satizen Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Εγω ακομα στην v20a ειμαι.... σημερα που δοκιμασα με lg bidge δεν βρηκε τιποτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Ωπ τι εχουμε εδω??? Ξερει κανεις??http://forum.xda-developers.com/g4/development/stock-h815-20e-kdz-t3304753 Καλημερα ειναι για: Orange Romania. ομως. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Αν κάποιος δει την 20E από τον τουρκο ας δώσει link παιδιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Αν κάποιος δει την 20E από τον τουρκο ας δώσει link παιδιά Βιαζεσαι νομίζω....υπομονη Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Υπάρχει τρόπος να μεγαλώσουν τα εικονίδια στο πάνω μέρος της μπάρας; ειδικά το εικονίδιο των δεδομένων, χωρίς root. Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 4, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Υπάρχει τρόπος να μεγαλώσουν τα εικονίδια στο πάνω μέρος της μπάρας; ειδικά το εικονίδιο των δεδομένων, χωρίς root. Χωρίς root... όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EmbleerFrith Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 έχει τσεκάρει κανεις/μια τίποτα από αυτά? http://forum.xda-developers.com/g4/orig-development/kernel-lupusv1-0-updater-app-t3276702 http://forum.xda-developers.com/g4/orig-development/kernel-14dec-googymax-g4-1-0-linux-3-10-t3271129 http://forum.xda-developers.com/g4/orig-development/kernel-imperium-kernel-g4-v1-0-t3282915 ??? εγώ τρέχω το Imperium και το μόνο προβλημα που έχω ειναι πως το range του wifi έχει πέσει.... ίσως φταίει που τρέχω και το orbot και τα περνάω όλα από εκει, δε ξερω :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 5, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 (edited) H v20d έχει αρχίσει να έρχεται πλέον OTA και στα ελληνικά cosmote branded... Edited February 5, 2016 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 (edited) H v20d έχει αρχίσει να έρχεται πλέον OTA και στα ελληνικά cosmote branded... Χρήσιμη πληροφορία. Προσωπικά θα αποφύγω όσο μπορώ την αναβάθμιση όσο μπορώ. Και φυσικά όχι ota. Εκτός των άλλων θα ξαναγίνει branded το κινητό και με ξενίζει λίγο Edited February 5, 2016 by stapd_21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis_g Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Χρήσιμη πληροφορία. Προσωπικά θα αποφύγω όσο μπορώ την αναβάθμιση όσο μπορώ. Και φυσικά όχι ota. Εκτός των άλλων θα ξαναγίνει branded το κινητό και με ξενίζει λίγο να ρωτήσω κάτι? γιατί όχι ΟΤΑ? ΟΤΑ είναι το downloading, όχι το installation. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 να ρωτήσω κάτι? γιατί όχι ΟΤΑ? ΟΤΑ είναι το downloading, όχι το installation. Δίκιο έχεις. Απλά για ψυχολογικούς λόγους. Παρατήρησα ότι στις περισσότερες περιπτώσεις το bootloop, εμφανίστηκε σε ota αναβαθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis_g Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Δίκιο έχεις. Απλά για ψυχολογικούς λόγους. Παρατήρησα ότι στις περισσότερες περιπτώσεις το bootloop, εμφανίστηκε σε ota αναβαθμίσεις εγώ κανονικά το είχα κάνει μέσω bridge και την έφαγα.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 εγώ κανονικά το είχα κάνει μέσω bridge και την έφαγα.:( Μάλιστα. Θα την αποφύγω όσο μπορώ. Έτσι και αλλιώς, λειτουργεί απροβλημάτιστα. Την mm την έχω στο nexus! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasa1gr Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Παιδια δεν φταίει η αναβάθμιση για το bootloop το πρόβλημα εινα hardware οπως είπε και η lg εαν ειναι να το παθει θα το πάθει ξαφνικα σβήνει και ωπ service Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 6, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Το θέμα καθαρίστηκε για να κλείσουν οι εκ παραδρομής παρεξηγήσεις. Συνεχίζουμε στα του θέματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Παιδια, για όποιον θέλει να ασχοληθεί... Δεν είχα ποτέ πάνω από 1.1 με 1.2 GB ελεύθερη RAM με τις εφαρμογές που τρέχω στο παρασκήνιο... Και από χθες είμαι με 1.6 ελεύθερα συνεχώς. Βάλτε το my Android tools και σβήστε services του Google play. Και περισσότερη RAM και καλύτερη μπαταρία... 1.34 ευρώ νομίζω κάνει η εφαρμογή.... Τα αξίζει τα λεφτά της διότι θα την έχετε για πάντα σε όλα τα κινητά... Φυσικά υπάρχει και δωρεάν, αλλά σε κάθε αφαίρεση ενός service κλείνει και την ανοίγετε ξανά εσείς.. Με την premium έκδοση δεν υπάρχει.... Επίσης κάνει τέτοια τρομερή δουλειά που το ποσό είναι μηδαμινο... Παραθέτω και φωτογραφία με τη RAM. http://i66.tinypic.com/es599c.png Τι χανουμε με την απενεργοποιηση των services? Εισαι με root? Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Ναι θέλει root. Δεν γνωρίζω τι χάνουμε γιατί δεν βλέπω να έχασα κάτι. Τέλος πάντων εγώ παιδιά γύρισα σε LP και η μπαταρία απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Μου θυμίζει g2 και ίσως καλύτερο... Θηρίο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Ναι θέλει root. Δεν γνωρίζω τι χάνουμε γιατί δεν βλέπω να έχασα κάτι. Τέλος πάντων εγώ παιδιά γύρισα σε LP και η μπαταρία απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Μου θυμίζει g2 και ίσως καλύτερο... Θηρίο Σιγα βρε? Ποτέ την εβαλες κ εβγαλες συμπέρασμα κιόλας... Θέλεις τουλάχιστον 3-4 πλήρες φόρτισης για να στρώσει κ να πάρει την Ρέγουλα του... Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Χθες βράδυ την έβαλα. Και μέχρι σήμερα, δηλαδή σε μια μέρα έχω βγάλει συμπέρασμα 1000% Ποσο καλύτερο μπορεί να γίνει; η μπαταρία κρατάει 100% παραπάνω. Πέφτει ΠΟΛΥ αργά... Παρά πολύ αργά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Χθες βράδυ την έβαλα. Και μέχρι σήμερα, δηλαδή σε μια μέρα έχω βγάλει συμπέρασμα 1000% Ποσο καλύτερο μπορεί να γίνει; η μπαταρία κρατάει 100% παραπάνω. Πέφτει ΠΟΛΥ αργά... Παρά πολύ αργά. Δεν ξέρω .. Τι να πω.! Τόσο πολύ? Εντύπωση μου κάνει. Έχει τις ίδιες εφαρμογές μεσα όπως κ στην 6?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Δεν ξέρω .. Τι να πω.! Τόσο πολύ? Εντύπωση μου κάνει. Έχει τις ίδιες εφαρμογές μεσα όπως κ στην 6?? Εννοείται. Με titanium επαναφέρω τα πάντα σε όλα μου τα τηλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manosvasilakis Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 (edited) Και εγώ από mm γύρισα σε lollipop πριν κάνα μηνα και απλά δεν υπάρχει η μπαταρία του.Δε χρειάστηκε ούτε καν ροοτ. Φαντάσου ότι μου θυμίζει το g2 που είχα ροοτ κιόλας.Τις προαλες ήμουν άρρωστος και δε βγήκα από το σπίτι.Συνεχώς σε Wi-Fi αλλά όλα ανοιχτά ακόμα και το 3g έχω πάντα ανοιχτο πλην gps Όμως και μου έβγαλε 7 μισή ώρες οθονη μέχρι το βράδυ. Με tune in radio th instagram hangouts what's app ίντερνετ tapatalk και αλλά τέτοια apss εκτός καθόλου παιχνιδιών. Το κινητό απλά τα σπάει. Edited February 7, 2016 by Manosvasilakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Έβαλα το gsam battery monitor και το πεδίο Phone, δηλαδή τις κλήσεις μου το έχει σβησμένο, δε το μετράει καθόλου.. Ξέρει κανείς γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_lo Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Παιδια θα ηθελα τη βοηθεια σας.. Προσπαθησα εχθες να το κανω root αλλα δεν τα καταφερα, ακολουθοντας τις οδηγιες του low effort Αρχικα στο κινητο ειχα την 20D, αλλα στο βημα 6, μου εβγαζε συνεχως fail. Ετσι, εκανα downgrade/refurbish στην H81510C_00_2.kdz που κατεβασα, ομως και παλι κολλησα στο βημα 8 (που φλασαρει το system.rooted.H81510c-EU.img): αφενος εκανε ελαχιστο χρονο (θεωρητικα χρειαζεται καποια λεπτα) αφετερου δεν ανταποκρινοταν στην εντολη leave.. Ετσι εβαλα παλι την 20D Νομιζω πως ακολουθησα ολα τα βηματα σωστα, εχω ομως αμφιβολιες για ποια ρομ πρεπει να φοραει το κινητο για να μπορεσεις να ρουταρεις... Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Καλημερα σε ολους. Αντιμετωπιζει κανενας θεμα με το σημα του wifi μετα το update σε 6.0; Εχω συνεχεια αυξομειώσεις ακομα και αν ειμαι διπλα στο ρουτερ. Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts