antonio_ Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Παιδιά το g4 βγάζει raw φορμά στην φωτογραφική; Κάτω αριστερά ... RAW/JPG http://i282.photobucket.com/albums/kk259/antoniss/7242bd39-b6be-4f4a-bb22-62aee2490aee.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 3, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Θα έχετε καταλάβει φαντάζομαι ότι αυτή η συζήτηση είναι εντελώς off topic στο παρόν θέμα. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diphone Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Κάτω αριστερά ... RAW/JPG http://i282.photobucket.com/albums/kk259/antoniss/7242bd39-b6be-4f4a-bb22-62aee2490aee.jpg Ζητω συγνωμη αν ξεφυγαμε εκ παραδρομης απο το θεμα, σας ευχαριστω πολυ για την πληροφοριαπ ωστοσο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asamoa1 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 512 ουγγαριας το μαυρο δερμα απο το open365 to πηρα Πως βλέπεις ημερομηνία κατασκευής μιας και πλέων ειμαι και εγώ κάτοχος εδώ και 2 μερες από open το πείρα κ εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Πως βλέπεις ημερομηνία κατασκευής μιας και πλέων ειμαι και εγώ κάτοχος εδώ και 2 μερες από open το πείρα κ εγω το γραφει στο κουτι εκει που ξεκιναει με S/N τα τρεια πρωτα ειναι 512=5(2015)12(δεκεμβριος) και με την εφαρμογη απο το μαρκετ lg phone from σου δινει αναλυτικα τα παντα χωρα μερα κατασκευης διαθεσης κ.τ.λ και στο κουρι γραφει ενα τριψηφιο της χωρας θα το δεις ειναι με κεφαλαια το μαυρο πηρες??πες τι σου λεει ειμαι περίεργος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asamoa1 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 το γραφει στο κουτι εκει που ξεκιναει με S/N τα τρεια πρωτα ειναι 512=5(2015)12(δεκεμβριος) και με την εφαρμογη απο το μαρκετ lg phone from σου δινει αναλυτικα τα παντα χωρα μερα κατασκευης διαθεσης κ.τ.λ και στο κουρι γραφει ενα τριψηφιο της χωρας θα το δεις ειναι με κεφαλαια το μαυρο πηρες??πες τι σου λεει ειμαι περίεργος Το δικό μου λέει 601 οπότε είναι κατασκευή Ιανουαρίου αν δεν κάνω λάθος! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Το δικό μου λέει 601 οπότε είναι κατασκευή Ιανουαρίου αν δεν κάνω λάθος! :) Δεν κάνεις λάθος! Φρέσκο πράγμα! Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Το δικό μου λέει 601 οπότε είναι κατασκευή Ιανουαρίου αν δεν κάνω λάθος! :) Απο ποιο καταστημα το πηρες μ αυτην την παρτιδα ωστε να ξερουμε κι εμεις? Ακυρο τωρα ειδα το εγραφες απο πανω thanks!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asamoa1 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 το γραφει στο κουτι εκει που ξεκιναει με S/N τα τρεια πρωτα ειναι 512=5(2015)12(δεκεμβριος) και με την εφαρμογη απο το μαρκετ lg phone from σου δινει αναλυτικα τα παντα χωρα μερα κατασκευης διαθεσης κ.τ.λ και στο κουρι γραφει ενα τριψηφιο της χωρας θα το δεις ειναι με κεφαλαια το μαυρο πηρες??πες τι σου λεει ειμαι περίεργος Ξέχασα να γράψω οτι είναι ουγγαρίας μιάς και ρώτησες Απο ποιο καταστημα το πηρες μ αυτην την παρτιδα ωστε να ξερουμε κι εμεις? Ακυρο τωρα ειδα το εγραφες απο πανω thanks!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Ξέχασα να γράψω οτι είναι ουγγαρίας μιάς και ρώτησες :) και μενα αρα αυτοι απο κει περνουν...ειμαστε στα ιδια επομενος αν δεις κατι περιεργο πες εμενα τεχνικα ειναι ολα καλα μεχρι τωρα περιπου 10 μερες κατοχος!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 asamoa1, Μαγαζί δεν έγραψες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 asamoa1, Μαγαζί δεν έγραψες!!! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6545897 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asamoa1 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 και μενα αρα αυτοι απο κει περνουν...ειμαστε στα ιδια επομενος αν δεις κατι περιεργο πες εμενα τεχνικα ειναι ολα καλα μεχρι τωρα περιπου 10 μερες κατοχος!! Εγώ την τετάρτη το πείρα στα χέρια μου το έχω δουλέψει αρκετά δεν παρατήρησα τίποτα αρνητικό ολα τέλεια !! asamoa1, Μαγαζί δεν έγραψες!!! open365 είναι το κατάστημα αν και σου έδωσε λινκ το παιδί πιο πάνω που το είχαμε αναφέρει ξανά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Sorry, έχεις δίκιο, αν και έχω διαβάσει όλο το νήμα, δεν το πρόσεξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Από πιο κατάστημα να το τσιμπήσω?? Να μην έχει θέμα έκδοσης πλακέτας και boot loop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 9, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Από πιο κατάστημα να το τσιμπήσω?? Να μην έχει θέμα έκδοσης πλακέτας και boot loop. Από όπου και να το "τσιμπήσεις" δεν έχει ιδιαίτερη σημασία μιας και δεν είναι θέμα καταστήματος η έκδοση της πλακέτας. Απλά πριν το παραλάβεις τους ρωτάς ποιο είναι το s/n από όπου μπορείς να καταλάβεις για τι παρτίδα πρόκειται και να αποφασίσεις αναλόγως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 open365 ειναι δοκιμασμενο φερνει καινουριες συσκευες εγω πηρα πριν 15 μερες σειρα 512 και 2 παλικαρια πηραν τη προηγούμενη βδομαδα σειρες 601 αρα φερνει καινουρια....βεβαια ξερεις πως ειναι το εμποριο μενει κανενα stock σε αλλο μαγαζι τις παίρνουν αλλοι λογο μγαλης ζήτησης για να καλυψουν τις αναγκες και εκει μπερδευει το θεμα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Παιδιά ήθελα να ρωτήσω για όποιον ξέρει. Ψάχνω για το κινητό αλλά με λευκή πλάτη αλλά να έχει και δερμάτινο. Ποιο χρώμα λοιπόν δερματινου έχει μέσα το λευκό καπάκι; Η ειναι σχετικά στην τύχη το τι χρώμα θα εχει μέσα; Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Παιδιά ήθελα να ρωτήσω για όποιον ξέρει. Ψάχνω για το κινητό αλλά με λευκή πλάτη αλλά να έχει και δερμάτινο. Ποιο χρώμα λοιπόν δερματινου έχει μέσα το λευκό καπάκι; Η ειναι σχετικά στην τύχη το τι χρώμα θα εχει μέσα; Δεν υπάρχει αυτό που ζητάς φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 14, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Δεν υπάρχει αυτό που ζητάς φίλε μου Αυτό ακριβώς... Έτσι παίρνεις το λευκό και αγοράζεις το δερμάτινο μετά (ή αντίστροφα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Α υπέροχα σας ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνηση :-) Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gagaras Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Επειδή ψήνομαι πολύ να το αγοράσω, ποιές παρτίδες έχουν την μεγαλύτερη πιθανότητα να βγάλουν το πρόβλημα με τη πλακέτα/bootloop? οι 510 - 511 ή πιο παλίες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
streetwise_23 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Επειδή ψήνομαι πολύ να το αγοράσω, ποιές παρτίδες έχουν την μεγαλύτερη πιθανότητα να βγάλουν το πρόβλημα με τη πλακέτα/bootloop? οι 510 - 511 ή πιο παλίες? Οι παρτίδες 505-509 ειναι οι πιο επιφοβες για να βγαλουν το προβλημα. Εγω παντως θα συνιστουσα υπομονη για να δουμε πως θα εξελιχθει το ολο θεμα με το boot loop προβλημα μιας και εσκασε τελη Ιανουαριου. Η τιμη πεφτει ο χρονος κυλαει υπερ μας. Παντως και το δικο μου στο service ειναι για αλλαγη καμερας( 2 black spots) και θα πληρωσω και 70 ευρω γιατι ειμαι root. Tωρα ειμαι με το ηρωικο k750 i.:D Παράθεση LG G4 H815 Rom: Nougat 7.0 29a stock heavily debloated Kernel: LG stock Recovery: Twrp 3.1.1.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 K750i. ..όμορφες εποχές κι αυτές ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 16, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Επειδή ψήνομαι πολύ να το αγοράσω, ποιές παρτίδες έχουν την μεγαλύτερη πιθανότητα να βγάλουν το πρόβλημα με τη πλακέτα/bootloop? οι 510 - 511 ή πιο παλίες? Αν διαβάσεις στο σχετικό θέμα θα πάρεις την απάντηση που ζητάς... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=430256 Γιαυτό έχουνε ξεχωριστά θέματα για τη συσκευή, για να μη συζητάμε παντού τα ίδια και χάνεται η ουσία του κάθε θέματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts