Jump to content

kostasdiado

Members
  • Δημοσιεύσεις

    64
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kostasdiado

  1. Αγγλικα η κινεζικα τα μενου. Διαβαζει κανονικα ελληνικα και γραφεις και τηλεφωνικος καταλογος κλπ. Εξαλου και η επισημη ελληνικη της leeco δεν ειναι και 100% μεταφρασμενη!
  2. https://www.needrom.com/download/leeco-s3-x626-official-stock-rom/ Γραφεσαι και κατεβαζεις. Μετονομασια σε update.zip το βαζεις στην κεντρικη μνημη. Κλεινεις συσκευη, ανοιγεις με + και power , επιλεγεις update και περιμενεις.
  3. Καλησπερα στην παρεα. Το τηλ το εχω μια βδομαδα. Χτες περασα τη νεα ρομ 026s. Καλυτερη διαχειρηση ραμ και αισθητα ταχυτερο στη χρηση. Αγγλικα και κινεζικα μονο! Μην το αγορασε χωρις priority (οπως εγω). Σιγουρα τελωνιο (39€) και αρκετες μερες καθυστερηση. Για την τιμη του παντως πολυ καλη επιλογη πιστευω. Η μπαταρια επαρκης για απλη χρηση και φορτιζει ταχυτατα. Sorry για το σεντονι!!!
  4. Το τηλεφωνο επεστρεψε χτες 31-3-16 απο κινα. Εγινε επισκευη και οχι αντικατασταση. Δουλευει κανονικα πλεον και το 3g και το 4g. Σημα λοιπον εχουμε. Αντε να δουμε και η μπαταρια τη κανει τωρα. Για την ωρα με λιγη χρηση ειναι στο 54% απο φορτιση πληρη στις 7 το πρωι.
  5. Καλησπερα και απο μενα. το κινητο το παρελαβα πριν καμια εβδομαδα. οντως ειναι ταχυτατο. μοναδικο προβλημα...δεν εχω καλο σημα . ειμαι στην cosmote με 4g καρτα και το σημα ειναι τραγικο μεσα σε κτιρια. σε σημεια του ειχα 3g τωρα δεν δειχνει τιποτα. εχετε καμια ιδεα? ειναι το τηλ, ειναι η καρτα, ειναι η εταιρία, τι να πω!!! εχω ηδη στειλει μνμ εξω για αντικατασταση και περιμενω απαντηση. ευχαριστω για το χρονο σας
  6. Καλή επιτυχία σε όλους!!!! Το τηλ είναι πολύ καλόοοοοοο
  7. φοβερα χαρακυηριστικα σε πολυ καλη τιμη. Οι κινεζοι κανουν οτι και οι Ιαπωνες με τρα αυτοκινητα τη δεκαετια του 60. καλη τυχη σε ολους για την κληρωση
  8. Καλή χρονιά σε όλους και άντε το 13 να δούμε και καμιά άσπρη μέρα!!!
  9. καλημερα σε ολους. Μπορειτε να κανετε αναβαθμιση λογισμικου στο 806D??? Γιατι προσπαθω τρεις μερες και τιποτα!!!
  10. Καλημερα σε ολους!!! Βρηκα πως θα βγαλω το μενου της κοτε επιτελους!!! Στο WotanServer.com μπορειτε να κανετε εγγραφη δωρεαν να ακολουθησετε τις οδηγιες που δινει και δωρεαν να κανετε αναβαθμιση που βγαζει και την κοτε πανω απο το τηλεφωνο. Μολις το εκανα, ειναι πολυ ευκολο και τσαμπα και το τηλ δειχνει να πηγαινει καλυτερα γιατι λιγο αργο ηταν εδω που τα λεμε!!! Δοκιμαστε το με δικη σας ευθυνη φυσικα!!!
  11. αποκλειστικα Ελληνικο οχι. εχει και τις δυο γλωσσες πανω του
  12. Ακομη ειναι πολυ νωρις για περροσοτερα στοιχεια. Εχω κανει μια φορτιση ολη και ολη. Σημα κανονικο, οθονη κλασικη Νοκια με μικρη γραμματοσειρα.Δεν μπορεις να ρυθμισεις τη φωτεινοτητα
  13. καλημέρα. το τηλ το πηρα χτες απο το Πλ στα 89,90 τελευταιο κομματι. Ειναι τυπικο Νοκια θα ελεγα χωρις κατι τρομερο πανω του.Δειχνει στιβαρο και αξιοπιστο,η καμερουλα κανει τη δουλεια της, εχει υποδοχη για καρτα μνημης και χοντρο καρφι για το handsfree. ειμαι ευχαριστιμενος για την ωρα αφου δεν εχω και ιδιαιτερες απαιτησεις. Τωρα του περναω το νεο firmware v11.00 αφου ειχει το ν10.50.
  14. Αν και πολυ νεος χρηστης της συσκευης αφου το πηρα χτες εχω να πω τα καλυτερα. και γρηγορο ειναι και η οθονη μια χαρα δουλευει και το ασυρματο το εχει και μικρο ειναι και βολικο!!! μια πολυ καλη κινηση της voda αφου η τιμη ειναι σκοτωμα. Μακαρι να ακολουθησουν και αλλοι και να εχουμε φτηνοτερες και ποιοτικες συσκευες.
  15. φοβερη πατεντα!!! Αν και διαβασα το manual δεν το ειδα πουθενα γραμενο και ηταν λιγο δυσκολη χρηση με ανοιξε κλεισε τηλ. Τωρα ειναι παιχνιδι. Ευχαριστω!!!
  16. το τηλ το πηρα σημερα απο γνωστο καταστημα στα 85 ευρω. δειχνει πολυ καλο αν και δυσκολευει λιγο οταν θελεις να κανεις κληση με τη δευτερη sim. μηπως υπαρχει καποιο κολπακι??? παντως καμια σχεση με τα κινεζικα που εχω δοκιμασει σε ποιοτητας κατασκευης.
  17. πολυ καλη η νεα εκδοση firmware. οπτικα δεν εχει διαφορες αλλα το τηλ εχει γινει ταχυτερο σε ολα!
  18. τελικα αυτο που πιστευει ο καθενας ειναι και το πιο σωστο. εγω για παραδειγμα παντα τρωω την μπαταρια και μετα το αφηνω ολο το βραδυ(7-8 ωρες).και εχω παρατηρησει οταν φορτιζει κλειστο κρατα περισσοτερο.
  19. nokia 2110 1994 αγγλικο μενου και τεραστιαοθονη σε σχεση με τα SE
×
×
  • Create New...