Jump to content

Redmi 3

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το εχω στα χερια μου απο προχτες και του εχω βγαλει τα ματια.

Γνωμη μου περιμενετε κανενα διμηνο να πεσει στα ~100$ και παρτε το με κλειστα ματια.

Μπαταρια με λιωσιμο παιχνιδια κλπ 1 μερα ανετα σε standby ετσι οπως το τεσταρω τωρα πιανει το 4ημερο ανετα.

Ανεβαζω βιντεο απο χτες το βραδυ οποτε σε κανενα 4ωρο θα εχει τελειωσει $#@%#ADSL (Αν δεν κοπει το ρευμα/κλεισει το PC)

Αν και στο antutu επιασε κατι παραπανω απο 30.000 στα παιχνιδια που το στρεσαρα δεν ειχα καποιο θεμα.

Με DHL μου πηγε 150€ με διαφανη θηκη 2 screenprotectors και την γνησια Xiaomi Redmi 3 Tempered Glass συσκευασια.....αν ειναι να δωσω το 1/3 της τιμης του παραπανω για να το στειλει αλλος στην Κινα παιρνω 2 και μου μενουν και τα ανταλλακτικα...

Η διαφανη θηκη συμπεριλαμβανεται μεσα στην συσκευασια? η συσκευη ερχεται με ολες τις γλωσσες ή πρεπει να το αναφερεις καπου?

Edited by boymanos

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημερα!!απο τα παιδια που το εχουν παρει ξερετε αν ερχεται με κλειδωμενο bootloader οπως τα note 3?
Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Παρέλαβα χθες 2 κομμάτια, ένα χρυσό και ένα άσπρο. Έχουν ελληνικά με global Rom και είναι πολύ ωραίο κινητό. Γλυστραει αλλά με μια σιλικόνη όλα είναι μια χαρά. Είναι αγορασμένα από vickmall
Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

Παιδια μια γρηγορη ερωτηση,γιατι θελω να το παραγγειλω για ενα φιλο. Εχει δυο υποδοχες για καρτες sim και μια ξεχωριστη για καρτα μνημης ή η δευτερη καρτα sim μπορει να χρησιμοποιηθει και για καρτα μνημης οπως στο note 3 pro;;

Παιδια μια γρηγορη ερωτηση,γιατι θελω να το παραγγειλω για ενα φιλο. Εχει δυο υποδοχες για καρτες sim και μια ξεχωριστη για καρτα μνημης ή η δευτερη καρτα sim μπορει να χρησιμοποιηθει και για καρτα μνημης οπως στο note 3 pro;;

η 2η θέση είναι είτε για sim είτε για sd , είτε αν πιάνουν τα χέρια σου και κάνει την πατέντα να κάνεις το sim+sd σε 1 :)

Όπως μπορείς να δεις στο παρακάτω video στο 2:20 έχει την ίδια λογική με το pro. ή δυο sim ή μία sim και sd :)

αν πιάνουν τα χέρια σας :)

http://dl-1.va.us.xda-developers.com/2/9/7/7/1/0/4/1.jpg?key=bbXe-xFZYqiz_DKfnXGDGQ&ts=1455188600

Τώρα εσύ προτρέπεις τον κόσμο να κάνει ότι δείχνει η Photo.. Θες να αφήσεις πολύ κόσμο χωρίς τηλέφωνο μέχρι να πάρουν νέα sim!!! :p:p:p

http://i.imgur.com/3XNKVMa.jpg

χαχαχαχα , ο κόσμος αν πάει να κάνει κάτι τέτοιο (είπα "αν πιάνουν τα χέρια σας") είναι άξιος της μοίρας του (αν είναι και άσχετος σε τέτοια σαν κι μένα)

η sim και sd είναι το λιγότερο , το πολύ πολύ να καταστρέψουν όλη την θύρα :)))))

χαχαχαχα , ο κόσμος αν πάει να κάνει κάτι τέτοιο (είπα "αν πιάνουν τα χέρια σας") είναι άξιος της μοίρας του (αν είναι και άσχετος σε τέτοια σαν κι μένα)

η sim και sd είναι το λιγότερο , το πολύ πολύ να καταστρέψουν όλη την θύρα :)))))

Μου κάνει εντύπωση πάντως πως και οι κινέζοι δεν έχουν βγάλει κάτι τέτοιο! Θα μπορούσες να παραγγέλνεις μια τέτοια dual sim/sd και να πηγαίνεις στον πάροχο να στην κάνουν register! Τέσπα. Μεγάλη κουβέντα και ίσως να μην μπορεί να εφαρμοστεί και αυτό που λέω από θέμα ποιότητας!

Παρέλαβα χθες 2 κομμάτια, ένα χρυσό και ένα άσπρο. Έχουν ελληνικά με global Rom και είναι πολύ ωραίο κινητό. Γλυστραει αλλά με μια σιλικόνη όλα είναι μια χαρά. Είναι αγορασμένα από vickmall

ποσο καιρο εκαναν να ερθουν?

Καλορίζικα φίλε μου. Να τα χαρείς.

Πες μου σε παρακαλώ για την μπαταρία και για την τεχνολογία quick charge

Πόση ώρα κάνει για μια πλήρη φόρτιση;;; πόσο γρήγορα φορτιζει με το quick charge ;

Επειδή αρκετοί ενδιαφέρεστε για το κινητό σας λέω ενδεικτικά ότι:

1) Ήρθαν σε 20 μέρες περίπου αλλά δεν είναι βέβαιο ότι σε εσάς θα χρειαστούν τόσες μέρες.

2) Με φορτιστή quick charge 2.0 tronsmart, 16:24 ήταν στο 36% και τώρα στις 16:45 είναι στο 51% (δεν έχω χρησιμοποιήσει τον δικό του φορτιστή)

3) Κατά την φόρτιση ζεσταίνεται ΕΛΑΧΙΣΤΑ (λόγω υλικών).

4) Έχει ελληνικά και google play (Miui Global 7.1 stable, LHPCNCK)

Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

Υπαρχει σε καποια ευρωπαικη αποθηκη η μονο απο Κινα?Αν καποιος το εχει κ δεν το θελει για καποιο λογο ας στειλει πμ παρακαλω....

Επειδή αρκετοί ενδιαφέρεστε για το κινητό σας λέω ενδεικτικά ότι:

1) Ήρθαν σε 20 μέρες περίπου αλλά δεν είναι βέβαιο ότι σε εσάς θα χρειαστούν τόσες μέρες.

2) Με φορτιστή quick charge 2.0 tronsmart, 16:24 ήταν στο 36% και τώρα στις 16:45 είναι στο 51% (δεν έχω χρησιμοποιήσει τον δικό του φορτιστή)

3) Κατά την φόρτιση ζεσταίνεται ΕΛΑΧΙΣΤΑ (λόγω υλικών).

4) Έχει ελληνικά και google play (Miui Global 7.1 stable, LHPCNCK)

Μπορείς να μου πεις από που το πήρες? Η ρομ με τα ελληνικά που έχει περνει και updates απο την xiaomi?

Edited by kolibas

Καλοδουλευτα φίλε μου.

Πως τα βλέπεις να ρολαρουν;

Από μπαταρία πρέπει να δίνει ρέστα.

Περιμένω και εγώ από βδομάδα το δικό μου από vickmall.

Εγώ τους το ζήτησα με την original rom αφού μόνο με αυτήν μπορείς να έχεις ota updates.

Ανέβασε μας καμιά φώτο να ζεσταθούμε λίγο ... :D

iPhone 16 Pro Max

καλησπερα, αν το κινητο αγοραστει απο κινα θα μπορεσουμε να του περασουμε αλλη ρομ? υπαρχουν ρομς έστω να εχουμε ελληνικα και playstore?

το τηλεφωνο παιδια δεν εχει Gorilla Glass και δεν ειναι scratch resistant ;;;;;

Αρα χρειαζεται απαραιτητα tempered glass . Σωστα;

απο που μπορουμε να προμηθευτούμε tempered glass και μια απλη θήκη..;

καμια ιδέα;

το τηλεφωνο παιδια δεν εχει Gorilla Glass και δεν ειναι scratch resistant ;;;;;

Αρα χρειαζεται απαραιτητα tempered glass . Σωστα;

απο που μπορουμε να προμηθευτούμε tempered glass και μια απλη θήκη..;

καμια ιδέα;

ααα ρεεε bbtp με τις ερωτήσεις σου

1) από εκεί που πήρες/θα πάρεις το κινητό

2) από κανα ebay/aliexpress (μη πάρεις το πιο φθηνό θα είναι και πιο μάπα λογικά)

3) από skroutz.gr αν φέρει κανένας

σορυ που ρωτάω αλλά και οι απαντησεις σου βλεπω ειναι ασαφής και αόριστες !!!

ααα ρεεε bbtp με τις ερωτήσεις σου

1) από εκεί που πήρες/θα πάρεις το κινητό

2) από κανα ebay/aliexpress (μη πάρεις το πιο φθηνό θα είναι και πιο μάπα λογικά)

3) από skroutz.gr αν φέρει κανένας

σορυ που ρωτάω αλλά και οι απαντησεις σου βλεπω ειναι ασαφής και αόριστες !!!

Ρε παιδιά ας μην τα περιμένουμε και όλα στο πιάτο. Σκεφτείτε και λίγο μόνοι σας δεν κάνει κακό. Το παιδί σου λέει ξεκάθαρα και απλά. Από εκεί που θα αγοράσεις ή έχεις αγοράσει ήδη το κινητό θα πουλάνε και tempered glass οπότε μπορείς να το αγοράσεις από εκεί. Άλλη εναλλακτική είναι να ψάξεις στο ebay ή στο aliexpress (ακόμα και αν δεν τα ξέρεις αυτά τα δύο μαγαζιά αν γράψεις αυτές τις δύο λέξεις στο google θα βρεις αμέσως για τι μιλάει ο φίλτατος). Το skroutz επίσης είναι η τρίτη σου εναλλακτική να ψάξεις αν και δεν ξέρω αν θα βρεις εκεί. Πρέπει να κάνει και οδηγό με εικόνες για να βοηθήσει?

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων δε στα γράφω αυτά ούτε για να σε θίξω ούτε για να το παίξω έξυπνος. Συμβουλευτικά στα γράφω για να σου εξηγήσω ότι πρέπει και λίγο μόνος σου να ψαχτείς και να μάθεις να ψάχνεσαι από μόνος σου. Θα σε βοηθήσει πολύ στη ζωή σου αυτό. Δεν το λέω για πλάκα. Από κει και πέρα κράτα ότι επιθυμείς εσύ από αυτά που έγραψα.

Το έχω μία εβδομάδα τώρα (από vickmall - Κίνα) με μαμά rom την οποία και διατήρησα παρότι μπήκα στον πειρασμό να το κάνω root.

Το κινητό πάει σφαίρα... 49872 βγάζει στο Antutu. Δεν κολλάει πουθενά...

Έχοντας συνηθίσει από το προηγούμενο να το φορτίζω κάθε βράδυ δεν μπορώ να δώσω πληροφορίες για το θέμα φόρτιση. Γενικά εξαιρετική επιλογή...

Το έχω μία εβδομάδα τώρα (από vickmall - Κίνα) με μαμά rom την οποία και διατήρησα παρότι μπήκα στον πειρασμό να το κάνω root.

Το κινητό πάει σφαίρα... 49872 βγάζει στο Antutu. Δεν κολλάει πουθενά...

Έχοντας συνηθίσει από το προηγούμενο να το φορτίζω κάθε βράδυ δεν μπορώ να δώσω πληροφορίες για το θέμα φόρτιση. Γενικά εξαιρετική επιλογή...

μάλλον για άλλο κινητό γράφεις φιλε.

εδώ που τα λέμε δεν μπορούσανε να βρούνε ενα άλλο όνομα,, πολλοί το μπερδεύουν με το note.

siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:)

ok , πάω πάσο.

απλα ρε παιδια το εχω ήδη παραγγειλει και ξεχασα να τα βαλω στην παραγγελία και αν ψαξετε στο ebay και στο aliexpress δεν θα βρείτε πολλά πράγματα για το κινητό μας γιατί ειναι καινουργιο..

απλα καλυτερα να μου στελνατε ενα συγκεκριμενο link αν γνωριζεται από το να κανετε "μαθηματα" και να γραφεται ανουσια κατεβατά..

ισχυει οτι δεν εχει gorilla glass και δεν ειναι scratch resistant ; κανενας δεν μου απαντησε ακόμη με ενα απλο NAI ή ΟΧΙ ...

Ρε παιδιά ας μην τα περιμένουμε και όλα στο πιάτο. Σκεφτείτε και λίγο μόνοι σας δεν κάνει κακό. Το παιδί σου λέει ξεκάθαρα και απλά. Από εκεί που θα αγοράσεις ή έχεις αγοράσει ήδη το κινητό θα πουλάνε και tempered glass οπότε μπορείς να το αγοράσεις από εκεί. Άλλη εναλλακτική είναι να ψάξεις στο ebay ή στο aliexpress (ακόμα και αν δεν τα ξέρεις αυτά τα δύο μαγαζιά αν γράψεις αυτές τις δύο λέξεις στο google θα βρεις αμέσως για τι μιλάει ο φίλτατος). Το skroutz επίσης είναι η τρίτη σου εναλλακτική να ψάξεις αν και δεν ξέρω αν θα βρεις εκεί. Πρέπει να κάνει και οδηγό με εικόνες για να βοηθήσει?

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων δε στα γράφω αυτά ούτε για να σε θίξω ούτε για να το παίξω έξυπνος. Συμβουλευτικά στα γράφω για να σου εξηγήσω ότι πρέπει και λίγο μόνος σου να ψαχτείς και να μάθεις να ψάχνεσαι από μόνος σου. Θα σε βοηθήσει πολύ στη ζωή σου αυτό. Δεν το λέω για πλάκα. Από κει και πέρα κράτα ότι επιθυμείς εσύ από αυτά που έγραψα.