kostas701 Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 Κάποιος που έχει κάνει την αναβάθμιση να μας πει αν βγήκε κάποιο πρόβλημα. Ota την έκανα και δε χρειάστηκε επαναφορά, ούτε κολλήματα ούτε κάποια περίεργη συμπεριφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Αντε να πάρουμε σειρα για oreo και εμεις σιγα σιγα καθώς και το v20 Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Αντε να πάρουμε σειρα για oreo και εμεις σιγα σιγα καθώς και το v20 Αν ειναι να την παρουμε και να προσθεσει κι αλλα προβληματα στο κινητο,να λειπει.Αν ερθει για να διορθωσει κακως κειμενα,ευπροσδεκτη... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Όσοι βάλατε την ν20ν έχετε θέμα με την γρήγορη φόρτιση... Πιάνει κατευθείαν η σας κάνει κόλπα και πρέπει να ξανά βάλεις το καλώδιο Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mspant Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Αν είσαι σε εγγύηση δώσε το για έλεγχο procordia αφού καλέσεις πρώτα την lg για να αναλάβει τη παραλαβή και αποστολή στην procordia, σου αλλάζουν όλη την πλακέτα και σου δίνει η lg άλλα 2 χρόνια επέκταση για τη μητρική. Όσοι βάλατε την ν20ν έχετε θέμα με την γρήγορη φόρτιση... Πιάνει κατευθείαν η σας κάνει κόλπα και πρέπει να ξανά βάλεις το καλώδιο Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Αν είσαι σε εγγύηση δώσε το για έλεγχο procordia αφού καλέσεις πρώτα την lg για να αναλάβει τη παραλαβή και αποστολή στην procordia, σου αλλάζουν όλη την πλακέτα και σου δίνει η lg άλλα 2 χρόνια επέκταση για τη μητρική.Δεν έχει προβλημα.... Απλά πρέπει να βγάλεις και να ξανά βάλεις το USB το έκανε και παλιά αν δεν κάνω λάθος στην 20d Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mspant Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Δεν έχει προβλημα.... Απλά πρέπει να βγάλεις και να ξανά βάλεις το USB το έκανε και παλιά αν δεν κάνω λάθος στην 20d Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk είναι πρόβλημα , είμαι παθών και εγώ για 6 μήνες, αφότου πήρα την 20d νόμιζα ότι έφταιγε η αναβάθμιση, έλεγα στην επόμενη θα διορθωθεί και τελικά μετά την k μίλησα με lg , και μου είπανε δεν έχει να κάνει η αναβάθμιση ,έχει πρόβλημα η πλακέτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Αν είναι έτσι.... έχει πρόβλημα και το GPS όλα μαζί να τελειώνω λίγη και η εγγύηση σε 2 μήνες....είναι πρόβλημα , είμαι παθών και εγώ για 6 μήνες, αφότου πήρα την 20d νόμιζα ότι έφταιγε η αναβάθμιση, έλεγα στην επόμενη θα διορθωθεί και τελικά μετά την k μίλησα με lg , και μου είπανε δεν έχει να κάνει η αναβάθμιση ,έχει πρόβλημα η πλακέτα Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mspant Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 (edited) Αν είναι έτσι.... έχει πρόβλημα και το GPS όλα μαζί να τελειώνω λίγη και η εγγύηση σε 2 μήνες.... Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Να φανταστείς τον περασμένο ιούλιο το έστειλα procordia για το gps και για ένα λευκό σημάδι που εμφάνιστηκε στην οθόνη ψηλά δεξιά, το απότελεσμα ; αλλάχτηκε η οθόνη , διορθώσανε τη λευκή κηλίδα και φυσικά το ir , αλλά ούτε το gps διορθώθηκε και από τότε χάλασε και η ταχεία φόρτιση , έτυχε μάλιστα μόλις το παρέλαβα από procordia να έρθει και η 20d που πέρασα αμέσως . Επακόλουθο ήταν να πιστεύω για αρκετό καιρό μέχρι την 20k, ότι για την ταχεία φόρτιση έφταιγε η 20d. Οπότε αφού είδα ότι πάλι είχα πρόβλημα με gps και ταχεία φόρτιση επικοινώνησα με lg και μου είπανε πλακέτα . Edited May 23, 2018 by mspant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Δεν εχει να κάνει η πλακετα. Πρόσφατα αλλαξαν ολο το συστημα κατω της φόρτισης - με ηχειο . Αργούσε να φορτισει καθως και χαμηλώνε ο ήχος. Αλλαξαν fingerprint και έφτιαξαν και το gps. Μονο οθονη πλακέτα μπαταρία δεν αλλαξαν !! Σαν καινούργιο είναι Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mspant Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Δεν εχει να κάνει η πλακετα. Πρόσφατα αλλαξαν ολο το συστημα κατω της φόρτισης - με ηχειο . Αργούσε να φορτισει καθως και χαμηλώνε ο ήχος. Αλλαξαν fingerprint και έφτιαξαν και το gps. Μονο οθονη πλακέτα μπαταρία δεν αλλαξαν !! Σαν καινούργιο είναι ο καθένας μας αναφέρει ότι του συνέβει και τι ενέργειες έγιναν από lg/procordia. στο δικό μου για την ταχεία φόρτιση που έπρεπε να την βάλω/βγάλω πάνω από μια φορές έγινε αλλαγή πλακέτας μόνο και επέκταση εγγύησης ακόμα 2 χρόνια για την πλακέτα, φυσικά αντιλαμβάνεσαι ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική για τον καθένα, εμένα δεν είχε πρόβλημα με fingerprint/ήχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Τελικα διαβαζοντας τις εμπειριες μας με το κινητο,bootloop μπορει να μην εμφανισε,αλλα εμφανισε ολα τα υπολοιπα!!! Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Τελικα διαβαζοντας τις εμπειριες μας με το κινητο,bootloop μπορει να μην εμφανισε,αλλα εμφανισε ολα τα υπολοιπα!!! Το έκαναν για να μη νιώθουν ριγμένοι οι κάτοχοι G3 και G4...:p Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Αντικειμενικά μετα απο 21 μηνες λειτουργίας καλα κράτησε για τα προβλήματα που ανέφερα παραπάνω. Ολα αυτα μονο με μια διάφανη θηκη 0.3mm χωρις ζελατίνα στην οθόνη Απο πτώσεις, σκληρη χρηση, φόρτιση οτι ναναι - φόρτιση με 40 βαθμούς και ταυτόχρονο gaming και πολλα αλλα. Για μενα το απο τα πιο καλα κινητα ως τωρα. Ωστοσο εγω το πηγα στο σέρβις επειδη ηταν ο δρόμος μου αλλιως δεν ειχα σκοπο να το στειλω με κούριερ. Θελω να πω ότι το κινητο το δουλευα και ετσι δεν ηταν κατι critical. Το πλανο μου ειναι να παρω νεα μπαταρια και να το κρατησω ως Ιανουάριο - Φεβρουαρίο 2019 που θα βγουν καινούργια. Αλλιώς στο ενδιάμεσο θα παρω και ενα Xiaomi x6 - mi a2 με pure Android Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Αντικειμενικά μετα απο 21 μηνες λειτουργίας καλα κράτησε για τα προβλήματα που ανέφερα παραπάνω. Ολα αυτα μονο με μια διάφανη θηκη 0.3mm χωρις ζελατίνα στην οθόνη Απο πτώσεις, σκληρη χρηση, φόρτιση οτι ναναι - φόρτιση με 40 βαθμούς και ταυτόχρονο gaming και πολλα αλλα. Για μενα το απο τα πιο καλα κινητα ως τωρα. Ωστοσο εγω το πηγα στο σέρβις επειδη ηταν ο δρόμος μου αλλιως δεν ειχα σκοπο να το στειλω με κούριερ. Θελω να πω ότι το κινητο το δουλευα και ετσι δεν ηταν κατι critical. Το πλανο μου ειναι να παρω νεα μπαταρια και να το κρατησω ως Ιανουάριο - Φεβρουαρίο 2019 που θα βγουν καινούργια. Αλλιώς στο ενδιάμεσο θα παρω και ενα Xiaomi x6 - mi a2 με pure Android Πάντως παρά τα μικροπροβλήματα του (οθόνη, φόρτιση, gps) και την κλασική εγκατάλειψη της lg, παραμένει δυνατό ως κινητό και με κορυφαία κάμερα . Με έτρωγε το χέρι (και η τσέπη μου :p ) για αλλαγή μεταξύ htc u11, s+, v30 αλλά άνετα κάνει τη δουλειά του. Έχω και 128gb κάρτα και είμαι πλήρως καλυμένος από άποψη μουσικής, φωτογραφίας-βιντεο, ιντερνετ κλπ. Από 2019 όπως λες όταν έχει πέσει η τιμή του g7 (και αξίζει) λογικά θα κάνω τη μετάβαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos_88 Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Καλησπέρα. Έπειτα από ένα, σχεδόν, χρόνο με το διαμάντι μας, του άλλαξα μπαταρία καθώς την είχα ξετινάξει. Η απορία μου είναι η εξής: Τελικά τι ισχύει με τη φόρτιση; Υπάρχει πρόβλημα να αφήνουμε το κινητό όλη τη νύχτα στο φορτιστή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthkar Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 (edited) Καλησπέρα. Έπειτα από ένα, σχεδόν, χρόνο με το διαμάντι μας, του άλλαξα μπαταρία καθώς την είχα ξετινάξει. Η απορία μου είναι η εξής: Τελικά τι ισχύει με τη φόρτιση; Υπάρχει πρόβλημα να αφήνουμε το κινητό όλη τη νύχτα στο φορτιστή; Θα σου προτεινα να δεις το βιντεο αλλα αν το θες επιγραμματικα, προσπαθησε να κρατας τη μπαταρια αναμεσα στο 20-80% Edited May 31, 2018 by efthkar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 1, 2018 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Καλησπέρα. Έπειτα από ένα, σχεδόν, χρόνο με το διαμάντι μας, του άλλαξα μπαταρία καθώς την είχα ξετινάξει. Η απορία μου είναι η εξής: Τελικά τι ισχύει με τη φόρτιση; Υπάρχει πρόβλημα να αφήνουμε το κινητό όλη τη νύχτα στο φορτιστή; Δεν έχεις κανένα πρόβλημα, υπάρχει κύκλωμα που σταματάει τη φόρτιση ακόμα και αν είναι στη πρίζα όταν φτάσει στο 100%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKISART2 Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Εγω παιδιά 90% το φορτίζω στον εξωτερικό φορτιστή εναλλάξ με τις δυο μπαταρίες που έχω.Παντα εχω μια γεμάτη μπαταρία ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos_88 Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Δηλαδή για να καταλάβω, αν το φορτίσω για μισή ώρα πριν πάω για δουλειά, χωρίς να ολοκληρωθεί η φόρτιση, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα; Τόσο πίσω έχω μείνει;:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Δηλαδή για να καταλάβω, αν το φορτίσω για μισή ώρα πριν πάω για δουλειά, χωρίς να ολοκληρωθεί η φόρτιση, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα; Τόσο πίσω έχω μείνει;:lol: Το μονο προβλημα που θα εχεις,θα ειναι η μειωμενη αυτονομια,απο οτι αν ηταν στο 100%... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Οι μπαταρίες λιθίου αρέσκονται σε χαμηλά ρεύματα φόρτισης εκφόρτισης και δε γουστάρουν ακραία φορτία (χαμηλά ή υψηλά) Το ανώτατο όριο προστατεύεται αρκετά καλά από το τσιπάκι τους, το ρεύμα εκφόρτισης εξαρτάται από το πώς χρησιμοποιούμε το κινητό, οπότε σε αυτά τα δύο δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Ξέχασα τη θερμοκρασία αλλά ούτε εκεί μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Μπορούμε να κάνουμε στον τομέα της φόρτισης, οπότε η αργή φόρτιση όποτε προλαβαίνουμε είναι καλή για την μπαταρία. Επίσης να φορτίζουμε το κινητό όπου και όσο μπορούμε. Πολύ καλύτερα να φορτίζουμε την μπαταρία 5 φορές την ημέρα από λίγο και έτσι να μην πέφτει ποτέ κάτω από 45% (τυχαίο νούμερο), παρά μία φορά το βράδυ στον ταχυφορτιστή όταν το κινητό θα έχει πχ 10%. Η παραμονή πολλές ώρες στη φόρτιση αφού φτάσει το 100% δεν πειράζει καθόλου, νομίζω μάλιστα ότι τα κινητά από μόνα τους τρώνε λίγο μπαταρία και μετά την ξαναφορτίζουν κάνοντας έτσι μικρούς κύκλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagath Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Καλημέρα, Πήρα πρόσφατα το g5 σε αντικατάσταση από την LG ενός flex2. Είχα διαβάσει φυσικά ότι βγάζει διάφορα αλλά λόγω specs το κράτησα. Αυτό που μου παρουσιάζει είναι ότι εφαρμογές όπως ο καιρός και οι χάρτες δεν βρίσκουν τοποθεσία από το δίκτυο όπως σε όλα τα κινητά αλλά πρέπει να ανοίξεις και το gps. Ξέρει κανείς κάτι ; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Καλημέρα, Πήρα πρόσφατα το g5 σε αντικατάσταση από την LG ενός flex2. Είχα διαβάσει φυσικά ότι βγάζει διάφορα αλλά λόγω specs το κράτησα. Αυτό που μου παρουσιάζει είναι ότι εφαρμογές όπως ο καιρός και οι χάρτες δεν βρίσκουν τοποθεσία από το δίκτυο όπως σε όλα τα κινητά αλλά πρέπει να ανοίξεις και το gps. Ξέρει κανείς κάτι ; Ευχαριστώ! Είναι κλασικό θέμα με Lg G5. Δεν πιάνει σήμα καλό το gps και θέλει service .Καλείς την lg, το παίρνει κουριερ δωρεάν και στο πάνε για επισκευή στην procordia και φυσικά στο επιστρέφουν πίσω δωρεάν. Το ίδιο έπαθα και επειδή το gps ακουμπάει στην οθόνη, άλλαξαν και την οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Είναι κλασικό θέμα με Lg G5. Δεν πιάνει σήμα καλό το gps και θέλει service .Καλείς την lg, το παίρνει κουριερ δωρεάν και στο πάνε για επισκευή στην procordia και φυσικά στο επιστρέφουν πίσω δωρεάν. Το ίδιο έπαθα και επειδή το gps ακουμπάει στην οθόνη, άλλαξαν και την οθόνη. Κώστα άλλο πράγμα λέει, όχι ότι δεν πιάνει καλά το gps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts