά δεν χρησιμοποιώ το φινγκερπριντ γιατί έχω πααααρα πολύ έντονη εφυδρωση στις παλάμες όλη την μέρα και δουλεύει σπάνια. Οπότε δεν το ενεργοποιώ καν. Και είναι κρίμα γιατί ακούω τα καλύτερα :P Γενικά δουλεύει άψογα το fingerprint. Μόλις το δοκίμασα να βάλω τζαμακι γιατί βλέπω ότι σε s7 και iPhone βάζουν. Αποτέλεσμα. ?? Μην το επιχειρησετε στο σπίτι... Χάχα. Αφού δεν το χαλασα είναι θαύμα! Την πρώτη φορά έβαλα ένα που είναι ίσα ίσα στο κύκλο. Αλλά δεν κόλλησε καλά και όταν έκανα την δεύτερη εφαρμογή για να ισιωσει, ακουμπήσα την κάτω επιφάνεια του γυαλιού. Δεν αναγνωρίζει αποτύπωμα. Προσπαθούσα 15 λεπτά να το αφαιρέσω με νυχι, χαρτί πλαστικό από φόβο μη το γρατσουνισω και το χαλάσω. Μετά ο έξυπνος είπα να βάλω ένα πιο μικρό κυκλακι τζάμι για δοκιμή χωρίς να ακουμπήσω την κόλλα του για να δω αν δουλεύει και λογικά θα αφαιρείται πιο εύκολα. Πέρασα δάχτυλα και με το τζάμι πάνω. Αποτέλεσμα πάλι να μην αναγνωρίζει. Πάλι να προσπαθώ 15 λεπτά να βγει η π@π@ρι@. Τώρα που το έβγαλα δουλεύει, ελπίζω να μη το τρατσουνισα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Δε καταλαβα,βαζετε πισω στο fingerprint προστατευτικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Δε καταλαβα,βαζετε πισω στο fingerprint προστατευτικο? Ναι. Χωρίς λόγο βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Για πιο λόγο το ζήτησες με dev; Αυτή που έχεις δεν σου κάνει; Το google play μπορεί να το βάλαν μετά. Την ζήτησα με αυτή εφ΄όσον πρώτα συμβουλέυτηκα τον οδηγό σου :D Για να το έχω έτοιμο για ξεκλείδωμα bootloader. Όχι δεν είπα ότι δεν μου κάνει. Ακόμα δεν έχω βάλει ούτε τις sim για να καταλάβεις. Απλώς θέλω να ξέρω τι rom μου φόρεσαν. Τελικά πως μπορώ να δω τι rom έχω ; Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Παιδιά το κυκλακι σε διάφορα μεγέθη στα nilkin είναι για την κάμερα,όχι για το fingerprint. Λογικό να μην δουλεύει όταν το καλυψετε! Εγώ δεν έχω βάλει ούτε στην κάμερα, γιατί είναι δύσκολο να κεντραριστει, και έτσι κι αλλιώς με θήκη δεν ακουμπάει κάτω η κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Την ζήτησα με αυτή εφ΄όσον πρώτα συμβουλέυτηκα τον οδηγό σου :D Για να το έχω έτοιμο για ξεκλείδωμα bootloader. Όχι δεν είπα ότι δεν μου κάνει. Ακόμα δεν έχω βάλει ούτε τις sim για να καταλάβεις. Απλώς θέλω να ξέρω τι rom μου φόρεσαν. Τελικά πως μπορώ να δω τι rom έχω ; Τέλεια... νομιζα το πήρες με dev και δεν θα ξεκλειδώσεις. Στο "σχετικά με το τηλέφωνο" τι ακριβώς σου γράφει; Άκυρο το βρήκα:MIUI Version 8 6.6.17 Beta Αν έχεις πάνω από 2 γλώσσες είναι global, αν όχι είναι Κινέζικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Τέλεια... νομιζα το πήρες με dev και δεν θα ξεκλειδώσεις. Στο "σχετικά με το τηλέφωνο" τι ακριβώς σου γράφει; Άκυρο το βρήκα:MIUI Version 8 6.6.17 Beta Αν έχεις πάνω από 2 γλώσσες είναι global, αν όχι είναι Κινέζικη. Έχει 2, Αγγλικά και Κινέζικα. Άρα dev ; Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Έχει 2, Αγγλικά και Κινέζικα. Άρα dev ; Κινέζικη developer. Για να μην λέμε μ:X:X:Xς δεν ξέρουμε (ακόμη) αν στην κινέζικη dev βάλανε google play. Από την άλλη , ίσως να το πέρασαν και από εκεί που τ αγόρασες.. Ποιός ξέρει;.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Κινέζικη developer. Για να μην λέμε μ:X:X:Xς δεν ξέρουμε (ακόμη) αν στην κινέζικη dev βάλανε google play. Από την άλλη , ίσως να το πέρασαν και από εκεί που τ αγόρασες.. Ποιός ξέρει;.:D Τώρα για να μη λέω ούτε εγώ μ@@@@@ς και επειδή η μνήμη μου είναι σαν κεφαλοτύρι (όλο τρύπες) ίσως να τους το είχα ζητήσει εγώ να βάλουν google play. Δε είμαι σίγουρος. Θα το κρατήσω έτσι να δω αν με καλύψει και αν όχι θα προχωρήσω σε ξεκλειδώματα και φλασαρίσματα. Ψάχνω να βρω πως να εμφανίζεται η μπάρα με τους διακόπτες με σύρσιμο από πάνω προς τα κάτω αλλά δεν το έχω βρει. Επίσης σε αγγλική γλώσσα υπάρχει τρόπος να έχω στα contacts ελληνικό αλφάβητο ; Εννοώ την δεξιά κάθετη στήλη με το Ελληνικό αλφάβητο για γρήγορη μετάβαση στα ονόματα. Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Τώρα για να μη λέω ούτε εγώ μ@@@@@ς και επειδή η μνήμη μου είναι σαν κεφαλοτύρι (όλο τρύπες) ίσως να τους το είχα ζητήσει εγώ να βάλουν google play. Δε είμαι σίγουρος. Θα το κρατήσω έτσι να δω αν με καλύψει και αν όχι θα προχωρήσω σε ξεκλειδώματα και φλασαρίσματα. Ψάχνω να βρω πως να εμφανίζεται η μπάρα με τους διακόπτες με σύρσιμο από πάνω προς τα κάτω αλλά δεν το έχω βρει. Επίσης σε αγγλική γλώσσα υπάρχει τρόπος να έχω στα contacts ελληνικό αλφάβητο ; Εννοώ την δεξιά κάθετη στήλη με το Ελληνικό αλφάβητο για γρήγορη μετάβαση στα ονόματα. Κώτσοοοο... miui 8. Περίμενε κάποιον που την έχει. :wink: Μου άνοιξες την όρεξη....κεφαλοτύρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Κώτσοοοο... miui 8. Περίμενε κάποιον που την έχει. :wink: Μου άνοιξες την όρεξη....κεφαλοτύρι. Α μάλιστα κατάλαβα. Πατώντας update έγινα από τους γενναίους εθελοντές-πειραματόζωα για την Miui 8. :lol: Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_bill Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 (edited) Καλησπερα, ξερει κανείς τι είναι το uniplay service που είναι πρώτο στη κατανάλωση μπαταρίας όπως φαίνεται στις εικόνες παρακάτω.Επειδη πρώτη φορά το βλέπω. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160618/7a3d82438701331357abcec7be044975.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160618/cc70742474a10701fab52322fa9e5297.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 18, 2016 by kill_bill Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Ναι. Χωρίς λόγο βέβαια. Καταρχάς είμαι ένας, οπότε ναι, δοκίμασα. Έπειτα, το χωρίς λόγο από που προκύπτει.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Καλησπερα, ξερει κανείς τι είναι το uniplay service που είναι πρώτο στη κατανάλωση μπαταρίας όπως φαίνεται στις εικόνες παρακάτω.Επειδη πρώτη φορά το βλέπω. Έχει ξανα αναφερθεί αλλά νομίζω έφυγε μόνο του.. Uniplay service Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts