lefkaditis Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Σε κάλυψα με την απάντηση ; Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Ναι και με το παραπάνω,σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosfp2 Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Καλησπέρα παίδες, εδώ και μια βδομάδα το mate μου κλείνει μόλις η μπαταρία πέσει κάτω από 60-70%... Μολις το βάλω στην πρίζα επανέρχεται και η μπαταρία σε λίγα λεπτά από το 0 έχει επανέλθει στον επίπεδο που ήταν πριν κλείσει. Δοκίμασα επαναφορά χωρίς επιτυχία. Η ερώτηση μου είναι αν είναι σίγουρα θέμα μπαταρίας οπότε μπορώ να την αλλάξω μόνος μου ή αν παίζει να είναι άλλο το πρόβλημα και θα είναι καλύτερα να το στείλω για service μιας και είναι ακόμα στην εγγύηση.... Ευχαριστώ όποιο μπει στον κόπο να απαντήσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Στο service φυσικα. Κανενα νεο για ορεο εχουμε; ξερω Μαϊο αλλα Μαϊος ειναι και η 1 ειναι και η 31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosfp2 Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Επειδή δε διαβάζω και τα καλύτερα για το service της Huawei, θα προτιμούσα αν είναι σίγουρα μπαταρία να το φτιάξω μόνος μου. Επίσης η συσκευή είχε αγοραστεί από τη Wind, η εγγύηση είναι 2 χρόνια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Μια χαρά είναι το σέρβις της huawei στην μιχαλακοπουλου. Έχω είδη αλλάξει μπαταρία. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosfp2 Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Ευχαριστώ για την υπόδειξη. Τώρα μόλις είδα ότι παραλαμβανουν και στέλνουν πίσω το κινητό με δικά τους έξοδα εντός 4 ημερών οπότε θα γίνει έτσι. Με την εγγύηση ξέρει κανείς αν είναι 1 ή 2 έτη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 2 χρόνια είναι η εγγύηση. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vhanvergitsen Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Ευχαριστώ για την υπόδειξη. Τώρα μόλις είδα ότι παραλαμβανουν και στέλνουν πίσω το κινητό με δικά τους έξοδα εντός 4 ημερών οπότε θα γίνει έτσι. Με την εγγύηση ξέρει κανείς αν είναι 1 ή 2 έτη;Που το είδες φίλε? Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Επειδή δε διαβάζω και τα καλύτερα για το service της Huawei, θα προτιμούσα αν είναι σίγουρα μπαταρία να το φτιάξω μόνος μου. Επίσης η συσκευή είχε αγοραστεί από τη Wind, η εγγύηση είναι 2 χρόνια;Τέλειο είναι το service της Huawei. Μην σου πω από τα ποιο σοβαρά στη χώρα. Πολύ ευχαριστημένος. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μια χαρά είναι το σέρβις της huawei στην μιχαλακοπουλου. Έχω είδη αλλάξει μπαταρία.Συμφωνώ και επαυξάνω. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vhanvergitsen Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Γνωρίζει κάποιος αν ισχύει ότι το παίρνει και το παραδίδει πίσω κούριερ αν θέλουμε? Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeM16 Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Τέλειο είναι το service της Huawei. Μην σου πω από τα ποιο σοβαρά στη χώρα. Πολύ ευχαριστημένος. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συμφωνώ και επαυξάνω. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Επιβεβαιώνω και εγώ τα παραπάνω.!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 https://forum.xda-developers.com/mate-8/general/discussion-oreo-huawei-mate-8-t3785320 Αντε να δουμε ποτε θα βγει.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avgouleo2 Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Εχω ένα θεμα και θελω την βοήθεια σας.. Το τηλ ενώ εχω τις εφαρμογές κλειστές το fb. Instagram οταν μου στείλουν μήνυμα δεν μου το εμφανίζει.. Και εχω όλες τις ειδοποίησης ανοιχτές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Από την εμπειρία μου η Huawei έχει πολύ επιθετική διαχείριση των εφαρμογών με αποτέλεσμα ακόμα και αν τις έχεις επιλέξει χειροκίνητα να μένουν ανοικτές να μην λειτουργούν όπως πρέπει. Το έχω ξαναγράψει αλλά πχ η αδυναμία να μένει το Strava ανοικτό καθολη την διάρκεια μιας διαδρομής (συμβαίνει στα περισσότερα αν όχι όλα τα Huawei) είναι και ο λόγος που μετά από 2 Huawei το επόμενο θα είναι από άλλη εταιρία. Συν φυσικά η μεγάλη αύξηση της τιμής και η αδυναμία να τραβήξουν ενα αξιοπρεπές βίντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 According to Huawei, it will publish the beta version to its beta testing participants by the end of May. Now it is inviting 200 beta testing participants for every model. Οποτε μην περιμενουμε τον Μαιο oreo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Καλύτερα αργότερα, από να την δώσουν βιαστικά και να καταλήξουμε εμείς οι beta testers... ;) Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Καλα σιγουρα αλλα δεν ειδα το δικο μου μοντελο το L29 και φοβαμαι οτι παλι beta tester θα ειμαστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 I can read Chinese. ... 200 participants for every one of 7 models ... The participants name list will be announced by the end of May. Απο τα λιγα Αγγλικα που ξερω αν καταλαβα καλα λεει. Θα δωσουν σε 200 για να τεσταρουν καθε απο τα 7 μοντελα. Η λιστα με αυτους που θα τα τεσταρουν θα βγει τελος Μαη; Και ποτε θα τα τεσταρουν και ποτε θα βγει η 8 επισημα; Ουτε τελος Ιουνη δεν μας βλεπω να την εχουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Εβαλε κανεις 8 με τον τροπο που λεει στο XDA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Τελος το επισημο ξεκλειδωμα bootloader απο την Huawei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koinos123 Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Τελος το επισημο ξεκλειδωμα bootloader απο την Huawei Μιας και δεν ξέρω, τι κέρδιζε ένας "απλός" χρήστης από το ξεκλείδωμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Ο απλός χρήστης μπορεί να μην ξέρει καν τι είναι ο boot loader. Εγώ όμως έκανα debrand μια χαρά το Ρ9 μου, χωρίς να δώσω μία. Και όταν μου έβγαλε πρόβλημα υπερθέρμανσης η πλακετα του, την άλλαξαν χωρίς κανένα θέμα, κανονικά μέσα στην εγγύηση. Δεν είναι καλό. Πίσω-γυρισμα είναι και σίγουρα κάποιους χρήστες θα τους χάσουν. Λίγους? Θα τους χάσουν όμως. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Μια κατάργησαν το dual active στις επόμενες συσκευές μια αυτό το ξεφτιλισαν το θέμα. Τώρα που έγιναν mainstream χεστήκανε πριν κάνανε τεμενάδες για φέρουν κόσμο. Για αυτό τους γράψαμε και εμείς και το Mate 8 είναι η τελευταία συσκευή που πήραμε αρκετοί απο εμάς. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Μια κατάργησαν το dual active στις επόμενες συσκευές μια αυτό το ξεφτιλισαν το θέμα. Τώρα που έγιναν mainstream χεστήκανε πριν κάνανε τεμενάδες για φέρουν κόσμο. Για αυτό τους γράψαμε και εμείς και το Mate 8 είναι η τελευταία συσκευή που πήραμε αρκετοί απο εμάς. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Ασχετο τι τιμη παιζει το asus μεταχειρισμενο;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Ασχετο τι τιμη παιζει το asus μεταχειρισμενο;:) Από Ελλάδα μεταχειρισμένο το πουλάνε όσο το παίρνεις καινούργιο από Γερμανία ή Ιρλανδία 350 με 370€. https://www.ebay.com/sch/Cell-Phones-Smartphones/9355/i.html?_fsrp=1&_from=R40&_nkw=zenfone%203%20ultra&rt=nc&LH_PrefLoc=5&_trksid=p2045573.m1684 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts