Jump to content

Redmi Note 3 Pro


akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα παιδες..ξερει κανεισ τι γινετε στα ελτα...?εχω παραγγηλι απο vickmll στης 22/3..και δεν εχει ερθει ακομα ελλαδα..το μονο που δειχνι,ειναι οτι το διοξανε απο SG 29/3...

Καλημερα ειναι γενικό το φαινόμενο και σε αρκετά άτομα το τελευταίο διάστημα με τα ΕΛΤΑ και σε μένα τα ίδια γράφει εδώ και μέρες στα ΕΛΤΑ με σένα :O,ενώ στα αλλα track έχει αυτό ,παραγγελία 24/3.:X

destination country GREECE

2016-04-02 11:55

Shipmnet arrived at destination country

2016-04-02 11:55

Shipmnet arrived at destination country

2016-03-29 16:03

GRATH / parcel dispatched from original office

2016-03-29 16:03

GRATH / parcel dispatched from original office

Απλά υπομονή σε μερικούς ήρθε ξαφνικά το κινητό με την παραγγελία, έγραφε τα ίδια με εμάς για αρκετές ημέρες,το παραλαβανε και μετά έγραψε οτι το παρέλαβε ο παραλήπτης στο track των ΕΛΤΑ.

Πρέπει να ήρθαν πολλή σακί μαζί και δεν εχουν αρκετό προσωπικό να τα σκαναρουν στα ΕΛΤΑ.προχθές ειχαν και απεργία λόγο ελλείψεις προσωπικού.

Απλά περιμένουμε.:O:O:ninja:

Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

@athanaso77

Αφού έκανες της παλικαριά να καθαρίσεις το thread, μήπως να βάλουμε και στην αρχικη σελίδα τους οδηγούς για να μη ρωτάει ο κόσμος τα ίδια και τα ίδια?

Redesigning the web! www.slumdog.gr
Link to comment
Share on other sites

Καταρχάς να σε ενημερώσω ότι γράφεις σε λάθος μέρος και μάλιστα έχεις επαναλάβει πολλάκις την ίδια off topic ερώτηση. Ως εκ τούτου τα σχετικά post σου πήγαν στον κάδο και αφήνω αυτό προς ενημέρωσή σου και μόνο.

 

Διάβασε στο σωστό θέμα και θα πάρεις την απάντηση που ζητάς... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316

 

Εδώ συζητάμε για τη συσκευή του τίτλου και ότι είναι σχετικό με αυτή, τίποτε άλλο.

Φίλε και αγαπητέ συντονιστα εχεις απόλυτο δικιο για την παρέμβαση σου ,άλλα υπάρχει ενα μεγάλο τελευταία πρόβλημα με τα ΕΛΤΑ και ενδιαφέρει αρκετους η παραλαβή του συγκεκριμένου κινητού,δεν το έκανε σκόπιμα νομίζω το παιδί να ρωτιση για κάτι που άφορα τους μελλοντικούς νεους κατόχους της συσκευής,μια απλή επισήμανση έκανε μόνο.

Edited by deni77
Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα κι απο εμένα ειμαι Κ εγώ κάτοχος του pro απο τα μέσα του Φεβρουαρίου και όντως δηλώνω κι εγώ ανέλπιστα Κ απόλυτα ικανοποιημένος απο τη συσκευή αν και πιστό κορόιδο τόσα χρόνια της iPhonemanias που μας έχει κατακλείσει!!! Το κινητό είναι με Chinese official stable Kai ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται με το 4g??? είμαι με Vodafone και ρε παιδιά ενώ δίπλα μου αλλά κινητά πάλι με Vodafone έχουν 4g εμενα το ανωτέρω που φτάνει είναι H+. Ps (το κινητό σε prefer LTE και 7.2.2.0 stable) κάνω κάτι λάθος????
Link to comment
Share on other sites

κάνω κάτι λάθος????

Έχεις ενεργοποιησει το 4g από την εξυπηρέτηση πελατών της Vodafone; επίσης την κάρτα σου την έχεις κόψει ή είναι καινούργια;

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν, αφού παρακολούθησα το θέμα και είδα οτι τα χρήσιμα έχουν (στην κυριολεξία) χαθεί μέσα στον κυκεώνα μηνυμάτων είπα να συμβάλλω στην διευκόλυνση νέων χρηστών.

 

1) Λοιπόν, το κινητό για αρχή δεν έχει Ελληνικά απο την εταιρία. Αυτό σημαίνει ότι για Ελληνικά θα χρειαστεί να περάσουμε custom ρομ μόνοι μας ή να το αγοράσουμε με περασμένη custom rom (με αρκετά παρατράγουδα, βλ -2-). Εντυπώσεις απο το κινητό (δικές μου), στην υπογραφή μου.

Μερικά reviews:

http://www.chinaphonearena.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-review/

http://techtablets.com/2016/02/xiaomi-redmi-note-3-pro-review/

http://gadgets.ndtv.com/mobiles/reviews/xiaomi-redmi-note-3-review-809948

 

2) Αν το αποφασίσατε, δελεαστήκατε, διαβάσατε και αποφασίσατε να το αγοράσετε τότε να το παραγγέλνεται με official Chinese rom (ή ακόμη καλύτερα official global -αν δεχθούν να την περάσουν) η οποία δέχεται συχνά OTA και έχει λύσει τα περισσότερα απο τα παλαιά προβλήματα (όπως το πρόβλημα χρήσης του τηλεφώνου με 2 σιμ που έχει η multi πολύγλωσση με την οποία την προσφέρουν τα μαγαζιά). Προσοχή όμως, έχει μόνο Αγγλικά / Κινέζικα ως γλώσσες και απουσιάζει το play store. Αν το παραγγείλετε με την λεγόμενη ¨multi" που γράφω (θα φαίνεται σαν έκδοση 7.1.9) θα πάρετε το κινητό με Ελληνικά και play store αλλά με πολλά πολλά bugs (και κακή μετάφραση) όπως πρόβλημα με τις 2 sim, μικροπαγώματα και γενικώς το κινητό θα έχει ασταθή λειτουργία.

Υπάρχουν και Global official (επίσημες πολυγλωσσικές ρομ) για το κινητό και είναι παγκόσμιες με πολλές γλώσσες και play store (προεγκατεστημένο) αλλά δεν έχουν Ελληνικά!

Που μας φτάνουν στο σημείο ROM. Ποιές υπάρχουν;

Δύο (2) βασικά είναι τα είδη, developer & stable. Όμως υπάρχουν οι παγκόσμιες (GLOBAL) και οι Κινέζικες (που απευθύνονται στην Κινέζικη αγορά). Μην σας φαίνεται περίεργο που δεν έχουν όλα τα κινητά Global, στην Κίνα κυκλοφορούν τα κινητά, στην Ελλάδα έρχονται ανεπίσημα (με μεταπωλητές). Στην περίπτωση του note 3 pro υπάρχει GLOBAL βέβαια (καθώς το κινητό κυκλοφορεί και εκτός Κίνας (όχι όμως Ευρώπη/Αμερική κλπ).

Έτσι λοιπόν έχουμε 2 είδη ρομ. Stable που απευθύνονται στο μέσο χρήστη, σταθερή, όσο το δυνατόν λιγότερα bugs, με updates (όποτε υπάρξουν) και Developer, που απευθύνονται στον "προχωρημένο" χρήστη, σε αυτόν που θέλει να δοκιμάζει συνεχώς και να ανανεώνει το τηλέφωνο του. Οι developer rom είναι rom στις οποίες βάζουν καινούργια πράγματα/δυνατότητες/patches, δοκιμάζονται και σιγά σιγά μεταφέρονται στις stable ρομς. Τρόπον τεινά οι developer roms είναι σαν beta test! Απο εκεί και πέρα υπάρχουν Global και China roms που απλά διαφέρουν στο ποιο κοινό απευθύνονται. China για την Κίνα και Global για τους υπόλοιπους! Υπάρχουν λοιπόν αναλυτικά:

α) China stable, developer

β) Global stable, developer.

Απο εκεί και πέρα υπάρχουν και οι ανεπίσημες, π.χ. η multi που αναφέρεται παραπάνω και χρησιμοποιείται απο μερικά μαγαζιά (για να έχει όλες τις γλώσσες -και Ελληνικά) είναι custom, βασισμένη σε επίσημη (παλαιά όμως, γιαυτό και τα πολλά bugs) αλλά χωρίς OTA updates. Επίσης υπάρχουν και άλλες ανεπίσημες, όπως π.χ. της Ελληνικής κοινότητας MIUI (που είναι πολύ καλή) που έχει όσα η εκάστοτε China stable με εξτρά Ελληνικά/play store/λιγότερες κινέζικες εφαρμογές (bloatware)/Dolby ήχο/Sms fix (για 160 χαρακτήρες) κλπ.

Σαν χρήστης προσωπικά χρησιμοποιώ (και συστήνω) την rom της Ελληνικής κοινότητας λόγω ιδίως και των Ελληνικών που περιέχει. Αν θέλετε να βάλετε και εσείς την Ελληνική θα χρειαστείτε ξεκλείδωτο bootloader και TWRP recovery (οδηγίες σε άλλο οδηγό) και απο εκεί περνιέται πανεύκολα!

 

3) Το κινητό έρχεται με κλειδωμένο τον bootloader (* τι είναι κλειδωμένος bootloader). Πάντα. Τα κινεζομαγαζάκια δεν ξεκλειδώνουν τον bootloader. Για να ξεκλειδωθεί ο bootloader απαιτείται αίτηση στην Xiaomi και αναμονή αποδοχής της αίτησης (στην ουσία το θέμα είναι γραφειοκρατικό, όλοι παίρνουν έγκριση αλλά πρέπει να βεβαιωθεί οτι αποτελούν μεμονωμένους χρήστες και όχι μαγαζάκια κλπ). Μετά την αίτηση αναμένουμε sms έγκρισης (σε WIND υπάρχει πιθανότητα να μην έρθει λόγω φίλτρου) κλπ και μετά μπορούμε να προβούμε στο ξεκλείδωμα περνώντας στο κινητό μας μια deveoper ρομ (όχι stable, δεν δουλεύει με αυτές) και ακολουθώντας τον οδηγό.

 

4) Σε τι χρειάζεται ο Ξεκλειδωμένος bootloader; Μα στο να περάσουμε Ελληνική rom, στο TWRP* recovery, για Root (αν και γίνεται και με developer πλέον). Αν είμαστε ευτυχισμένοι με το κινητό όπως είναι και δεν μας πειράζει η έλλειψη Ελληνικών το αφήνουμε και ως έχει!

*Recovery & TWRP recovery: recovery έχουν όλα τα κινητά με android και στην ουσία είναι είναι ενα απλό μενού στην εκκίνηση μέσω του οποίου μπορούμε να εκτελέσουμε 2-3 εργασίες, όπως επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (για να σβήσουμε εφαρμογές/δεδομένα σε προβλήματα διένεξης ή μη εκκίνησης χωρίς εμφανή λόγο) και να περάσουμε update.zip με rom/αναβάθμιση (μόνο υπογεγραμμένα zip όμως). Το TWRP απο την άλλη είναι ενα πολύ τροποποιημένο recovery με πολλές εξτρά λειτουργίες, όπως backup/restore, πέρασμα zip αρχείου (ανεξαρτήτως υπογραφής, ονόματος), με λειτουργία αφής κλπ.

 

5) Εργαλεία κλπ για το τηλέφωνο:

για οποιοδήποτε πείραγμα στο κινητό θα χρειαστούμε το ADB και να έχουμε ενεργοποιήσει το usb debugging mode στο Developer options (που το ενεργοποιουμε κάνοντας tap συνεχόμενα στο "MIUI version" του υπομενού "About phone" απο τις Ρυθμίσεις "Settings").

Για πέρασμα rom θα χρειαστούμε Miflash (για φλασάρισμα μέσω υπολογιστή) ακόμη και με κλειδωμένο bootloader ή/και TWRP recovery (το TWRP περνιέται μόνο πάνω σε ξεκλείδωτο bootloader).

Στο παρακάτω link θα τα βρείτε όλα μαζεμένα:

http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html

ADB (βήμα 1, απευθείας link)

To Miflash (flash tool) και οι official rom προς κατέβασμα (στο βήμα 10).

 

6) Οδηγοί:

Διαδικασία ξεκλειδώματος bootloader και φλασάρισμα της Ελληνικής

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6653627#post6653627

Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO

Εγκατάσταση play store

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6640621#post6640621

 

7) Για απορίες σχετικά με ταχυδρομεία, μαγαζιά προς αγορά κλπ παρακαλώ απευθυνθείτε στα ανάλογα θέματα:

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

Επιλογή Συσκευής

Εγγύηση κινέζικων καταστημάτων (Εμπειρίες μελών)

 

 

Θα ακολουθήσει και αναλυτικός οδηγός και για τα πιο πολύπλοκα (φλασάρισμα, αναβαθμίσεις, twrp)!

Edited by Coolgreek
Βασίλης!
Link to comment
Share on other sites

Το 2gb /16gb προτείνεται ή έχει κάποιο θέμα? Γιατί το θέλω από EU warehouse Vick και το άλλο είναι out of stock.

 

Sent from my HT6 using Tapatalk

 

Καλό είναι αλλά πάντα η περισσότερη μνήμη και ο αποθηκευτικός χώρος δεν πάνε ποτέ χαμένα! Από θέμα επιδόσεων δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα...!!!

Redesigning the web! www.slumdog.gr
Link to comment
Share on other sites

Το 2gb /16gb προτείνεται ή έχει κάποιο θέμα? Γιατί το θέλω από EU warehouse Vick και το άλλο είναι out of stock.

 

Sent from my HT6 using Tapatalk

Όπως ήδη σου απάντησε ο @glynos το κινητό είναι το ίδιο (σε hardware/επιδόσεις). Το μέγεθος εσ. μνήμης (16 αντί 32) επηρεάζει τα όσα χωράει ενώ το +1gb ram επιτρέπει καλύτερο multitasking (περισσότερες εφαρμογές στη μνήμη ώστε να μην κλείνουν όταν έχεις πολλές ανοιχτές) και caching (προφόρτωση μνήμης με τμήματα εφαρμογών για πιο γρήγορη εκκίνησή τους). Εν ολίγοις το +1gb ram είναι καλός λόγος επιλογής της έκδοσης 3/32 όμως και τα 2gb κάνουν την δουλειά τους. Απλά η επιλογή 3/32 είναι και λίγο πιο "futureproof" για μελλοντικές εφαρμογές που ίσως χρειάζονται εξτρά ram.

Βασίλης!
Link to comment
Share on other sites

Για να πούμε και του στραβού το δίκιο, το πόσο futureproof είναι ένα κινητό έχει να κάνει και με τις εφαρμογές... έχω την αίσθηση ότι κινητά με 2GB μνήμη θα τρώνε ζόρια του χρόνου με την εφαρμογή του facebook για παράδειγμα...!!!
Redesigning the web! www.slumdog.gr
Link to comment
Share on other sites

Ωραίο το πόστ του Coolgreek και με γλύτωσε από κάποιες ερωτήσεις, αλλά όχι από όλες :lol:

 

Σήμερα παρέλαβα το pro με multilanguage (7.1.9) από vickmall και επειδή θα πάει στην γυναίκα ήθελα ελληνικά από day one.

 

Και ερωτώ: Αυτή η ρομ είπαμε δεν παίρνει OTA, αλλά θα μπορέσω να φλασάρω επόμενες version αυτής της rom χωρίς να σβήνω τα πάντα στο κινητό? Και επίσης η συγκεκριμένη multi έχει θρεντ υποστήριξης στο http://en.miui.com/ ή στο xiaomi.eu?

 

Γενικά αν δεν βγάλει θέματα σκοπεύω να την κρατήσω και να μην μπλέξω με unlocks κτλ, αλλά αν δεν υποστηρίζεται τότε θα μπω και εγώ στον χορό αναγκαστικά.

Link to comment
Share on other sites

Και ερωτώ: Αυτή η ρομ είπαμε δεν παίρνει OTA, αλλά θα μπορέσω να φλασάρω επόμενες version αυτής της rom χωρίς να σβήνω τα πάντα στο κινητό? Και επίσης η συγκεκριμένη multi έχει θρεντ υποστήριξης στο http://en.miui.com/ ή στο xiaomi.eu?

 

Γενικά αν δεν βγάλει θέματα σκοπεύω να την κρατήσω και να μην μπλέξω με unlocks κτλ, αλλά αν δεν υποστηρίζεται τότε θα μπω και εγώ στον χορό αναγκαστικά.

 

Δυστυχώς φίλε μου είναι η χειρότερη ρομ που θα μπορούσε να έχει το κινητό αν δεν το έχεις διαπιστώσει μέχρι τώρα. Ρίξε ένα διάβασμα σε αυτόν τον οδηγό και ξεκίνα διαδικασίες για ξεκλείδωμα (μόνο με τον official τρόπο) και να περάσεις την Ελληνική.

 

Αν τώρα βαριέσαι να περιμένεις για ξεκλείδωμα κλπ απλά πέρνα την Global Stable από το πρώτο λινκ που παραθέτει ο φίλος που έφτιαξε τον οδηγό και μείνει με αυτή που παίρνει updates από την xiaomi και έχει και προεγκατεστημένα google apps για να μην τα περνάς μόνος σου

Link to comment
Share on other sites

Ωραίο το πόστ του Coolgreek και με γλύτωσε από κάποιες ερωτήσεις, αλλά όχι από όλες :lol:

 

Σήμερα παρέλαβα το pro με multilanguage (7.1.9) από vickmall και επειδή θα πάει στην γυναίκα ήθελα ελληνικά από day one.

 

Και ερωτώ: Αυτή η ρομ είπαμε δεν παίρνει OTA, αλλά θα μπορέσω να φλασάρω επόμενες version αυτής της rom χωρίς να σβήνω τα πάντα στο κινητό? Και επίσης η συγκεκριμένη multi έχει θρεντ υποστήριξης στο http://en.miui.com/ ή στο xiaomi.eu?

 

Γενικά αν δεν βγάλει θέματα σκοπεύω να την κρατήσω και να μην μπλέξω με unlocks κτλ, αλλά αν δεν υποστηρίζεται τότε θα μπω και εγώ στον χορό αναγκαστικά.

 

Αυτή η multi που βάζουν, είναι δικιάς τους κατασκευής. Update τα ξεχνάς εκτός και αν μιλάς συνέχεια με vickmall και τους ρωτάς αν έχουν κανένα Update. Πάντως αν θυμάμαι καλά παιδιά με αυτή τη ρομ αντιμετωπίζουν ακόμα προβλήματα που είχαν οι αρχικές επίσημες ρομ κανένα 3μηνο πριν. Οπότε Παρτο απόφαση ξεκλειδωσε και βάλε την ελληνική, αλλιώς θα έχεις γκρίνιες

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολύ Xander το διόρθωσα! Κι άλλη μια ερώτηση: για να περάσω τη global απο τη στιγμή που δεν έχω pc και έχω μόνο iPad υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος???
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολύ Xander το διόρθωσα! Κι άλλη μια ερώτηση: για να περάσω τη global απο τη στιγμή που δεν έχω pc και έχω μόνο iPad υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος???

Απο την custom multi που στέλνουν για να περάσεις official θα χρειαστείς δυστυχώς υπολογιστή... pc οπωσδήποτε!

 

Εκτός και βρεθεί τρόπος μέσω recovery να το περάσεις σαν update.zip (ψάχνονται κάποιοι εκεί στο en.miui.com αλλά χωρίς αποτέλεσμα μέχρι τώρα) αλλάζοντας πρώτα κάποια αρχεία στο zip (χωρίς μέχρι στιγμής επιτυχία-ξαναλέω).

Βασίλης!
Link to comment
Share on other sites

Για να πούμε και του στραβού το δίκιο, το πόσο futureproof είναι ένα κινητό έχει να κάνει και με τις εφαρμογές... έχω την αίσθηση ότι κινητά με 2GB μνήμη θα τρώνε ζόρια του χρόνου με την εφαρμογή του facebook για παράδειγμα...!!!

 

Σιγα μη τρωνε ζορια τα 2 γιγα.

Ουτε του χρονου,ουτε του παραχρονου.

Μη σου πω ουτε του παραπαραχρονου και γινω υπερβολικος.

Το οτι η εφαρμογη του φβ ειναι οτι πιο κακογραμμενο κυκλοφορει σε αππ και πινει τη μπαταρια και τη ραμ,δε σημαινει οτι ειναι θεμα της συσκευης.

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς φίλε μου είναι η χειρότερη ρομ που θα μπορούσε να έχει το κινητό αν δεν το έχεις διαπιστώσει μέχρι τώρα. Ρίξε ένα διάβασμα σε αυτόν τον οδηγό και ξεκίνα διαδικασίες για ξεκλείδωμα (μόνο με τον official τρόπο) και να περάσεις την Ελληνική.

 

Αν τώρα βαριέσαι να περιμένεις για ξεκλείδωμα κλπ απλά πέρνα την Global Stable από το πρώτο λινκ που παραθέτει ο φίλος που έφτιαξε τον οδηγό και μείνει με αυτή που παίρνει updates από την xiaomi και έχει και προεγκατεστημένα google apps για να μην τα περνάς μόνος σου

 

Αυτή η multi που βάζουν, είναι δικιάς τους κατασκευής. Update τα ξεχνάς εκτός και αν μιλάς συνέχεια με vickmall και τους ρωτάς αν έχουν κανένα Update. Πάντως αν θυμάμαι καλά παιδιά με αυτή τη ρομ αντιμετωπίζουν ακόμα προβλήματα που είχαν οι αρχικές επίσημες ρομ κανένα 3μηνο πριν. Οπότε Παρτο απόφαση ξεκλειδωσε και βάλε την ελληνική, αλλιώς θα έχεις γκρίνιες

 

Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο για τις απαντήσεις. Η αλήθεια είναι πως έκανα βιαστικά την παραγγελιά για να προλάβω το στοκ στο eu warehouse και δεν πρόλαβα να διαβάσω ότι η μούλτι είναι τόσο χάλια. Είχα δει όμως πως αλλάζει σε official σχετικά εύκολα και είπα θα το κοιτάξω μετά.

 

Ευχαριστώ και πάλι.

Link to comment
Share on other sites

γεια σας παιδια, μια ερωτηση θελω να κανω,μπορει να εχει απαντηθει ηδη, Εαν το παραγγειλω απο vickmall με την official chinnise/english rom μπορω να ζητησω να μου εγκαταστησουν google play και να αφαιρεσουν τις κινεζιες?ευχαριστω
Link to comment
Share on other sites

Έχουν online chat. Νομίζω ναι πάντως αλλά καλύτερα να μιλήσεις απευθείας μαζί τους. Και ναι να σου πούμε εμείς αν δεν τα περάσουν αυτοί δεν έχει νόημα!! :)
Link to comment
Share on other sites

Έχουν online chat. Νομίζω ναι πάντως αλλά καλύτερα να μιλήσεις απευθείας μαζί τους. Και ναι να σου πούμε εμείς αν δεν τα περάσουν αυτοί δεν έχει νόημα!! :)

 

στο vickmall εχω δει απο κατω στο σχολια καποιους απο ελλαδα να το ζητανε ετσι,για αυτο ρωταω.μηπως το εχει ζητησει καποιος απο εδω

Link to comment
Share on other sites

γεια σας παιδια, μια ερωτηση θελω να κανω,μπορει να εχει απαντηθει ηδη, Εαν το παραγγειλω απο vickmall με την official chinnise/english rom μπορω να ζητησω να μου εγκαταστησουν google play και να αφαιρεσουν τις κινεζιες?ευχαριστω

 

αυτα που ζητας θα τα κανεις μονος σου σε ενα τεταρτο. για το google play υπαρχει οδηγος (google it) και οσο αφορα κινεζιες οτι μπορει να απεγκατασταθει το σβηνεις

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα. Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το κινητο μου. Το αγορασα με μουλτι εκδοση στην οποια δεν δουλευε το δακτυλικο αποτυπωμα.Χθες περασα την ελληνικη 7.2.1.0 και δουλεψε κανονικα η εφαρμογη με το αποτυπωμα ...μεχρι πριν λιγο παω να ξεκλειδωσω και δεν αντιδρουσε καθολου και μπαινοντας τελικα με το μοτιβο πηγα στις ρυθμισεις και εκανε το ιδιο με την μουλτι εκδοση ..δλδ με πεταει στην προηγουμενη σελιδα των ρυθμισεων χωρις να μπορω να κανω κατι. Με επαννεκινηση διορθωθηκε αλλα και παλι δεν δουλευει συνεχεια. Εχει συμβει σε καποιον αλλον; μπορω να το διορθωσω καπως; Ευχαριστω πολυ.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...