johny_pl Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Καλησπέρα, Θέλω να παραγγείλω το μόντελο με τα 3gb ραμ.Αλλά θέλω να βάλω την ελληνική rom μόλις ο παραλάβω.Αυτό που θέλω να ρωτησω είναι: 1. Με ποια ρομ να το παραγγείλω?Την multilanguage ή την official??(vickmall) 2. Eπίσης για να μπορέσω να πάρω τον κωδικό ξεκλειδώματος μπορώ να το κάνω πρίν πάρω το τηλέφωνο στα χέρια μου? Γενικά τι μου προτείνετε? να πάρεις άλλο κινητό άμα θες ελληνικά. είναι τελείως στην τύχη άμα ξεκλειδωσει, ούτε καν 50-50 δεν είναι οι πιθανότητες ή περίμενε να βρεθεί σωστός τρόπος για να ξεκλειδώνει Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Ενταξει μεχρι να του ερθει θα το εχουν φτιαξει λογικα. Δε θα μεινει ετσι το θεμα με τη καμια. Περα απο αυτο βγαλανε και τη global που αργα η γρηγορα θα μπουν και ελληνικα εκει. Αρα και να μη ξεκλειδωσει,θα εχει ελληνικα και επισημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 ναι αλλά ο κόσμος πρέπει να ξέρει, το κινητό είναι τούμπανο αλλά ας ξεχάσει τα ελληνικά προς το παρόν και ποιος ξέρει ως πότε. επίσης η κενέζικη ντεβ ρομ κατέβηκε από το site.... γιατί άραγε Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotinio Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Ερωτηση μπορεις. Να του βαλεις google launcher κανονικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 η κενέζικη ντεβ ρομ κατέβηκε από το site.... γιατί άραγε Νομίζω αυτό κάτι λέει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Ερωτηση μπορεις. Να του βαλεις google launcher κανονικα? ότι θες του βάζεις, android είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforospav Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 γεια σας παιδια,παραγγειλα απο το vickmall το pro με τη multilaguage rom εκανα και αιτηση για ξεκλειδωμα! μπορειτε να μου ομως να πειτε πως περναω την global, η ελληνικ δε με ενδιαφερει και τοσο προς το παρων! http://en.miui.com/download-301.html#438 και ποιες οι διαφορες τους? dev rom για το pro η συγκεκριμενη σελιδα δεν εχει μονο για τον mtk. επισης ποια η διαφορα μεταξυ global και multilanguage!ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Νομίζω αυτό κάτι λέει... θα έλεγα τίποτα αλλά άσε μην φάω μπαν γεια σας παιδια,παραγγειλα απο το vickmall το pro με τη multilaguage rom εκανα και αιτηση για ξεκλειδωμα! μπορειτε να μου ομως να πειτε πως περναω την global, η ελληνικ δε με ενδιαφερει και τοσο προς το παρων! http://en.miui.com/download-301.html#438 και ποιες οι διαφορες τους? dev rom για το pro η συγκεκριμενη σελιδα δεν εχει μονο για τον mtk. επισης ποια η διαφορα μεταξυ global και multilanguage!ευχαριστω το γράφω παραπάνω, την κατέβασαν την dev rom για το pro. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Άμα τους πω να βάλουν την multilanguage μετά θα μπορέσω να περασω την ελληνικη rom, εννοώντας οτι έχω παρει κωδικό ξεκλειδώματος του bootloader?? Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotinio Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Εμενα μολις μου ερθει σε καμια εβδομαδα θα φαει global stable αρχικα επειδη dev δεν πολυεμπιστευομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Άμα τους πω να βάλουν την multilanguage μετά θα μπορέσω να περασω την ελληνικη rom, εννοώντας οτι έχω παρει κωδικό ξεκλειδώματος του bootloader?? όχι, για να ξεκλειδώσει θέλει την μαμα κινέζικη, μετά την κινέζικη dev rom και καμια 10αρια τάματα να μην βγάλει ερορ Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforospav Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 μηπως υπαρχουν οδηγιες πως απο την multilanguage παμε στη global stable?:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Ή global έχει( ή θα έχει) ελληνικά? Το ότι δεν μπορείς να ξεκλειδώσει τον bootloader από την multilanguage είναι σίγουρο? Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Ή global έχει( ή θα έχει) ελληνικά? Το ότι δεν μπορείς να ξεκλειδώσει τον bootloader από την multilanguage είναι σίγουρο? ποιος ξέρει αν θα έχει.... ναι, θέλει απαραίτητα κινέζικη developer rom ΚΑΙ ΑΝ ξεκλειδώσει Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforospav Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Ή global έχει( ή θα έχει) ελληνικά? Το ότι δεν μπορείς να ξεκλειδώσει τον bootloader από την multilanguage είναι σίγουρο? δε με ενδιαφερουν τα ελληνικα οδηγιες ψαχνω πως να το κανω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tazzz Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 τελικα εκλεισε.. θα αγορασω απο geek το pro 3/32 στα 236,15 δολλαρια "εκτος αν ξερει κανεις καπου να βγει φτηνοτερα" μπορω να το παραγγειλω με την global? η αμεσως επομενη καλυτερη ρομ ειναι η αγγλοκινεζικη? ζεστενεται? δηλαδη το καλοκαιρι θα εχω θεμα? οι θηκες που δινουν οι κινεζοι 7-8-9 δολλαρια λενε τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 vickmall! ανάλογα το χρώμα σου έρχεται στα ίδια ή φθηνότερα διαλέεις ποια ρομ θελεις να σου περάσουν παίρνεις και tempered+silicone case δώρο ΥΓ εγώ στο note2 είχα πρόβληυμα με το ΙΜΕΙ λόγω της ROM που μου πέρασαν στο geek. ταλαιπωρήθηκα και δεν κατάφερα να το φτιάξω εδώ οπότε αναγκάστηκα να το στείλω πίσω και να ζητήσω refund όλο αυτό όπως καταλαβαίνεις πήρε πάνω απο μήνα οπότε αν καταλήξεις σε geek μην ζητήσεις άλλη rom απο την εργοστασιακή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tazzz Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 vickmall! ανάλογα το χρώμα σου έρχεται στα ίδια ή φθηνότερα διαλέεις ποια ρομ θελεις να σου περάσουν στο γκρι που θελω ερχεται στα ιδια... μπορω να διαλεξω την global π.χ? βασικα θελω OTA και ελληνικα αλλα μαλλον θελω πολλα ε? υγ δεν εχω θεμα να ειναι το μενου στα αγγλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dk78 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Και κατι τελευταιο. Υποστηριζει micro sd στη θεση της δευτερης sim? Έχω δοκιμάσει με 16GB SD card και την υποστηρίζει μία χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior288009 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Ενταξει μεχρι να του ερθει θα το εχουν φτιαξει λογικα. Δε θα μεινει ετσι το θεμα με τη καμια. Περα απο αυτο βγαλανε και τη global που αργα η γρηγορα θα μπουν και ελληνικα εκει. Αρα και να μη ξεκλειδωσει,θα εχει ελληνικα και επισημα.[/quote Η global ειναι official?Μπορουμε να το παραγγειλουμε με αυτη την Rom?Ασχετως εαν εχει Ελληνικα η οχι,αυτο δεν με απασχολει. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dk78 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Μήπως έχει κανείς πρόβλημα με το auto brightness? Έχετε παρατηρήσει αλλαγές φωτεινότητας μεσα σε δευτερόλεπτα χωρίς να αλλάζει το φως τριγύρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potakas Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Μήπως έχει κανείς πρόβλημα με το auto brightness? Έχετε παρατηρήσει αλλαγές φωτεινότητας μεσα σε δευτερόλεπτα χωρίς να αλλάζει το φως τριγύρω; Το auto brightness πρέπει να έχει θέμα. Εγώ το απενεργοποίησα γιατί μου έκανε αυτές τις αλλαγές που αναφέρεις και νόμιζα ότι έχει η οθόνη θέμα flickering. Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 θα έλεγα τίποτα αλλά άσε μην φάω μπαν Και ξανα ανέβηκε η dev... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Οπότε εσείς τι μου προτείνετε???Θέλω κάποια στιγμη να μπορέσω να ξεκλειδώσω τον bootloader και να μπορεί να μπούνε ελληνικά.Να προτιμήσω να βάλω global stable ή να βάλω την multilanguage? btw στην global θα έρθει κατευθείαν με playstore ή θα πρέπει να το περάσω εγώ? Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Και ξανα ανέβηκε η dev... για δοκίμασε ξανά με αυτή και πες μας Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts