Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

geoanto555 συμφωνα με αυτόν τον οδηγό ( https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13290-Ελληνικός-οδηγός-αλλαγής-Rom-από-Unofficial-σε-Official-για-το-Redmi-Note-3-Pro/ ). ποιες από 3 rom να κατέβασω ώστε ν έχει ελληνικά ?

Λογικά την τρίτη?

Σ ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις κ για τ χρόνο σου!!

καμια δεν εχει ελληνικα,αλλα αμα σκοπευεις να περασεις μετα την ελληνικη βαλε καποια dev,για να ξεκελειδωσεις τον bootloader

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

geoanto555 συμφωνα με αυτόν τον οδηγό ( https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13290-Ελληνικός-οδηγός-αλλαγής-Rom-από-Unofficial-σε-Official-για-το-Redmi-Note-3-Pro/ ). ποιες από 3 rom να κατέβασω ώστε ν έχει ελληνικά ?

Λογικά την τρίτη?

Σ ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις κ για τ χρόνο σου!!

Αν ΄δεν προλαβαίνεις η μόνη που έχει Ελληνικά είναι αυτή. Για μένα άστο Αγγλικά..

Να μην τα ξανα λέω, υπάρχει πιθανότητα να το μπρικάρεις αν δεν τηρήσεις 100% τον οδηγό ή κάτι πάει στραβά.

Οποιαδηποτε γνωμη ευπροσδεκτη

Δες κέντρο ασφαλείας/μπαταρία/αυτόματη εξοικονόμηση αν είναι ενεργοποιημένη και σε παραπέμπει σε κανα "Μαραθώνιο"

Αν ΄δεν προλαβαίνεις η μόνη που έχει Ελληνικά είναι αυτή. Για μένα άστο Αγγλικά..

Να μην τα ξανα λέω, υπάρχει πιθανότητα να το μπρικάρεις αν δεν τηρήσεις 100% τον οδηγό ή κάτι πάει στραβά.

Σε ευχαριστώ και πάλι για την άμεση ανταπόκριση.Θα δοκιμασω.Οποτε κατέβασω την παραπάνω rom και ακολουθώ τα βήματά όπως ακριβώς τα αναφέρει στον οδηγό σου( win7 64bit drivers κλπ) σωστά?

Σε ευχαριστώ και πάλι για την άμεση ανταπόκριση.Θα δοκιμασω.Οποτε κατέβασω την παραπάνω rom και ακολουθώ τα βήματά όπως ακριβώς τα αναφέρει στον οδηγό σου( win7 64bit drivers κλπ) σωστά?

Ακολουθείς τον super οδηγό του lallasgr. Unofficial to official.

Σας ευχαριστ ολους

Τα προφιλ ηταν ανενργα, κ τα ρυιμισα στο default ενω η αυτοματη εξοικονομηση ηταν κ την αφησα στο standard.

Ειδωμεν....

Ευχαριστω!!!

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Ακολουθείς τον super οδηγό του lallasgr. Unofficial to official.

Ή βοήθεια σου δ περιγράφεται.

Αυτός είναι ο οδηγος----->https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13535-Ελληνικός-οδηγός-αλλαγής-Flash-Rom-Unbrick-από-Unofficial-σε-Official-για-το-Red/?pageNo=1

Oxi

Αυτός είπαμε, προσεχε θα κάνεις πατάτα..:wacko:

You've been granted the permission to unlock your device (Mi Account........

Παιδια μολις μου ηρθε το μηνυμα μεσα σε 4 ημερες απο την αιτηση,λεει επισης κι αυτοDownload Mi Unlock Tool at http://en.miui.com/unlock/

Το τηλεφωνο βεβαια αργει πολυ ακομα,οποτε δε νομιζω να υπαρχει προβλημα με την αναμονη,να ληξει π.χ ο κωδικος που εστειλαν?

Edited by wolf_35

Από σήμερα το facebook δίνει τη δυνατότητα να ποστάρουμε 360 μοιρες φωτο..οσοι εχετε google cam δοκιμαστε το :)

Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo..

Cicero

Παιδιά γιατί καθυστερούν τόσο για να μου στείλουν το ξεκλείδωμα? Θέλω να ξεκλειδώσω δυο τηλέφωνα κάποιος μου είπε ότι μπορείς να το κάνεις με ένα να ξεκλειδώσεις και τα δυο. ....είναι σωστό?.... Έχω κάνει αίτηση εδώ και 15 μέρες και τίποτα ακομα

Στάλθηκε από το U65GT μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά γιατί καθυστερούν τόσο για να μου στείλουν το ξεκλείδωμα? Θέλω να ξεκλειδώσω δυο τηλέφωνα κάποιος μου είπε ότι μπορείς να το κάνεις με ένα να ξεκλειδώσεις και τα δυο. ....είναι σωστό?.... Έχω κάνει αίτηση εδώ και 15 μέρες και τίποτα ακομα

Έκανες σωστά την αίτηση,πήρες το μήνυμα οταν έκανες την αίτηση .

Τωρα σε αυτο που ρωτάς μηπως έχεις Wind??

Μπες και δες αν σου δίνη το οκ να κατεβάσεις το πρόγραμμα για ξεκλείδωμα ,κατέβασε και ξεκλείδωσε.

Σε αυτό που γράφεις με 2 τηλ δεν το γνωρίζω ταυτόχρονα και τα 2,με ένα λογαριασμό μέσα σε ενα μηνά νομίζω μπορείς να ξεκλειδώσεις το επόμενο κινητό με τον ιδιο λογαριασμό.εγω δεν το δοκίμασα άλλα μπορεί να γίνεται μετά απο ενα μήνα..

Edited by deni77
Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen

Όταν έκανα την αίτηση μου έγραφε οκ μέσα σε 10 μέρες θα μου στείλουν μήνυμα αλλά τίποτα. όταν λες με με wind? Q έχω αλλά τι σχέση έχει αυτό ο κωδικός ςπαληθευσης του τηλεφώνου ήρθε και ολοκληρώθηκε η διαδικασία της αίτησης..... Όταν λες να μπω να μπω που και τι πρόγραμμα να μου δώσει?

----- προσθήκη μηνύματος 116 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μου είπε κάποιος φίλος εδω ότι με τον ίδιο λογαριασμό ξεκλειδώνω όσα τηλέφωνα θέλω. Γιατί το ξεκλείδωμα ειναι ανά λογαριασμό όχι ανά τηλεφωνο

Όταν έκανα την αίτηση μου έγραφε οκ μέσα σε 10 μέρες θα μου στείλουν μήνυμα αλλά τίποτα. όταν λες με με ? Q έχω αλλά τι σχέση έχει αυτό ο κωδικός ςπαληθευσης του τηλεφώνου ήρθε και ολοκληρώθηκε η διαδικασία της αίτησης..... Όταν λες να μπω να μπω που και τι πρόγραμμα να μου δώσει?

Μου είπε κάποιος φίλος εδω ότι με τον ίδιο λογαριασμό ξεκλειδώνω όσα τηλέφωνα θέλω. Γιατί το ξεκλείδωμα ειναι ανά λογαριασμό όχι ανά τηλεφωνο

Δες λιγο εδώ.

Πιστεύω θα σε βοηθήσει .

Για το ξεκλείδωμα σου απαντησα τι ισχύει νωριτερα,μετα απο ενα μήνα μπορείς να ξεκλειδώσεις με τον ιδιο λογαριασμό,αυτο ειναι επιβεβαιωμένο απο παιδιά που ξεκλείδωσαν με τον ιδιο λογαριασμό,δεν ξέρω τι σου ειπε αυτός που αναφέρεις.

Edited by deni77
Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen

Και εγω στην Q ειμαι αλλα ελαβα το sms σε 4 μερες κανονικα.

Φιλε μου μπες εδω http://en.miui.com/unlock/ και θα καταλαβεις, εχεις δεν εχεις δεχτει το sms.

Όταν έκανα την αίτηση μου έγραφε οκ μέσα σε 10 μέρες θα μου στείλουν μήνυμα αλλά τίποτα. όταν λες με με wind? Q έχω αλλά τι σχέση έχει αυτό ο κωδικός ςπαληθευσης του τηλεφώνου ήρθε και ολοκληρώθηκε η διαδικασία της αίτησης..... Όταν λες να μπω να μπω που και τι πρόγραμμα να μου δώσει?

Έγινε αποδεκτό το αίτημα για ξεκλειδωμα και με αφήνει να κατεβάσω το miflashunlock. Κανένα SMS δεν ήρθε. Η Wind φταίει, το κινητό που έχω τώρα δεν ξέρω. Τώρα μείνει να έρθει η συσκευή.

:thanks:

Έγινε αποδεκτό το αίτημα για ξεκλειδωμα και με αφήνει να κατεβάσω το miflashunlock. Κανένα SMS δεν ήρθε. Η Wind φταίει, το κινητό που έχω τώρα δεν ξέρω. Τώρα μείνει να έρθει η συσκευή.

Αμα εχεις wind φταιει μαλλον αυτη,εχει ξαναναφερθει θεμα με το συγκεκριμενο sms σε wind δικτυα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

πως βλέπουμε το τσιπ της κάμερας γιατί δεν το βρίσκω

Sent from my LG-D855

1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

πως βλέπουμε το τσιπ της κάμερας γιατί δεν το βρίσκω

Sent from my LG-D855

ρυθμισεις-σχετικα με το τηλέφωνο (κατω κατω βρίσκεται) πατα 5,6 φορες συνεχόμενα πάνω στο kernel version και στο μενου που θα ανοιξει πατα το software version. κατω κατω λεει camera information

Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo..

Cicero

Εχω την ελληνικη 7.2.2 και οταν μου ερχεται μήνυμα στην οθονη κλειδωματος δειχνει το νουμερο (οχι ονομα) και οταν το ανοιξω μου λεει το ονομα.ξερει κανεις πως το αλλαζω; Ευχαριστώ

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν μου λέτε κάποιοι; Καταλαβαίνετε ότι το να γίνονται συζητήσεις για τρόπους αγορών πληρωμών κ.τ.λ.π. είναι εκτός θέματος σε topic που αφορά συγκεκριμένη συσκευή ή κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε; :down:

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

ρυθμισεις-σχετικα με το τηλέφωνο (κατω κατω βρίσκεται) πατα 5,6 φορες συνεχόμενα πάνω στο kernel version και στο μενου που θα ανοιξει πατα το software version. κατω κατω λεει camera information

ευχαριστώ. omida έχει και ενός φίλου που ήταν από τα πρώτα

Sent from my LG-D855

1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

Εγώ που έχω κάμερα f16, όνομα και πράμα πάντως. Πετάει. Πολύ ευχαριστημένος από την λεπτομέρεια που αιχμαλωτιζει. Αν δεν "εκαιγε" κάποιες φώτο όταν έχει πολύ φωτισμό θα ήταν παραπάνω από εξαιρετική

ρε παλικαρια πως περναμε απο official stable china σε global stable? με κλειδωμενο bootloader..

μεσω updater δεν το κανει λεει cannot verify update package

Edited by anpe