Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίδες ούτε έχω το κινητό ούτε ξέρω αν δουλεύει, απλά το βρήκα χρήσιμο και είπα να το ποστάρω, περιμένουμε εντυπώσεις...

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Παίδες ούτε έχω το κινητό ούτε ξέρω αν δουλεύει, απλά το βρήκα χρήσιμο και είπα να το ποστάρω, περιμένουμε εντυπώσεις...

και πολύ καλά έκανες. μόλις δω λίγο feedback θα το τολμήσω και εγώ

Απο τις εικονες φαινεται οτι ειναι το Kingroot που ειναι γνωστη εφαρμογη.

ΥΓ.οχι ακυρο,δεν ειναι αυτο.

Θα περιμενω και εγω να δω αν δοκιμασει κανεις απο το φορουμ εκει.

Νέα πτώση τιμής και από το vickmall στο 3/32GB που πλέον το έχει στα $239.99 ενώ φαίνεται το ότι το λευκό-ασημί πουλάει περισσότερο από το χρυσό και το μαύρο και το έχει +5$ περισσότερα, δηλαδή στα $244.99.

http://www.vickmall.com/golden-xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html

Το 2/16GB σε μαύρο είναι στα $200!

http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-2gb-ram-16gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html

Redesigning the web! www.slumdog.gr

πιστεύω μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα πέσει 10-20$ ακόμα

βέβαια έτσι που πέφτει το ευρώ ίσως και πάλι η τιμή να μείνει σταθερή σε €

Εψαξα λιγο για αυτο το root genius Και λενε οτι ναι μεν κανει τη δουλεια απλα επειδη θελει να βαλεις και στον υπολογιστη προγραμμα ,βαζει adware.

Οπως και να εχει νομιζω δεν εχει και ιδιαιτερο νοημα μιας και μολις βγαλουν dev rom,με το κωδικο που ξεκλειδωνεις bootloader σου δινει και επιλογη να το κανεις ροοτ.

Απο Vickmall θελει να εχεις φορτωμενα χρηματα στο paypal για αγορα η τα παιρνει και απο καρτα. Αν γνωριζει καποιος ας απαντησει.

Απο Vickmall θελει να εχεις φορτωμενα χρηματα στο paypal για αγορα η τα παιρνει και απο καρτα. Αν γνωριζει καποιος ας απαντησει.

[offtopic on]

Συνήθως περνάει και απο κάρτα απευθείας (χωρίς balance στο paypal). Έχουν αναφερθεί και απορρίψεις βέβαια αλλά "συνήθως" περνάει. Έτσι το έχουμε αγοράσει οι περισσότεροι εδώ (vickmall, payment μέσω paypal με χρέωση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας). Αν είσαι σίγουρος για την επιλογή δοκίμασε...

[offtopic off]

Περιμένω με αγωνία να δω τι θα γίνει αύριο, εύχομαι να έχουμε official multi-language να χαρούμε (και χωρίς να δώσουν μέθοδο να την περάσουμε για να κλαίμε:lol:).

Βασίλης!

παιδια λέτε να παραγγείλω σήμερα απο vickmall η υπάρχει καμία πιθανότητα, αύριο που θα ανακοινωθεί επίσημα, να πέσει κι άλλο η τιμή?

Ηθελα το silver, αλλά αναγκαστικά θα πάρω το μαύρο, γιατί είναι το μόνο χρώμα στο οποίο δεν φαινεται αυτή η άθλια μαύρη κορνίζα που έχει η οθόνη της συσκευής..

παιδια λέτε να παραγγείλω σήμερα απο vickmall η υπάρχει καμία πιθανότητα, αύριο που θα ανακοινωθεί επίσημα, να πέσει κι άλλο η τιμή?

Ηθελα το silver, αλλά αναγκαστικά θα πάρω το μαύρο, γιατί είναι το μόνο χρώμα στο οποίο δεν φαινεται αυτή η άθλια μαύρη κορνίζα που έχει η οθόνη της συσκευής..

Το θέμα είναι κατά πόσο βιάζεσαι, αν και δεν νομίζω να δούμε άμεσα (μέσα στην βδομάδα) και άλλη σημαντική μείωση.

το προβλημα ειναι οτι δεν βιαζομαι απλα.. καιγομαι. Μιας και μου εκλεψαν το oneplus 2 πριν λιγες μερες. Το πολύ πολύ να περίμενα μεχρι αυριο.. αλλα και εγω δεν νομίζω να έχει περαιτέρω μείωση τιμής μέσα στην εβδομάδα..

[offtopic on]

Συνήθως περνάει και απο κάρτα απευθείας (χωρίς balance στο paypal). Έχουν αναφερθεί και απορρίψεις βέβαια αλλά "συνήθως" περνάει. Έτσι το έχουμε αγοράσει οι περισσότεροι εδώ (vickmall, payment μέσω paypal με χρέωση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας). Αν είσαι σίγουρος για την επιλογή δοκίμασε...

[offtopic off]

Περιμένω με αγωνία να δω τι θα γίνει αύριο, εύχομαι να έχουμε official multi-language να χαρούμε (και χωρίς να δώσουν μέθοδο να την περάσουμε για να κλαίμε:lol:).

Ευχαριστω για την απαντηση και συγνωμη για το off topic.Θα παω σημερα να φορτωσω την καρτα και θα περιμενω μεχρι αυριο-μεθαυριο να κανω την αγορα μηπως πεσει λιγο τιμη η ανακοινωθει Multi!!!Δεν κρατιεμα!:D:D

Με κανεις να το ξανασκεφτομαι τωρα....!

Edited by xristos_nay

Ασε και εγώ έτσι την πάτησα! καλά που είδα τα διαφορα χρώματα live στο youtube... Στο silver και το gold χτυπάει τόσο πολύ, που ασχημαίνει πολύ το κινητό! κατά το προσωπικό μου γούστο πάντα.. αρα, πάω στο μαύρο αναγκαστικά!

Ασε και εγώ έτσι την πάτησα! καλά που είδα τα διαφορα χρώματα live στο youtube... Στο silver και το gold χτυπάει τόσο πολύ, που ασχημαίνει πολύ το κινητό! κατά το προσωπικό μου γούστο πάντα.. αρα, πάω στο μαύρο αναγκαστικά!

Εχεις υποψη σου καποιο συγκεκριμενο video που τα δειχνει ολα??

Ακυρο βρηκα.

Edited by xristos_nay

ολα μαζι δεν έχω βρει. αλλά αν δεις αυτό πχ, όπου δείχνει το ασημί, θα δεις πόσο μπαμ κάνει η μαύρη κορνίζα της οθόνης. Το ίδιο συμβαίνει και στο χρυσό. Εκτός από το μαύρο, όπου είναι φυσικό να μην συμβαίνει γιατί η κορνίζα και τα bezel έχουν το ίδιο χρώμα..

λοιπον μαγκες μου ηρθε κ εμενα σημερα.πολυ καλες εντυπωσεις το εργαλειο φυσαει.βεβαια το vickmall με εγραψε κανονικα.τους ειχα πει να μου περασουν το play store αλλα... ευτυχως ειναι ευκολη διαδικασια.με το που το ανοιξα μου εβγαλε upadate οποτε ολα αψογα

Παιδιά μην τρελαίνεστε. Δεν νομίζω ότι είναι μαύρο το μπέζελ και στα δύο. Στο silver είναι ασημί/νίκελ και στο grey είναι μαύρο. Για δείτε αυτό το βιντεάκι

(προσέξτε στο 1:15 εως 1:20).

ΑΚΥΡΟ. Τώρα κατάλαβα ότι μάλλον εννοείτε το μαύρο πλαίσιο γύρω από την οθόνη και όχι το νικελένιο μπέζελ γύρω από το τζάμι.

Edited by potakas
Παναγιώτης

Παιδιά μην τρελαίνεστε. Δεν νομίζω ότι είναι μαύρο το μπέζελ και στα δύο. Στο silver είναι ασημί/νίκελ και στο grey είναι μαύρο. Για δείτε αυτό το βιντεάκι
(προσέξτε στο 1:15 εως 1:20).

δεν εννοεί αυτό. εννοεί όταν ανοίγει η οθόνη το ασημί έχει ένα μαυρο περιθώριο από την αρχη της οθόνης μέχρι την αρχή του ασημί μπέζελ.

επειδη βλεπω εχεις το g3 16αρι κανε μας και ενα συγκριτικο μεταξύ τους. Εχω το ίδιο.

πολύ πιο γρήγορο και smooth από το g3, πιο φωτεινή οθόνη αν και συνολικά του g3 νομίζω είναι καλύτερη, καμερα το g3 έχει καλύτερη.μπαταρία δεν μπορώ να έχω πολύ καλά συμπεράσματα αλλά νομίζω είναι χαοτική η διαφορά υπέρ του redmi note.

δεν θα άλλαζα το g3 για το redmi note 3 pro, αλλά λογικά θα το αλλάξω με το mi5

μόλις το άνοιξα ήρθε και το update.το τηλέφωνο απλά σπέρνει, πάρα πολύ smooth χωρίς ίχνος λαγκ, ο fingerprint sensor είναι απίστευτα βολικός εκεί πίσω (απορώ γιατί στο mi5 τον έβαλαν εκεί μπροστά) και είναι τρομερά γρήγορος, με το άγγιγμα ανοίγει στο φτερό.

γενικά πολύ ποιοτικό τηλέφωνο και μπράβο στην xiaomi για την καταπληκτική δουλειά.

1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

Επειδή δεν πήρα απάντηση θα ρωτήσω ξανά τους κατόχους του τηλεφώνου εάν έχει OTG κάτι που θεωρώ απαραίτητο μιας και θα το χρησιμοποιήσω με δύο κάρτες και χρειάζομαι την παραπάνω λειτουργία.Ευχαριστώ.

Επειδή δεν πήρα απάντηση θα ρωτήσω ξανά τους κατόχους του τηλεφώνου εάν έχει OTG κάτι που θεωρώ απαραίτητο μιας και θα το χρησιμοποιήσω με δύο κάρτες και χρειάζομαι την παραπάνω λειτουργία.Ευχαριστώ.

Έχει ξανά αναφερθεί. Ναι υποστηρίζει κανονικά.

ολα μαζι δεν έχω βρει. αλλά αν δεις αυτό πχ, όπου δείχνει το ασημί, θα δεις πόσο μπαμ κάνει η μαύρη κορνίζα της οθόνης. Το ίδιο συμβαίνει και στο χρυσό. Εκτός από το μαύρο, όπου είναι φυσικό να μην συμβαίνει γιατί η κορνίζα και τα bezel έχουν το ίδιο χρώμα..

Ακυρο βρηκα.

Ρε παιδιά λίγο άκυρο αυτό που λέτε γιατί τότε είστε καταδικασμένοι να παίρνετε μόνο κινητά σε μαύρο χρώμα !:p

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Ρε παιδιά λίγο άκυρο αυτό που λέτε γιατί τότε είστε καταδικασμένοι να παίρνετε μόνο κινητά σε μαύρο χρώμα !:p

Οχι καλέ! δυστυχώς αυτό είναι ίδιον πολλών κινέζων κατασκευαστών.. άλλοι oems δεν βάζουν μαύρες κορνίζες γύρω απο την οθόνη ;)

Θα μου επιτρέψετε μια ερώτηση off topic μια και δεν ξέρω που να την κάνω? Όποιος θέλει μπορεί να μου απαντήσει και με PM για να μην σπαμάρουμε εδώ...

Περιμένω το κινητό που έχω παραγγείλει εδώ και 2 εβδομάδες και στο tracking της 17track λέει:

M.D. IRAKLEIOU, ITEM ARR M.D. IRAKLEIOU

Η ερώτηση μου είναι αν μπορώ να πάω στο ταχυδρομείο να το παραλάβω χωρίς να έχω πάρει στα χέρια μου ειδοποιητήριο από τον ταχυδρόμο. Αν δηλαδή θα υπάρξει τρόπος με τη ταυτότητα μόνο και χωρίς το ειδοποιητήριο να παραλάβω.

Επίσης αν αυτό γίνεται στο συγκεκριμένο status που είναι τώρα ή θα πρέπει να βγάλει πρώτα ότι έχει δοθεί το ειδοποιητήριο από τον Ταχυδρόμο.