demakhs Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 (edited) Μπορώ να τους πω να βάλουν αυτοί το play store? Εσύ μπορείς να τους το πεις, αυτοί μπορούν να στο βάλουν??? :blink: Edited June 9, 2016 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crespo_3 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Εγώ παλι, γιατί νομίζω ότι θέλεις το χρυσό, αλλά απλά δεν το ξέρεις ακόμα??? :lol: :lol: :p :p εγω παντως οταν ειδα το χρυσο αναρωτηθηκα ποιος θα το προτιμησει εκτος απο την lady gaga :lol: μετα απο 2 μερες που το χρησιμοποιω (ως ταμπλετ μονο προς το παρον γιατι θελω να βρω να κοψω καπως την σιμ χωρις να δωσω 5ευρω ασκοπα) εχω να δηλωσω τα εξης: 1)το κινητακι ειναι απαιχτο και οι 5.5 ιντσες τελικα ειναι κομπλε. βεβαια μη σας παρω κ στο λαιμο μου γιατι εχω χερια μπασκετμπολιστα :p 2)πολλοι φιλοι μου θυμωσαν μαζι μου κ με ρωτουσαν για ποιο λογο εδωσα 500-600 ευρω να παρω καινουριο κινητο :lol: δεν πιστευουν οτι εδωσα 169 ! 3) το tempered glass που εδωσαν δωρο τοποθετηθηκε πανευκολα κ δεν αφηνει φουσκαλες οπως γινονταν με τις ζελατινες παλια. δεν μου φαινεται να χανει κ σε εικονα το κινητο με το τζαμάκι (?) 4) για browsing ποιο χρησιμοποιειτε? τον εργοστασιακο πλοηγό ή τον chrome ? 5) ως video player o εργοστασιακος ή ο MXplayer ειναι καλυτερος? υγ1: για να "καθησυχασω" καποιους το ειχα παρει απο vickmall με sgp στις 13/5 και στις 3/6 ειχε φτασει στα ελτα της περιοχης μου. υγ2: ευχαριστω κ παλι τον τιτανοτεραστιο geoanto για την βοηθεια του με την ελληνικη ρομ:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shimpaku Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Ποιο χρησιμοποιείτε; Αυτο που εχει η Ελληνικη ROM ή καποιο άλλο π.χ GO SMS PRO ? Παράθεση http://www.bonsaiforum.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 (edited) 3) το tempered glass που εδωσαν δωρο τοποθετηθηκε πανευκολα κ δεν αφηνει φουσκαλες οπως γινονταν με τις ζελατινες παλια. δεν μου φαινεται να χανει κ σε εικονα το κινητο με το τζαμάκι (?) 4) για browsing ποιο χρησιμοποιειτε? τον εργοστασιακο πλοηγό ή τον chrome ? 5) ως video player o εργοστασιακος ή ο MXplayer ειναι καλυτερος? 3 Αν πάρεις nillkin θα δεις μεγάλη διαφορά. 4 εργοστασιακό 5 εργοστασιακό όχι ότι δεν υπάρχουν καλύτερα προγράμματα αλλά και αυτά δουλεύουν απροβλημάτιστα. Edited June 9, 2016 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad281 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 συγνωμη παιδια ....εχετε δικιο ενα link να το παρω το ατιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad281 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 το 32/3 καπου οικονομικα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 vickmall λόγω ποσοστών;)το 32/3 καπου οικονομικα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisksts Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Με πείσατε θα πάρω την Official Developer Rom (Only Chinese&English) και μετά θα σας ζαλίσω για το πώς θα βάλω ελληνική rom:) Μπορώ να κάνω αίτηση για unlock από τώρα για να έχω τον κωδικό μέχρι να έρθει το κινητό ή πρέπει να το έχω στα χέρια μου? Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Με πείσατε θα πάρω την Official Developer Rom (Only Chinese&English) και μετά θα σας ζαλίσω για το πώς θα βάλω ελληνική rom:) Μπορώ να κάνω αίτηση για unlock από τώρα για να έχω τον κωδικό μέχρι να έρθει το κινητό ή πρέπει να το έχω στα χέρια μου? Ευχαριστώ πολύ Έπρεπε να την έχεις κάνει ήδη... χαχα Κάντην ναι.. σήμερα κ όλας Αν θες να την χωρισεις κ δεν ξέρεις πως να της το πεις της κοπέλας για να μην πληγωθει, παρτης το με multi και θα φροντισει η multi να σε βγάλει από τη δύσκολη θεση...:X :geek::geek:Έγραψες:geek::geek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisksts Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Έπρεπε να την έχεις κάνει ήδη... χαχα Κάντην ναι.. σήμερα κ όλας :geek::geek:Έγραψες:geek::geek: οκ θα το κανω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragkios Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Έχεις απενεργοποιήσει/παγωσει καποια ενσωματωμενη εφαρμογή της Xiaomi, "MI-....κάτι"....θα θυμηθω ποια κ θα στο γράψω, εκτός κ αν ψαξεις ποιες έχεις παγώσει κ την πετύχεις...;) Το cloud print είναι τελικά. Αν το έχεις απενεργοποιήσει, ενεργοποιήσε το. Αν δεν το έχεις, κατέβασε το από το google play. Αυτο ηταν τελικα ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 (edited) Εχει κανείς το λινκ από την multi rom; Άκυρο.. Να ναι καλά ο lallasgr Edited June 8, 2016 by geoanto555 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
occam Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Με τη συσκευή μας και το xposed τι παίζει; Μπαίνει κανονικά με απλή εγκατάσταση ή χρειάζεται να γίνει καμιά μόντα πιο πριν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisksts Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Τελικά παίρνει sd? Εάν ναι τι (micro κτλ) και μέχρι πόσα gb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 (edited) Τελικά παίρνει sd? Εάν ναι τι (micro κτλ) και μέχρι πόσα gb? micro sd 128gb έχει δοκιμαστεί. Edited June 8, 2016 by geoanto555 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiross4 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 εχω αρχισει να διαβαζω το νημα αλλα με συγχωρητε που θα ρωτησω τα παρακατω ..η global εχει κινεζιες?εχει playstore προεγκατεστημενο?και παιρνει αναβαυμισεις ota? thanxs! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 .η global εχει κινεζιες?εχει playstore προεγκατεστημενο?και παιρνει αναβαυμισεις ota? thanxs! Δεν εχει κινεζιές, έχει playstore, έχει Ota.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisksts Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 micro sd 128gb έχει δοκιμαστεί. Ok ευχαριστώ Παιχνίδια τύπου clash of clans , clash royale παίζουν κανονικά με την ελληνική rom και με την Official Developer Rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tragos13 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 εχω αρχισει να διαβαζω το νημα αλλα με συγχωρητε που θα ρωτησω τα παρακατω ..η global εχει κινεζιες?εχει playstore προεγκατεστημενο?και παιρνει αναβαυμισεις ota? thanxs! Δεν εχει κινεζιες, εχει playstore κ ναι παιρνει αναβαθμισεις ΟΤΑ. Επισης εχει Αγγλικα κ αλλες γλωσσες, δεν εχει Ελληνικα. Υπαρχει περιπτωση να παρει με την 8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 (edited) Τι έχει περίπτωση να πάρει με την 8? Ελληνικά; Δεν ήξερα πως υπάρχει τέτοια πιθανότητα.. :p Edited June 8, 2016 by NickName98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crespo_3 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 ψαχνω για σχετικα φτηνα ακουστικα. πηρε κανεις καποια να προτεινει? ειδα αυτα εως τωρα εχουν κ το σηματακι κ καλα ειναι τα επισημα δλδ :P http://www.ebay.com/itm/For-Xiaomi-Piston-Earphones-Headphone-Earbuds-In-Ear-Mic-Remote-Wire-Control-/222091509130?var=&hash=item33b5af7d8a:m:maYLHxrpVocRYJ2WWdLEHNg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiross4 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 ψαχνω για σχετικα φτηνα ακουστικα. πηρε κανεις καποια να προτεινει? ειδα αυτα εως τωρα εχουν κ το σηματακι κ καλα ειναι τα επισημα δλδ :P http://www.ebay.com/itm/For-Xiaomi-Piston-Earphones-Headphone-Earbuds-In-Ear-Mic-Remote-Wire-Control-/222091509130?var=&hash=item33b5af7d8a:m:maYLHxrpVocRYJ2WWdLEHNg Μουφα εννοειται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Που το ειδες αυτο φιλε μου στο Minideal? μαλλον λαθος πληροφορια εδωσα φιλε. απλα γραφοντας στο google "redmi note 3 pro minideal" μου εμφανιζε λινκ του "XIAOMI REDMI Note 3 3GB 32GB 4G SmartPhone 5.5 inch Android 5.0 Helio X10 Octa Core 2.0GHz Fingerprint ID" με 189.99 το οποιο προφανως δεν ειναι το δικο μας κινητακι... Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα εδώ και 15 μέρες δεν ήρθε τίποτα.... Τι κάνω? Στάλθηκε από το U65GT μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts