gbuster Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Κουλ ειμαστε φιλε μου, τι ηταν αυτο που σε πειραξε; Σαν τι να με πείραξε δηλαδή ;; Για να μη μετρατε μέρες το λέω. ;) Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Ρε παιδιά κουλαρετε. Βαλτε ως δεδομένο τον ενα μήνα για την παραλαβή και οτιδήποτε πιο πριν θα σας έρθει ευχαριστο Ένα μηνα κάνουν αυτα που καθυστερούν στο Φουλ. Ο μο ειναι 15-18 μέρες. Κάτω απο 15 είσαι πολύ καλά, εμενα μου ήρθε στις 14, πάνω απο 20 αρχίζουν οι αργοπορίες. Τον μηνα τον πιάνουν λίγοι . Και συνήθως όσοι πιάνουν μηνα ανεβαίνουν και άλλο.... Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Καλησπερα σας, παρελαβα κ εγω σημερα αλλα προφανως οχι με Dev που ζητησα. Official rom με αναβαθμίσεις.. Μια χαρά είναι . Αν θες.. βάζεις εύκολα dev..(θέλω να πιστεύω):lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wheelman Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Official rom με αναβαθμίσεις.. Μια χαρά είναι . Αν θες.. βάζεις εύκολα dev..(θέλω να πιστεύω):lol: Σε ευχαριστώ για την αμεση απαντηση. Αν κ εχω διαβασει απο την αρχη το θρεντ, εχω ξεχασει τα περισσοτερα. Χαχαχα δεν σας προλαβαινω... Βtw ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ο οδηγος σου Αν κ μπερδευτηκα λιγο με την αναβαθμιση του twrp. Προς το παρων λεω να παραμεινω ετσι κ βλεπουμε. Ευχαριστω κ παλι. Send from my OT 997D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Αν κ μπερδευτηκα λιγο με την αναβαθμιση του twrp. Ευχαριστω κ παλι. Αν ποτέ βάλεις την τελευταία Ελληνική δεν χρειάζεται αναβάθμιση το twrp γτ κάθε ρομ έχει δικό της αναβαθμισμένο twrp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myst77 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Καλησπέρα, είμαι κοντά στο να το παραγγείλω και μετά από διάβασμα στο τόπικ έχω 2 ερωτήσεις: 1) H ελληνική rom που βγάζει η κοινότητα πέρα από τη γλώσσα έχει κάποιο optimisation πρόσθήκη εργαλείων. Σε αυτή τη rom της κοινότητας μπορούμε να έχουμε αγγλικό μενου; επίσης υπαρχει λιστα με το τι περιέχει (εκδοση android, εφαρμογες κτλ) 2) Αν είμαι με τη global θα έχω αυτόματα όλες της αναβαθμίσεις που βγαζει η εταιρια, θα ειμαι στη "τελευταια" rom της συσκευής καθε φορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynamic4 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Σήμερα αγόρασα το κινητό από ένα φίλο μου και θέλω να το κάνω root γιατί χρησιμοποιώ κάποιες εφαρμογές. Λόγο φόρτου εργασίας αν ηταν εύκολο να μου πείτε τι ακριβώς κάνω ή να μου πείτε σε ποια σελίδα του νήματος να ανατρέξω .Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx_kidd Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Σήμερα αγόρασα το κινητό από ένα φίλο μου και θέλω να το κάνω root γιατί χρησιμοποιώ κάποιες εφαρμογές. Λόγο φόρτου εργασίας αν ηταν εύκολο να μου πείτε τι ακριβώς κάνω ή να μου πείτε σε ποια σελίδα του νήματος να ανατρέξω .Ευχαριστω Ουσιαστικά στους οδηγούς της πρώτης σελίδας. Οι rom (τουλάχιστον η ελληνική) είναι pre - rooted ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα, είμαι κοντά στο να το παραγγείλω και μετά από διάβασμα στο τόπικ έχω 2 ερωτήσεις: 1) H ελληνική rom που βγάζει η κοινότητα πέρα από τη γλώσσα έχει κάποιο optimisation πρόσθήκη εργαλείων. Σε αυτή τη rom της κοινότητας μπορούμε να έχουμε αγγλικό μενου; επίσης υπαρχει λιστα με το τι περιέχει (εκδοση android, εφαρμογες κτλ) 2) Αν είμαι με τη global θα έχω αυτόματα όλες της αναβαθμίσεις που βγαζει η εταιρια, θα ειμαι στη "τελευταια" rom της συσκευής καθε φορα; 1) έχει και optimizations, ναι. Μπορείς φυσικά να έχεις μη ελληνικό μενού, πχ αγγλικό 2) θα σου έρχονται OTA, ναι, αλλά και η ελληνική πάντα είναι στην τελευταία έκδοση της rom. Πχ για άλλες συσκευές που έχει βγει miui 8 beta (marshmallow) , υπάρχει ήδη και ελληνική Version. Είναι άμεσες οι αναβαθμίσεις της (μιας βδομάδας κτ τέτοιο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Με τη συσκευή μας και το xposed τι παίζει; Μπαίνει κανονικά με απλή εγκατάσταση ή χρειάζεται να γίνει καμιά μόντα πιο πριν; εδώ σε έχω. δουλεύει απροβλημάτιστα απλά τα modules τα κατεβάζεις από εδώ και όχι μέσα από την εφαρμογή http://repo.xposed.info/module/de.robv.android.xposed.installer πάρε nandroid back πρώτα για σιγουριά. Δεν νομίζω να πάρεις γρήγορα απάντηση γιατί δύσκολα να ξέρει κάποιος. Επεσε στα χέρια μου ενα samsung s5 αμερικής. Χρειαζόταν ξεκλείδωμα λόγο t-mobile. Με το που το ξεκλείδωσα δούλεψε κανονικά.. Για xiaomi δεν έχω ιδέα.. [OFF TOPIC MODE ON] ρε συ αλήθεια. πως ξεκλειδώνονται αυτά? πάντα το είχα απορία sorry για το off topic [OFF TOPIC MODE OFF] Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisksts Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 (edited) Το παρήγγειλα τελικά σήμερα Έχετε να προτείνετε καμία καλή θήκη? Edited June 9, 2016 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 (edited) Το παρήγγειλα τελικά σήμερα Έχετε να προτείνετε καμία καλή θήκη? Θηκη δες την ipaky.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 9, 2016 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splinterace Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Παιδιά έχω κάτι απορίες: εμένα που δε με πειράζουν τα αγγλικά να ζητήσω από το κινεζομάγαζο να μου βάλουν τη global stable? Αυτή η global stable αναβαθμίζεται μονάχα από τη xiaomi ή από όλο το community? Αν αναβαθμίζεται μόνο από xiaomi αυτό σημαίνει πως όταν βγουν καινούργια μοντέλα θα σταματήσουν τη υποστήριξη και πλέον δε θα έχω την εκάστοτε καινούργια έκδοση android όπως θα συμβαίνει με τη china dev? Από ότι κατάλαβα για να κάνω root και να περάσω τη multilangauge rom θα πρέπει να ζητήσω να μου βάλουν τη china dev ή μπορώ κανονικά να rootαρω και να περάσω κανονικά τη rom με τα ελληνικά έχοντας τη global stable? Και τέλος, ποια έκδοση είναι πιο γρήγορη,πιο σταθερή, πιο fluid, πιο όπως θέλετε πέστε το μεταξύ των china dev, global stable και multilangauge rom? ΥΓ είμαι λίγο noob με τις έννοιες root και rom, ωστόσο έχω περάσει στο παρελθόν rom στο κινητό που χρησιμοποιώ ακολουθώντας βέβαια κατά γράμμα οδηγίες. Ευχαριστώ για το χρόνο σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 ρε συ αλήθεια. πως ξεκλειδώνονται αυτά? πάντα το είχα απορία :offtopic:Το συγκεκριμένο έστειλα κάποιον Νέα Υόρκη στην T-mobile να πάρει κωδικούς:offtopic: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 2) θα σου έρχονται OTA, ναι, αλλά και η ελληνική πάντα είναι στην τελευταία έκδοση της rom. Πχ για άλλες συσκευές που έχει βγει miui 8 beta (marshmallow) , υπάρχει ήδη και ελληνική Version. Είναι άμεσες οι αναβαθμίσεις της (μιας βδομάδας κτ τέτοιο) Τι εννοείς ότι στην miui 8 θα ενσωματωθούν ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
occam Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 εδώ σε έχω. δουλεύει απροβλημάτιστα απλά τα modules τα κατεβάζεις από εδώ και όχι μέσα από την εφαρμογή http://repo.xposed.info/module/de.robv.android.xposed.installer πάρε nandroid back πρώτα για σιγουριά. Το έκανα το απόγευμα και δουλεύει, ωστόσο δε δουλεύει το lucky patcher. Όταν κάνω ένα custom patch μου βγάζει μήνυμα error creating .oat file for patched classes .dex. your firmware may have a bug within it's ART libraries. Έχω την ελληνική gtv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx_kidd Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Τι εννοείς ότι στην miui 8 θα ενσωματωθούν ελληνικά; Όχι. Εννοώ πως υπάρχει ήδη miui 8 beta ελληνική rom - δλδ τα παιδιά που βγάζουν την ελληνική έχουν βγάλει κ για miui 8 (για τις συσκευές που υπάρχει η beta, για την σειρά redmi απ τις 17 του μήνα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magkaki Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 (edited) Καλησπέρα σε όλους, παιδιά μια διευκρίνηση είναι αύριο να το παραγγείλω από to2c το 3gb/32gb. Έχω δύο επιλογές : Multilanguage+Google Playstore και Original Version (Only English-Chinese, NO GOOGLE PLAYSTORE). Βαριέμαι να διαβάσω αυτή τη στιγμή λεπτομέρειες περί roms,θα διαβάσω όταν παραλάβω. Όπως και να χει αυτό που θα κάνω είναι όταν έρθει να βάλω μία Ελληνική Stable. Με ποιά επιλογή λοιπόν από τις δύο να το παραγγείλω για να βάλω μία Ελληνική Stable? Edited June 9, 2016 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 (edited) Καλησπέρα σε όλους, παιδιά μια διευκρίνηση είναι αύριο να το παραγγείλω από to2c το 3gb/32gb. Έχω δύο επιλογές : Multilanguage+Google Playstore και Original Version (Only English-Chinese, NO GOOGLE PLAYSTORE). Βαριέμαι να διαβάσω αυτή τη στιγμή λεπτομέρειες περί roms,θα διαβάσω όταν παραλάβω. Όπως και να χει αυτό που θα κάνω είναι όταν έρθει να βάλω μία Ελληνική Stable. Με ποιά επιλογή λοιπόν από τις δύο να το παραγγείλω για να βάλω μία Ελληνική Stable? Και κάτι άλλο. Επισυνάπτω photo του καταστήματος με τις επιλογές για την αποστολή. Με ποιον τρόπο μου προτείνεται να μου το στείλουν? Μένω Αθήνα και φυσικά με ενδιαφέρει το free shipping. [ATTACH]65436[/ATTACH] Εφόσον σε ενδιαφέρει να περάσεις (αργότερα ή και άμεσα) την Ελληνική παρήγγειλέ το με την Original version (θα εννοεί την China stable μάλλον). Απο εκεί είναι ευκολότερο να περάσεις dev rom και να ξεκλειδώσεις. Άλλωστε η mutlilanguage που έχουν τα μαγαζιά (που έχει και Ελληνικά μέσα) είναι τόσο χάλια που θα νομίζεις ότι το τηλέφωνο είναι για πέταμα (αλήθεια, είναι τόσο χάλια:lol:). Edited June 9, 2016 by impreza_sti Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Παίδες καλημέρα.. Σήμερα ήρθα στη παρέα σας μ'ενα χρυσό xiaomi. Έχετε θεμα γενικά με το σήμα του κινητού;; Με το προηγούμενο που είχα σε ίδια σημεία είχα 4g και τώρα με αυτό με το ζόρι πιάνω μία γραμμή h+. Η rom που φοράει είναι η gtv 7.2 stable 7.2.2.0. Ήδη έχω απογοητευτεί με αυτό το θέμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shimpaku Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Παίδες καλημέρα.. Σήμερα ήρθα στη παρέα σας μ'ενα χρυσό xiaomi. Έχετε θεμα γενικά με το σήμα του κινητού;; Με το προηγούμενο που είχα σε ίδια σημεία είχα 4g και τώρα με αυτό με το ζόρι πιάνω μία γραμμή h+. Η rom που φοράει είναι η gtv 7.2 stable 7.2.2.0. Ήδη έχω απογοητευτεί με αυτό το θέμα... Αλλαξε την σιμ στην αλλη θεση το ιδιο κανει; Παράθεση http://www.bonsaiforum.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 παρελαβα και εγω το πρωι το εχω φορτιζει , ηδη κατεβασα ενα update που μου ηρθε. Πρωτη εντυπωση πολυ γρηγορη. Πολυ καλη ποιοτητα ηχου!!! και ακους και σε ακουν αψογα Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Παίδες καλημέρα.. Σήμερα ήρθα στη παρέα σας μ'ενα χρυσό xiaomi. Έχετε θεμα γενικά με το σήμα του κινητού;; Με το προηγούμενο που είχα σε ίδια σημεία είχα 4g και τώρα με αυτό με το ζόρι πιάνω μία γραμμή h+. Η rom που φοράει είναι η gtv 7.2 stable 7.2.2.0. Ήδη έχω απογοητευτεί με αυτό το θέμα... Αν έχεις wind κ στην περιοχή σου υπάρχει μόνο η 800mhz μπάντα, παίζει να μην μπορείς να πιάσεις 4g Sent from my LG-V400 using Tapatalk Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Αν έχεις wind κ στην περιοχή σου υπάρχει μόνο η 800mhz μπάντα, παίζει να μην μπορείς να πιάσεις 4g Εσύ ξεκλείδωσες; Δοκίμασες για 800άρα που λέγαμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 android version : 5.1.1 LMY47V miui :7 6.5.28 Beta καλα ειμαι ? εχω την dev? Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 (edited) android version : 5.1.1 LMY47V miui :7 6.5.28 Beta καλα ειμαι ? εχω την dev? Super είσαι...dev είναι ναι. Edited June 9, 2016 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts