Jump to content

[LG G4] Προβλήματα γενικά

yarisakis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κλαμμα!!! Πάω με τον φίλο παραλία σήμερα (είχαμε πάρει μαζί το g4, εγώ το πούλησα αυτός το κράτησε) πάει να τραβήξει video μετά από ένα λεπτό αφού άρχισε να τραβάει παγώνει και πέφτει στο bootloop, βγάζουμε μπαταρία τπτ.. Μετά από 10 λεπτά πήρε μπρος... Αλλά άρχισε να εμφανίζει image retention...

Πάει για δεύτερη φορά service τώρα (εκτός και αν στρώσει μόνο του)

• Απαντήσεις 545
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κλαμμα!!! Πάω με τον φίλο παραλία σήμερα (είχαμε πάρει μαζί το g4, εγώ το πούλησα αυτός το κράτησε) πάει να τραβήξει video μετά από ένα λεπτό αφού άρχισε να τραβάει παγώνει και πέφτει στο bootloop, βγάζουμε μπαταρία τπτ.. Μετά από 10 λεπτά πήρε μπρος... Αλλά άρχισε να εμφανίζει image retention...

Πάει για δεύτερη φορά service τώρα (εκτός και αν στρώσει μόνο του)

γελαμε γελαμε αλλα το παλικαρι μονο αυτος νιωθει την πικρα....κριμα παντως πλεον εχω πειστεί πως οφείλεται σε καποια ενωση στην πλακετα και μενα το επαθε μετα απο πολυ ωρα που το αφησα στον ηλιο....θεματα θερμοκρασιας ειχαν και τα 3αρια

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

γελαμε γελαμε αλλα το παλικαρι μονο αυτος νιωθει την πικρα....κριμα παντως πλεον εχω πειστεί πως οφείλεται σε καποια ενωση στην πλακετα και μενα το επαθε μετα απο πολυ ωρα που το αφησα στον ηλιο....θεματα θερμοκρασιας ειχαν και τα 3αρια

Εγώ τώρα τον δουλεύω να δες εγώ το πούλησα εσύ θα παιδεύεσαι και με βρίζει... Η οθόνη τα έχει παίξει τέλειος ghosting κάνει άσχημα

• Administrators
Πόσα χρήματα έδωσες για να πάει πίσω; Με τι το έστειλες; Τα έξοδα της επιστροφής τα χρεώθηκες εσύ;

Modpic.gif

Ωχ...βλεπω να ανοιγει νεα ψηφοφορια "ποσοι απο εσας εχετε image retention"

Αυτα που διαβαζω δεν ειναι καθολου ενθαρρυντικα.

Πολυ φοβαμαι πως οταν η οθονη φαει μερικους μηνες στην πλατη της με ανεβασμενη θερμοκρασια (υψηλη φωτεινοτητα + θερμοκρασια περιβαλλοντος) σιγα σιγα εμφανιζει image retention που οσο παει και δυναμωνει και γινεται πιο συχνο με την παραμικρη φωτεινοτητα υστερα.

Εκτος κι αν βρεθει κατοχος με g4 του περασμενου ιουνιου-ιουλιου που να μας πει οτι το δικο του ειναι οκ.

Μας βλεπω για αλλαγη οθονης μεχρι να ληξει η εγγυηση οσες φορες προλαβουμε μεσα στη διετια.

Και το ωραιο ειναι οτι αυτο το προβλημα εχει περασει στα ψιλα σαν μεμονωμενο. Προβλεπω πανικο και με τις οθονες.

Τον προηγούμενο Αυγουστο το πήρα και έχω το ίδιο πρόβλημα...:wacko::wacko::wacko: οποτε αστο καλυτερα πονάει τι θεμα

Τον προηγούμενο Αυγουστο το πήρα και έχω το ίδιο πρόβλημα...:wacko::wacko::wacko: οποτε αστο καλυτερα πονάει τι θεμα

Ακριβως επειδη ποναει δεν το αφηνω, προσπαθωντας να βρω μια ακρη ωστε να οδηγηθω(ή οδηγηθουμε) σε μια λυση οπου θα μας βοηθησει μακροχρονια.

Αν τελικα οταν η οθονη βαρεσει 50-100 φορες υπερθερμανσεις, υστερα αρχιζει τα εντονα image retention και αυτο θεωρησουμε οτι ειναι πλεον γεγονος σε ολα τα g4, τοτε ενα μονο μενει να κανουμε.

Να προσπαθησουμε να αλλαξουμε οθονη στο σερβις, παντα υπολογιζοντας τον χρονο που κανει να εκδηλωθει το image retention σε σχεση με το ποση εγγυηση μας εμεινε.

(εγω π.χ. αν αλλαξω οθονη τωρα και ξανα βγαλει και η νεα, ισως προλαβω και δευτερη αλλαγη πριν την ληξη εγγυησης)

Το δευτερο που μπορουμε να κανουμε, ειναι ΑΝ ανακαλυψουμε οτι οντως ετσι εχουν τα πραγματα με την οθονη (image retention σε ολους αργα ή γρηγορα) να προσπαθουμε χειροκινητα να εχουμε την οθονη σε χαμηλη φωτεινοτητα για προστασια υπερθερμανσης.

Για να αντεξει η οθονη οσο το δυνατον στο χρονο, απλα μια επιβραδυνση του Ι.R.

Αν και βεβαια εχτες στο σπιτι με a/c εκανα καποιες δοκιμες. Δοκιμασα με φωτεινοτητα 100% να σερφαρω κλπ για 10 λεπτα. Η οθονη ζεσταθηκε ελαφρως.

Υστερα αφου αφησα να παγωσει το τηλεφωνο εντελως, εβαλα την οθονη στο 30% και τραβηξα 4Κ βιντεο. Στα 2-2.5 λεπτα η οθονη στο επανω μερος ζεσταθηκε πολυ ασχημα. Και εν συνεχεια η θερμοτητα εξαπλωθηκε με επαγωγη υποθετω σε ολη την οθονη.

Αρα μαλλον το ζορι στην θερμοκρασια δεν το κανει καθαρα η μεγαλη φωτεινοτητα οθονης, αλλα ισως ο επεξεργαστης (στο πανω μερος ειναι αυτος ?) Επισης και η μπαταρια συνετελεσε λιγακι. Ειχα ανοιξει και το πισω καπακι και ακουμπουσα να δω που και πως εξαπλωνεται η θερμοκρασια.

Δοκιμαζοντας και 1080 βιντεο, υπηρξε μια ανοδος θερμοκρασιας, αλλα μικροτερη. Πιστευω οτι το μεγαλο ζορι η οθονη το εφαγε στα 4Κ βιντεο (ισως και σε παιχνιδια , εγω δεν παιζω και δεν ξερω) και ολος ο συνδιασμος cpu/gpu, φωτεινοτητα οθονης και θερμοκρασια απο μπαταρια, ολα πανε και σκανε επανω στο πισω μερος της οθονης και στο τελος αυτη καιει αρκετα, ειδικα τωρα το καλοκαιρι.

Οποτε το συμπερασμα μου εως τωρα πρωιμα ειναι, με φειδω το 4Κ ειδικα το καλοκαιρι, και οταν νιωθουμε οτι η οθονη ζεστενεται ασχημα, διακοπη σε οτι κανουμε εκεινη την στιγμη, μεχρι να πεσουν οι θερμοκρασιες κινητου. Δεν βλεπω αλλη λυση, ειδικα υστερα απο αλλαγη οθονης, να κρατησει τουλαχιστον η νεα οθονη οσο το δυνατον περισσοτερο.

Και μια απορια. Ολα τα σημερινα κινητα με οθονες ips που ζεσταινονται αρκετα επανω στην οθονη, εμφανιζουν και αυτα image retention, ή ειναι πιο ευπαθης η οθονη της lg αραγε. ? Μεχρι τωρα παντως στα οσα διαβαζα για το Image retention του lg g4< παντα εβλεπα κατι απαντησεις του τυπου: " αστοχια υλικου, πηγαινε την για αλλαγη"

Πλεον εχω σοβαρες ενδειξεις οτι ολων τα g4 εχουν ή θα αποκτησουν image retention, απλα σαν πιο φρεσκιες συσκευες ως αγορα καποιων και αναλογως χρησης, δεν προλαβαν να το εκδηλωσουν ακομα.

Εγω ακομα περιμενω ελπιζοντας, να ποσταρει καποιος που να μας πει οτι δεν εχει I.R. και να εχει το κινητο αρκετους μηνες ωστε να εχει κανει χρηση λιγο το προηγουμενο καλοκαιρι, καθως και αυτο που διανυουμε, ή εστω να το εχει χρησιμοποιησει σκληρα σε θερμοκρασιες γενικα (κατω απο ηλιο, παιχνιδια κλπ, οτιδηποτε θα το εκανε να ζεσταινεται πολυ) Απο οτι διαβαζω, ακομη κανεις δεν εχει ποσταρει τετοιο πραγμα. (οι ανησυχητικες ενδειξεις που ελεγα)

Edited by nemaki

508 εγω με χρηση 11 μηνες.

Μπας και βγαλουμε καμια ακρη αν ειναι απλα αστοχια οθονης ή μην αρχιζουν μετα απο Χ μηνες χρησης οι οθονες απο θερμοκρασιες να παρουσιαζουν image retention. Αν και καποιος αλλος με χρηση 10+ μηνες εχει καποιο θεμα με image retention εστω και αμυδρο, ας το γραψει.

Μην βρεθουμε να μιλαμε απο γενικο προβλημα bootloop, να μιλαμε για γενικο προβλημα image refention των οθονων των g4.

Τι να πω ρε παιδιά καλο κινητό αλλα εχει τα θεματακια του. Και ευτυχώς τα λεμε εδω.

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ακριβως επειδη ποναει δεν το αφηνω, προσπαθωντας να βρω μια ακρη ωστε να οδηγηθω(ή οδηγηθουμε) σε μια λυση οπου θα μας βοηθησει μακροχρονια.

Αν τελικα οταν η οθονη βαρεσει 50-100 φορες υπερθερμανσεις, υστερα αρχιζει τα εντονα image retention και αυτο θεωρησουμε οτι ειναι πλεον γεγονος σε ολα τα g4, τοτε ενα μονο μενει να κανουμε.

Να προσπαθησουμε να αλλαξουμε οθονη στο σερβις, παντα υπολογιζοντας τον χρονο που κανει να εκδηλωθει το image retention σε σχεση με το ποση εγγυηση μας εμεινε.

(εγω π.χ. αν αλλαξω οθονη τωρα και ξανα βγαλει και η νεα, ισως προλαβω και δευτερη αλλαγη πριν την ληξη εγγυησης)

Το δευτερο που μπορουμε να κανουμε, ειναι ΑΝ ανακαλυψουμε οτι οντως ετσι εχουν τα πραγματα με την οθονη (image retention σε ολους αργα ή γρηγορα) να προσπαθουμε χειροκινητα να εχουμε την οθονη σε χαμηλη φωτεινοτητα για προστασια υπερθερμανσης.

Για να αντεξει η οθονη οσο το δυνατον στο χρονο, απλα μια επιβραδυνση του Ι.R.

Αν και βεβαια εχτες στο σπιτι με a/c εκανα καποιες δοκιμες. Δοκιμασα με φωτεινοτητα 100% να σερφαρω κλπ για 10 λεπτα. Η οθονη ζεσταθηκε ελαφρως.

Υστερα αφου αφησα να παγωσει το τηλεφωνο εντελως, εβαλα την οθονη στο 30% και τραβηξα 4Κ βιντεο. Στα 2-2.5 λεπτα η οθονη στο επανω μερος ζεσταθηκε πολυ ασχημα. Και εν συνεχεια η θερμοτητα εξαπλωθηκε με επαγωγη υποθετω σε ολη την οθονη.

Αρα μαλλον το ζορι στην θερμοκρασια δεν το κανει καθαρα η μεγαλη φωτεινοτητα οθονης, αλλα ισως ο επεξεργαστης (στο πανω μερος ειναι αυτος ?) Επισης και η μπαταρια συνετελεσε λιγακι. Ειχα ανοιξει και το πισω καπακι και ακουμπουσα να δω που και πως εξαπλωνεται η θερμοκρασια.

Δοκιμαζοντας και 1080 βιντεο, υπηρξε μια ανοδος θερμοκρασιας, αλλα μικροτερη. Πιστευω οτι το μεγαλο ζορι η οθονη το εφαγε στα 4Κ βιντεο (ισως και σε παιχνιδια , εγω δεν παιζω και δεν ξερω) και ολος ο συνδιασμος cpu/gpu, φωτεινοτητα οθονης και θερμοκρασια απο μπαταρια, ολα πανε και σκανε επανω στο πισω μερος της οθονης και στο τελος αυτη καιει αρκετα, ειδικα τωρα το καλοκαιρι.

Οποτε το συμπερασμα μου εως τωρα πρωιμα ειναι, με φειδω το 4Κ ειδικα το καλοκαιρι, και οταν νιωθουμε οτι η οθονη ζεστενεται ασχημα, διακοπη σε οτι κανουμε εκεινη την στιγμη, μεχρι να πεσουν οι θερμοκρασιες κινητου. Δεν βλεπω αλλη λυση, ειδικα υστερα απο αλλαγη οθονης, να κρατησει τουλαχιστον η νεα οθονη οσο το δυνατον περισσοτερο.

Και μια απορια. Ολα τα σημερινα κινητα με οθονες ips που ζεσταινονται αρκετα επανω στην οθονη, εμφανιζουν και αυτα image retention, ή ειναι πιο ευπαθης η οθονη της lg αραγε. ? Μεχρι τωρα παντως στα οσα διαβαζα για το Image retention του lg g4< παντα εβλεπα κατι απαντησεις του τυπου: " αστοχια υλικου, πηγαινε την για αλλαγη"

Πλεον εχω σοβαρες ενδειξεις οτι ολων τα g4 εχουν ή θα αποκτησουν image retention, απλα σαν πιο φρεσκιες συσκευες ως αγορα καποιων και αναλογως χρησης, δεν προλαβαν να το εκδηλωσουν ακομα.

Εγω ακομα περιμενω ελπιζοντας, να ποσταρει καποιος που να μας πει οτι δεν εχει I.R. και να εχει το κινητο αρκετους μηνες ωστε να εχει κανει χρηση λιγο το προηγουμενο καλοκαιρι, καθως και αυτο που διανυουμε, ή εστω να το εχει χρησιμοποιησει σκληρα σε θερμοκρασιες γενικα (κατω απο ηλιο, παιχνιδια κλπ, οτιδηποτε θα το εκανε να ζεσταινεται πολυ) Απο οτι διαβαζω, ακομη κανεις δεν εχει ποσταρει τετοιο πραγμα. (οι ανησυχητικες ενδειξεις που ελεγα)

Πιστεύω πως δεν φταίει τόσο η οθόνη όσο ο επεξεργαστής του κινητού (ναι είναι στον πάνω μέρος διπλα από την κάμερα).

Ειδικά τώρα το καλοκαίρι με 4G+ κλπ το τηλέφωνο ζεματάει. Προσωπικά το προσέχω το θέμα γιατί τελευταία με την ζέστη εχω αρχίσει και φοβάμαι. Είναι κρίμα όμως γιατί το κινητό είναι πραγματικά εξαιρετικό να έχει τέτοια προβλήματα.

Όσο για το 4Κ βίντεο πλέον θεωρείται απαγορευτικό!

Το πρόβλημα της οθόνης ωστόσο σε μένα δεν είναι τόσο έντονο, οπότε πιθανώς να μην αλλάξω άμεσα την οθόνη.

Εκτός αυτού σκέφτομαι να το αλλάξω σε λίγους μήνες οπότε να το στείλω στο σέρβις για δεύτερη φορά (μετά από bootloop και αλλαγή πλακέτας) και να το χάσω για 2 εβδομάδες δεν θα το ήθελα. Ας δούμε αν υπάρξουν κι άλλα παρόμοια περιστατικά, γιατί όπως πάει η κατάσταση βλέπω να φτιάχνουμε νέο λήμμα στο φόρουμ...

Πόσα χρήματα έδωσες για να πάει πίσω; Με τι το έστειλες; Τα έξοδα της επιστροφής τα χρεώθηκες εσύ;

Περίπου 10€ έδωσα στα ΕΛΤΑ για αποστολή με tracking number. Τα πήρα και αυτά πίσω από την PayPal (telus international Europe).

Edited by ultravox

Λοιπον ανοιγω αυτο το θεμα καθως εχω να κανω καποιες παρατηρησεις και θελω τις γνωσεις σας.

Εχω καποιες αποριες με τις οθονες που βαζει η LG στα κορυφαια κινητα της.

Ξεκινησα να το παρατηρω στο G2. Ενω ενα κινητο που ειχα ψαξει ειχε αρκετα ψυχρη οθονη αλλα ειχαν ελαφρως ψυχρη εως θερμη.

Επισης πηρα ενα g4 απο διπλανη ιστοσελιδα. Αυτο εχει καπως θερμη οθονη σιγουρα πιο θερμη απο G2 αλλα παρατηρησα ομως οτι αλλα G4 εχουν αρκετα ψυχρη οθονη ενω αλλα αρκετα θερμη. Παντως θεωρω οτι τα περισσοτερα G4 εχουν απλως θερμη οθονη.

Και στο G5 ενα που παρατηρησα σε καταστημα ηταν καπως απαραδεκτη η οθονη, αρκετα θερμη πιο θερμη και απο κλασσικο G4.

Για πιο λογο υπαρχει τετοια διαφορα στις οθονες της LG;

Στη samsung παρατηρω στα S7 οι οθονες μοιαζουν αρκετα μεταξυ ιδιων κινητων και μεταξυ απλου και edge.

SONY MOBILE

Φιλε, μου φαινεται ψαχνεις ψυλλους στα αχυρα.. Το μονο μειονεκτημα της οθονης ειναι η φωτεινοτητα κατω απο τον ηλιο που θα μπορουσε να ειναι φωτεινοτερη. Κατα αλλα τουμπανο ειναι.

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

επειδη το εχω αναλυση και ποιο παλια το θεμα..θερμο και ψυχρο ποτε δεν θα δεις ιδια οθονη,ειναι το καλιμπραρισμα που εχουν κανει στα χρωματα..εχει ποιο πολυ κοκκινο ας πουμε το θεμο μεσα,ενω το ψυχρο εχει μπλε..τα g4 ποιο πολυ στο ψυχρο χρωμα ειναι,μπλε του παγου,στα samsung ειναι ποιο θερμο νομιζω.αν το ρουταρεις υπαρχει εφαρμογη που τα καλιμπραρεις τα χρωματα!ουτε χρειαζεται να ανοιξουμε θεμα νομιζω.κατσε να χαρεις την συσκευη σου οπως ειπε και φιλος απο πανω!
I Want To Believe

Απλως μου φανηκε περιεργο να εχουν θερμο ασπρο καποιες οθονες και αλλες ψυχρο.

Το ψαχνω δε λεω αλλα υπηρχαν διαφορες γι αυτο και ρωτησα.

Ευχαριστω πολυ.

SONY MOBILE

όπως τα γράφει είναι ο astrovasilis ...στο g3 ήταν ακόμα πιο έντονη η διαφορά και ειδικότερα μεταξύ των πρώτων σειρών του 2014 και του 2015 η οθόνη στα 5χχ (2015 και μετά κομμάτια) ήταν στην ισορροπία του λευκού τεράστια η διαφορά

@astrovasilis ...ψάξε στο θέμα του G3 Έχει αναφερθεί από πάρα πολλά παιδιά κι από εμένα φυσικά...για την Sammy ισχύει όπως το λες ;)

Konakis.

• 3 weeks later...

παιδιά καλησπέρα

το συγκεκριμένο τηλέφωνο όταν πραγματοποιώ μια κλήση μου εμφανίζει δεξιά το κουμπι (κοκκινο τηλέφωνο) με το οποίο τερματίζω την κλήση

και αριστερά ενα κουμπί με ένα λουκέτο το οποίο πρεπει να συρω πρωτα αυτό για να πατησω αυτο του τερματισμου της κλησης.

πως μπορω να το βγάλω αυτό ετσι ωστε να μπορω να τερματίζω την κλήση πατωντας κατευθέιαν το κουμπι τερματισμου?

ευχαριστω πολύ.

Δεν ξέρω καν αν κατατάσσεται στην κατηγορία των προβλημάτων και μάλιστα μπορεί να οφείλεται είτε στο τηλέφωνο είτε στη SIM (Vodafone):

Τον τελευταίο μήνα κάποιες φορές αν μόλις τελειώσω μια κλήση, πατήσω αμέσως για δεύτερη κλήση (στα 2-3 δευτερόλεπτα), δεν βρίσκει δίκτυο (μου λέει μόνο κλήσεις εκτάκτης ανάγκης). Αμέσως μετά, στην επόμενη κλήση έχει βρει δίκτυο. Το πρόβλημα βεβαίως δεν υφίσταται αν καθυστερήσω λίγο να κάνω κλήση.

Σας έχει τύχει αυτό;

Δεν ξέρω καν αν κατατάσσεται στην κατηγορία των προβλημάτων και μάλιστα μπορεί να οφείλεται είτε στο τηλέφωνο είτε στη SIM (Vodafone):

Τον τελευταίο μήνα κάποιες φορές αν μόλις τελειώσω μια κλήση, πατήσω αμέσως για δεύτερη κλήση (στα 2-3 δευτερόλεπτα), δεν βρίσκει δίκτυο (μου λέει μόνο κλήσεις εκτάκτης ανάγκης). Αμέσως μετά, στην επόμενη κλήση έχει βρει δίκτυο. Το πρόβλημα βεβαίως δεν υφίσταται αν καθυστερήσω λίγο να κάνω κλήση.

Σας έχει τύχει αυτό;

Και μένα τα ίδια κάνει

Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση.

Αν το έχετε σε κάνα 4g, κατά τη διάρκεια κλήσεων γίνεται εναλλαγή σε χαμηλότερο δίκτυο και μετά την κλήση επιστρέφει πάλι... λογικό είναι...

Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk

Φιλος το εστειλε για service επειδη εκλεισε και δεν ανοιγε ξανα. Του αλλαξαν πλακετα και οθονη. Το θεμα ειναι οτι η εξυπηρετηση ηταν χαλια. Εκαναν κοντα στις 15 ημερες για να το διορθωσουν. Επαιρνε τηλεφωνα συνεχως και ο καθενας του ελεγε διαφορετικα πραγματα. Γιατι τετοιο χαλι;;

Πηγα σημερα απο procordia να το παραλαβω και να του το στειλω, καθως τα στελνουν μονο με ΕΛΤΑ και ειναι επιφοβο, και γινοταν ενας χαμος. Τοσο κοσμο ουτε στα Lidl.. Μακρυα απο LG εχω καταλαβει απο αυτα που διαβαζω..

Να του λενε στην αρχη το πολυ 5 ημερες και να γινονται 15; Δε το καταλαβαινω.. Στο χαρτι που πηραμε ειχαν ημερα επιδιορθωσης μετα απο 4 ημερες που το εστειλε! Οποτε τον παιζουνε κανονικα.. Ειχαν το κινητο τοσες ημερες εκει ετοιμο και δεν ηξεραν τι γινεται.

Χαμός τα έχουν παίξει και αυτοί...

Τους "τρέχει" η μαμά LG :lol:

ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,)

Καλημέρα στην παρέα .

Κάτοχος του Dual h818p με την d εδώ και 4 μήνες.

Χθες μετά απο αυτόματη επανεκίννηση κόλλησε στην οθόνη τις lg στο boot, το αφήνω 6-7 λεπτά , βγάζω την μπαταρία το ίδιο,αυτό το έκανα 3 φορές.

Στο τέλος κάνω ενα hard reset και φωρτονει κανονικά ,όταν με ανοίγει να συνδεθώ στον λογαριασμό google έβαλα λάθος κωδικό 2 φορές .

Σε άλλη συσκευή έκανα επαναφορά του λογαριασμού google με καινούριο κωδικό.

Το βάζω στο κινητό δέχεται τον λογαριασμό και μετά με ξανά ζητάει κωδικό συνέχεια. Το κινητό την sim την δέχεται και μπορούν να με καλέσουν.

Τι κάνω .

Υ.Γ.Επειδή σε πολλούς θα πάει ο νους ότι το κινητό είναι κλεμμένο έχω την απόδειξη αγοράς που είναι στο όνομα μου .

Edited by greatnick

Δυστυχώς φίλε "ανήκεις" εδω...http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6831988

Διάβασε ποστ προηγούμενα .Μην κάνεις συγχρονισμό... ;)

Konakis.

• The title was changed to [LG G4] Προβλήματα γενικά