greatnick Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Βρήκα κάτι για μπλοκάρισμα του κινητού από την Google για 72 ωρες. http://www.androidpolice.com/2015/07/13/dont-change-your-google-password-before-factory-resetting-your-android-phone-you-might-trip-a-72-hour-security-lockout/ Ισχύει αυτό, το έχει αντιμετωπίσει κανείς; ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φίλε konakis δεν κατάλαβες καλά την ερώτηση. Το bootloop to κάνει στην πρώτη οθόνη τις Lg. Σε εμένα δεν κάνει αυτό ,η καρτα SIM ξεκλειδώνει και μπορούν να με καλέσουν . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokogr Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Μπορει καποιος να μου πει γιατι ενω εχω ανοιχτα τα δεδομενα,γιατι δεν ενεργοποιουνται; mb εχω! Οριο δεδομενων δεν εχω φτασει, επανεκκινηση εχω κανει,μπαταρια εχω βγαλει!! Τιποτα αυτο! Εκει αρνείται στα καλα καθουμενα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Έχει γραφτεί και αλλού έχει θέμα η Cosmote. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokogr Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 ταυτοχρονια ομως της κοπελιας μου συνδεεται κανονικα! και οι δυο με τον ιδιο παροχο ειμαστε (what's up της cosmote) αν μπορειτε να μου παραθεσετε καποιο τοπικ η λυση γιατι δεν βρισκω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Έχω δύο κάρτες που σημαίνει δύο αριθμούς αλλά μόνο η μία δουλεύει και το speed booster. Έχει Πρόβλημα πανελλαδικά η cosmote και είναι όπου σε πετύχει.... Υπομονή μέχρι να το φτιάξουν τα παιδιά Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Καλησπερα στην παρεα.Παιδια αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Κολλαει η φωτογραφική μηχανή στο κινητο. Σαν να κρασάρει.. Μολις το κάνω επανεκίνηση λειτουργέι κανονικά για κανά πεντάλεπτο και μετά τα ίδια. Έκαν factory reset αλλά το ίδιο. Είχε κανείς παρόμοια εμπειρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_al Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Παιδια καλησπερα, κατοχος g4 dual παρτιδα 601, image retention κι εγω και μαλιστα σημερα ή εφτιαξαν τα ματια μου ή έκανε μεγαλο μπαμ. Εμενα εχει και τα εικονιδια της μπαρας και μια γραμμη αριστερα και δεξια σε ελαφρυ μπορντο. Φυγαμε για service, ελπιζω το κομματι της οθονης να ειναι ιδιο με το h815 και να αντικατασταθει αμεσα, γιατι για ενα πισω πλαισιο περιμενα 3 βδομαδες! Παράθεση History: Nokia 5210, samsung e720, s.ericsson w810, s.ericsson w705, LG optimus black, LG optimus L9 ii Current device: LG G4 Dual Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Εχει κανείς αυτο το σπαστικό ηχο που κάνει σαν την βελόνα του βινυλίου; οταν εχω συνδεδεμένα τα ακουστικά αλλα δεν παίζει μουσική και φυσικα με σβηστη την οθόνη για κανενα 5λεπτο..αρχίζει να κανει αυτο τον ήχο... Sent from my LG-H815 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 παρατηρησα οτι εκει που αλαζω παρασταση στην οθονη (ας πουμε μπαινω στο αλμπουμ) βλεπω οτι αχνοφαινονται τα εικονιδια απο την προηγουμενη οθονη οπως τα download απο το store κτλπ επεισης παρουσιαζει ωρες ωρες κατι σημαδια προς το κοκκινο αχνα και αυτα δεξια και αριστερα στις ακρες της οθονης. τι κολπα ειναι αυτα ρε παιδια? με λιγα λογια βλεπω αχνα τα εικονηδια απο προηγουμενες οθονες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 παρατηρησα οτι εκει που αλαζω παρασταση στην οθονη (ας πουμε μπαινω στο αλμπουμ) βλεπω οτι αχνοφαινονται τα εικονιδια απο την προηγουμενη οθονη οπως τα download απο το store κτλπ επεισης παρουσιαζει ωρες ωρες κατι σημαδια προς το κοκκινο αχνα και αυτα δεξια και αριστερα στις ακρες της οθονης. τι κολπα ειναι αυτα ρε παιδια? με λιγα λογια βλεπω αχνα τα εικονηδια απο προηγουμενες οθονες Μάλλον πας για αλλαγή οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Εχει κανείς αυτο το σπαστικό ηχο που κάνει σαν την βελόνα του βινυλίου; οταν εχω συνδεδεμένα τα ακουστικά αλλα δεν παίζει μουσική και φυσικα με σβηστη την οθόνη για κανενα 5λεπτο..αρχίζει να κανει αυτο τον ήχο... Sent from my LG-H815 using Tapatalk https://m.reddit.com/r/lgg4/comments/3sjmpd/audio_jack_issues_poppingcrackling_any_fix/ lg = ποιότητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Αλλαγη οθονης ε? Θα παρω αυριο την procordia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Αλλαγη οθονης ε? Θα παρω αυριο την procordia Ναι οθόνη. Μακάρι να έχουν μην περιμένεις όπως τις πλακέτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Μολις αλλαχτηκε η οθονη απο procordia ολα κομπλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konst4ntin0s Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Μολις αλλαχτηκε η οθονη απο procordia ολα κομπλε Στην άλλαξαν επι τόπου φίλε; Έχω κι εγώ το ίδιο θεμα και προσπαθώ να το αγνοώ αλλά δεν πάει άλλο. Κρίμα τέτοια οθόνη να μην την χαίρεσαι. Σε πόσο καιρό από την στιγμή που το πήρες σου εμφάνισε το θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 ναι μου την αλλαξαν κατευθειαν την οθονη. αλλα τους πηρα τηλεφωνο πριν παω να τους ρωτησω ωστε αν υπαρχει ανταλλακτικο και ετσι εγινε. μου ειπαν οτι υπαρχει και οτι θα χρειαστει 1 ωρα για αλλαγη περιπου,περιμενα εκει και το πηρα σε 1 ωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Φόρτιση του πο÷/÷;ου ανήμερα; Εδω και καιρο το εχω παρατηρήσει απλα επειδη το φορτιζα με powerbank δεν έδινα τοση σημασία. Λοιπον ειτε το βαλω σε 1a ειτε σε 2a φορτιστή ειτε τοίχου ειτε powerbank/ αυτοκινητου η φόρτιση φτανει max τα 1.5A και οταν εχω ενεργή την οθόνη 80% ειναι στα 0.26-0.30A. Με το κινητό να εχει χαμηλες θερμοκρασίες κατω απο 40C και δοκιμάζοντας 3 καλωδια που δινουν 2A άνετα.Υποψιάζομαι πως ειναι μαγική λειτουργία απο το νεο update V20g για να μην ανεβάζει θερμοκρασίες το κινητό και ξεκολλήσει τιποτα απο μεσα.. Οποιος ειναι αναβαθμισμενος και μπορεί/θελει ας κατεβάσει την εφαρμογή ampere και αν μπορεί να μου πει τι και ποσο ρεύμα περνάει στο κινητό του. Εκτος αν έχει κανεναν μετρητη usb ακόμα καλυτερα. Στο μετρητή οταν ειναι Ανοιχτή η οθόνη παιρνω καπου στο 0.5A αλλα οχι σταθερά... Sent from my LG-H815 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Καλυτερα να βασιστεις στην εμπειρια σου και οχι σε καποιο app που πιθανως να μην μετραει σωστα. Π.χ. εγω απο το 5% μεχρι το 100% με μονο ανοιχτο το wifi χρειαζομαι 1:30 λεπτα για την φορτιση. Αυτο παλαιοτερα που ειχα παρατηρησει τον χρονο φορτισης. Τωρα με την v20g να πω την αληθεια δεν εχω κατσει να το παρατηρησω. Θα το κανω με την επομενη φορτιση και θα αναφερω αν ανεβηκε ο χρονος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Καλυτερα να βασιστεις στην εμπειρια σου και οχι σε καποιο app που πιθανως να μην μετραει σωστα. Π.χ. εγω απο το 5% μεχρι το 100% με μονο ανοιχτο το wifi χρειαζομαι 1:30 λεπτα για την φορτιση. Αυτο παλαιοτερα που ειχα παρατηρησει τον χρονο φορτισης. Τωρα με την v20g να πω την αληθεια δεν εχω κατσει να το παρατηρησω. Θα το κανω με την επομενη φορτιση και θα αναφερω αν ανεβηκε ο χρονος. Η εφαρμογή ampere παιζει σε ολα τα lg g4 απροβλημάτιστα.Παιρνει πληροφορίες απο το τηλέφωνο. και δεν κάνει υπολογισμούς. Επισης εχω μετρητή το γνωστο1 που μετράει mah ampere volt. Η εμπειρία μου μου λεει πως δεν ειναι λογικό να κανει 4 ωρες να φορτίσει και οσο το δουλευω να πέφτει αντι για να ανεβαίνει η στάθμη τις μπαταρίας μου. Τσεκαρε με το ampere αν μπορεις διοτι εμπειρικά και μόνο δεν θα μου πει κάτι μιας και δεν γνωρίζω τι χρήση έκανες πριν και τι τώρα κατα την διάρκεια τις φόρτισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Εμενα με αλλαγη καλωδιου φτιαχτηκε. Αυτο εφταιγε. Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 (edited) Η εφαρμογή ampere παιζει σε ολα τα lg g4 απροβλημάτιστα.Παιρνει πληροφορίες απο το τηλέφωνο. και δεν κάνει υπολογισμούς. Επισης εχω μετρητή το γνωστο1 που μετράει mah ampere volt. Η εμπειρία μου μου λεει πως δεν ειναι λογικό να κανει 4 ωρες να φορτίσει και οσο το δουλευω να πέφτει αντι για να ανεβαίνει η στάθμη τις μπαταρίας μου. Τσεκαρε με το ampere αν μπορεις διοτι εμπειρικά και μόνο δεν θα μου πει κάτι μιας και δεν γνωρίζω τι χρήση έκανες πριν και τι τώρα κατα την διάρκεια τις φόρτισης. 4 ωρες φορτιση καθολου λογικο, αν και μαλλον εννοεις πως το χρησιμοποιεις κατα την φορτιση. ? Εγω το φορτιζω καθε βραδυ και δεν το χρησιμοποιω εκεινη τη στιγμη. Αναλογως τις μερες. Ομως οπως ανεφερα στο παρελθον, 2-3 φορες που το τεσταρα χωρις να το χρησιμοποιω (μονο ανοιχτο το wifi ειχα για να μη χασω καποια ειδοποιηση) απο 5% εως 100% ηθελε μιαμιση ωρα. Το ιδιο εχουν αναφερει κι αλλοι χρηστες. Αν εσενα κανει πολυ παραπανω απο μιαμιση ωρα εχεις καποιο προβλημα. Οπως αναφερθηκε και παραπανω, αντιστοιχος χρηστης με παρομοιο προβλημα το ειχε τελικα ο φορτιστης/καλωδιο. Παντως ακομα και με την V20g, αν και δεν το μετρησα ακριβως, παλι τον ιδιο χρονο κανει να φορτισει οπως και παλια. Οποτε δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα της νεας version που αναφερεις. Θα το ειχαν διαπιστωσει ολοι αυτο το προβλημα. Αν δεν εχει προβλημα ο φορτιστης/καλωδιο, δεν ξερω αν γινεται να μην σου εχει πατησει καλα η V20G και να προκαλει τετοιες παρενεργειες. Παντως στο κανονικο της η V20g δεν δειχνει να παρουσιαζει καποια αλλαγη στο χρονο φορτισης. Για ψαξτο λιγο. Edited October 1, 2016 by nemaki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Τα καλώδια δείχουν να είναι οκ. Στο ταμπλετ παίρνω 1.8Α. Βεβαια για καλη μου τυχη εχω παραγγειλει και κατι blitzwolf οποτε η αναμονη δεν θα ειναι και πολυ μεγαλη. Αν κανει τα ιδια τοτε παω για επαναφορα :( και αν συνεχισει σε downgrade και βλεπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Με v20g και μπαταρία 2% έκανε 1 ώρα και 32 λεπτά μέχρι να φτάσει 100%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Με v20g και μπαταρία 2% έκανε 1 ώρα και 32 λεπτά μέχρι να φτάσει 100%. αυτο ειναι το νορμαλ αρα εισαι καλα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 αυτο ειναι το νορμαλ αρα εισαι καλα Το ξέρω, για τον vamire το έγραψα που ρώτησε αν έχει δοκιμάσει κανείς πλήρη φόρτιση με την v20g. Βέβαια όπως έχει αναφερθεί και από άλλους χρήστες η μπαταρία φεύγει νεράκι με αυτή την έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts