cfotis13 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Ιταλικό branded στην HUTCHISON. Ετσι έλεγε και 1η συσκευή που μου έστειλαν. Η αρχική rom που φόραγε ήταν η v10d-EUR-XX unbranded, αλλά μετά από αναβάθμιση με lg bridge σε v10e έγινε branded. Ευτυχώς ???, είχε προβλήματα και επιστράφηκε εντός DOA. Δηλαδή προτείνεις να κάνω την διαδικασία με το lgup που ανέφερε ο φίλος ποιό πάνω? Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Ιταλικό branded στην HUTCHISON. Ετσι έλεγε και 1η συσκευή που μου έστειλαν. Η αρχική rom που φόραγε ήταν η v10d-EUR-XX unbranded, αλλά μετά από αναβάθμιση με lg bridge σε v10e έγινε branded. Ευτυχώς ???, είχε προβλήματα και επιστράφηκε εντός DOA. Ιταλικό είναι σωστά τα λες. Εγώ διάβαζα HUT βέβαια, οπότε είναι ή σημάδι κούρασης ή κρυφή όρεξη για πίτσα. :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kale Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Όντως στο lg bridge μου βγάζει και εμένα 2 αναβαθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Απο χτες το βραδυ με nougat. Το κινητο εχει ξεφυγει σε θεμα ταχυτητας. Αν με mm ετρεχε τωρα δεν το πιανω. Απλα εχω την εντυπωση οτι ρουφαει αρκετη μπαταρια. Ειναι νωρις ακομα ομως. Θα αφησω μερικες μερες να δω αν στρωσει. Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggmanos Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Δηλαδή προτείνεις να κάνω την διαδικασία με το lgup που ανέφερε ο φίλος ποιό πάνω? Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οσοι έχουν χρησιμοποιήσει το lgup, ακολουθώντας προσεκτικά τα βήματα του οδηγού, δεν θυμάμαι να έχουν αναφέρει πρόβλημα. Προσωπικά πάντως, από τη στιγμή που το τηλέφωνο δουλεύει απροβλημάτιστα, δεν βιάζομαι να αναβαθμίσω. Θα περιμένω ΟΤΑ και εφόσον ρολλάρει για κάποιο διάστημα χωρίς προβλήματα, τότε θα την περάσω. ----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ιταλικό είναι σωστά τα λες. Εγώ διάβαζα HUT βέβαια, οπότε είναι ή σημάδι κούρασης ή κρυφή όρεξη για πίτσα. :p Ιταλικό και πίτσα πάνε πακέτο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Οσοι έχουν χρησιμοποιήσει το lgup, ακολουθώντας προσεκτικά τα βήματα του οδηγού, δεν θυμάμαι να έχουν αναφέρει πρόβλημα. Προσωπικά πάντως, από τη στιγμή που το τηλέφωνο δουλεύει απροβλημάτιστα, δεν βιάζομαι να αναβαθμίσω. Θα περιμένω ΟΤΑ και εφόσον ρολλάρει για κάποιο διάστημα χωρίς προβλήματα, τότε θα την περάσω. ----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ιταλικό και πίτσα πάνε πακέτο :D Ευχαριστώ πολύ ,και εγώ δεν καίγομαι να το κάνω άμεσα,αφού πάει σφαίρα και έτσι!!!:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Κάνω και εγώ την αναβάθμιση μέσω lg bridge να δούμε αν πέσει σε bootloop μετά το εργαλείο :p:D:lol: 11 λεπτά download και ακόμα είναι στο 9% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Κάνω και εγώ την αναβάθμιση μέσω lg bridge να δούμε αν πέσει σε bootloop μετά το εργαλείο :p:D:lol: 11 λεπτά download και ακόμα είναι στο 9% Σου έβγαλε οτι εχει 2 αναβαθμίσεις ή 1;Καλη επιτυχία Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Σου έβγαλε οτι εχει 2 αναβαθμίσεις ή 1;Καλη επιτυχία 2 μου έβγαλε αλλά μια βλέπω κατεβάζει στα 2.56gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 2 μου έβγαλε αλλά μια βλέπω κατεβάζει στα 2.56gb Πες αν θες στο τελος μετα τι εγινε,αν περαστηκε κλπ... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Mετά από 1 ώρα και 5 λεπτά ακόμα στο 60% αυτό από μόνο του είναι ύποπτο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Mετά από 1 ώρα και 5 λεπτά ακόμα στο 60% αυτό από μόνο του είναι ύποπτο!! αν την κατεβάζουν μαζικά καμιά 10000 χιλιάδες άτομα πάλι καλά που κατεβαίνει λες....:lol: λογικό μου φαίνεται μετά από 2 μέρες κόλλημα του bridge πέσανε όλοι μαζί..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 αν την κατεβάζουν μαζικά καμιά 10000 χιλιάδες άτομα πάλι καλά που κατεβαίνει λες....:lol: λογικό μου φαίνεται μετά από 2 μέρες κόλλημα του bridge πέσανε όλοι μαζί..... Το θεμα ειναι,θα γινει δουλεια?Εγω δισταζω ακομα για Bridge... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Το θεμα ειναι,θα γινει δουλεια?Εγω δισταζω ακομα για Bridge... απ ότι είδα και σε άλλα φόρουμ το κάνανε πολλοί εγκατάσταση μέσω bridge.... δεν νομίζω να έχει πρόβλημα απλά η ταχύτητα είναι περιορισμένη λόγω υπερφόρτωσης τον σερβερ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Έγινε η αναβάθμιση,βλέπω αρκετό lag τώρα στην αρχή,βέβαια δεν έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 (edited) Παιδιά η μπαταρία στην always on σας δείχνει καμία ένδειξη;Γιατί εμένα μόνο δείχνει το εικονίδιο τίποτα άλλο,ούτε ποσοστό δείχνει ούτε αδειάζει όσο πέφτει η μπαταρία.. Edited November 25, 2016 by Giwrgos_Gk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Έγινε η αναβάθμιση,βλέπω αρκετό lag τώρα στην αρχή,βέβαια δεν έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.. κανε ένα reset και την λέξη lag θα την βλέπεις μόνο στα λεξικά.... :lol: :lol: :lol: στο 50 % αρχίζει να φαίνεται στο alwayw on Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 κανε ένα reset και την λέξη lag θα την βλέπεις μόνο στα λεξικά.... :lol: :lol: :lol: στο 50 % αρχίζει να φαίνεται στο alwayw on Έκανα μια επανεκκίνηση και έστρωσαν όλα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Παιδιά πως αφαιρούμε το Groups από την κλήση; εννοώ όταν πατάμε το τηλέφωνο να πληκτρολογήσουμε αριθμό, λέει πάνω Dial, Call log, Contacts Και group... Πως βγαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 (edited) Καλημερες :) Δοκιμασα μεσω lg αλλα μονο την v10i βρηκε και μου περασε, υπαρχει και ο χρησιμος οδηγος που ανεβασε ο φιλος αλλα δυστηχως δεν τα παω καλα με τους υπολογιστες :lol::lol:οποτε εμεινα εδω:(:( Edit: Τα έκανα τα βήματα του οδηγού αλλά στο 4% βγαζει πρόβλημα και σταματάει..... Edited November 26, 2016 by Arxontas71 Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Εγώ πέρασα την ισπανική και την ευρωπαϊκή ρομ με lg up αλλά δε μου επέτρεψε να κάνω refurbish πάρα μόνο update. Προσπαθώντας να τη περάσω refurbish έβγαζε error. Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Όσοι έχετε περάσει τη Nougat, υπάρχει η επιλογή comfort view (ρυθμιση χρωματος που υπάρχει στο V20)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 (edited) Καλημερες :) Δοκιμασα μεσω lg αλλα μονο την v10i βρηκε και μου περασε, υπαρχει και ο χρησιμος οδηγος που ανεβασε ο φιλος αλλα δυστηχως δεν τα παω καλα με τους υπολογιστες :lol::lol:οποτε εμεινα εδω:(:( Edit: Τα έκανα τα βήματα του οδηγού αλλά στο 4% βγαζει πρόβλημα και σταματάει..... Και εμένα έκανε το ίδιο 100 φορές και τράβαγα τις τρίχες μου. Προσοχή στο βήμα 3 του οδηγού του συμφορουμίτη geo29. Εκεί γινόταν η "ζημιά". Στο φάκελο LGUP\model\H850 πρέπει να αντικαταστήσεις το LGUP_H850.dll. Εγώ χρησιμοποίησα αυτό. Υποθέτω είναι το ίδιο με εκείνο που δίνει ο geo29 στον οδηγό του. Happy Nougat time! Edited November 26, 2016 by cirith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Όσοι περάσατε την nougat με LG up refurbish κάνατε ή update ;;; Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 (edited) Όσοι περάσατε την nougat με LG up refurbish κάνατε ή update ;;; Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ έκανα Refurbish, όπως λέει εδώ. Edited November 26, 2016 by cirith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts