Dr_Stein Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Για 'μένα που δε θέλω Ελληνικά και βολέβομαι μια χαρά με την Κινέζικη και τα ΟΤΑ updates, υπάρχει τρόπος να αποκτήσω root και να εξακολουθεί να κάνει ΟΤΑ update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 εγω βεβαια δεν εχω κανει ακομα αιτηση για ξεκλειδωμα και ειμαι ακομα με αγγλοκινεζικη 7.1.20. Απο μπαταρια νομιζω οτι ηταν καλυτερα με την 7.1.18 η ειναι ιδεα μου? Πως έβαλες την 1,20 ; Μέσω update δίνει μόνο την 1,18. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
favas21 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Παιδια οπως καταλαβαινετε δεν μπορω να διαβασω 97 σελιδες για το κινητο και συγνωμη που γραφω ετσι,αλλα σκεφτομαι να το αγορασω απο το επισημο σαιτ της εταιριας .Τι λετε?γενικα για το κινητο εχω κανει σωστη επιλογη?πρεπει να προσεξω κατι?θελω κατι παραπανω ?πρεπει να ζητησω κατι αλλο?και παλι συγνωμη για το υφος που γραφω αλλα θα ηθελα αν μπορειτε να με βοηθησετε .σασ ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Παιδια οπως καταλαβαινετε δεν μπορω να διαβασω 97 σελιδες για το κινητο και συγνωμη που γραφω ετσι,αλλα σκεφτομαι να το αγορασω απο το επισημο σαιτ της εταιριας .Τι λετε?γενικα για το κινητο εχω κανει σωστη επιλογη?πρεπει να προσεξω κατι?θελω κατι παραπανω ?πρεπει να ζητησω κατι αλλο?και παλι συγνωμη για το υφος που γραφω αλλα θα ηθελα αν μπορειτε να με βοηθησετε .σασ ευχαριστω εκ των προτερων! Κατ αρχήν δεν έχει η εταιρία επίσημο online κατάστημα. Αυτό που αναφερεσαι είναι μεταπωλητης. Από εκεί και μετά γράφοντας στο φόρουμ μιας συσκευής τι απάντηση περιμένεις να πάρεις; Πως δεν είναι καλή η συσκευή; Αν θες πιο αντικειμενική άποψη θα πρέπει να απευθυνθείς στα θεματα που αφορούν αγορά νέας συσκευής. Εδώ μόνο απαντήσεις τού στυλ "το κινητό σπέρνει και είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στα λεφτά του" θα πάρεις (που είναι και η προσωπική μου άποψη , ως νέος κάτοχος της συσκευής)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
favas21 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Κατ αρχήν δεν έχει η εταιρία επίσημο online κατάστημα. Αυτό που αναφερεσαι είναι μεταπωλητης. Από εκεί και μετά γράφοντας στο φόρουμ μιας συσκευής τι απάντηση περιμένεις να πάρεις; Πως δεν είναι καλή η συσκευή; Αν θες πιο αντικειμενική άποψη θα πρέπει να απευθυνθείς στα θεματα που αφορούν αγορά νέας συσκευής. Εδώ μόνο απαντήσεις τού στυλ "το κινητό σπέρνει και είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στα λεφτά του" θα πάρεις (που είναι και η προσωπική μου άποψη , ως νέος κάτοχος της συσκευής)... οπως εγραψες και συ κατι τετοιο περιμενα,αλλα ρωταω εδω γιατι αφου το εχω αποφασισει θα ηθελα να ακουσω και την γνωμη των ηδη κατοχωχ της συσκευης.για αυτο ειπα αν πρεπει να κανω και κατι αλλο μολις το παραλαβω η να φτιαξω κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 ρε παιδια ξεκλειδώσατε μπουτλοουντερ; εμενα λεει οτι δεν υποστηρίζεται η συσκευη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 ρε παιδια ξεκλειδώσατε μπουτλοουντερ; εμενα λεει οτι δεν υποστηρίζεται η συσκευη.. Πέρασες την developer rom? Έχεις κατεβάσει το τελευταίο tool? Για δώσε λίγα ίνφο για να βοηθήσουμε ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για όποιον ενδιαφέρεται έγραψα έναν ολοκληρωμένο οδηγό βήμα-βήμα για την επιτυχημένη εγκατάσταση της Ελληνικής ρομ (Δυστυχώς δεν είχα χρόνο για φωτογραφίες). https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12354-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-ROM-%CF%83%CF%84%CE%BF-RedMi-Note-3-PRO/?postID=112580#post112580[/Code] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glynos Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Πέρασες την developer rom? Έχεις κατεβάσει το τελευταίο tool? Για δώσε λίγα ίνφο για να βοηθήσουμε ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για όποιον ενδιαφέρεται έγραψα έναν ολοκληρωμένο οδηγό βήμα-βήμα για την επιτυχημένη εγκατάσταση της Ελληνικής ρομ (Δυστυχώς δεν είχα χρόνο για φωτογραφίες). https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12354-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-ROM-%CF%83%CF%84%CE%BF-RedMi-Note-3-PRO/?postID=112580#post112580[/Code] Ευχαριστούμε!!!! Παράθεση Redesigning the web! www.slumdog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Πέρασες την developer rom? Έχεις κατεβάσει το τελευταίο tool? Για δώσε λίγα ίνφο για να βοηθήσουμε ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για όποιον ενδιαφέρεται έγραψα έναν ολοκληρωμένο οδηγό βήμα-βήμα για την επιτυχημένη εγκατάσταση της Ελληνικής ρομ (Δυστυχώς δεν είχα χρόνο για φωτογραφίες). https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12354-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-ROM-%CF%83%CF%84%CE%BF-RedMi-Note-3-PRO/?postID=112580#post112580[/Code] ναι ολα οκ,για καποιον περίεργο λογο,δεν αναγνωριζε τη συσκευη με τον λογαριασμό μου,οποτε εβαλα εναν που ειχα φτιαξει επι εποχης huawei u8800 και ξεκλειδωσε κανονικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giasoy Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 (edited) Το κάνει μόνο του. Αν θες κάντο και εσύ:lol:. @Demakhs,θα γίνει. Προς το παρών είμαι φουλ απασχολημένος:wacko: να ξανασετάρω το τηλέφωνο (και το play store που δεν λέει το ρημάδι να δουλέψει, όπως είχε πρόβλημα και άλλο παιδί πριν). Το λέω γιατί όταν την πέρασα την πρώτη φορά χωρις επαναφορά το google play δεν κατέβαζε εφαρμογές και έβγαζε κάτι κουλά. Αφού έκανα όμως επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και την ξαναπέρασα όλα δούλεψαν ρολόι. Δεν θέλει επαναφορά όταν πας από stable σε stable ή από dev σε dev όταν όμως πας από stable σε dev χρειάζεται. Τελικά η dev εκτος της δυνατότητας για ευκολότερο unlock δεν έχει καμιά διαφορά έτσι δεν είναι? Edited March 18, 2016 by giasoy Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 (edited) εχει καποιος προβλημα με τις σιμ σαν περασει την καστομ μιυοι; έκανα επαναφορά από την εφαρμογή ανάκτησης και ολα καλά. δεν έχει root η εκδοσή; Edited March 18, 2016 by aplostra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Όχι..Και γω νόμιζα ότι έχει αλλά διεπίστωσα ότι δεν έχει. Και από όσο ξέρω δεν υπάρχει και σωστό ροοτ που να μένει στο τηλέφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Όχι..Και γω νόμιζα ότι έχει αλλά διεπίστωσα ότι δεν έχει. Και από όσο ξέρω δεν υπάρχει και σωστό ροοτ που να μένει στο τηλέφωνο οχι ρε ****το και είχε ρουτ με τον ξεκλείδωτο μπουτλοουντερ... δε βαριεσαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampismp Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Παιδια θελω να το αγορασω απο minideal σημερα...να το παραγγειλω με την official ROM η με την δικη τους multi language? Αν θελω να βαλω την dev ειναι δυσκολη διαδικασια μετα για εναν ασχετο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Καλύτερα με την official και καπάκι βάζεις την dev χωρίς δυσκολίες και ταλαιπωρία!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Παιδια θελω να το αγορασω απο minideal σημερα...να το παραγγειλω με την official ROM η με την δικη τους multi language? Αν θελω να βαλω την dev ειναι δυσκολη διαδικασια μετα για εναν ασχετο? για κανένα λογο δική τους έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Η official Rom έχει ελληνικό μενού ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jstamato Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 οχι ρε ****το και είχε ρουτ με τον ξεκλείδωτο μπουτλοουντερ... δε βαριεσαι.. Συγνώμη για να καταλάβω, βάζω την dev, ξεκλειδώνω τον bootloader. Σε αυτή τη φάση είμαι root, σωστά? Μετά περνώντας την ελληνική ROM χάνεται το root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Όχι δεν υπάρχει root προς το παρόν για καμία έκδοση. Το ότι ξεκλειδώνεις boot loader δεν έχει να κάνει καθόλου με το root!! Μέχρι στιγμής αν δεν κάνω λάθος δεν έχει βγει root που να δουλεύει. Ίσως κάνω και λάθος αλλά έτσι νομίζω! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Συγνώμη για να καταλάβω, βάζω την dev, ξεκλειδώνω τον bootloader. Σε αυτή τη φάση είμαι root, σωστά? Μετά περνώντας την ελληνική ROM χάνεται το root? ορθον,εγω θα εμενα ντεβ στη θεση σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 η dev έχει ενσωματωμένο root, το οποίο όμως είναι για τα μπάζα καθώς το adaway δεν δουλεύει. προσπαθώ να περάσω supersu χωρίς επιτυχία μέχρι τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcsoul Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 εγω δεν εχω καταλαβει .....γιατι καποιος να περασει την ελληνικη rom ? τι παραπανω προσφερει απο την official ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaits17 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 καλησπερα σας θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος απο σας αντιμετωπισε καποιο προβλημα με το ξεκλειδωμα του bootloader. Eχω περασει την developer rom και δε ξεκλειδωνει με τιποτα παντα σταματαει στο 50% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 η dev έχει ενσωματωμένο root, το οποίο όμως είναι για τα μπάζα καθώς το adaway δεν δουλεύει. προσπαθώ να περάσω supersu χωρίς επιτυχία μέχρι τώρα. Παρακολουθώ το θέμα σχεδόν από αρχή μιας καί είμαι να προχωρήσω σε αγορά και αλλαγή το rn2 τώρα που λύθηκαν τα θέματα. Λοιπόν που κωλλησες,η εγκατάσταση το SuperSU είναι ίδια και σε άλλες miui dev.! Κατέβασε το από το store,τρεχτο τη πρώτη φορά και την πρώτη φορά τρως πόρτα,έτσι μετά πας Κέντρο Ασφάλειας>Δικαιώματα>Προνόμια Root όπου το ενεργοποιεί. Πάς τρέχεις ξανά το SuperSU καί. . .αυτό ήταν. Ελπίζω μην θέλει κάτι άλλο. Κάντο και επιβεβαίωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Παρακολουθώ το θέμα σχεδόν από αρχή μιας καί είμαι να προχωρήσω σε αγορά και αλλαγή το rn2 τώρα που λύθηκαν τα θέματα. Λοιπόν που κωλλησες,η εγκατάσταση το SuperSU είναι ίδια και σε άλλες miui dev.! Κατέβασε το από το store,τρεχτο τη πρώτη φορά και την πρώτη φορά τρως πόρτα,έτσι μετά πας Κέντρο Ασφάλειας>Δικαιώματα>Προνόμια Root όπου το ενεργοποιεί. Πάς τρέχεις ξανά το SuperSU καί. . .αυτό ήταν. Ελπίζω μην θέλει κάτι άλλο. Κάντο και επιβεβαίωσε. δεν λειτουργει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts