Jump to content

LG G5

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3,5gb χρησιμοποιεί το σύστημα; Μήπως εννοείς μαζί με τις ανοιχτές εφαρμογές; Γιατί αν καταλαμβάνει το σύστημα μόνο τα 3,5 απο τα 3,7 που είναι η μνήμη στην πραγματικότητα δεν θα έπρεπε να σου λειτουργεί τίποτα. Με ποια έκδοση είσαι την 20Κ? Δες ποστ #4617 εδώ που έχω ανεβάσει μια φωτό

Ενεργοποίησα επιλογές προγραμματιστή. Στις υπηρεσίες που εκτελούνται, κοιτάω χρήση μνήμης και αναφέρει : σύστημα 3,4 gb εφαρμογές 80MB και ελεύθερη μνήμη 300mb. Είμαι στην v20k

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ενεργοποίησα επιλογές προγραμματιστή. Στις υπηρεσίες που εκτελούνται, κοιτάω χρήση μνήμης και αναφέρει : σύστημα 3,4 gb εφαρμογές 80MB και ελεύθερη μνήμη 300mb. Είμαι στην v20k

Ολοι την V20K εχουμε,δυστυχως...

:innocent:

Προσωπικά μονο στην μπαταρία εχω δει διαφορά τα αλλα ρολόι.

Πχ μνήμη ανέβηκε πολυ η ελεύθερη

iPhone 11

Apple Watch Series 5

iPad Air 3 (2019)

Προσωπικά μονο στην μπαταρία εχω δει διαφορά τα αλλα ρολόι.

Πχ μνήμη ανέβηκε πολυ η ελεύθερη

Κρατα το γιατι παιζει να ειναι και το μοναδικο στην Ελλαδα τοσο απροβληματιστο...;)

Κρατα το γιατι παιζει να ειναι και το μοναδικο στην Ελλαδα τοσο απροβληματιστο...;)

φίλε μου κι έμενα από θέμα μπαταρίας και μνήμης δεν έχω κανένα πρόβλημα

το μόνο πρόβλημα είναι η οθόνη σε όλα τ άλλα είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.......

Και εγώ δεν έχω θέματα ούτε με την μνήμη ούτε με την μπαταρία αν και έχω μείνει στην 20h μόνο και μόνο επειδή διάβασα κάποια παράξενα και είπα να περιμένω. Όποτε βγει η επόμενη αναβάθμιση εννοείται θα την κάνω

Χεχεχε

Για να μαι ρεαλιστής που και που έρχονται κάποιες σκιες στην οθόνη μετα από 1.5 χρόνο αλλα να σου πω την αμαρτία μου το αγνοώ ..το αφηνω ξεκουράζεται 10 λεπτα και φτιάχνει.

Η δε καμερα ( βασικος λογος που το πηρα ) εντυπωσιάζει ακομα και τωρα.

iPhone 11

Apple Watch Series 5

iPad Air 3 (2019)

Χεχεχε

Για να μαι ρεαλιστής που και που έρχονται κάποιες σκιες στην οθόνη μετα από 1.5 χρόνο αλλα να σου πω την αμαρτία μου το αγνοώ ..το αφηνω ξεκουράζεται 10 λεπτα και φτιάχνει.

Η δε καμερα ( βασικος λογος που το πηρα ) εντυπωσιάζει ακομα και τωρα.

Μα,φυσικα ακομα και σημερα η καμερα του ειναι τοπ..Στα υπολοιπα υστερει...

Για τους ενδιαφερόμενους, εχθές επικοινώνησα με Procordia για διαθεσιμότητα και τιμή spare μπαταρίας.

Καλησπέρα,

η μπαταρία κοστίζει 23€ και δεν υπάρχει άμεσα διαθέσιμη. Αναμένουμε παραλαβή την επόμενη εβδομάδα.

:down: :down: :down:

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

Για τους ενδιαφερόμενους, εχθές επικοινώνησα με Procordia για διαθεσιμότητα και τιμή spare μπαταρίας.

:down: :down: :down:

Απαραδεκτη τιμη..Και φανταστειτε πριν κανενα 6 μηνο,την ιδια μπαταρια απο το ιδιο σημειο την αγορασα 18 ευρω με ΦΠΑ,το θυμαμαι πολυ καλα...

Παιδια εδω και λιγες μερες εχω το μαλλον γνωστο προβλημα με τον δεκτη του gps...ειναι φορες που χανει το σημα...τι κανουμε ?? procordia ?? υπαρχει καμια αλλη λυση..με προγραμμα να αποφυγουμε τη ταλαιπωρια ?? ευχαριστω....:)

Παιδια εδω και λιγες μερες εχω το μαλλον γνωστο προβλημα με τον δεκτη του gps...ειναι φορες που χανει το σημα...τι κανουμε ?? procordia ?? υπαρχει καμια αλλη λυση..με προγραμμα να αποφυγουμε τη ταλαιπωρια ?? ευχαριστω....:)

Ειναι hardware δυστυχως το προβλημα φιλε μου,και παιζει οτι δεν πατανε κατι pins καλα και γι αυτο χανει σημα...Απο οτι εχω δει στο youtube υπαρχει μια μεθοδος που ανασηκωνεις τα pins και επανερχεται αλλα θελει σκαλισμα και ανοιγμα του κινητου,οποτε....

Ειναι hardware δυστυχως το προβλημα φιλε μου,και παιζει οτι δεν πατανε κατι pins καλα και γι αυτο χανει σημα...Απο οτι εχω δει στο youtube υπαρχει μια μεθοδος που ανασηκωνεις τα pins και επανερχεται αλλα θελει σκαλισμα και ανοιγμα του κινητου,οποτε....

Nick_minos ευχαριστω πολυ για την απαντηση ...ναι τωρα ειδα και βιντεακια στο ytube...πλεον αυτη η lg αρχισε να με ξενερωνει...g4 procordia...g5 στο δρομο για procordia...v10 παλιοτερα με καμμενα 2 πιξελ...και screen bleed...

με ποιόν τρόπο μπορώ να ανεβάσω ένα screenshot για να δείτε τι εμφανίστηκε στην οθόνη του g5 μου

%5Bimg%5Dhttp%3A//i63.tinypic.com/n4ce2f.jpg[/img]

Τι είναι αυτό το μαγικό κουτάκι που μου εμφανίζετε κάτω αριστερά στην οθόνη εδώ και 2 εβδομάδες;

%5Bimg%5Dhttp%3A//i63.tinypic.com/n4ce2f.jpg[/img]

Τι είναι αυτό το μαγικό κουτάκι που μου εμφανίζετε κάτω αριστερά στην οθόνη εδώ και 2 εβδομάδες;

Έτσι όπως το βλέπω εγώ για image retention μου κάνει...

Don't mess with max 2

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Δοκίμασε με το Black theme ή με οποιο άλλο theme μήπως είναι κάνα bug,αν εκτός από εδώ στο βγάζει μόνιμα τότε σίγουρα είναι image!ps φίλε johnnyman καλό το Max 2;

Δοκίμασε με το Black theme ή με οποιο άλλο theme μήπως είναι κάνα bug,αν εκτός από εδώ στο βγάζει μόνιμα τότε σίγουρα είναι image!ps φίλε johnnyman καλό το Max 2;
Καλημέρα φίλε μου. Το max 2 είναι ότι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου. Οθοναρα, μπαταρία από άλλο πλανήτη, θες να τελειώσει αλλά δεν, παρά πολύ γρήγορο.

Εγώ διαφορά στην ταχύτητα από το HTC 10 δεν κατάλαβα.

Η κάμερα του εξαιρετική. Φοράει πολύ καλό αισθητήρα αλλά έχει μέτριο software.

Don't mess with max 2

Καλημέρα φίλε μου. Το max 2 είναι ότι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου. Οθοναρα, μπαταρία από άλλο πλανήτη, θες να τελειώσει αλλά δεν, παρά πολύ γρήγορο.

Εγώ διαφορά στην ταχύτητα από το HTC 10 δεν κατάλαβα.

Η κάμερα του εξαιρετική. Φοράει πολύ καλό αισθητήρα αλλά έχει μέτριο software.

Don't mess with max 2

Για την κάμερα δεν με ενδιαφέρει λόγω g5 , για δεύτερη συσκευή το θέλω και επειδή πλέον δεν υπάρχει με αποσπωμενη μπαταρία ίσως ο μονος λόγος για να το πάρω ( η διάρκεια μετράει :) :) ) συγνώμη για το off topic,πάντως το g5 δεν το αλλάζω με τίποτα!!!!

Για την κάμερα δεν με ενδιαφέρει λόγω g5 , για δεύτερη συσκευή το θέλω και επειδή πλέον δεν υπάρχει με αποσπωμενη μπαταρία ίσως ο μονος λόγος για να το πάρω ( η διάρκεια μετράει :) :) ) συγνώμη για το off topic,πάντως το g5 δεν το αλλάζω με τίποτα!!!!

H Μπαταρια μπορει να μην ειναι αποσπωμενη αλλα αλλαζει ευκολα!! :)

Το g5 και εγω δεν θα το αλλαζα(το ειχα πριν το Htc 10) αλλα αυτο το image retention δεν το αντεχα αλλο.Το ιδιο θεμα ειχα και στο g4,v10.

H Μπαταρια μπορει να μην ειναι αποσπωμενη αλλα αλλαζει ευκολα!! :)

Το g5 και εγω δεν θα το αλλαζα(το ειχα πριν το Htc 10) αλλα αυτο το image retention δεν το αντεχα αλλο.Το ιδιο θεμα ειχα και στο g4,v10.

Μάλλον εγώ και κανα 2 άλλοι δεν έχουμε αυτό το θέμα με το g5, πάντως η γνώμη μου για το image είναι ότι πρέπει να παρουσιάζουν όταν είναι κάποιος gamer ή πάνω από το τηλέφωνο όλη την ώρα (σκίσιμο στο sot),ευτυχώς δεν είμαι τίποτα από τα 2 γι αυτό ίσως,!!!!

Μάλλον εγώ και κανα 2 άλλοι δεν έχουμε αυτό το θέμα με το g5, πάντως η γνώμη μου για το image είναι ότι πρέπει να παρουσιάζουν όταν είναι κάποιος gamer ή πάνω από το τηλέφωνο όλη την ώρα (σκίσιμο στο sot),ευτυχώς δεν είμαι τίποτα από τα 2 γι αυτό ίσως,!!!!

Σε μενα και στα 3 που το παρουσιασε δεν επαιξα ποτε παιχνιδια ελαφρια χρηση και την φωτεινοτητα στην μεση μπορει και πιο κατω.

Επισης στο v10 που τοτε τις αλλαζαν τις οθονες στην καινουρια μου ξαναεβγαλε Image retention μεσα σε ενα μηνα.

Για κατεβασε λιγο το deadpixel test κρυψε τα κατω πληκτρα και βαλτω σε φουλ φωτεινοτητα σε γκρι φοντο.Εκει θα φανει αμα εχεις.

Σε μενα και στα 3 που το παρουσιασε δεν επαιξα ποτε παιχνιδια ελαφρια χρηση και την φωτεινοτητα στην μεση μπορει και πιο κατω.

Επισης στο v10 που τοτε τις αλλαζαν τις οθονες στην καινουρια μου ξαναεβγαλε Image retention μεσα σε ενα μηνα.

Για κατεβασε λιγο το deadpixel test κρυψε τα κατω πληκτρα και βαλτω σε φουλ φωτεινοτητα σε γκρι φοντο.Εκει θα φανει αμα εχεις.

Το έχω κάνει και είναι πεντακάθαρο,τι να πω τόσο τύχη (δεν μας πέφτει και κανα τζόκερ :) ) ιταλικό HIT είναι με v20k και αναβαθμίσεις μέσω bridge. Και το άλλο που πιστεύω ότι αξίζει στο hardware είναι ο συνδυασμός sd με adreno όλα τα άλλα άστα να πάνε,castαραμε σε Google cast2 στο ίδιο δίκτυο με ένα s7 edge, video (το ίδιο)και είχε εμφανή διαφορά στην tv καλύτερο το g5!!!

Aμα εισαι τοσο πολυ τυχερος και δεν εχεις μπραβο φιλε μου..Εγω οσα g5 ειδα ολα ειχαν ir.