jimaska Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Ειδα κι εγω ενα βιντεακι στο youtube που περναει twrp και μπορω να πω οτι απελπιστικα λιγο. Αλλα ευτυχως τα εχει πολυ επεξηγηματικα ο τυπος. Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 δυσκολο ηταν φιλε? το σκεφτομαι και εγω για αλλη ρομ...με αυτη που εβαλες φιλε τραβαει unlimited 4k video η παλι εχει οριο τα 5 λεπτα? Από ότι θυμάμαι έχει όριο αλλά δεν το θυμάμαι 100% γιατί τραβάω πάντα full HD. Το πέρασμα της ΡΟΜ δεν ήταν δύσκολο, με δυσκόλεψε λίγο το custom recovery (twrp) αλλά όλα καλά. Λίγες μέρες τη δούλεψα και μετά το γύρισα σε στοκ, γιατί τελικά πήγα procordia για gps. Και η fulmics πολύ έχω δει σε βίντεο είναι πολύ καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Δεν μπορω να ενεργοποιησω το wifi σε airplane mode. Δεν θυμαμαι να εχω πειραξει καμμια ρυθμιση ενω δουλευε κανονικοτατα ολα αυτα τα χρονια. Εχει καμμια ιδεα κανεις; Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosst Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Δεν μπορω να ενεργοποιησω το wifi σε airplane mode. Δεν θυμαμαι να εχω πειραξει καμμια ρυθμιση ενω δουλευε κανονικοτατα ολα αυτα τα χρονια. Εχει καμμια ιδεα κανεις; Δεν μπορείς να το ενεργοποιήσεις καθόλου ή δεν συνδέεται στο δίκτυο σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Νέα αναβάθμιση V20v στα 259,63MB Κατεβάζω σε λίγο που θα βρεθώ σε wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Δεν μπορείς να το ενεργοποιήσεις καθόλου ή δεν συνδέεται στο δίκτυο σου; Δεν συνδεετε καθολου. Ανοιγει το wifi αλλα δεν βρισκει κανενα δικτυο ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νέα αναβάθμιση V20v στα 259,63MB Κατεβάζω σε λίγο που θα βρεθώ σε wifi Τι προελευσης ειναι η συσκευη σου; Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Αν θυμάμαι καλά γερμανικό branded. Βελτιώσεις έλεγε απλά και ανανέωση επιπέδου ασφάλειας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Σε εμενα τπτ ακομα.. παλι καλα μετα απο 6 μηνες θυμηθηκαν να βαλουν ενημερωση ασφαλειας Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Όπως και να χει είναι σημαντικό ✌ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Καλησπέρα!μολις αγόρασα μεταχειρισμένο ένα lg g5...από ότι είδα δεν έχει το γνήσιο βύσμα φόρτισης,όποτε μόλις το βάζω να φορτίσει μου λέει αργή φόρτιση...τι καλώδιο μου προτείνετε να αγοράσω για να φορτίζει γρήγορα; Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Δεν το συζητω καθε αναβαθμιση καλοδεχούμενη. Περιμενω και oreo να κλεισει ο κυκλος της συσκευης μας. Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 (edited) Καλησπέρα!μολις αγόρασα μεταχειρισμένο ένα lg g5...από ότι είδα δεν έχει το γνήσιο βύσμα φόρτισης,όποτε μόλις το βάζω να φορτίσει μου λέει αργή φόρτιση...τι καλώδιο μου προτείνετε να αγοράσω για να φορτίζει γρήγορα; έκανα διπλό ποστ και κράτησαν την φώτο μόνο το καλώδιο πρέπει να είναι usb type c φορτιστή δες αν έχεις αυτόν Edited April 27, 2018 by geo29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Σε εμενα τπτ ακομα.. παλι καλα μετα απο 6 μηνες θυμηθηκαν να βαλουν ενημερωση ασφαλειας Δεν το συζητω καθε αναβαθμιση καλοδεχούμενη. Περιμενω και oreo να κλεισει ο κυκλος της συσκευης μας. https://www.androidauthority.com/lg-g6-lg-g5-lg-v20-oreo-update-859628/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margiekam Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 https://www.androidauthority.com/lg-g6-lg-g5-lg-v20-oreo-update-859628/ Για oreo Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 https://www.androidauthority.com/lg-g6-lg-g5-lg-v20-oreo-update-859628/ Για oreo Sent from my iPad using Tapatalk https://www.androidauthority.com/lg-g6-lg-g5-lg-v20-oreo-update-859628/ καλόν αύγουστο για να μην πω σεπτέμβριο για να δουμε ασ πάρουμε την ασφαλείας και βλέπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 https://techblog.gr/software/to-lg-g6-oreo-update-xekina-stis-30-aprilioy-akoloythoyn-ta-lg-v20-kai-lg-g5/ Για oreo Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 Μηπως ξερει κανεις σε ποιο νουμερο καλουμε για να ερθει κουριερ να παραλαβει ενα g5 για service?Ευχαριστω Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 Μηπως ξερει κανεις σε ποιο νουμερο καλουμε για να ερθει κουριερ να παραλαβει ενα g5 για service?Ευχαριστω 210 7777076-217 0008078 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 210 7777076-217 0008078 Ευχαριστω φιλε μου...;) Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Παιδιά ποια ειναι η τελευταια εκδοση λογισμικου στο g5 μας; Εχω v20s με ενημερωση ασφαλείας 20 Νοεμβρίου 2017 Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Μόλις ήρθε.... Κάνω εγκατάσταση και επανέρχομαι Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Ναι στειλε Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Καμία εμφανής διαφορά περιμένω να δω αυτονομία το θέμα Μεθώνης καμία βελτίωση.... Αν δω διαφορά την αναφέρω.... Το καλό πάντως είναι τ οτι αν και 2 ετων παίρνουμε αναβαθμίσεις με κορυφαία την OREO που αναμένεται μέχρι τέλη Ιουνίου.... Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Καμία εμφανής διαφορά περιμένω να δω αυτονομία το θέμα Μεθώνης καμία βελτίωση.... Αν δω διαφορά την αναφέρω.... Το καλό πάντως είναι τ οτι αν και 2 ετων παίρνουμε αναβαθμίσεις με κορυφαία την OREO που αναμένεται μέχρι τέλη Ιουνίου.... Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποιο ακριβώς είναι το θέμα Μεθώνης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Ποιο ακριβώς είναι το θέμα Μεθώνης? οθόνης ήθελα να γράψω :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts