johnnyman25 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Mη με λες τετοια τωρα κ ηδη το εβαλα λολλιποπ και ροοτ... :/ Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Έχουμε πει και πιο πάνω, το έχουμε λίγο παρακάνει με την κινδυνολογία και έχουμε χάσει λίγο την ουσία, ωστόσο οφείλω να το αναφέρω και κάνει ο καθένας οτι θέλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 To root γίνεται και ξερουτ και σε περίπτωση boot loop ίσως το ανοίξεις και το προλάβεις . Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 To root γίνεται και ξερουτ και σε περίπτωση boot loop ίσως το ανοίξεις και το προλάβεις . Ίσως... ίσως και όχι όμως, περί αυτού του ρίσκου ο λόγος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Στο bootloop ανοίγει η συσκευη, απλά δεν bootάρει και κάνει επανεκκινήσεις, αυτό σημαίνει οτι μπορούν να καταλάβουν πολλά εκεί στο service. Το έχεις κάνει ρουτ; Από τα λεγόμενα σου Όχι! Τι μπορούν να καταλάβουν δηλαδή αμα κάνει συνεχώς επανεκκίνηση και πως; Εσύ θα μου πεις που τρομοκρατεις να μην κάνουν ρουτ. Το να ανοίγει και να βλέπω ένα logo δεν μου λέει τίποτα. Ίσως... ίσως και όχι όμως, περί αυτού του ρίσκου ο λόγος. Πάλι τα ίδια θα λέμε; πάλι; Sent from my LG-H815 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_freddy Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Στο bootloop ανοίγει η συσκευη, απλά δεν bootάρει και κάνει επανεκκινήσεις, αυτό σημαίνει οτι μπορούν να καταλάβουν πολλά εκεί στο service. Το έχεις κάνει ρουτ; Από τα λεγόμενα σου Όχι! Τι μπορούν να καταλάβουν δηλαδή αμα κάνει συνεχώς επανεκκίνηση και πως; Εσύ θα μου πεις που τρομοκρατεις να μην κάνουν ρουτ. Το να ανοίγει και να βλέπω ένα logo δεν μου λέει τίποτα. Πάλι τα ίδια θα λέμε; πάλι; Sent from my LG-H815 using Tapatalk Νομίζω οτι ο athanaso77 ήταν ξεκάθαρος στο οτι ανοίγοντας η συσκευή έστω και σε bootloop δεν γνωρίζει κανείς μας τι διαγνωστικά εργαλεία ενδεχομένως διαθέτει η LG/Procordia και μπορεί να καταλάβει αν η συσκευή είναι root ή οχι. Επίσης δεν νομίζω οτι ο athanaso77 τρομοκρατεί κανένα σχετικά με το root καθότι είναι μια διαδικασία όπου γνωρίζεις τις συνέπειες (χάνεις την εγγύηση) οπότε ο καθένας που το κάνει αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Αυτός απλά μας το υπενθυμίζει και καλά κάνει κατά την γνώμη μου καθότι κάποιος ενδεχομένως δεν το γνωρίζει... Παράθεση Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Το έχεις κάνει ρουτ; Από τα λεγόμενα σου Όχι! Τι μπορούν να καταλάβουν δηλαδή αμα κάνει συνεχώς επανεκκίνηση και πως; Εσύ θα μου πεις που τρομοκρατεις να μην κάνουν ρουτ. Το να ανοίγει και να βλέπω ένα logo δεν μου λέει τίποτα. Πάλι τα ίδια θα λέμε; πάλι; Αν έχεις πρόβλημα και δεν μπορείς να συγκρατήσεις τον εαυτό σου με αυτά που διαβάζεις... μην τα διαβάζεις, ασχολήσου με κάτι άλλο. Ο καθένας εδω παραθέτει τη γνώμη του και ο κόσμος διαβάζει και κρίνει. Και επειδή το ύφος σου κινείται στην οριακή γραμμή παραβίασης των κανονισμών του φόρουμ θα σε προειδοποιούσα να επανέλθεις για να μην υπάρξουν οι ανάλογες κυρώσεις. Ξεκάθαρα πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 (edited) @Cutthroat Θα σου πω εγω που δεν εχω καμια περιοπτη θεση στο φορουμ :p Ειναι μια πολυ απλη λογικη σχετικα με το root. Το root ειναι προνομιο του android. Ειναι αυτο που γουσταρουμε πολλοι , που μας δινει την ευκαιρια να τροποποιησουμε τη συσκευη μας με αυτο τον τροπο τον οποιο επιθυμουμε. Γενικα μιλωντας. Μιλωντας ομως για τη συσκευη που εχουμε στα χερια μας, κατανταει να ειναι μειονεκτημα και μας το αναγουν σε επιστημη τα φυντανια της LG. Βαλε λιγο τα προβληματα που ακουγονται και παιρνουν διαστασεις, το root στο G4 ειναι καθαρα μια επιλογη ρισκου . Στην περιπτωση του Johnny το ρισκο μεγαλωνει (εκανα και ριμα :lol: ). Μεγαλωνει γιατι εχει παραλαβει κινητο του οποιου η πλακετα εχει αλλαχθει, εχει μπει στο παρελθον σε boot loop, και οσο να πεις, αυτος που σκεφτεται οτι εχει μια τετοια συσκευη, δυσκολα θα προχωρησει σε rootαρισμα της. Προφανως το ρισκο που παιρνει ειναι υπαρκτο και μεγαλυτερο απο πολλους εδω μεσα. Οσον αφορα το service, σιγουρα δε ξερουμε τις τακτικες που ακολουθουν για να καταλαβουν οτι εχει γινει root. Ειναι πολυ πιθανο να μη το καταλαβουν καν σε περιπτωση bootloop. Το ρισκαρεις ομως να βγεις εκτος εγγυησης; Παντα μιλαμε για τη συγκεκριμενη συσκευη. Εσενα μπορει να μη σου λεει τιποτα το logo , σε αυτους ομως, μπορει να λεει πολλα περισσοτερα. ΔΕΝ το γνωριζεις, εκτος και αν εισαι απο το service τους :p Παραδειγμα στην παλια συσκευη της κοπελας μου υπηρχε ρουτ το οποιο και εβγαλα και η συσκευη ηταν κομπλε και εντος εγγυησης (ειχε ενα θεμα στην οθονη γι'αυτο χρειαστηκε καποιο σερβις). Εδω αν πεσεις σε bootloop , αρχιζεις και παιζεις με τις πιθανοτητες, σε επικινδυνο βαθμο. Αν τωρα το προβλημα οντως χωριζεται σε hardware & Software, αν ειναι στη 2η περιπτωση , ισως προλαβει ενα ξε-ρουταρισμα. Edited April 9, 2016 by athanaso77 Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Ενημερωτικά, στο σέρβις μπορούν να δουν τον λόγο για τον οποίο μπήκε σε bootloop η συσκευή. Το αν το κάνουν είναι άλλο θέμα. Πάντως για όποιον θέλει root (χωρίς το οποίο εγώ προσωπικά δεν μπορώ να έχω τηλέφωνο), θα πρέπει να αγοράζει συσκευές που το υποστηρίζουν εγγενώς. Και ξέρετε ποιές είναι αυτές :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KILLER146 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 (edited) Καλησπερα σας, γνωριζει καποιος αν γινεται σε Stock MM να αλλαχτουν τα εικονιδια της navigation bar?, Το G4 TweeksBox που δοκιμασα ναι μεν εχει για να το αλλαξεις αλλα δεν εχει καποιο εγκατεστημενο θεμα, πρεπει δηλαδη να βρεις καποιο ετοιμο να το βαλεις και μεσω του G4 TweeksBox να το αλλαξεις αλλα το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει καποιο για να βαλεις, γνωριζετε μηπως καποιον αλλο τροπο? εχω root και xposed Edited April 22, 2016 by KILLER146 Παράθεση Δημήτρης Επαγγελματίας Web Designer, Προγραμματισής και Γραφίστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobilePerson Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Το πάλευα και εγώ και δεν βρήκα τροπο, οπότε και έβαλα το apex launcher. Δουλέψει άψογα 3 μήνες τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KILLER146 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Το πάλευα και εγώ και δεν βρήκα τροπο, οπότε και έβαλα το apex launcher. Δουλέψει άψογα 3 μήνες τώραΚαι πως αλλαξες τα εικονιδια της navigation με Apex? Παράθεση Δημήτρης Επαγγελματίας Web Designer, Προγραμματισής και Γραφίστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Οποιος ενδιαφερεται κανανε ported την καμερα του v10 και δουλευει αψογα και το Manual video και 1080p 60fps.Το μονο θεμα ειναι οτι δεν σωζει στην sd. http://forum.xda-developers.com/g4/themes-apps/root-v10-camera-ported-to-g4-t3366878 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Οποιος ενδιαφερεται κανανε ported την καμερα του v10 και δουλευει αψογα και το Manual video και 1080p 60fps.Το μονο θεμα ειναι οτι δεν σωζει στην sd. http://forum.xda-developers.com/g4/themes-apps/root-v10-camera-ported-to-g4-t3366878 Ωραιος κατεβαινει χθες οχι τωρα :P Ποιο απο τα δυο δοκιμασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Την τελευταία version. Η 2 νομίζω είναι. Έχει κάποια bugs πιστεύω να διορθωθούν. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Την τελευταία version. Η 2 νομίζω είναι. Έχει κάποια bugs πιστεύω να διορθωθούν. Ναι εκτος απο την sd δεν τραβαει και φωτογραφια στα αλλα mode simple mode κλπ. Μικρο το κακο εχουμε 60fps τωρα και βιντεο manual!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Στο βασικό τραβάει κανονικά! :) Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Στο βασικό τραβάει κανονικά! :)Εμενα μονο focus κανει :wacko: edit στο simple mode αναφερομουν sorry. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Στο απλό κάνει μόνο focus ναι στο βασικό τραβάει κανονικά φώτο. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Στο απλό κάνει μόνο focus ναι στο βασικό τραβάει κανονικά φώτο. Ναι τραβαει αλλα καμια φορα εξαφανιζεται το κουμπι και πρεπει να το γυρισεις σε manual mode και μετα παλι στο βασικο. Ενταξει η εφαρμογη θα ανοιγει μονο για βιντεο οταν θα χρειαζομαι το manual του απλα καλο θα ηταν να το φτιαξουν μπας και αντικαταστησουμε πληρως του lg g4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 60 frames σε fhd?η και σε 4κ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Σε fhd φιλε μου! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Σε fhd προφανώς. Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 εβαλα την καμερα,και η τελευταια του τουρκου πολύ καλη,λιγο καλυτερη μπαταρια να ειχε,ποιο κερνελ να δοκιμασω από xda?για καλυτερη μπαταρια? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Παρατηρησα πως η εκδοση καμερας του lg v10 που βγηκε για το lg g4, στην ληψη των 60 fps δεν περιτρεπει εγγραφη βιντεο πανω απο 5 λεπτα σε οτι bitrate ή αναλυση (1080-720) κι αν επιλεξω. Οτι συμβαινει δηλαδη και με την εγγραφη 4K της στοκ καμερας του κινητου. Το κανει και σε καποιον αλλον. ? Αν ναι, γιατι αραγε μπηκε αυτος ο χρονικος περιορισμος. ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts