NovaLacertae Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Εκτός απροόπτου θα είμαι και εγώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Μέσα και εγώ ;) Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
docofmobile Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 να ειμαστε καλα και εγω θα ειμαι εκει ! Παράθεση NOKIA 808 PUREVIEW THE MOBILE KING - XIAOMI MI 10 PRO 5G USER. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iwnas28 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 See you there guys!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Καλημέρα και καλό μήνα :) Ελπίζω πως και εγώ θα βρίσκομαι στην παρέα ;) Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikonakias_33 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Για πρωτη φορα λεω να ερθω και εγω σε ενα meeting Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Κρατήστε μία θέση και για μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. December 2, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 εγώ είχα ξεχάσει τόσες μέρες να δηλώσω συμμετοχή :P μέσα φυσικά! :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Και γω μέσα. Εκτός απρόοπτου πάντα! Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikegee Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Ευτυχώς θα βρίσκομαι Αθήνα για τις γιορτές! Μετρήστε ακόμα δύο παρακαλώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 θα ερθω και εγω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conkara Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Θα προσπαθήσω και εγω… για πρωτη φορα… δεν γνωριζω κανέναν…. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. December 7, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Θα προσπαθήσω και εγω… για πρωτη φορα… δεν γνωριζω κανέναν…. Μην σε ανησυχεί καθόλου αυτο! Θα γνωριστούμε και στο επόμενο θα έχεις και γνωστούς ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 θΑ φερω και το nexus5 μου με το wifi drain μαζι...! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Μετράμε αντίστροφα :) Καλέ τι ωραίο αβαταρ είναι αυτό; Τώρα το είδα. :-P Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellio12 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Χμμμ...Ενδιαφέρον μου ακούγεται....Θα προσπαθήσω να έρθω και εγώ...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savo77 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Αν και καινούργιος στο φόρουμ και επειδή βολεύουν οι συνθήκες πιθανότατα να παρευρεθώ κ εγώ. Όποιος φέρει μαζί του αναλυτικό οδηγό για root, κερνάω ποτό.Στο μπαρ θα κάθομαι φυσικά!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hydra7 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Και εγώ μέσα λοιπόν! Παράθεση "Even if the skies were shorter than my knees, I wouldn't kneel." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Αν και καινούργιος στο φόρουμ και επειδή βολεύουν οι συνθήκες πιθανότατα να παρευρεθώ κ εγώ. Όποιος φέρει μαζί του αναλυτικό οδηγό για root, κερνάω ποτό.Στο μπαρ θα κάθομαι φυσικά!:p Εμείς είμαστε οι οδηγοί!:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Εμείς είμαστε οι οδηγοί!:p Μην ακούσεις εσύ για ποτό, αμέσως να τρέξεις! :lol: :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Ποιος, εγώ; Συκοφαντίες...:shifty: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Στις 17 πάω Νορβηγία για δουλειά, λογικά ή απόγευμα στις 20 ή 21 γυρνάω. Αν γυρίσω στις 20 θα έρθω σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 βαλτε και μενα στο Team! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. December 19, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Για αύριο έχουμε κλείσει τον όροφο του μαγαζιού και όχι την αυλή, όπως στο προηγούμενο meeting ;) Σας περιμένουμε!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Για αύριο έχουμε κλείσει τον όροφο του μαγαζιού και όχι την αυλή, όπως στο προηγούμενο meeting ;) Σας περιμένουμε!!! :) .............:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts