Jump to content

[Android - προτάσεις] Ψυχαγωγία, Lifestyle, Social Networking

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά έμενα κανενα δεν μου φαίνεται να λειτουργεί σωστά... Αυτα όλα τα προγράμματα κάνουν μεν καλύτερη δουλειά αλλά όσο σκρολαρεις μου φαίνεται ότι βαραίνουν... Δεν ξέρω αυτή την εντύπωση έχω.. Τεσπα το θέμα μου έμενα είναι ότι δεν επιτρέπεται μια εφαρμογή μιας τόσο δημοφιλής πλατφόρμας τόσο καιρό μετά να μην δουλεύει σωστά.. Ώρες ώρες απορώ που τους βρίσκουν όλους αυτούς τους προγραμματιστες... Δεν είναι δυνατόν να τρως εκατό βρισιές το δευτερόλεπτο και να μην σου καίγεται καρφάκι..

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και εγώ αυτό,έχω με την δωρεάν προσφορά.

Ε ναι. Ούτε μεσεντζερ χρειάζεται να εχεις.

Btw check in ως γίνεται???

Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk!

Παρατήρησα ότι στο messenger μπορείς πάλι να κάνεις refresh τραβώντας από πάνω. Πλέον δεν ανοίγει η κάμερα. Έγινε χωρίς update.

παλι χθες οτι να ναι η εφαρμογή ..

ειμαι μελος σε διαφορες ομαδες ...

μπηκα το βραδυ απο το pc στο σπιτι και ειδα ενα κάρο posts που η original εφαρμογή δεν μου τις εμφάνιζε στις ομαδες ...

μιλαμε για πάτο πλεον ....! (και σε μια ομαδα ηθελα ενα ποστ για δουλεια ...)

και οι αλλες οι εφαρμογες που λετε παιδια ενω ξεκινανε καλα μετα "βαραίνουν" ..στο δικο μου το κινητο τουλάχιστον ..

παλι χθες οτι να ναι η εφαρμογή ..

ειμαι μελος σε διαφορες ομαδες ...

μπηκα το βραδυ απο το pc στο σπιτι και ειδα ενα κάρο posts που η original εφαρμογή δεν μου τις εμφάνιζε στις ομαδες ...

μιλαμε για πάτο πλεον ....! (και σε μια ομαδα ηθελα ενα ποστ για δουλεια ...)

και οι αλλες οι εφαρμογες που λετε παιδια ενω ξεκινανε καλα μετα "βαραίνουν" ..στο δικο μου το κινητο τουλάχιστον ..

Το έχουν παρακάνει πλέον με την εφαρμογή! Κάθε μέρα κ χειρότερα και δεν ενδιαφέρονται να την φτιάξουν. Τόσα σχόλια βλέπουν από κάτω με παράπονα. Μν περιμένεις να την φτιάξουν.... Βρες άλλη λύση να μπαίνεις. Από άλλη εφαρμογή η browser! Υπάρχουν πολλές επιλογές. Δοκίμασε κάτι που να σε βολέψει και πέτα την εφαρμογή.

Εγω μπαίνω από https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.android.app.sbrowser

Που έχει και ειδοποιησεις στην οθόνη όπως η επίσημη όταν έχεις νέα ειδοποίηση. Έχεις και εικονίδιο Facebook στην οθόνη σου f5d850f71a4be89b9bf4d1ea7922c895.jpg

Και ο Chrome κάνει το ίδιο!

Επίσης υπάρχουν και εφαρμογές Facebook ανεπίσημες που μπορείς να δοκιμάσεις.

Edited by lek88

Ειμαι σε ψαξιμο εναλλακτικου τροπου να μπαινω στο facebook και αυτο που με βολεψε ειναι κανονικα το messenger για μηνυματα και μεσω chrome για το facebook. Εχω ενα θεμα ομως, οταν ερχεται μηνυμα μου σκανε 2 ειδοποιησεις και απο το messenger και απο chrome. Γινεται να ρυθμιστει ο chrome ωστε να μην στελνει ειδοποιηση οταν ερχεται μηνυμα;

Ειμαι σε ψαξιμο εναλλακτικου τροπου να μπαινω στο facebook και αυτο που με βολεψε ειναι κανονικα το messenger για μηνυματα και μεσω chrome για το facebook. Εχω ενα θεμα ομως, οταν ερχεται μηνυμα μου σκανε 2 ειδοποιησεις και απο το messenger και απο chrome. Γινεται να ρυθμιστει ο chrome ωστε να μην στελνει ειδοποιηση οταν ερχεται μηνυμα;

Ρυθμίσεις> ρυθμίσεις ιστότοπου > ειδοποιήσεις

Ετσι ακριβως! Θελω να μου ερχονται ολες οι ειδοποιησεις εκτος των μηνυματων.
Εμένα ο Chrome δεν μου έστελνε ποτέ ειδοποίηση για εισερχόμενα inbox.

Όλα τα υπόλοιπα κανονικά!

Εμένα ο Chrome δεν μου έστελνε ποτέ ειδοποίηση για εισερχόμενα inbox.

Όλα τα υπόλοιπα κανονικά!

Έχεις δίκιο, το δοκίμασα και δεν βγάζει για τα μηνύματα! Είχα την εντύπωση ότι στο προηγούμενο κινητό είχα διπλές ειδοποιήσεις αλλά μπορεί και να μην θυμάμαι καλά!

Έχεις δίκιο, το δοκίμασα και δεν βγάζει για τα μηνύματα! Είχα την εντύπωση ότι στο προηγούμενο κινητό είχα διπλές ειδοποιήσεις αλλά μπορεί και να μην θυμάμαι καλά!
Σίγουρα δεν θα θυμάσαι καλά :)

Εμένα με βολεύουν οι 2πλες ειδοποιησεις για τα inbox.

Γι αυτό και χρησιμοποιώ τον Samsung browser.

Παλιότερα που είχα το κλασικό messenger με έδειχνε εκτός σύνδεσης στους άλλους ενώ είχα ίντερνετ! Με αποτέλεσμα να μου στέλνουν μηνύματα αλλά να μη μου έρχεται ειδοποίηση αν δεν μπω μέσα στην εφαρμογή για να μου κάνει επανασύνδεση. Πλέον "πέταξα" το messenger αλλά με τον Samsung browser είμαι σίγουρη ότι αν κολλήσει κάποια στιγμή το messenger lite, θα με ενημερώσει ο browser για το εισερχόμενο.

Edited by lek88

Σίγουρα δεν θα θυμάσαι καλά :)

Εμένα με βολεύουν οι 2πλες ειδοποιησεις για τα inbox.

Γι αυτό και χρησιμοποιώ τον Samsung browser.

Παλιότερα που είχα το κλασικό messenger με έδειχνε εκτός σύνδεσης στους άλλους ενώ είχα ίντερνετ! Με αποτέλεσμα να μου στέλνουν μηνύματα αλλά να μη μου έρχεται ειδοποίηση αν δεν μπω μέσα στην εφαρμογή για να μου κάνει επανασύνδεση. Πλέον "πέταξα" το messenger αλλά με τον Samsung browser είμαι σίγουρη ότι αν κολλήσει κάποια στιγμή το messenger lite, θα με ενημερώσει ο browser για το εισερχόμενο.

Σωστή!

Το messenger πέρα από την βλακεία που βαλαν με τα παιχνίδια δεν με ενοχλεί σαν εφαρμογή. Προς το παρόν το αφήνω chrome & messenger και βλέπουμε!

Σωστή!

Το messenger πέρα από την βλακεία που βαλαν με τα παιχνίδια δεν με ενοχλεί σαν εφαρμογή. Προς το παρόν το αφήνω chrome & messenger και βλέπουμε!

Εγώ πάλι είμαι καλυμμένη απόλυτα με το απλό και λιτό messenger lite για τα μηνύματα και τον Samsung browser για το Facebook + ειδοποιησεις!

Ούτε που το σκέφτομαι να βάλω ξανά το κλασικό Facebook και messenger. Δεν είναι ότι απλά είναι πολύ βαριές σαν εφαρμογές.... Είναι ότι δεν λειτουργούν κιόλας!!!! Τι να τις έχω αν με δείχνουν μόνιμα εκτός σύνδεσης και δεν μου έρχονται ποτέ μηνύματα και ειδοποιησεις.

Απο οσα wrappers δοκιμασα το μονο που μου αρεσε ειναι το MaterialFbook. Ειναι ελαφρυ, open source και δουλευουν τα μηνυματα!

Οποιος ψαχνεται ας του ριξει μια ματια.

https://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-materialfbook-minimalist-facebook-t3477896

Παιδιά για μένα η επίσημη εφαρμογή του Facebook είναι η πιο γρήγορη.. Πάει σφαίρα και δεν κολλάει σε θέμα ταχύτητας πουθενά.. Αντίθετα όλες οι εναλλακτικές που δοκίμασα ενώ ξεκινάνε σφαίρα όσο σερφαρω βαραίνουν... Αυτό το μόνο που θετικό. Γιατί από εκεί και πέρα δεν δουλεύει τίποτα άλλο σωστά.. Το πρόβλημα με τα λαικ παραμένει δεν βλέπεις ποστ σε ομάδες μέσα κτλ κτλ κτλ..

Αντίθετα με το messenger δεν έχω θέματα.. Δουλεύει σωστά και στο δικό μου κινητό δέν το βαραίνει καν..

Κρίμα πάντως που τόσο καιρό μετά δεν μπορούν να βάλουν άκρη με το θέμα του Facebook... Update καπάκι στο update και τα προβλήματα συνεχώς μεγαλώνουν..

Μια ερώτηση παιδιά....

Μου έχει στείλει κάποιος φίλος ένα μήνυμα στο messenger (lite) αλλά θέλω να διαγράψω την συνομιλία για να μη μου δείχνει μόνιμα ότι έχω μη αναγνωσμένο μήνυμα. Δεν ξέρω έχω σκοπό να μπω να το διαβάσω. Αλλά δεν θέλω να του βγάλει "προβλήθηκε"!

Αν λοιπόν κάνω διαγραφή ολόκληρης της συνομιλίας χωρίς όμως να μπω μέσα θα του δείξει πουθενά ότι προβλήθηκε; οχι, ε; Να κάνω διαγραφή απέξω χωρίς να ανοίξω την συνομιλία.

Edit : διαγραφή συζήτησης το λέει

0c9e4ed6be0e1cfab654e2f13a29f92b.jpg

Edited by lek88

Μια ερώτηση παιδιά....

Μου έχει στείλει κάποιος φίλος ένα μήνυμα στο messenger (lite) αλλά θέλω να διαγράψω την συνομιλία για να μη μου δείχνει μόνιμα ότι έχω μη αναγνωσμένο μήνυμα. Δεν ξέρω έχω σκοπό να μπω να το διαβάσω. Αλλά δεν θέλω να του βγάλει "προβλήθηκε"!

Αν λοιπόν κάνω διαγραφή ολόκληρης της συνομιλίας χωρίς όμως να μπω μέσα θα του δείξει πουθενά ότι προβλήθηκε; οχι, ε; Να κάνω διαγραφή απέξω χωρίς να ανοίξω την συνομιλία.

Edit : διαγραφή συζήτησης το λέει

0c9e4ed6be0e1cfab654e2f13a29f92b.jpg

Ναι θα δείξει ότι δεν προβλήθηκε μην σε ανησυχεί αυτό.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Ναι θα δείξει ότι δεν προβλήθηκε μην σε ανησυχεί αυτό.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Πολύ ωραία!! ευχαριστώ!!!

παιδια πειτε ενα τροπο να συγχρονίσουμε το ημερολόγιο μας με το facebook ?

ειχα μεχρι τωρα το facebook calendar sync αλλα σταματησε να δουλεύει ..

παιδια πειτε ενα τροπο να συγχρονίσουμε το ημερολόγιο μας με το facebook ?

ειχα μεχρι τωρα το facebook calendar sync αλλα σταματησε να δουλεύει ..

δεν χρειαζεται εφαρμογη γι αυτο, πας στο facebook στα events σου, παιρνεις copy το link και

το περνας στο google calendar,

ψαξε στο google για "add facebook events to google calendar",

δεν θυμαμαι απο ποια σελιδα το ειχα βρει

δεν χρειαζεται εφαρμογη γι αυτο, πας στο facebook στα events σου, παιρνεις copy το link και

Α σοβαρά;; σε ευχαριστώ πολύ θα το ψάξω

το κανω αλλα δεν μου τα εμφανιζει ..καμια βοηθεια ?

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Ψυχαγωγία, Lifestyle, Social Networking