giorgos1966 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 (edited) Τουλάχιστον όσο είναι τόσο καινούργιο το τηλέφωνο ακομη, κρίμα να χάσεις την εγγύηση από τώρα! Ποιος ξέρει άραγε αν κάποια στιγμή βρεθεί τρόπος να ξανακλειδώνει ο bootloader! Εκτός κι αν σκεφτείς το ενδεχόμενο να κάνεις downgrade σε lollipop και ρουτάρεις χωρίς να τον ξεκλειδώσεις! Χωρίς βέβαια, προσωπικά, να ξέρω αν αξίζει να το κάνεις και κατά πόσο είναι ασφαλές όσο αφορά την εγγύηση!! Όχι φίλε μου καλά τα λες.Δεν είμαι διατεθιμένος να το ρισκάρω.Μια χαρά δουλεύει. Edited February 16, 2016 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
streetwise_23 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Kαμια καλη stock based rom εκτος απο την genisys υπαρχει? Δε βλεπω και πολυ κινητικότητα στο xda, κριμα ειναι να μην εχει καλη υποστήριξη το κινητο. Παράθεση LG G4 H815 Rom: Nougat 7.0 29a stock heavily debloated Kernel: LG stock Recovery: Twrp 3.1.1.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Kαμια καλη stock based rom εκτος απο την genisys υπαρχει? Δε βλεπω και πολυ κινητικότητα στο xda, κριμα ειναι να μην εχει καλη υποστήριξη το κινητο. έχει βγει και η Imperium Rom G4.δεν πρόλαβα να την περάσω αλλά φαίνεται καλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 καλημερα παιδια.νεος κατοχος και εγω μια ερωτηση θελω απλα να ρουταρω για να ξεφορτωθω σαβουρα ουτε twrp ουτε φλασ αλλης ρομ.Υπαρχει ασφαλης τροπος? διαβαζω κατι για ξεκλειδωματα μπουτλοαντερ κλπ,αυτο αναφορα μονο φλασαρισματα η και το ρουτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 καλημερα παιδια.νεος κατοχος και εγω μια ερωτηση θελω απλα να ρουταρω για να ξεφορτωθω σαβουρα ουτε twrp ουτε φλασ αλλης ρομ.Υπαρχει ασφαλης τροπος? διαβαζω κατι για ξεκλειδωματα μπουτλοαντερ κλπ,αυτο αναφορα μονο φλασαρισματα η και το ρουτ? Για να κάνεις root θέλει απαραίτητα custom recovery κ ξεκλείδωμα bootloader δηλαδή αντίο εγγύηση για την ώρα.. Αυτά ισχύουν στην 6.0.. Στην 5.1.1 νομιζω υπάρχει δυνατότητα για root χωρίς ξεκλειδωματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Κανένα μοντακι να κατεβάσουμε τα dpi της nav bar υπάρχει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Kαμια καλη stock based rom εκτος απο την genisys υπαρχει? Δε βλεπω και πολυ κινητικότητα στο xda, κριμα ειναι να μην εχει καλη υποστήριξη το κινητο. Τι δεν έχει το κινητό?? Χαχαχααα . απλά τραγικός..... Εδώ ο τούρκος ετοιμάζει G5 Ρομ σε λίγες μέρες να δώσει... Πρώτος από όλους. Πουθενά άλλου σε καμία άλλη συσκευή τόσα γρήγορα update -αναβαθμίσεις και Ρομ.. Από κανένα άλλο.. Απλά απόλαυστε το..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalismi85 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Εγω καtοχος lg g4 edw kai 9 περιπου μηνες.αρκετα ευχαριστημενος μεχρι που εκανα το ρημαδι το update..το κινητο εκλεισε καποια στιγμη απο μονο του και εμεινε κολημενο στο σημα της lg.παιρνω την εταιρια και μου ειπανε να κανω hard reset...το κανω και για 3μερες ολα οκ..μετα ξανα τα ιδια και δεν δουλευει ουτε το hard reset.το εστειλα στην εταιρια για σερβις..απογοητευση σκετη!!καινουργιο κινητο κ το καταστρεφουν με μια αναβαθμιση.ποιος ξερει ποοοτε θα ειναι ετοιμο το κινητο.τι θα του κανουν κ αν θα μου ξανασυμβει..τωρα καταλαβαινω γιατι τα lg χανουν αμεσως την αξια τους..ενω σα κινητο μ αρεσει τα θεματα του ειναι πολλα..δεν ξερω τι γνωμη εχετε εσεις και αν σας εχει συμβει αλλα μετα απο αυτο ποτε ξανα lg.εχω γυρισει στην μπακατελα που με εχει σωσει πολλεεες φορες galaxy s3..κανονικα θα επρεπε να μου στειλουν καινουργιο και να μην περιμενω ποτε θα αξιωθουν να μου το στειλουν πισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 τωρα καταλαβαινω γιατι τα lg χανουν αμεσως την αξια τους..ενω σα κινητο μ αρεσει τα θεματα του ειναι πολλα..δεν ξερω τι γνωμη εχετε εσεις και αν σας εχει συμβει αλλα μετα απο αυτο ποτε ξανα lg.εχω γυρισει στην μπακατελα που με εχει σωσει πολλεεες φορες galaxy s3..κανονικα θα επρεπε να μου στειλουν καινουργιο και να μην περιμενω ποτε θα αξιωθουν να μου το στειλουν πισω. Έλα οκ. Χαλάρωσε. Υπερβολές. Πως κ που κ γιατί. Σε συμβουλεύω μόλις στο φτιάξουν πουλατο. Κ ξανά πάρε samsung. Ξεχασες μου φαινετε πως τα s3.s4 με την αναβάθμιση σε lollipop έτρωγαν γερά κολλήματα.. Κ ακόμη περιμένουν νέο update να στρώσει. Ή το άλλο που ζητούσαν 200+ ευρώ για αλλαγή πλακέτας.. Τουλάχιστον ή lg παραδεχτηκε ας πουμε το προβλημα κ γίνετε αντικατάσταση.. Όλα τα αλλά είναι να χαμε να λέγαμε. Φιλικά πάντα! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Εγω καtοχος lg g4 edw kai 9 περιπου μηνες.αρκετα ευχαριστημενος μεχρι που εκανα το ρημαδι το update..το κινητο εκλεισε καποια στιγμη απο μονο του και εμεινε κολημενο στο σημα της lg.παιρνω την εταιρια και μου ειπανε να κανω hard reset...το κανω και για 3μερες ολα οκ..μετα ξανα τα ιδια και δεν δουλευει ουτε το hard reset.το εστειλα στην εταιρια για σερβις..απογοητευση σκετη!!καινουργιο κινητο κ το καταστρεφουν με μια αναβαθμιση.ποιος ξερει ποοοτε θα ειναι ετοιμο το κινητο.τι θα του κανουν κ αν θα μου ξανασυμβει..τωρα καταλαβαινω γιατι τα lg χανουν αμεσως την αξια τους..ενω σα κινητο μ αρεσει τα θεματα του ειναι πολλα..δεν ξερω τι γνωμη εχετε εσεις και αν σας εχει συμβει αλλα μετα απο αυτο ποτε ξανα lg.εχω γυρισει στην μπακατελα που με εχει σωσει πολλεεες φορες galaxy s3..κανονικα θα επρεπε να μου στειλουν καινουργιο και να μην περιμενω ποτε θα αξιωθουν να μου το στειλουν πισω. παρε τους τηλεφωνο και πιεσε τους Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalismi85 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Ευχαριστω για τια απαντησεις σας.δε ξερω μπορει να γινομαι υπερβολικος αλλα εχω δωσει τοσα χρηματα για να το αγορασω κ το κινητο πλεον ειναι εργαλειο.καθε φορα πρεπει να ξαναπερναω τα παντα μεσα κ ειναι μια ταλαιπωρια.ρλπθζω τουλαχιστον οταν το παραλαβω να ειναι κομπλε.αν καποιος ειχε το ιδιο θεμα θα παρακαλουσα να με ενημερωσει ποσο καιρο εκαναν να το στειλουνε και αν τωρα ειναι το κινητο ενταξει..ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Ευχαριστω για τια απαντησεις σας.δε ξερω μπορει να γινομαι υπερβολικος αλλα εχω δωσει τοσα χρηματα για να το αγορασω κ το κινητο πλεον ειναι εργαλειο.καθε φορα πρεπει να ξαναπερναω τα παντα μεσα κ ειναι μια ταλαιπωρια.ρλπθζω τουλαχιστον οταν το παραλαβω να ειναι κομπλε.αν καποιος ειχε το ιδιο θεμα θα παρακαλουσα να με ενημερωσει ποσο καιρο εκαναν να το στειλουνε και αν τωρα ειναι το κινητο ενταξει..ευχαριστω κρατα ενα backup me to lgbackup και ξαναπερνατο και θα ειναι ολα οπως οταν το αφησες..!! καταπληκτικη εφαρμογη. αλλη μια καινοτομια στα lg Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalismi85 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 (edited) Ρε παιδια που βρισκουμε τον κωδικο για να δουμε που βρισκεται το κινητο μας οταν το στελνουμε για σερβις?εχω βαλει ολους τους κωδικους απο το χαρτι που μου εδωσε ο κουριερ.. Τι εγινε κανεις???? Edited February 19, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hall2001 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Το imei βάζεις Παράθεση Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 σκεφτομαι να δωσω το νοτε4 που εχω και να παω σε g4 . εκει τα πραγματα πως ειναι ; με το νοτε4 εχω φτασει εως 7 ωρες shot (kyubi custom rom) με το g4 τι γινεται ; υπαρχει καποια αξιολογη ρομ ; αξιζει το κοπο να ρουταρει καποιος ; με στοκ ρομ υπαρχει καλη αναμονη ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Και εγω note 4 ειχα και πηρα lg g4 και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος. Λιγο πιο γρηγορο απο το note χωρις lag, πολυ καλύτερη καμερα αλλα και πολυ χειροτερη μπαταρια. Με το ζορι βγαζεις την ημερα. Αν μπορεις να το αντεξεις go for it. Εχει και super τιμη τωρα Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Και εγω note 4 ειχα και πηρα lg g4 και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος. Λιγο πιο γρηγορο απο το note χωρις lag, πολυ καλύτερη καμερα αλλα και πολυ χειροτερη μπαταρια. Με το ζορι βγαζεις την ημερα. Αν μπορεις να το αντεξεις go for it. Εχει και super τιμη τωρα καμια καστομ ρομ για καλυτερη μπαταρια ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Με την τραγικα χαμηλή τιμή που έχει το κινητό αυτή τη στιγμή, η αγορά του charging kit που περιλαμβάνει μπαταρία και εξωτερικό φορτιστή είναι αρκετά πιο εύκολη. Το πακέτο κοστίζει κάτω από 370 πλέον. Δηλαδή η συσκευή άνετα θα μπορούσε να κοστίζει 370 αυτή τη στιγμή και θα ήταν καλούτσικη τιμή. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Με την τραγικα χαμηλή τιμή που έχει το κινητό αυτή τη στιγμή, η αγορά του charging kit που περιλαμβάνει μπαταρία και εξωτερικό φορτιστή είναι αρκετά πιο εύκολη. Το πακέτο κοστίζει κάτω από 370 πλέον. Δηλαδή η συσκευή άνετα θα μπορούσε να κοστίζει 370 αυτή τη στιγμή και θα ήταν καλούτσικη τιμή. Σε ποιό κιτ αναφέρεστε ; μπορείς να δώσεις λινκ; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 22, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Ρε παιδια που βρισκουμε τον κωδικο για να δουμε που βρισκεται το κινητο μας οταν το στελνουμε για σερβις?εχω βαλει ολους τους κωδικους απο το χαρτι που μου εδωσε ο κουριερ.. Τι εγινε κανεις???? Μήπως επειδή ρωτάς σε λάθος μέρος; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Σε ποιό κιτ αναφέρεστε ; μπορείς να δώσεις λινκ; θα το ήθελα και εγώ το λινκ αν γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Μπορεί να υπάρχει και αλλού, εγώ το πήρα από εδώ. http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=183285 Περιλαμβάνει εξωτερικό φορτιστή, μπαταρία και μια μικρή πλαστική θήκη για τη μεταφορά της μπαταρίας. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Ρε παιδια να ρωτησω κατι εσας που ειστε τσακαλια..ποιες απο τις εφαρμογες μπορω να απενεργοποιησω χωρις να εχω προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 (edited) https://mega.nz/#!48EU0YKS!ulWPat7UcJoyYRzH0WbiadBghEHpBIta1Fw5-ig2J7s lg g5 wallpaper.. οποιος θελει το κατεβαζει..!! http://s30.postimg.org/vpr3l3pnx/LG_G5_Wallpaper.jpg Edited February 25, 2016 by STATYSS Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikmav Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Ξανα ποσταρω μια ερωτηση μου μηπως ανηκει σαυτο το θεμα και το εχει ψαξει καποιος: Καλησπερα μια ερωτηση για την ασυρματη φορτιση. Αξιζει να ψαζεις για στικακια πλατης η για θηκες που ειναι ετοιμες? Κανει κακο στην μπαταρια ? Οι φορτιστες πανω κατω κανουν την ιδια δουλεια η πεζει ρολο η ποιοτητα ενος ακριβου φορτιστη για την μπαταρια και το ιδιο το κινητο ? Και μια και απο ebay δεν μπορω να ψωνισω δεν με δεχεται και τα στικακια εχουν απο 1,80 μεχρι 3,50 ευρο περιπου και δω απο ενα μαγαζι το βρηκα 10,50 εχετε εσεις καποια προταση και αν αξιζει η ολη διαδικασια μονο και μονο οτι την εχει την επιλογη αλλα με αυτα τα προσθετα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts