THANKIN Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Προς τους φίλους που το πήραν και θα το πάρουν προσεχως. Στις εντυπώσεις τους ας μας μεταφέρουν και για τα βασικά του κινητου πχ, ποιοτητα σηματος, wifi gps , πως ακουει , πως τους ακουν , ποιοτητα ηχειου κλπ. Αντε να τα χαρουν οι νεοι κατοχοι!! :) Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potakas Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Επειδή είναι το πρώτο Xiaomi που παίρνω (το περιμένω και εγώ από vickmall), θέλω να ρωτήσω κάτι. Τις διάφορες εφαρμογές widget και τα animated wallpapers που είχα αγοράσει από το play store για το galaxy s4, θα μπορώ να τα εγκαταστήσω και στο redmi note 3 pro (με την προυπόθεση ότι θα εγκαταστήσω το play store βέβαια :lol:) ή δεν γίνεται λόγω MUI; Μιλάω πάντα για το κινητό όπως θα μου έρθει, με την επίσημη εργοστασιακή rom, χωρίς να χρειαστεί να κάνω root και να περάσω κάποια άλλη rom. Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Βεβαίως . Αρκεί να βάλεις τον ίδιο λογαριασμό Google που είχες όταν τα αγόρασες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potakas Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Βεβαίως . Αρκεί να βάλεις τον ίδιο λογαριασμό Google που είχες όταν τα αγόρασες Εννοείται. Απλά φοβόμουνα μήπως πρέπει να είναι widgets και wallpapers ειδικά φτιαγμένα για το MUI και αγορασμένα από το Mi store της Xiaomi και όχι απο το play store της Google. Ωραία. Ευχαριστώ. Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billisdim Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 (edited) Σήμερα το μεσημέρι παρέλαβα κ γω. απιστευτο κινητό σε ποιότητα και ειδικά το ασημί με λευκό εμπρος ειναι πανέμορφο. Edited February 13, 2016 by billisdim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Degen Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Χθες παρέλαβα το κινητό με τα 3gb ram. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει πολύ για αυτό θα πω κάποιες πρώτες εντυπώσεις. Είναι πολύ γρήγορο. Lag δεν υπάρχει (λογικό μιας και δεν το έχω φορτώσει ακόμη). Είναι πάντως στα επίπεδα του Nexus 6 που είχα πριν. Η οθόνη του είναι πολύ καλή και το touch άριστο. Σε θέμα φωτεινότητας δεν το έχω τεστάρει ακόμα κάτω από ήλιο για να δω πως τα πηγαίνει. Ο fingerprint sensor είναι ταχύτατος και σε γλυτώνει από την μανουρα να πατάς το power button. Από κάμερα αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η ταχύτητα της. Ειδικά με ενεργοποιημενο το hdr δεν παρατήρησα καθυστέρηση αντίστοιχη με ένα Redmi note 2 που έχω για σύγκριση. Σε θέμα software: Gapps δεν έχει από την αρχή αλλά είναι πανευκολη η διαδικασία για να τα περάσεις. Αυτό που μου λείπει είναι το Root που πιστεύω μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου θα υπάρξει κάποιος οδηγός σίγουρα. Όσο αφορά το miui με ξενιζει λίγο καθώς μου αρέσει πολύ το stock Android αλλά είναι θέμα συνήθειας. Όσο αφορά την διαχείριση ram είναι αρκετά καλή. Μετά από reboot μου έδειξε 1.8 ελεύθερη, βέβαια όπως είπα και πιο πάνω δεν το έχω φορτώσει ακόμα το κινητό με όλες τις εφαρμογές μου. Εντυπώσεις για μπαταρία θα έχω το βράδυ που θα το χρησιμοποιήσω όλη μέρα. Σίγουρα για τα λεφτά του είναι ότι καλύτερο. Με το καλό να παραλάβετε και οι υπόλοιποι Κ*λοφαρδε :P, εγώ ακόμα περιμένω. Εάν μπορείς να γράψεις εάν σου φαίνεται το ηχείο δυνατό και με καλή ποιότητα, και επίσης εάν όταν το έχεις στην τσέπη σου καλύπτεται το ηχείο και δεν ακούγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotinio Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 (edited) Λοιπον ειμαι καινουργιος οποτε noobερωτηση λοιπον να αγορασω αυτο το κινητο ή το motorola moto g 3rd gen να σημειωθει οτι δεν εχω εμπειριες απο root και roms και ξερω οτι ειναι πολυ καλητερο χαρακτηριστηκα τα xiaomi απλα λεω αν η εταιρια ειναι εμπιστευσημη και αν ειναι ανθεκτικο κλπ τελος πειτε μου λιγο για το sar του (sry για το μεγαλο post) Edited February 15, 2016 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StefM Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Καλημέρα, μερικές ερωτήσεις κι απο εμένα, το fingerprint sensor είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθεί, ή μπορεί κάποιος να το αποφύγει? Είναι βασικό, δηλαδή, για τη λειτουργία του τηλεφώνου σε μια συσκευή που το έχει? Μπορεί να απενεργοποιηθεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 έχει απαντηθεί το θέμα αλλα μιας και το κινητό έφτασε στην Ελλάδα, ειναι σίγουρο ότι δέχεται SD??? Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Καλημέρα, μερικές ερωτήσεις κι απο εμένα, το fingerprint sensor είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθεί, ή μπορεί κάποιος να το αποφύγει? Είναι βασικό, δηλαδή, για τη λειτουργία του τηλεφώνου σε μια συσκευή που το έχει? Μπορεί να απενεργοποιηθεί? Αν δε θες,δε το χρησιμοποιεις φυσικα. έχει απαντηθεί το θέμα αλλα μιας και το κινητό έφτασε στην Ελλάδα, ειναι σίγουρο ότι δέχεται SD??? Ναι ειναι σιγουρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 (edited) Λοιπον ειμαι καινουργιος οποτε noobερωτηση λοιπον ν αγορασω αυτο τ κινητο ή το motorola moto g 3rd gen να σημειωθει οτι δν εχω εμπειριες απο root κ roms κ ξερω οτι ειναι πολυ καλητερο χαρακτηριστηκα τ xiaomi απλα λεω αν η εταιρια ειναι εμπιστευσημη κ αν ειναι ανθεκτικο κλπ τελος πειτε μ λιγο για τ sar του (sry για τ μεγαλο post) Η διαφορά στα 2 κινητά είναι χαοτική. Η χιαομι να ξέρεις είναι μια πολύ μεγάλη - καλή εταιρία και πολύ αξιόπιστη. Το sar τώρα έιναι γραμμένο 2 σελίδες πίσω αλλά νομίζω για το 3 και όχι το προ. Edited February 13, 2016 by geoanto555 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Σήμερα το μεσημέρι παρέλαβα κ γω, αλλά δυστυχώς πρέπει να το πουλησω. Γιατί έτσι;;;; Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billisdim Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Χρειαστηκα τα χρήματα για να καλύψω αλλες ανάγκες. Μόλις παρω λίγο τα πανω μου, παλι αυτό θα παρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να το ρουταρω γιατί η τράπεζα μου ανιχνεύει το ροοτ και δεν σε αφήνει να τρέξεις το app. :( Ποια τράπεζα είναι αυτή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Ποια τράπεζα είναι αυτή; Barclays bank. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potakas Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Οταν λέμε ότι δεν υποστηρίζει Ελληνικά, εννοούμε μόνο ότι δεν έχει Ελληνικό μενού ή και ότι δεν έχει ούτε Ελληνικό πληκτρολόγιο και ότι έχει και περιορισμό στον αριθμό των χαρακτήρων ενός sms; Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Οταν λέμε ότι δεν υποστηρίζει Ελληνικά, εννοούμε μόνο ότι δεν έχει Ελληνικό μενού ή και ότι δεν έχει ούτε Ελληνικό πληκτρολόγιο και ότι έχει και περιορισμό στον αριθμό των χαρακτήρων ενός sms; Έχει περιορισμό στα σμσ,το μενού είναι αγγλικό,όπως και το πληκτρολόγιο. Οπότε αλλάζεις πληκτρολόγιο και μετα περιμένεις για ξεκλείδωμα μπουτλοουντερ να περάσεις την ελληνική. ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σήμερα το μεσημέρι παρέλαβα κ γω. απιστευτο κινητό σε ποιότητα και ειδικά το ασημί με λευκό εμπρος ειναι πανέμορφο. Αν δεν είχε αυτο το μαύρο πράμα γύρω γύρω... ----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- έχει απαντηθεί το θέμα αλλα μιας και το κινητό έφτασε στην Ελλάδα, ειναι σίγουρο ότι δέχεται SD??? Ναι φίλε,παίρνει μια μικρο σιμ με σδ ή μια νανο σιμ στη θέση της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potakas Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Έχει περιορισμό στα σμσ,το μενού είναι αγγλικό,όπως και το πληκτρολόγιο. Οπότε αλλάζεις πληκτρολόγιο και μετα περιμένεις για ξεκλείδωμα μπουτλοουντερ να περάσεις την ελληνική. Ευχαριστώ. Αν κατάλαβα καλά, αλλάζοντας πληκτρολόγιο θα μπορώ να γράψω κανονικά στα Ελληνικά αλλά θα έχω περιορισμό στους χαρακτήρες των sms. Αν είναι έτσι όλα μια χαρά. Να στέλνω μικρότερα sms ή να σπάει το ένα σε δύο το αντέχω αλλά δεν αντέχω εν έτει 2016 να γράφω μηνύματα σε greeklish. Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Ευχαριστώ. Αν κατάλαβα καλά, αλλάζοντας πληκτρολόγιο θα μπορώ να γράψω κανονικά στα Ελληνικά αλλά θα έχω περιορισμό στους χαρακτήρες των sms. Αν είναι έτσι όλα μια χαρά. Να στέλνω μικρότερα sms ή να σπάει το ένα σε δύο το αντέχω αλλά δεν αντέχω εν έτει 2016 να γράφω μηνύματα σε greeklish. Ναι μωρέ βάζεις Swype ή swift key και είσαι κομπλέ.πάντως το κινητό είναι σαφώς βελτιωμένο απο το απλό. Εχω και τα 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Ευχαριστώ. Αν κατάλαβα καλά, αλλάζοντας πληκτρολόγιο θα μπορώ να γράψω κανονικά στα Ελληνικά αλλά θα έχω περιορισμό στους χαρακτήρες των sms. Αν είναι έτσι όλα μια χαρά. Να στέλνω μικρότερα sms ή να σπάει το ένα σε δύο το αντέχω αλλά δεν αντέχω εν έτει 2016 να γράφω μηνύματα σε greeklish. Και για να γράφεις 160 Χαρ βάζεις το messenger της Google ή τo textra ή ή ή ή ...... Ένα σωρό επιλογές έχουμε στο Android τι σκάτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potakas Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Να 'στε καλά. Τώρα μπορώ να φύγω ήσυχος για το καφεδάκι μου :lol:. Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotinio Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 (edited) Μπορει να μου εξηγησει καποιος την φαση με το bootloader?? Edited February 15, 2016 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kazoud Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Καλημέρα σκέφτομαι η να τσιμπήσω αυτό η να περιμένω για το mi5 που θα κάνει γύρο στο 50 ευρώ παραπάνω. Τι προτείνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 (edited) Δεν νομίζω ότι θα κάνει μόνο 50 ευρώ παραπάνω. Εδώ το mi4 μετά από ένα χρόνο έχει γύρο στα 200 Edited February 14, 2016 by komatoza Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Καλημέρα σκέφτομαι η να τσιμπήσω αυτό η να περιμένω για το mi5 που θα κάνει γύρο στο 50 ευρώ παραπάνω. Τι προτείνεται? 150 μήπως ; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts