sokgiorgos Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Εγώ έχω την spigen neo hybrid crystal clear πολυ καλή. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 (edited) Για δες αυτό: http://bit.ly/2juehX2 Αυτη ειναι η L29C432B560 ? Την βαζουμε οπως ειναι μεσα στον φακελο dload ή την ξεζιπαρουμε και βαζουμε το UPDATE.APP αρχειο ? Ειναι official ή beta version? Χρειαζεται ξεκλειδωτο bootloader? Edited January 17, 2017 by gthebest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Πως την περνάμε την Β560? όπως λέει στο xda ή κανονικά μέσω dload? Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tini78vj Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 (edited) Προχθές έκανα ενημέρωση του καιρού απο κάποιο pop-up και μου πέταξε ένα Launcher 3 Ξέρει κανείς σας τι ακριβώς είναι? Μου άρεσαν πολύ τα γραφικά του! Edited January 17, 2017 by tini78vj Παράθεση Panasonic G500/G600 - Siemens S25/SL45/SX1 - Nokia N95 - HTC HD - HTC HD2 - HTC SENSATION -Samsung V200/Omnia I / GALAXY S3 _ S5 / NOTE 3/ Huawei P8 _ Mate8 _Mate 10 pro _ P30 pro _ Mate 30 pro .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Προς ενημερωση σας και μετα απο 2 μερες εντονης χρησης με την B577 (κινεζικη nougat) προσωπικα μιλαω παντα,θεωρω πως ειναι ισως η καλυτερη και πιο ολοκληρωμενη Rom που εχει βγει μεχρι στιγμης απο ΜΜ και Nougat μαζι.Εχει ακομα και καλυτερη διαχειριση μπαταριας απο την κορυφαια C636B321. Παράθεση Honor 200 12-512GB Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Προχθές έκανα ενημέρωση του καιρού απο κάποιο pop-up και μου πέταξε ένα Launcher 3 Ξέρει κανείς σας τι ακριβώς είναι? Μου άρεσαν πολύ τα γραφικά του! Της Google είναι. Εστάλη από το Mate 8 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Καλημερα παιδια. Απο την εμπειρια σας ποια θηκη προτεινετε για το Mate 8; Spigen διάφανη, πολύ ανθεκτική και όμορφη Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Προς ενημερωση σας και μετα απο 2 μερες εντονης χρησης με την B577 (κινεζικη nougat) προσωπικα μιλαω παντα,θεωρω πως ειναι ισως η καλυτερη και πιο ολοκληρωμενη Rom που εχει βγει μεχρι στιγμης απο ΜΜ και Nougat μαζι.Εχει ακομα και καλυτερη διαχειριση μπαταριας απο την κορυφαια C636B321. Το παλεύεις με τις κινεζιες στις εφαρμογές? Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 (edited) Το παλεύεις με τις κινεζιες στις εφαρμογές? Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk Ποιες κινεζιες;:p το hiapp ή μήπως το hicare;Δεν υπάρχει κινεζιά,πουθενά φίλε μου.Ότι δεν με ενδιαφέρει έχει φύγει...Και είμαι χωρίς ρουτ έτσι; Edited January 18, 2017 by CRISPAF77 Παράθεση Honor 200 12-512GB Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Δηλαδή στην εφαρμογή μουσική δεν έχει κινεζιες? Την κινεζική έκδοση δεν έχεις βάλει? Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Ποιες κινεζιες;:p το hiapp ή μήπως το hicare;Δεν υπάρχει κινεζιά,πουθενά φίλε μου.Ότι δεν με ενδιαφέρει έχει φύγει...Και είμαι χωρίς ρουτ έτσι; Αποκλειεται σε καιρο και μουσικη να μην εχει κινεζιες. Εκτος αν τις ξηλωσαν στην nougat... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 CRISPA, η Β580 είναι η τελική nougat που θα πάρουμε; Τι μαθαίνεις; για πότε να την περιμένουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Αποκλειεται σε καιρο και μουσικη να μην εχει κινεζιες. Εκτος αν τις ξηλωσαν στην nougat... Στην μουσική Ναι έχει κινέζικα.Στον καιρό από την άλλη Όχι ,ούτε για δείγμα. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- CRISPA, η Β580 είναι η τελική nougat που θα πάρουμε; Τι μαθαίνεις; για πότε να την περιμένουμε; Δεν γνωρίζω.Υποθέτω πως θα έχει συνέχεια εφόσον έχουν ανακοινώσει ότι θα βγει global επίσημα κάπου στον Φεβρουάριο. Παράθεση Honor 200 12-512GB Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpySif Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Υπάρχει περίπτωση να περαστεί (από Β192) η B560 μέσω dload κάποια στιγμή παρακάτω ή όποιος θέλει να την περάσει χειροκίνητα θα πρέπει να το κάνει μόνο μέσω TWRP [με (αναγκαστικό) ξεκλείδωμα bootloader - με ό,τι αυτό συνεπάγεται]; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Τελικά είπα να το παίξω εκ του ασφαλούς και παράγγειλα τις δυο θήκες της Spigen (Rugged & Hybrid) ενώ στο μέλλον ίσως κοιτάξω κάποια ακόμα πιο λεπτή. Κατά τα άλλα ανυπομονώ να παραλάβω και το κινητό αλλά όντας κάτοχος του 7 για σχεδόν 2 χρόνια μόνο καλά πράγματα έχω να περιμένω. Όσο για την κάμερα που από όσο έχω καταλάβει είναι το μόνο σημείο που υστερεί έχουν διορθωθεί καθόλου τα πράγματα με τις διάφορες αναβαθμίσεις; Σε σχέση με του 7 να υποθέσω πως είναι καλύτερη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeM16 Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 (edited) Συμφωνω με Crispa και επαυξάνω (σχετικά με τις "κινεζιές") Edited January 20, 2017 by GeorgeM16 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 (edited) Τελικά είπα να το παίξω εκ του ασφαλούς και παράγγειλα τις δυο θήκες της Spigen (Rugged & Hybrid) ενώ στο μέλλον ίσως κοιτάξω κάποια ακόμα πιο λεπτή. Κατά τα άλλα ανυπομονώ να παραλάβω και το κινητό αλλά όντας κάτοχος του 7 για σχεδόν 2 χρόνια μόνο καλά πράγματα έχω να περιμένω. Όσο για την κάμερα που από όσο έχω καταλάβει είναι το μόνο σημείο που υστερεί έχουν διορθωθεί καθόλου τα πράγματα με τις διάφορες αναβαθμίσεις; Σε σχέση με του 7 να υποθέσω πως είναι καλύτερη; Ειχα και γω το 7 και πιστεψε με θα το ευχαριστηθεις :) Εαν το ειχες αγορασει οταν πρωτοβγηκε δεν θα καταλαβαινες διαφορα απο ΜΜ του 7 στην ΜΜ του 8,μη σου πω ηταν και χειροτερη του 8.Τωρα ομως ,σιγουρα μιλαμε για αναβαθμιση:D Ααααα σε περιπτωση που δεν θες καποια απο τις θηκες ,βαζω υποψηφιοτητα ετσι; :lol: Edited January 20, 2017 by CRISPAF77 Παράθεση Honor 200 12-512GB Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Μία ερώτηση καθώς το τηλέφωνο δεν μου έχει έρθει ακόμα. Είναι όλες οι εκδόσεις dual SIM με την δεύτερη υποδοχή να χρησιμοποιήται είτε για κάρτα μνήμης είτε για 2η sim; ΥΓ. Αν δεν μου κάνει κάποια θήκη ενημερώνω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Μία ερώτηση καθώς το τηλέφωνο δεν μου έχει έρθει ακόμα. Είναι όλες οι εκδόσεις dual SIM με την δεύτερη υποδοχή να χρησιμοποιήται είτε για κάρτα μνήμης είτε για 2η sim; ΥΓ. Αν δεν μου κάνει κάποια θήκη ενημερώνω :) Όχι. Μόνο μία είναι μονόκαρτη, η NXT-L09. Παράθεση Honor 200 12-512GB Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Παιδια μια μικρη βοηθεια σας παρακαλω. Καθε φορα που ενεργοποιω τη συσκευη μου ζηταει πρωτα τον κωδικο προσβασης και μετα το pin. Πως απενεργοποιουμε τον κωδικο προσβασης; Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Παιδια μια μικρη βοηθεια σας παρακαλω. Καθε φορα που ενεργοποιω τη συσκευη μου ζηταει πρωτα τον κωδικο προσβασης και μετα το pin. Πως απενεργοποιουμε τον κωδικο προσβασης; Ρυθμισεις/κλείδωμα οθόνης /κωδικός πρόσβασης(πάτα το pin σου για να μπεις) και διάλεξε το καμία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Ρυθμισεις/κλείδωμα οθόνης /κωδικός πρόσβασης(πάτα το pin σου για να μπεις) και διάλεξε το καμία Την ενδειξη "κανενα" δεν την εχει ενεργοποιημενη και κατα συνεπεια δεν μπορω να κλικαρω. Γραφει "απενεργοποιηθηκε λογω διαχειριστη πολιτικης κρυπτογραφησης η χωρου αποθηκευσης διαπιστευτηριων". ??????? Πως το αλλαζω αυτο Αποστολε;;; Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Την ενδειξη "κανενα" δεν την εχει ενεργοποιημενη και κατα συνεπεια δεν μπορω να κλικαρω. Γραφει "απενεργοποιηθηκε λογω διαχειριστη πολιτικης κρυπτογραφησης η χωρου αποθηκευσης διαπιστευτηριων". ??????? Πως το αλλαζω αυτο Αποστολε;;; Δεν κατάλαβα τι ακριβώς μου λες δυστυχώς. Για στείλε ένα screenshot μπας και καταλάβω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrunkKiddo Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Καλησπέρα παιδιά! Έχω το ΝΧΤ-L29C432B320, κατέβασα την εφαρμογή Firmware Finder και μου έβγαλε σαν ΟΤΑ την Β560. Αφου την κατέβασα, την έκανα Unpack και transfer to dload, έκανα μετά επανεκκίνηση όπως μ είπε και ξεκίνησε να την κάνει install. Στο 5% όμως συνεχώς κολλούσε. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλον αυτό? Υπάρχει κάτι π πρέπει να προσέξω? Γιατι μου εμφανίζει 4 ίδια ΟΤΑ. Τώρα την ξανακατεβάζω (παρόλο που η ταχύτητα σέρνεται :D ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts