pillopoulos Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Πόσες ώρες sot εχει βγάλει maximum; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160329/f0aa06e564cb3fa687e3d8d80bff1921.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giasoy Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Σας εθιξα την dslr σας, συγγνωμη, δε θα το ξανακάνω και δέχομαι να μαστιγωθω δημόσια θέα. Ο ένας ζητάει τη βοήθεια του θεού (έλεος) και ο άλλος γίνεται έξαλλος. Παιδιά κόσμια και χαλαρά, φεεεεεεεετα.... Δεν είναι το τι λετε, αλλά πως το λέτε. Φίλε, ούτε την dslr μου έθιξες, ούτε μη κόσμια σου μίλησα, ούτε νευρίασα με εσένα. Είπα οτι γίνομαι έξαλος με κάτι διαφημίσεις σαν αυτή του S7 και οτι ο κόσμος τρώει τις παπάτζες που λέει.... Είναι όμως κουραστικό συνέχεια να ακούς τα ίδια και τα ιδια περι "ποιότητας" φωτογραφίας για το κινητό. Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chridimi1 Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 μιλισα με vickmall.και μου ειπαν για το track numper ...οτι εχουν διακοπες λογου πασχα στο hon gon..παιζι κατι τετειο...? Καλημέρα φίλε μου και εγώ έχω παραγγείλει και περιμένω. Μου έστειλαν tracking αλλά είναι κολλημένο στο information received κτλ. Πιστεύω να μην έχω κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giasoy Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Καλο θα ηταν καποιος φιλος που εχει γνωσει να μας εγραφε τον τροπο(οπως ζητα και ο φιλος παραπανω),απο official English/Chinese rom να παμε στην global αφου σε αυτη ειναι φορτωμενα ολλα τα google apps και δεν εχουμε την chinese search engine. Ευχαρισρω. Αφού θα φλασάρεις που θα φλασάρεις γιατί δεν πας στην Ελληνική μια και καλή;; Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Αφού θα φλασάρεις που θα φλασάρεις γιατί δεν πας στην Ελληνική μια και καλή;; Μήπως επειδή η ελληνική θέλει ξεκλειδωτο bootloader ενώ η global όχι? Αλήθεια, ή global θεωρείται official ROM με ota η τα παιρνας κάθε φορά χειροκίνητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Πόσες ώρες sot εχει βγάλει maximum; 9 σε 3 μέρες Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Πάντως. δοκιμασα τα πάντα και το κινητό (που είναι σίγουρα το pro) δεν μου βγάζει με τπτ πάνω από 53κ στο antutu... Να ανησυχησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Πάντως. δοκιμασα τα πάντα και το κινητό (που είναι σίγουρα το pro) δεν μου βγάζει με τπτ πάνω από 53κ στο antutu... Να ανησυχησω? Οταν αλλάξεις ρομ θα στρώσει.. Εκτός αν άλλαξες και δεν διάβασα τα μηνύματα σου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Καλημέρα, μετά απο απαιτήσεις ανεβάζω μερικές βραδυνές φωτογραφίες για να δείτε: (επίσης έχει και μερικές φωτογραφίες ημερήσιες, με ήλιο) Και 2 ακόμη screenshot απο τη διάρκεια ζωής μπαταρίας: Screenshot_2016-03-27-23-11-38_com.miui.securitycenter by Vasilis Abcdef, on Flickr Screenshot_2016-03-27-23-11-32_com.miui.securitycenter by Vasilis Abcdef, on Flickr (xiaomi Redmi note 3 pro, Greek stable 7.1.18). Ξεπέρασα τις 8 ωρές SOT (ενώ στο review έγραφα οτι δεν τις είδα, τις είδα τώρα). Γενικώς η μπαταρία σε κάθε φόρτιση ήταν και λίγο καλύτερη (λογικό, μέχρι να στρώσει, αν και σε εμένα έχει στρώσει ήδη). Κατά τα υπόλοιπα, είδα βγήκε μια AOSP rom (υποτίθεται απο την Qualcomm αλλά αμφιβάλλω): http://en.miui.com/thread-249799-1-1.html Αχα, και σε σένα κάνει αυτό ακριβώς που κάνει και σε μένα και τρελαίνομαι. Από ένα σημείο και μετά, δεν μπαίνει σε deep sleep. Στους υπόλοιπους τι γίνεται βρε παιδιά ?? Το περίεργο είναι ότι third party apps δείχνουν ότι μπαίνει σε deep sleep , ενώ τα στατιστικά μπαταρίας της συσκευής δείχνουν άλλα. Έχω σπαζοκεφαλιασει με αυτό το προβλημα! Αν συμβαίνει και σε άλλους, μήπως είναι bug της official Chinese ROM ?? ----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οταν αλλάξεις ρομ θα στρώσει.. Εκτός αν άλλαξες και δεν διάβασα τα μηνύματα σου.. Όχι δεν άλλαξα.. Το παρήγγειλα με την official και έμεινα με αυτήν.. Ίσως τελικά αναγκστω να αλλάξω γτ έχω πρόβλημα και με deep sleep. Δεν μου μοιάζει λογικό, γιατι είναι η official :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Καλημέρα φίλε μου και εγώ έχω παραγγείλει και περιμένω. Μου έστειλαν tracking αλλά είναι κολλημένο στο information received κτλ. Πιστεύω να μην έχω κάποιο πρόβλημα. Αν εχετε διαλεξει singapore post για μεταφορα τις τελευταιες μερες εχει φαει κολλημα ο server τους.Εχω παραγγηλει και εγω μια συσκευη απο vickmall (οχι το redmi) και ενω ητανε 2-3 μερες στο information received ξαφνικα σημερα και στο site της sg αλλα και στα ελτα μου δειχνει οτι εχει φυγει και ερχεται Ελλαδα.Τα βηματα received from customer και preparing τα πηδηξε. Δεν υπαρχει λογος ανησυχιας,φαντασου εκανα την παραγγελεια πεμπτη απογευμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Τελικά ρώτησα στο μαγαζί με ποια ρομ έρχεται και μου είπαν ότι έρχεται με την official multilanguage. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keraynopoylos Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Θες να μας πεις αλλη μια φορά τον τρόπο; ευχαριστω για τις απαντησεις σας. ναι αυτο ακριβως θελω να κανω που λες. δοκιμασα μεσω pc suite αλλα μου βγαζει σφαλμα στο backup (ζηταει backup πριν απο ολα). Για πες την απλη διαδικασια, κατι θα μου διαφευγει. Καλο θα ηταν καποιος φιλος που εχει γνωσει να μας εγραφε τον τροπο(οπως ζητα και ο φιλος παραπανω),απο official English/Chinese rom να παμε στην global αφου σε αυτη ειναι φορτωμενα ολλα τα google apps και δεν εχουμε την chinese search engine. Ευχαρισρω. Ο οδηγος για περασμα official global σε official chinese/english: http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
js3000 Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 προσπαθησα μεσω updater να κανω εγκατασταση την global rom (miui_HMNote3ProGlobal_V7.1.8.0.LHOMICL_22ba0344bc_5.1.zip) τζιφος. (cant verify update package μου λεει). Εχω την official κινεζικη τωρα. Μεσω pc πως γινεται; Με το pc suite ή με κατι αλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keraynopoylos Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 προσπαθησα μεσω updater να κανω εγκατασταση την global rom (miui_HMNote3ProGlobal_V7.1.8.0.LHOMICL_22ba0344bc_5.1.zip) τζιφος. (cant verify update package μου λεει). Εχω την official κινεζικη τωρα. Μεσω pc πως γινεται; Με το pc suite ή με κατι αλλο; Δε γινεται μεσω updater. Διαβασε το post μου ακριβως απο πανω για τον οδηγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
js3000 Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Ο οδηγος για περασμα official global σε official chinese/english: http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html δηλαδη εχει ψωμι η δουλεια, εντολες drivers κλπ. Νομιζα θα ηταν πιο απλο. Καλως θα το δοκιμασω. Εσυ τα εκανες ολα αυτα και κομπλε περασες σε global; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 προσπαθησα μεσω updater να κανω εγκατασταση την global rom (miui_HMNote3ProGlobal_V7.1.8.0.LHOMICL_22ba0344bc_5.1.zip) τζιφος. (cant verify update package μου λεει). Εχω την official κινεζικη τωρα. Μεσω pc πως γινεται; Με το pc suite ή με κατι αλλο; Χρειαζεσαι κατ αρχάς να βρεις την fastboot rom (κατάληξη tar ή tgz) και θα τη φλασαρεις με το πρόγραμμα miflash. Υπάρχουν πολλοί οδηγοί και στο en.miui.com και στο xiaomi-miui.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keraynopoylos Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 (edited) δηλαδη εχει ψωμι η δουλεια, εντολες drivers κλπ. Νομιζα θα ηταν πιο απλο. Καλως θα το δοκιμασω. Εσυ τα εκανες ολα αυτα και κομπλε περασες σε global; Στην πραγματικοτητα παιρνει 5 λεπτα. Εμενα μου πηρε παραπανω γιατι ειμαι βιαστικος και δεν το διαβασα προσεκτικα. Οταν ειδα το λαθος μου, πραγματικα 5 λεπτα. Και στη γραμμη εντολων συνολικα χρειαζονται 2 εντολες ολες κι ολες, που μπορεις να κανεις και copy-paste αν θες. Edited March 29, 2016 by keraynopoylos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siou_atha Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Σημερα μετα απο 2 μηνες χρησης περασα της nilkin το temper glass.Παιδια μερα με νυχτα η διαφορα,τοσα καιρο ειχα αυτο που δινει δωρο το vickmall k ελεγα ''σιγα ποσο διαφορα να εχει??'' Και ομως εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas45 Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Τελικά ρώτησα στο μαγαζί με ποια ρομ έρχεται και μου είπαν ότι έρχεται με την official multilanguage. Φίλε ,αν ο τύπος σου είπε ότι έχει ελληνικά ,δεν θέλω να σε κακοκαρδίσω αλλά κάποια ρομ τύπου vickmall μυρίζομε ότι "φοράει" το τηλέφωνο. Οriginal multi με ελληνικά από όσο γνωρίζω ακόμα δεν παίζει :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisjes Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Φίλε ,αν ο τύπος σου είπε ότι έχει ελληνικά ,δεν θέλω να σε κακοκαρδίσω αλλά κάποια ρομ τύπου vickmall μυρίζομε ότι "φοράει" το τηλέφωνο. Οriginal multi με ελληνικά από όσο γνωρίζω ακόμα δεν παίζει :mad: Έχει δίκιο ο φίλος official είναι μόνο η αγγλοκινεζικη και η global.Και οι δύο δυστυχώς μέχρι σήμερα χωρίς ελληνικά. Οπότε μάλλον για unofficial ρομ μιλάμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
js3000 Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 (edited) Στην πραγματικοτητα παιρνει 5 λεπτα. Εμενα μου πηρε παραπανω γιατι ειμαι βιαστικος και δεν το διαβασα προσεκτικα. Οταν ειδα το λαθος μου, πραγματικα 5 λεπτα. Και στη γραμμη εντολων συνολικα χρειαζονται 2 εντολες ολες κι ολες, που μπορεις να κανεις και copy-paste αν θες. κομπλε ναι εγινε με την 1η,απλα κανεις ολα τα βηματα. μπηκε η global πλεον. Χωρις κινεζικα, με playstore και gapps ANTUTU 75,825 Edited March 29, 2016 by js3000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Μεταξυ αυτου, του meizu mx5 και του letvx600 τι προτεινετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgelaros Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Δεν κάνεις τέτοιες ερωτήσεις εδώ μέσα. Όλοι θα σου πουν το xiaomi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Έχει δίκιο ο φίλος official είναι μόνο η αγγλοκινεζικη και η global.Και οι δύο δυστυχώς μέχρι σήμερα χωρίς ελληνικά. Οπότε μάλλον για unofficial ρομ μιλάμε. Καλό δεν είναι αυτο για εμένα που θέλω να βάλω την ελληνική? Σημαίνει ότι θα είναι ξεκλείδωτη η συσκευή ή απλά με βάζει σε ένα κόπο παραπάνω να περάσω μία official πρώτα και μετά να ακολουθήσω την γνωστή διαδικασία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Μεταξυ αυτου, του meizu mx5 και του letvx600 τι προτεινετε; βασικά να ρωτούσες μεταξύ του απλού του Note 3 και των άλλων οκ , αλλά το pro μόνο και μόνο που έχει άλλο soc σε σχέση με τα άλλα ε θα επέλεγα αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts