vasileios13 Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Βαλε το simple pro Και εγώ αυτό,έχω με την δωρεάν προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Ρε παιδιά έμενα κανενα δεν μου φαίνεται να λειτουργεί σωστά... Αυτα όλα τα προγράμματα κάνουν μεν καλύτερη δουλειά αλλά όσο σκρολαρεις μου φαίνεται ότι βαραίνουν... Δεν ξέρω αυτή την εντύπωση έχω.. Τεσπα το θέμα μου έμενα είναι ότι δεν επιτρέπεται μια εφαρμογή μιας τόσο δημοφιλής πλατφόρμας τόσο καιρό μετά να μην δουλεύει σωστά.. Ώρες ώρες απορώ που τους βρίσκουν όλους αυτούς τους προγραμματιστες... Δεν είναι δυνατόν να τρως εκατό βρισιές το δευτερόλεπτο και να μην σου καίγεται καρφάκι.. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Και εγώ αυτό,έχω με την δωρεάν προσφορά. Ε ναι. Ούτε μεσεντζερ χρειάζεται να εχεις. Btw check in ως γίνεται??? Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Παρατήρησα ότι στο messenger μπορείς πάλι να κάνεις refresh τραβώντας από πάνω. Πλέον δεν ανοίγει η κάμερα. Έγινε χωρίς update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 παλι χθες οτι να ναι η εφαρμογή .. ειμαι μελος σε διαφορες ομαδες ... μπηκα το βραδυ απο το pc στο σπιτι και ειδα ενα κάρο posts που η original εφαρμογή δεν μου τις εμφάνιζε στις ομαδες ... μιλαμε για πάτο πλεον ....! (και σε μια ομαδα ηθελα ενα ποστ για δουλεια ...) και οι αλλες οι εφαρμογες που λετε παιδια ενω ξεκινανε καλα μετα "βαραίνουν" ..στο δικο μου το κινητο τουλάχιστον .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 (edited) παλι χθες οτι να ναι η εφαρμογή .. ειμαι μελος σε διαφορες ομαδες ... μπηκα το βραδυ απο το pc στο σπιτι και ειδα ενα κάρο posts που η original εφαρμογή δεν μου τις εμφάνιζε στις ομαδες ... μιλαμε για πάτο πλεον ....! (και σε μια ομαδα ηθελα ενα ποστ για δουλεια ...) και οι αλλες οι εφαρμογες που λετε παιδια ενω ξεκινανε καλα μετα "βαραίνουν" ..στο δικο μου το κινητο τουλάχιστον ..Το έχουν παρακάνει πλέον με την εφαρμογή! Κάθε μέρα κ χειρότερα και δεν ενδιαφέρονται να την φτιάξουν. Τόσα σχόλια βλέπουν από κάτω με παράπονα. Μν περιμένεις να την φτιάξουν.... Βρες άλλη λύση να μπαίνεις. Από άλλη εφαρμογή η browser! Υπάρχουν πολλές επιλογές. Δοκίμασε κάτι που να σε βολέψει και πέτα την εφαρμογή. Εγω μπαίνω από https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.android.app.sbrowser Που έχει και ειδοποιησεις στην οθόνη όπως η επίσημη όταν έχεις νέα ειδοποίηση. Έχεις και εικονίδιο Facebook στην οθόνη σου Και ο Chrome κάνει το ίδιο! Επίσης υπάρχουν και εφαρμογές Facebook ανεπίσημες που μπορείς να δοκιμάσεις. Edited June 29, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Ειμαι σε ψαξιμο εναλλακτικου τροπου να μπαινω στο facebook και αυτο που με βολεψε ειναι κανονικα το messenger για μηνυματα και μεσω chrome για το facebook. Εχω ενα θεμα ομως, οταν ερχεται μηνυμα μου σκανε 2 ειδοποιησεις και απο το messenger και απο chrome. Γινεται να ρυθμιστει ο chrome ωστε να μην στελνει ειδοποιηση οταν ερχεται μηνυμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpartali Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Ειμαι σε ψαξιμο εναλλακτικου τροπου να μπαινω στο facebook και αυτο που με βολεψε ειναι κανονικα το messenger για μηνυματα και μεσω chrome για το facebook. Εχω ενα θεμα ομως, οταν ερχεται μηνυμα μου σκανε 2 ειδοποιησεις και απο το messenger και απο chrome. Γινεται να ρυθμιστει ο chrome ωστε να μην στελνει ειδοποιηση οταν ερχεται μηνυμα; Ρυθμίσεις> ρυθμίσεις ιστότοπου > ειδοποιήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 αυτο σημαινει βεβαια οτι δεν θα παιρνει καμια ειδοποιηση απ τον chrome οσον αφορα το facebook Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Ετσι ακριβως! Θελω να μου ερχονται ολες οι ειδοποιησεις εκτος των μηνυματων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Ετσι ακριβως! Θελω να μου ερχονται ολες οι ειδοποιησεις εκτος των μηνυματων.Εμένα ο Chrome δεν μου έστελνε ποτέ ειδοποίηση για εισερχόμενα inbox. Όλα τα υπόλοιπα κανονικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Εμένα ο Chrome δεν μου έστελνε ποτέ ειδοποίηση για εισερχόμενα inbox. Όλα τα υπόλοιπα κανονικά! Έχεις δίκιο, το δοκίμασα και δεν βγάζει για τα μηνύματα! Είχα την εντύπωση ότι στο προηγούμενο κινητό είχα διπλές ειδοποιήσεις αλλά μπορεί και να μην θυμάμαι καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 (edited) Έχεις δίκιο, το δοκίμασα και δεν βγάζει για τα μηνύματα! Είχα την εντύπωση ότι στο προηγούμενο κινητό είχα διπλές ειδοποιήσεις αλλά μπορεί και να μην θυμάμαι καλά!Σίγουρα δεν θα θυμάσαι καλά :) Εμένα με βολεύουν οι 2πλες ειδοποιησεις για τα inbox. Γι αυτό και χρησιμοποιώ τον Samsung browser. Παλιότερα που είχα το κλασικό messenger με έδειχνε εκτός σύνδεσης στους άλλους ενώ είχα ίντερνετ! Με αποτέλεσμα να μου στέλνουν μηνύματα αλλά να μη μου έρχεται ειδοποίηση αν δεν μπω μέσα στην εφαρμογή για να μου κάνει επανασύνδεση. Πλέον "πέταξα" το messenger αλλά με τον Samsung browser είμαι σίγουρη ότι αν κολλήσει κάποια στιγμή το messenger lite, θα με ενημερώσει ο browser για το εισερχόμενο. Edited July 3, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Σίγουρα δεν θα θυμάσαι καλά :) Εμένα με βολεύουν οι 2πλες ειδοποιησεις για τα inbox. Γι αυτό και χρησιμοποιώ τον Samsung browser. Παλιότερα που είχα το κλασικό messenger με έδειχνε εκτός σύνδεσης στους άλλους ενώ είχα ίντερνετ! Με αποτέλεσμα να μου στέλνουν μηνύματα αλλά να μη μου έρχεται ειδοποίηση αν δεν μπω μέσα στην εφαρμογή για να μου κάνει επανασύνδεση. Πλέον "πέταξα" το messenger αλλά με τον Samsung browser είμαι σίγουρη ότι αν κολλήσει κάποια στιγμή το messenger lite, θα με ενημερώσει ο browser για το εισερχόμενο. Σωστή! Το messenger πέρα από την βλακεία που βαλαν με τα παιχνίδια δεν με ενοχλεί σαν εφαρμογή. Προς το παρόν το αφήνω chrome & messenger και βλέπουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Σωστή! Το messenger πέρα από την βλακεία που βαλαν με τα παιχνίδια δεν με ενοχλεί σαν εφαρμογή. Προς το παρόν το αφήνω chrome & messenger και βλέπουμε!Εγώ πάλι είμαι καλυμμένη απόλυτα με το απλό και λιτό messenger lite για τα μηνύματα και τον Samsung browser για το Facebook + ειδοποιησεις! Ούτε που το σκέφτομαι να βάλω ξανά το κλασικό Facebook και messenger. Δεν είναι ότι απλά είναι πολύ βαριές σαν εφαρμογές.... Είναι ότι δεν λειτουργούν κιόλας!!!! Τι να τις έχω αν με δείχνουν μόνιμα εκτός σύνδεσης και δεν μου έρχονται ποτέ μηνύματα και ειδοποιησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Απο οσα wrappers δοκιμασα το μονο που μου αρεσε ειναι το MaterialFbook. Ειναι ελαφρυ, open source και δουλευουν τα μηνυματα! Οποιος ψαχνεται ας του ριξει μια ματια. https://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-materialfbook-minimalist-facebook-t3477896 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Παιδιά για μένα η επίσημη εφαρμογή του Facebook είναι η πιο γρήγορη.. Πάει σφαίρα και δεν κολλάει σε θέμα ταχύτητας πουθενά.. Αντίθετα όλες οι εναλλακτικές που δοκίμασα ενώ ξεκινάνε σφαίρα όσο σερφαρω βαραίνουν... Αυτό το μόνο που θετικό. Γιατί από εκεί και πέρα δεν δουλεύει τίποτα άλλο σωστά.. Το πρόβλημα με τα λαικ παραμένει δεν βλέπεις ποστ σε ομάδες μέσα κτλ κτλ κτλ.. Αντίθετα με το messenger δεν έχω θέματα.. Δουλεύει σωστά και στο δικό μου κινητό δέν το βαραίνει καν.. Κρίμα πάντως που τόσο καιρό μετά δεν μπορούν να βάλουν άκρη με το θέμα του Facebook... Update καπάκι στο update και τα προβλήματα συνεχώς μεγαλώνουν.. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 (edited) Μια ερώτηση παιδιά.... Μου έχει στείλει κάποιος φίλος ένα μήνυμα στο messenger (lite) αλλά θέλω να διαγράψω την συνομιλία για να μη μου δείχνει μόνιμα ότι έχω μη αναγνωσμένο μήνυμα. Δεν ξέρω έχω σκοπό να μπω να το διαβάσω. Αλλά δεν θέλω να του βγάλει "προβλήθηκε"! Αν λοιπόν κάνω διαγραφή ολόκληρης της συνομιλίας χωρίς όμως να μπω μέσα θα του δείξει πουθενά ότι προβλήθηκε; οχι, ε; Να κάνω διαγραφή απέξω χωρίς να ανοίξω την συνομιλία. Edit : διαγραφή συζήτησης το λέει Edited July 7, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Μια ερώτηση παιδιά.... Μου έχει στείλει κάποιος φίλος ένα μήνυμα στο messenger (lite) αλλά θέλω να διαγράψω την συνομιλία για να μη μου δείχνει μόνιμα ότι έχω μη αναγνωσμένο μήνυμα. Δεν ξέρω έχω σκοπό να μπω να το διαβάσω. Αλλά δεν θέλω να του βγάλει "προβλήθηκε"! Αν λοιπόν κάνω διαγραφή ολόκληρης της συνομιλίας χωρίς όμως να μπω μέσα θα του δείξει πουθενά ότι προβλήθηκε; οχι, ε; Να κάνω διαγραφή απέξω χωρίς να ανοίξω την συνομιλία. Edit : διαγραφή συζήτησης το λέει Ναι θα δείξει ότι δεν προβλήθηκε μην σε ανησυχεί αυτό. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Ναι θα δείξει ότι δεν προβλήθηκε μην σε ανησυχεί αυτό. Send From Note 3 With S8 Port RomΠολύ ωραία!! ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 παιδια πειτε ενα τροπο να συγχρονίσουμε το ημερολόγιο μας με το facebook ? ειχα μεχρι τωρα το facebook calendar sync αλλα σταματησε να δουλεύει .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Λαθος..sorry! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 παιδια πειτε ενα τροπο να συγχρονίσουμε το ημερολόγιο μας με το facebook ? ειχα μεχρι τωρα το facebook calendar sync αλλα σταματησε να δουλεύει .. δεν χρειαζεται εφαρμογη γι αυτο, πας στο facebook στα events σου, παιρνεις copy το link και το περνας στο google calendar, ψαξε στο google για "add facebook events to google calendar", δεν θυμαμαι απο ποια σελιδα το ειχα βρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 δεν χρειαζεται εφαρμογη γι αυτο, πας στο facebook στα events σου, παιρνεις copy το link και το περνας στο google calendar, ψαξε στο google για "add facebook events to google calendar", δεν θυμαμαι απο ποια σελιδα το ειχα βρειΑ σοβαρά;; σε ευχαριστώ πολύ θα το ψάξω Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 δεν χρειαζεται εφαρμογη γι αυτο, πας στο facebook στα events σου, παιρνεις copy το link και το περνας στο google calendar, ψαξε στο google για "add facebook events to google calendar", δεν θυμαμαι απο ποια σελιδα το ειχα βρει το κανω αλλα δεν μου τα εμφανιζει ..καμια βοηθεια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts