cirith Δημοσιεύτηκε January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 4, 2016 Ανοίγω, λοιπόν, το θέμα για την αρκετά συζητημένη και αμφιλεγόμενη -πριν την πιάσουμε στα χέρια μας- συσκευή. Μόλις παρέλαβα, στήνω το τηλέφωνο και -μέχρι στιγμής- όλα καλά! Είναι πραγματικό θωρηκτό. Ό,τι έχετε δει στα διάφορα unboxing, ισχύει. Έρχεται με προεγκατεστημένο screen protector (που υστερεί αρκετά σε αίσθηση, συγκριτικά με το "γυμνό" γυαλί) και έχει άλλη μία εφεδρική. Εντυπωσιακότατη η AMOLED, δεν είναι χτυπητή η έλλειψη full HD. Τα υπόλοιπα εν καιρώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Από το όνομα, να υποθέσω ότι αυτό θα αυταναφλέγεται; :lol: Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conkara Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Καλησπερα και καλη χρονια…. Πηρα δύο rome ενα χρυσο ενα μαυρο… στο μαυρο στην μπαρα φωτεινότητας οθονης μολις το μειωσω κατω απο το μισο, χάνει ολη τη φωτεινότητα (σαν να σβηνει τελειως….. Αφου μεχρι να παρω χαμπαρι τι συμβαινει νομιζα οτι ειναι προβληματικη συσκευη… )… .. αυτο συμβαινει ειτε ειναι ανοικτη η αυτοματη προσαρμογή φωτεινιτητας ειτε κλειστη…. Υπαρχει τροπος να αλλαξω τη ρυθμιση? … .ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. January 7, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Κατ' αρχάς θα συνιστούσα hard reset. Αν εξακολουθήσει το πρόβλημα, θα πρόκειται μάλλον για hardware issue, οπότε σκούρα τα πράγματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 (edited) Καλησπερα και καλη χρονια…. Πηρα δύο rome ενα χρυσο ενα μαυρο… στο μαυρο στην μπαρα φωτεινότητας οθονης μολις το μειωσω κατω απο το μισο, χάνει ολη τη φωτεινότητα (σαν να σβηνει τελειως….. Αφου μεχρι να παρω χαμπαρι τι συμβαινει νομιζα οτι ειναι προβληματικη συσκευη… )… .. αυτο συμβαινει ειτε ειναι ανοικτη η αυτοματη προσαρμογή φωτεινιτητας ειτε κλειστη…. Υπαρχει τροπος να αλλαξω τη ρυθμιση? … .ευχαριστω.. Βάλε εφαρμογή που να ρυθμίζει την φωτεινότητα όπως αυτές https://play.google.com/store/apps/details?id=com.velis.auto.brightness https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vitocassisi.luxlite ϊσως και να είναι hardware πρόβλημα EDIT Από κάμερα πως τα πάει το κινητό; (κυρίως σε χώρους με λίγο φως, χωρίς φλας) Edited January 11, 2016 by mixanikosgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lampap Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 ρε παιδια πανω πανω μου δειχνει συνεχεις το "Ε" σαν να εχω ανοιχτα τα δεδομενα ενω ΔΕΝ τα εχω...υπαρχει καποιο προβλημα,τι σημαινει αυτο και τι μπορω να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. January 20, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Το μεγάλο Ε δίπλα στις μπάρες το δείχνει συνέχεια, είσαι - δεν είσαι συνδεδεμένος. Όταν είσαι συνδεδεμένος, δείχνει και άλλο ένα, μικρότερο, πάνω από τις μπάρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddieobscurant Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 παιδια όσοι το πήρατε πειτε λίγο τα θετικά και αρνητικά του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Αξιζει τελικα; Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. February 8, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Μείον: • Μέτρια μπαταρία. • Κρίσεις υπερευαισθησίας touch (σπάνιότατες στην τελευταία ROM -3.03). • Θέλει δουλειά στην κάμερα. Δεν υπάρχει δυνατότητα να απενεργοποιηθεί το interpolation στην ανάλυση, με αρνητικές επιπτώσεις στην ευκρίνεια. Επίσης, στην τελευταία έκδοση της ROM (3.03) η κάμερα κρασάρει όταν ανοίγει από third party εφαρμογές (What’s App, Google Drive κλπ). Συν: Ο επεξεργαστής υπερ-επαρκέστατος για την συντριπτική πλειοψηφία των χρήσεων και τα 3 Gb RAM εξασφαλίζουν άψογο multitasking. Το κινητό πραγματικά ΠΕΤΑΕΙ. Στιβαρό μεταλικό πλαίσιο. Γενικά, εξαιρετική περίπτωση στα λεφτά του, imo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeteberk87 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Καλησπερα παιδια! Καποιες φορες μου γινεται ξαφνικα η οθονη μπλε-μαυρο .Και πρεπει ναβγαλω την μπαταρια να επανελθει. Αν παω στην 3.03 θα διορθωθει?και πως παω σε αυτην? υπαρχει καποια αλλη ρομ να περασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. February 9, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Εγώ προσωπικά δεν το αντιμετώπισα ούτε στην 3.01, ούτε στην 3.03. Διαβάζω όμως στο φόρουμ της UMI ότι το έχουν αντιμετωπίσει άλλοι. Αν δεν βοηθήσει μια επαναφορά, τότε μόνη λύση είναι το φλασάρισμα της 3.03 (το οποίο συνιστώ ούτως ή άλλως). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeteberk87 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση! Απο που την κατεβαζω και πως την περναω την 3.03; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. February 9, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 βίντεο με τη διαδικασία. Αυτήν ακολούθησα. Από κάτω θα βρεις συνδέσμους για όλα τα απαραίτητα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeteberk87 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Ολα καλα τελικα. Πηγα σε 3.03 με το προγραμματακι της umi , το Rootjoy. Πολυ καλο , απλο και ευχρηστο ! κατεβασα την 3.0.3 απο το rootjoy και φλασαρα παλι μεσα απο το προγραμμα. Υποστηριζει επισης backup και γενικως μπορεις να διαχειριστεις την συσκευη σου. Ευχαριστω για την βοηθεια cirith ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. February 11, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Καλομίλητο το τηλέφωνο, φίλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasdiado Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Καλησπερα και απο μενα. το κινητο το παρελαβα πριν καμια εβδομαδα. οντως ειναι ταχυτατο. μοναδικο προβλημα...δεν εχω καλο σημα . ειμαι στην cosmote με 4g καρτα και το σημα ειναι τραγικο μεσα σε κτιρια. σε σημεια του ειχα 3g τωρα δεν δειχνει τιποτα. εχετε καμια ιδεα? ειναι το τηλ, ειναι η καρτα, ειναι η εταιρία, τι να πω!!! εχω ηδη στειλει μνμ εξω για αντικατασταση και περιμενω απαντηση. ευχαριστω για το χρονο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeteberk87 Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Μπες στις ρυθμισεις Ασυρματο και Δικτυα , πατα στα περισσοτερα και κανε μια αναζητηση στα δικτυα . Επελεξε το δικτυο σου. δες δλδ μηπως φταιει κατι απο εκει η αν εχεις πιο πανω επιλογη σε καποιο αλλο δικτυο 2g , 3g η 4g. Δεν ειμαι τεχνικος , μια αποψη σου αναφερω. Εγω το μονο θεμα που εχω ειναι οτι δεν πιανω 4G ( vodafone) πουθενα. Δεν ξερω αν πρεπει να φτιαξω κατι να διορθωθει. Αν γνωριζει καποιος ας μας πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Καλησπερα και απο μενα. το κινητο το παρελαβα πριν καμια εβδομαδα. οντως ειναι ταχυτατο. μοναδικο προβλημα...δεν εχω καλο σημα . ειμαι στην cosmote με 4g καρτα και το σημα ειναι τραγικο μεσα σε κτιρια. σε σημεια του ειχα 3g τωρα δεν δειχνει τιποτα. εχετε καμια ιδεα? ειναι το τηλ, ειναι η καρτα, ειναι η εταιρία, τι να πω!!! εχω ηδη στειλει μνμ εξω για αντικατασταση και περιμενω απαντηση. ευχαριστω για το χρονο σας Φιλε μου ειχα το umi zero και ειχε κατα την γνωμη μου πολυ αδυναμο σημα σε σχεση με αλλα τηλεφωνα οποτε ισως ειναι καποια κατασκευαστικη βλακεια της umi. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toylhs9 Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Καλησπέρα, και εγώ έχω πρόβλημα με το 4g της cosmote,δεν ξέρω αν είναι το πρόβλημα της συσκευής ή της sim.Πάντως η κάρτα usim της wind συντονίζει 4g και στις δύο θέσεις sim χωρίς πρόβλημα.Μήπως φταίει η σιμ της cosmote,είναι τουλάχιστων 10 ετών. Το firmware ειναι το 3.01 και έχω κάνει ένεργοποίηση του 4g σε κατάστημα της cosmote,μου ήρθε και sms επιβεβαίωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Καλησπέρα, και εγώ έχω πρόβλημα με το 4g της cosmote,δεν ξέρω αν είναι το πρόβλημα της συσκευής ή της sim.Πάντως η κάρτα usim της wind συντονίζει 4g και στις δύο θέσεις sim χωρίς πρόβλημα.Μήπως φταίει η σιμ της cosmote,είναι τουλάχιστων 10 ετών. Το firmware ειναι το 3.01 και έχω κάνει ένεργοποίηση του 4g σε κατάστημα της cosmote,μου ήρθε και sms επιβεβαίωσης. φιλε μου 10 ετων καρτα λογικα δεν ειναι συμβατη με 4g θελει αλλαγη. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Εγω το μονο θεμα που εχω ειναι οτι δεν πιανω 4G ( vodafone) πουθενα. Δεν ξερω αν πρεπει να φτιαξω κατι να διορθωθει. Εκεί στα "περισσότερα", ρίξε μια ματιά αν το APN που σου έχει (προ)επιλεγμένο είναι το "internet.vodafone.gr", ή κάποιο άλλο (πιθανώς το σκέτο "internet"). Αν έχει άλλο, άλλαξέ το και δοκίμασε ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosk7dl Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Καλησπερα κι απο εμενα! Παρηγγειλα τη συσκευη για την συζυγο και την εχω στα χερια μου περιπου 10 ημερες. Το τηλεφωνο ειναι ταχυτατο κατ'εμε, Η καμερα οντως θελει δουλεια αν και πιστευω οτι για τα λεφτα του ειναι καλη. Η οθονη του ειναι επισης καλη και απο σημα πολυ ικανοποιημενος με wind με καινουργια sim εχω σχεδον παντου 4G . Αν ειχε και notification led θα μου αρεσε περισσοτερο. Δεν μου αρεσαν τα πλαινα κουμπια εντασης και power επειδη προεξεχουν και σκαλωνουν καθως και η μπαταρια η οποια νομιζω πως ειναι μικρη για το τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Καλησπερα κι απο εμενα! Παρηγγειλα τη συσκευη για την συζυγο και την εχω στα χερια μου περιπου 10 ημερες. Το τηλεφωνο ειναι ταχυτατο κατ'εμε, Η καμερα οντως θελει δουλεια αν και πιστευω οτι για τα λεφτα του ειναι καλη. Η οθονη του ειναι επισης καλη και απο σημα πολυ ικανοποιημενος με wind με καινουργια sim εχω σχεδον παντου 4G . Αν ειχε και notification led θα μου αρεσε περισσοτερο. Δεν μου αρεσαν τα πλαινα κουμπια εντασης και power επειδη προεξεχουν και σκαλωνουν καθως και η μπαταρια η οποια νομιζω πως ειναι μικρη για το τηλεφωνο πως βλέπεις την κάμερα κυρίως και την μπαταρία σε σχέση με το coolpad F1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosk7dl Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 πως βλέπεις την κάμερα κυρίως και την μπαταρία σε σχέση με το coolpad F1? Για μενα η καμερα του coolpad οπως και η μπαταρια του ειναι πολυ καλυτερα απο το umi. Με αρκετη χρηση ιντερνετ φορτιζω καθε 2 μερες το coolpad ενω το umi καθε βραδυ. Οι φωτογραφιες με το umi εχουν περισσοτερο θορυβο σε συνθηκες με χαμηλο φωτισμο και οχι μονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts