Jump to content

Huawei Mate 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω την NXT-L29C432B152 και έχω το θέμα με τις ειδοποιήσεις... Ποια ρομ προτείνετε να περάσω? Εννοώ, πρέπει να περάσω κάποια συγκεκριμένη για θέμα συμβατότητας με την ήδη υπάρχουσα η δεν έχει σημασία? Και αν μπορεί κάποιος να μου πει τη διαδικασία ή αν υπάρχει κάνα βιντεακι?

• Απαντήσεις 3,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να υποθέσω λοιπόν από τις απαντήσεις σας, ότι με τα τελευταία update έχουν λυθεί σχεδόν όλα τα προβλήματα που είχατε με το mate 8 όπως ειδοποιήσεις, wifi (κάποιοι ανέφεραν ότι ενεργοποιείται μόνο όταν ανάβει η οθόνη, και ας είναι ήδη ενεργοποιημένο από τον χρήστη), και κάποια άλλα που είχαν εμφανιστεί στην αρχή, οπότε μπορώ να προχωρήσω απροβλημάτιστα πλέον στην αγορά του? Ή να προτιμήσω το s6 edge plus, λόγω του ότι η samsung έχει περισσότερα σημεία εξυπηρέτησης σαν service από ότι η huawei?

Έχω την NXT-L29C432B152 και έχω το θέμα με τις ειδοποιήσεις... Ποια ρομ προτείνετε να περάσω? Εννοώ, πρέπει να περάσω κάποια συγκεκριμένη για θέμα συμβατότητας με την ήδη υπάρχουσα η δεν έχει σημασία? Και αν μπορεί κάποιος να μου πει τη διαδικασία ή αν υπάρχει κάνα βιντεακι?

Εγώ πέρασα απροβλημάτιστα αυτή την C636B180...http://forum.xda-developers.com/mate-8/general/huawei-official-ota-server-link-t3317588/page71 πάνω απο την C10B172 που βρήκα πάλι από το xda και την συστήνω ανεπιφύλακτα.

Έκανα unzip την Rom και ότι περιείχε το μετέφερα στον φάκελο dload.Απενεργοποίησα το τηλ. και μετά πάτησα vol+,vol - και power button με τη σειρά που τα γραφω και περίμενα μέχρι να εμφανιστεί το στρογγυλό λογότυπο και να ξεκινήσει η διαδικασία της τοποθέτησης.Ύστερα άφησα με την σειρά το power button και τα άλλα δύο και αυτό ήταν.

Edited by CRISPAF77

OnePlus 12R

Σε ευχαριστώ φίλε μου για την συμβουλή, όμως από ότι βλέπω είναι 6πύρηνο στα 1,44 Mhz όταν κυκλοφορούν στην αγορά τετραπύρηνα που χτυπάνε ακόμα και πάνω από 2 Mhz. Γνωρίζω πως κάθε κινητό κάνει την διαφορετική διαχείριση των πόρων του επεξεργαστή, έχει 4GB RAM εντάξει, αλλά συγκριτικά με το s6 edge plus πως πάει? Σαφώς και ενδιαφέρουν όλα αυτά που προανέφερα (κάμερα, ανάλυση οθόνης), αλλά πάνω από όλα με ενδιαφέρει η απόδοσή του ως κινητό, την στιγμή μάλιστα που διαβάζω ότι στο Antutu έχει σκορ περίπου στο 50000, όταν το samsung χτυπάει πάνω από 80000.

Ποιο εχει 50000? Το mate 8? Νομιζω κανεις μεγαλο λαθος....γιατι και αυτο εχει πανω απο 80000:)

Σε εμπειρια χρησης να σου πω επειδη τα ειχα και τα 2 το mate 8 ειναι πολυ ποιο γρηγορο και ακαριαιο.

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Ποιο εχει 50000? Το mate 8? Νομιζω κανεις μεγαλο λαθος....γιατι και αυτο εχει πανω απο 80000:)

Σε εμπειρια χρησης να σου πω επειδη τα ειχα και τα 2 το mate 8 ειναι πολυ ποιο γρηγορο και ακαριαιο.

Όχι Βασίλη για το V10 λέει....

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Όχι Βασίλη για το V10 λέει....

ΑΑΑΑ καλα. δεν το καταλαβα.:rolleyes:

Εκει ειναι που δεν εχει καμια σχεση το antutu με την πραγματικοτητα....εγω ποιο αλανθαστο-σταθερα γρηγοροτατο - χωρις το παραμικρο προβλημα τηλεφωνο ειχα χρονια να δω.

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Να υποθέσω λοιπόν από τις απαντήσεις σας, ότι με τα τελευταία update έχουν λυθεί σχεδόν όλα τα προβλήματα που είχατε με το mate 8 όπως ειδοποιήσεις, wifi (κάποιοι ανέφεραν ότι ενεργοποιείται μόνο όταν ανάβει η οθόνη, και ας είναι ήδη ενεργοποιημένο από τον χρήστη), και κάποια άλλα που είχαν εμφανιστεί στην αρχή, οπότε μπορώ να προχωρήσω απροβλημάτιστα πλέον στην αγορά του? Ή να προτιμήσω το s6 edge plus, λόγω του ότι η samsung έχει περισσότερα σημεία εξυπηρέτησης σαν service από ότι η huawei?

Το πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις έχει λυθεί εκτός από κάποια θεματακια με το viber... Όσο για το wifi μέχρι χθες που είχα την Β172 δεν συνδεοταν αυτόματα πάντα... σήμερα δοκιμάζω την τελευταία Β180 ρομ μέχρι τώρα έχει συνδεθεί αυτόματα 3 φορες

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Φιλικά να σας ενημερώσω πως οι πολλές χρήσεις του Antutu τσακίζουν την μπαταρία οποιουδήποτε τηλεφώνου (μιλάω εκ πείρας ο άμοιρος).Πάραυτα εάν το θεωρείτε σημαντικό το θηρίο μας δεν πέφτει κάτω από τις 90.000 :lol:

OnePlus 12R

Εκει ειναι που δεν εχει καμια σχεση το antutu με την πραγματικοτητα....εγω ποιο αλανθαστο-σταθερα γρηγοροτατο - χωρις το παραμικρο προβλημα τηλεφωνο ειχα χρονια να δω.

Αυτό ακριβώς είπα και εγώ.... Για το V10

Σε ποιο από τα δύο αναφέρεσαι τώρα? Στο mate 8 ή το v10?

Σε ποιο από τα δύο αναφέρεσαι τώρα? Στο mate 8 ή το v10?

Στο LG V10 αναφέρεται ο Βασίλης .... Και έχει απόλυτο δίκιο, αλλά αρκετά ας μείνουμε στα του MATE 8

Παντως να πω οτι δυο μερες που εχω το τηλέφωνο δεν υπήρξε ούτε μια φορά που να μην συνδέθηκε αυτόματα στο wifi με την 172
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Μόλις παρήγγειλα το international 64άρι από Wonda Mobile υποθέτω είναι το αράβικο κινητό, δεν άντεξα άλλο περίμενα να ανακοινώσουν p9max και δεν.. Μένω UK και κάνουν αποστολές εδώ.

Μπορεί να μου προτείνει κανείς ένα καλό tempered glass?

Παιδιά, παρέλαβα και εγώ από eGlobal Central το 128άρι Κινέζικο σε Mocha. Η αλήθεια είναι ότι το χρώμα είναι λίγο διαφορετικό από αυτό που φαίνεται στις φωτογραφίες. Πιο μουντό θα έλεγα (βέβαια έτσι φαίνεται και πιο σοβαρό, αφού δε γυαλίζει). Πολύ καλή η θήκη που δίνει στο πακέτο η Huawei (δερμάτινη S-View στο χρώμα του κινητού, κάτι που δεν κατάφερα να βρω αλλού). Επίσης, είχε τοποθετημένη - από τη μαμά, καθότι ήρθε σφραγισμένο - μια καλή ζελατίνα (όμως του έβαλα και τη Nillkin PE με φίλτρο απορόφησης της μπλε ακτινοβολίας). Έχω πάρει (αλλά δεν έβαλα ακόμη) και τη Nature θήκη της Nillkin, αλλά και τη Spigen Ultra Hybrid. Κατέβασα από το site της Huawei και όλες τις Google εφαρμογές που δεν υπήρχαν προεγκατεστημένες και τέλος έκανα και μια αναβάθμιση λογισμικού και τώρα είμαι στην Β168 (Κινέζικη).

Ερωτήσεις:

1) Τί πρέπει να κάνω για να μπορώ να κατεβάσω από το Google Play κάποιες μεγάλες εφαρμογές, χωρίς να μου κλείνει το πρόγραμμα; Κάπου εδώ διάβασα ότι υπάρχει λύση.

2) Όταν γυρνάω το UI στα Αγγλικά (όλες μου τις συσκευές τις έχω έτσι), δε μου δίνει επιλογή να έχω την "Ελλάδα" ως Region (στα Ελληνικά μου δίνει επιλογή για Ελλάδα ή Κύπρο. Υπάρχει λύση;

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Μόλις παρήγγειλα το international 64άρι από Wonda Mobile υποθέτω είναι το αράβικο κινητό, δεν άντεξα άλλο περίμενα να ανακοινώσουν p9max και δεν.. Μένω UK και κάνουν αποστολές εδώ.

Μπορεί να μου προτείνει κανείς ένα καλό tempered glass?

Nillkin H+ pro σου προτεινω φιλε μου.Αλλη αισθηση μιλαμε :D

OnePlus 12R

Nillkin H+ pro σου προτεινω φιλε μου.Αλλη αισθηση μιλαμε :D

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Παίζει πρόβλημα με την μπροστά κάμερα βλέπω το τζαμάκι δεν έχει τρύπα στην κάμερα; Το βρήκα 9 λίρες άμαζον, υπάρχει αλλού πιο φτηνά;

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Παίζει πρόβλημα με την μπροστά κάμερα βλέπω το τζαμάκι δεν έχει τρύπα στην κάμερα; Το βρήκα 9 λίρες άμαζον, υπάρχει αλλού πιο φτηνά;

Ναι ισχυει δεν εχει τρυπα.Απο ebay το πηρα στα 7 euro.Το 9Η ΡΕ+ που το βρηκα στα ιδια λεφτα εχει τρυπα στην καμερα αλλα για μενα εχει αθλιο χρωματισμο.

OnePlus 12R

Ναι ισχυει δεν εχει τρυπα.Απο ebay το πηρα στα 7 euro.Το 9Η ΡΕ+ που το βρηκα στα ιδια λεφτα εχει τρυπα στην καμερα αλλα για μενα εχει αθλιο χρωματισμο.

Έτσι πρέπει να είναι (να μπλεδίζει) για να απορροφά τη μπλε ακτινοβολία!

Έλα αρκετά περίμενα αναβάθμιση αλλά δεν βλέπω φώς.

Είμαι με αυτήν την έκδοση στην φώτο και θέλω να περάσω κάτι νέο μπας και δω καμία διαφορά θα ήθελα μασημένη τροφή γιατί δεν ξέρω αγγλικά. Ένα λινκ δλδ από όπου μπορώ να κατεβάσω την ρομ και δύο λόγια για το πως την περνάω.

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160408/14067f94687a501d422386f178fff4ee.jpg

Έλα αρκετά περίμενα αναβάθμιση αλλά δεν βλέπω φώς.

Είμαι με αυτήν την έκδοση στην φώτο και θέλω να περάσω κάτι νέο μπας και δω καμία διαφορά θα ήθελα μασημένη τροφή γιατί δεν ξέρω αγγλικά. Ένα λινκ δλδ από όπου μπορώ να κατεβάσω την ρομ και δύο λόγια για το πως την περνάω.

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160408/14067f94687a501d422386f178fff4ee.jpg

Όταν λες "μπας και δω διαφορά" τι εννοείς? Ποια είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις? Έχει βγει update για την έκδοση σου το C432B170 το οποίο ουσιαστικά διορθώνει το θέμα με τις ειδοποιήσεις...αν εχεις θέμα... Γιατι με αυτό χάνεις κάποιες στοκ εφαρμογές όπως πυξίδα, Backup, Hicare, health app. Αλλά μπορούμε να στις δώσουμε να τις περάσεις μετά.

Στο Κινέζικο Mate 8 αντιμετωπίζω το θέμα με το κατέβασμα μεγάλων εφαρμογών από το Google Play. Πιθανολογώ ότι οι εφαρμογές αυτές ψάχνουν να βρουν κάποια κάρτα μνήμης για να εγκατασταθούν (το γράφουν στα permissions τους), αλλά μη βρίσκοντας (δε του έχω βάλει καθότι 128άρι) προκαλούν force close στο Google Play. Διάβασα αυτό που έγραψε ο Geovass να δώσω full permissions στο Play και θα ήθελα σας παρακαλώ να με καθοδηγήσετε βήμα-βήμα πώς να το κάνω αυτό. Πήγα σε διάφορα σημεία του μενού, όπου και έδωσα permissions σε πολλές εφαρμογές (μεταξύ των οποίων και το Google Play), αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ευχαριστώ πολύ!

Καλημέρα στη huawei παρέα. Να ρωτήσω τους κατόχους της συσκευής μια χαζή ερώτηση: το τηλ έχει βιντεοσκόπηση μέχρι full hd. Υπάρχει δυνατότητα με κάποια εφαρμογή να βιντεοσκοπούμε σε 2160p ή μόνο δέχεται αναπαραγωγή ? Ευχαριστώ.

Όταν λες "μπας και δω διαφορά" τι εννοείς? Ποια είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις? Έχει βγει update για την έκδοση σου το C432B170 το οποίο ουσιαστικά διορθώνει το θέμα με τις ειδοποιήσεις...αν εχεις θέμα... Γιατι με αυτό χάνεις κάποιες στοκ εφαρμογές όπως πυξίδα, Backup, Hicare, health app. Αλλά μπορούμε να στις δώσουμε να τις περάσεις μετά.

Αφού η μόνη διαφορά είναι οι ειδοποιήσεις δεν θα έλεγα ότι αξίζει για εμένα αφού.πρόβλημα δεν έχω εκτός από το Viber που έχουμε όλοι, αλλά έλεγα μπας και είχαν προσθέσει τίποτα όπως στο να κατεβαίνουν τα κουμπιά που είναι μόνιμα ανοιχτά στα ευρωπαϊκά μοντέλα ή και κάτι ακόμα. Οπότε περιμένω για κάτι νεότερο.

Σε ευχαριστώ.

Αφού η μόνη διαφορά είναι οι ειδοποιήσεις δεν θα έλεγα ότι αξίζει για εμένα αφού.πρόβλημα δεν έχω εκτός από το Viber που έχουμε όλοι, αλλά έλεγα μπας και είχαν προσθέσει τίποτα όπως στο να κατεβαίνουν τα κουμπιά που είναι μόνιμα ανοιχτά στα ευρωπαϊκά μοντέλα ή και κάτι ακόμα. Οπότε περιμένω για κάτι νεότερο.

Σε ευχαριστώ.

Με την C636B180 δεν υπαρχει κανενα προβλημα σε ολες τις ειδοποιησεις ...και εννοω και του Viber φιλε μου :D

OnePlus 12R

Με την C636B180 δεν υπαρχει κανενα προβλημα σε ολες τις ειδοποιησεις ...και εννοω και του Viber φιλε μου :D

Φίλε μου έκανες το τεστ που ανάφερα παραπάνω και ήρθε ειδοποίηση στο Viber? Δηλαδή εκλεισες wifi & data σου έστειλε κάποιος μήνυμα και μετά ενεργοποιησες ΜΌΝΟ το wifi και έλαβε το μήνυμα κανονικά?και λέω ΜΌΝΟ το wifi γιατί με τα data έρχεται κανονικά