Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Optimization - Camera image processing (05-26)

Οπαααααααααααα.....

Κι άλλο optimization?? :blink: :blink:

Μα τι στο καλό, θα ξεπεράσουμε κ το Samsung S7 στην καμερα??:blink: :X :lol: :lol: :lol:

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μα τι στο καλό, θα ξεπεράσουμε κ το Samsung S7 στην καμερα??:blink: :X :lol: :lol: :lol:

Δεν θέλω ......... με το καλό μου :p

...να είμαι πιο ευγενικός...

Edited by geoanto555

Το πλησιάζουμε σιγά-σιγά:p. Για ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις φωτογραφίες και πείτε κάνα σχόλιο.

Ιδέα μου είναι ή είναι καλές??? Η μόνη επεξεργασία που έχουν είναι μετατροπή από DNG σε JPG για να μπορέσω να τις ανεβάσω κάπου.

Το πλησιάζουμε σιγά-σιγά:p. Για ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις φωτογραφίες και πείτε κάνα σχόλιο.

Ιδέα μου είναι ή είναι καλές??? Η μόνη επεξεργασία που έχουν είναι μετατροπή από DNG σε JPG για να μπορέσω να τις ανεβάσω κάπου.

Έπρεπε να βγάλεις τις ίδιες και με την Mi camera για να συγκρίνουμε.

Σαν φωτο φαίνεται καλή... αλλά δεν νομίζω να είναι καλύτερη από την μαμά εφαρμογή.

Έπρεπε να βγάλεις τις ίδιες και με την Mi camera για να συγκρίνουμε.

Έχεις δίκιο... Τράβηξα 2 με miui κι άλλες 2 με FreeDCam (πάλι σε DNG/RAW και μετατροπή σε JPEG) για σύγκριση. Χωρίς zoom η miui κερδίζει σαν γενική εικόνα αλλά νομίζω από κοντά φαίνεται ότι η επεξεργασία που γίνεται για να βγάλει το JPEG δεν είναι τόσο καλή. Μάλλον τρώει αρκετή συμπίεση και χάνει λίγο στην λεπτομέρεια ενώ τα αρχεία από FreeDCam είναι εντελώς ασυμπίεστα.

Οι 4 φωτογραφίες εδώ.

καλησπερα παιδια,

εχει κανενας βρει/ παραγγειλει σιλικονης θήκη σκέτη ή και τυπου βιβλιαρακι, που να εχει καλυματα στις υποδοχες φορτιστη και ακουστικων ?

σε αλλο παλιοτερο κινητο μου λενοβο, ειχα βρει τετοιου ειδους θηκη και ποστατευει απο σκονες κτλ στις υποδοχες.

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

Έχεις δίκιο... Τράβηξα 2 με miui κι άλλες 2 με FreeDCam

Οπως σου απάντησα κ εκεί: Με την "μαμά" εφαρμογή μετά από αρκετό ζουμάρισμα δείχνουν αρκετά καλύτερες..

Σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλές...

Καλησπέρα παιδιά,εχει πειράξει κανείς το dpi της συσκευής;Σκεφτόμουν να το βάλω στα 400-420 αλλά δεν γνωρίζω εαν ή miui το υποστηρίζει,μην πέσουμε σε κανένα bootloop

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παναγιωτης

Παιδιά θέλω την βοήθεια σας. Βρήκα αυτά τα δυο κινητά

(http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-stock-in-eu-warehouse-silver.html)

(http://www.honorbuy.com/598-xiaomi-redmi-note-3-3gb-ram-32gb-silver.html)

από ευρωπαϊκή αποθήκη και θέλω να το παραγγείλω.

1)Αρχικά πιο από τα δυο σίτε είναι πιο αξιόπιστο ?

2)Το κινητό το βρίσκω και από την κινά στα 170 ευρώ αλλά έχω διαβάσει πως αν η τιμή του ξεπερνά τα 150 ευρώ πληρώνεις τελωνείο ισχύ αυτό?

3)Για να έχει ελληνικά πρέπει να επιλέξω αυτήν την ρομ (Multi-language Rom&Google play store installed) που λέει στο vickmall?

4)Αν ξέρει κανείς κανένα πιο φτηνό ας μου πει

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων

2)Το κινητό το βρίσκω και από την κινά στα 170 ευρώ αλλά έχω διαβάσει πως αν η τιμή του ξεπερνά τα 150 ευρώ πληρώνεις τελωνείο ισχύ αυτό?

3)Για να έχει ελληνικά πρέπει να επιλέξω αυτήν την ρομ (Multi-language Rom&Google play store installed) που λέει στο vickmall?

Είναι 2 διαφορετικά κινητά, φαντάζομαι το έχεις προσέξει.

1. Το vickmall θα έλεγα χωρίς να έχω ψωνίσει από το άλλο κάτι.

2.Αν το παραγγείλεις με απλό ταχυδρομείο κατά 99% δεν πληρώνεις τελωνείο

3. Ναι αλλά έχει πολλά θέματα η συγκεκριμένη ρομ.

4.Ποιο φτηνο τι;; προ ή απλό; Απο Κίνα η Ευρώπη..

...Γενικά είμαστε εκτός θέματος..

(http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-stock-in-eu-warehouse-silver.html)

1) συγνώμη αλλά δεν γίνεται ανά 2 ποστ να λέμε ότι ναι το vickmall είναι αξιόπιστο :)

επίσης στην ευρωπαική αποθήκη του vickmall θα το πάρεις από θεσσαλονίκη , στο Honor (που είναι κι αυτό αξιόπιστο φυσικά) θα σου έρθει με κούριερ ΑΛΛΑ θα πληρώσεις και ακριβά τα μεταφορικά (vickmall τζάμπα)

2) εξαρτάται πάντα πως θα το στείλει ο πωλητής , με τι τρόπο κλπ (δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να τα πούμε , στο π.χ. vickmall ξέρουν πως να τα στείλουν οπότε η πιθανότητα να πληρώσεις κάτι εξτρά είναι παρα πολύ μικρή)

3) ναι αλλά αν την βάλεις μη νομίζεις ότι θα είσαι οκ , πάλι εδώ θα έρθεις και θα ρωτάς "έχω το τάδε πρόβλημα γιατί" ; θα πρέπει να διαβάσεις για το πως θα ξεκλειδώσεις το κινητό για να βάλεις μια σωστή rom με ελληνικά

Το δεύτερο που κοιτάς από Honorbuy δεν είναι το pro. Είναι με τον επεξεργαστή της Mediatek και οχι τον Snapdragon. Αν αποφασίσεις να το πάρεις από Ευρωπαϊκή αποθήκη προτίμησε το vickmall. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει πιο χαμηλή τιμή από ευρωπαϊκή αποθήκη. Από Κίνα παίζει κοντά στα 200€. Μην επιλέξεις multi. Ή global αν δεν σε πειράζει να έχεις αγγλικό μενού ή official China dev για να περάσεις την ελληνική ρομ. Δες το πρώτο ποστ. Μην κάνεις αναφορά για τελωνείο εδώ. Απαγορεύεται.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου

Αυτό εδώ το έχει χαμηλότερα απο ευρώπη,και σε 3-4 εργάσιμες

201 σχεδόν.δεν μπορώ να καταλάβω βέβαια αν με μεταφορικά πάει 218 ή 230

http://shop.gizchina.com/redmi-note-3-pro-/xiaomi-redmi-note-3-pro-32gb-680.html

Ξέρω πως το vickmail είναι αστέρι,αλλά κι αυτό εδώ έχει πολύ καλή τιμή

Ναι είναι αρκετά καλές. Ποια Rom έχεις;

Ρυθμίσεις/ηχος & δονηση/ ηχος κλήσης/ ήχος κλήσης/ τέρμα κάτω Άλλα και διαλέγεις από αρχεία η από μουσική.

Οπου έχεις κατεβάσει τον ήχο.

Σε μένα το επιλέγω από αρχεία,παταω εντάξει αλλά αμέσως μετα δε το επιλέγει, έχει ακόμα το παλιό, μέχρι που διεγραψα το παλιό αλλά ακόμα αυτό έχει επιλεγμένο και χτυπάει, τρέλα....

Την τελευταία ελληνικη stable φοράει

Η custom rom που βγήκε στο xiaomi-miui.gr τι είναι ακριβώς;

Edited by johnnyar

1) συγνώμη αλλά δεν γίνεται ανά 2 ποστ να λέμε ότι ναι το vickmall είναι αξιόπιστο :)

επίσης στην ευρωπαική αποθήκη του vickmall θα το πάρεις από θεσσαλονίκη , στο Honor (που είναι κι αυτό αξιόπιστο φυσικά) θα σου έρθει με κούριερ ΑΛΛΑ θα πληρώσεις και ακριβά τα μεταφορικά (vickmall τζάμπα)

2) εξαρτάται πάντα πως θα το στείλει ο πωλητής , με τι τρόπο κλπ (δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να τα πούμε , στο π.χ. vickmall ξέρουν πως να τα στείλουν οπότε η πιθανότητα να πληρώσεις κάτι εξτρά είναι παρα πολύ μικρή)

3) ναι αλλά αν την βάλεις μη νομίζεις ότι θα είσαι οκ , πάλι εδώ θα έρθεις και θα ρωτάς "έχω το τάδε πρόβλημα γιατί" ; θα πρέπει να διαβάσεις για το πως θα ξεκλειδώσεις το κινητό για να βάλεις μια σωστή rom με ελληνικά

Είναι 2 διαφορετικά κινητά, φαντάζομαι το έχεις προσέξει.

1. Το vickmall θα έλεγα χωρίς να έχω ψωνίσει από το άλλο κάτι.

2.Αν το παραγγείλεις με απλό ταχυδρομείο κατά 99% δεν πληρώνεις τελωνείο

3. Ναι αλλά έχει πολλά θέματα η συγκεκριμένη ρομ.

4.Ποιο φτηνο τι;; προ ή απλό; Απο Κίνα η Ευρώπη..

...Γενικά είμαστε εκτός θέματος..

Σημερα κανω την μεταβαση στο νεο RN3PRO 16 GB απο το meizu MX4

πως κανουμε μεταφορα των αρχειων και των συνομιλιων του viber και του whats app απο το παλιο στο νεο κινητο;

to RN3PRO μου ηρθε με την 7.1.8.0 global αλλα σημερα μου λεει update σε 7.3.5.0

λετε να παραμεινω στην global;

η ελληνική κοινοτητα θα βγαλει γρηγορα την νεα εκδοση ή θα παραμεινουμε στην 7.3.2.0;

στις πρωτες φορτισεις πρεπει να φορτιζει το κινητο για πολλές ωρες και κλειστο;

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μολις βγηκε καινουργια αναβαθμιση 7.3.6.0 stable επισημη αγγλοκινεζικη.

εγω ειδα αναβαθμιση 7.3.5.0 global !!!

το έχω παραγγείλει με την developer rom και είμαι στην αναμονή. Αυτό που δεν είμαι σίγουρος είναι αν θέλω να βάλω απλώς το TWRP χωρίς να αλλάξω rom χρειάζεται ξεκλείδωμα o bootloader;

Sorry αν έχει απαντηθεί αλλά βρήκα μόνο οδηγίες για εγκατάσταση του twrp μαζί με αλλαγή rom

το έχω παραγγείλει με την developer rom και είμαι στην αναμονή. Αυτό που δεν είμαι σίγουρος είναι αν θέλω να βάλω απλώς το TWRP χωρίς να αλλάξω rom χρειάζεται ξεκλείδωμα o bootloader;

Sorry αν έχει απαντηθεί αλλά βρήκα μόνο οδηγίες για εγκατάσταση του twrp μαζί με αλλαγή rom

Μα γι αυτό ξεκλειδώνεις τον bootloader για να αλλάξεις το recovery...

α, ωραία ευχαριστώ.

Παρεμπιπτόντως έκανα αίτημα για ξεκλείδωμα και η έγκριση μου ήρθε σε μόλις μια βδομάδα. Τώρα δεν μένει παρά να έρθει και το κινητό :)

1.Σε μένα το επιλέγω από αρχεία,παταω εντάξει αλλά αμέσως μετα δε το επιλέγει, έχει ακόμα το παλιό, μέχρι που διεγραψα το παλιό αλλά ακόμα αυτό έχει επιλεγμένο και χτυπάει, τρέλα....

Την τελευταία ελληνικη stable φοράει

2.Η custom rom που βγήκε στο xiaomi-miui.gr τι είναι ακριβώς;

1.Την Ελληνική την έκανες καθαρή εγκατάσταση;

2.Είναι μία developer ρομ που έχουν βάλει το χεράκι τους λίγο παραπάνω κάποιοι..

Αν μπεις εδώ περιγραφή σου λέει τι έχουν προσθέσει - αφαιρέσει.

σορυ παιδια που επανερχομαι απλα ειμαι στην διαδικασια τωρα σεταρισματος του κινητου .....

πως κανουμε μεταφορα των αρχειων και των συνομιλιων του viber και του whats app και SMS απο το παλιο στο νεο κινητο;

η ελληνική κοινοτητα θα βγαλει γρηγορα την νεα εκδοση ή θα παραμεινουμε στην 7.3.2.0;

Edited by bbtp

Μα γι αυτό ξεκλειδώνεις τον bootloader για να αλλάξεις το recovery...

Πολυ σωστά φίλε μου,για να περνάς οτι θες μετα και οτι σου αρέσει .........................:D:D:p:rolleyes::lol:

Το καλλίτερο θα ήταν να μην τον κλείδωνε τον bootloader καθόλου η Xiaomi και δεν θα υπήρχε αυτήν η μεγάλη ταλαιπωρία και η διαδικασία μεχρι να ξεκλειδώσεις......:O:O:O

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

σορυ παιδια που επανερχομαι απλα ειμαι στην διαδικασια τωρα σεταρισματος του κινητου .....

πως κανουμε μεταφορα των αρχειων και των συνομιλιων του viber και του whats app και SMS απο το παλιο στο νεο κινητο;

Δοκίμασε μεσω MiPCSuite για μεταφορα των αρχείων και των συνομιλιών

Η ελληνική κοινοτητα δεν θα βγαλει γρήγορα νέα rom σε αυτο που ρωτάς,

Όχι φόρτιζε και ακόμη ας μην φτάσει στο τέρμα η μπαταριά του,μετά απο 2 με 3 φορτίσεις θα σου στρώσει η μπαταριά.αν και σε αυτο θέμα ειναι βράχος το κινητό.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen

Πολυ σωστά φίλε μου,για να περνάς οτι θες μετα και οτι σου αρέσει .........................:D:D:p:rolleyes::lol:

Το καλλίτερο θα ήταν να μην τον κλείδωνε τον bootloader καθόλου η Xiaomi και δεν θα υπήρχε αυτήν η μεγάλη ταλαιπωρία και η διαδικασία μεχρι να ξεκλειδώσεις......:O:O:O

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δοκίμασε μεσω MiPCSuite για μεταφορα των αρχείων και των συνομιλιών

Η ελληνική κοινοτητα δεν θα βγαλει γρήγορα νέα rom σε αυτο που ρωτάς,

Όχι φόρτιζε και ακόμη ας μην φτάσει στο τέρμα η μπαταριά του,μετά απο 2 με 3 φορτίσεις θα σου στρώσει η μπαταριά.αν και σε αυτο θέμα ειναι βράχος το κινητό.

το MiPCSuite δουλευει σε MEIZU κινητα ;;;;;;