Jump to content

Huawei Mate 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ έχω την spigen neo hybrid crystal clear πολυ καλή.

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 3,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για δες αυτό: http://bit.ly/2juehX2

Αυτη ειναι η L29C432B560 ? Την βαζουμε οπως ειναι μεσα στον φακελο dload ή την ξεζιπαρουμε και βαζουμε το UPDATE.APP αρχειο ?

Ειναι official ή beta version? Χρειαζεται ξεκλειδωτο bootloader?

Edited by gthebest

Πως την περνάμε την Β560? όπως λέει στο xda ή κανονικά μέσω dload?

Προχθές έκανα ενημέρωση του καιρού απο κάποιο pop-up και μου πέταξε ένα Launcher 3

Ξέρει κανείς σας τι ακριβώς είναι?

Μου άρεσαν πολύ τα γραφικά του!

Edited by tini78vj
Panasonic G500/G600 - Siemens S25/SL45/SX1 - Nokia N95 - HTC HD - HTC HD2 - HTC SENSATION -Samsung V200/Omnia I / GALAXY S3 _ S5 / NOTE 3/ Huawei P8 _ Mate8 _Mate 10 pro _ P30 pro _ Mate 30 pro ....

Προς ενημερωση σας και μετα απο 2 μερες εντονης χρησης με την B577 (κινεζικη nougat) προσωπικα μιλαω παντα,θεωρω πως ειναι ισως η καλυτερη και πιο ολοκληρωμενη Rom που εχει βγει μεχρι στιγμης απο ΜΜ και Nougat μαζι.Εχει ακομα και καλυτερη διαχειριση μπαταριας απο την κορυφαια C636B321.

Honor 200  12-512GB Black

Προχθές έκανα ενημέρωση του καιρού απο κάποιο pop-up και μου πέταξε ένα Launcher 3

Ξέρει κανείς σας τι ακριβώς είναι?

Μου άρεσαν πολύ τα γραφικά του!

Της Google είναι.

Εστάλη από το Mate 8

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα παιδια. Απο την εμπειρια σας ποια θηκη προτεινετε για το Mate 8;

Spigen διάφανη, πολύ ανθεκτική και όμορφη

Προς ενημερωση σας και μετα απο 2 μερες εντονης χρησης με την B577 (κινεζικη nougat) προσωπικα μιλαω παντα,θεωρω πως ειναι ισως η καλυτερη και πιο ολοκληρωμενη Rom που εχει βγει μεχρι στιγμης απο ΜΜ και Nougat μαζι.Εχει ακομα και καλυτερη διαχειριση μπαταριας απο την κορυφαια C636B321.

Το παλεύεις με τις κινεζιες στις εφαρμογές?

Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk

Το παλεύεις με τις κινεζιες στις εφαρμογές?

Ποιες κινεζιες;:p το hiapp ή μήπως το hicare;Δεν υπάρχει κινεζιά,πουθενά φίλε μου.Ότι δεν με ενδιαφέρει έχει φύγει...Και είμαι χωρίς ρουτ έτσι;

Edited by CRISPAF77

Δηλαδή στην εφαρμογή μουσική δεν έχει κινεζιες? Την κινεζική έκδοση δεν έχεις βάλει?

Ποιες κινεζιες;:p το hiapp ή μήπως το hicare;Δεν υπάρχει κινεζιά,πουθενά φίλε μου.Ότι δεν με ενδιαφέρει έχει φύγει...Και είμαι χωρίς ρουτ έτσι;

Αποκλειεται σε καιρο και μουσικη να μην εχει κινεζιες. Εκτος αν τις ξηλωσαν στην nougat...

Μάριος...

CRISPA, η Β580 είναι η τελική nougat που θα πάρουμε; Τι μαθαίνεις; για πότε να την περιμένουμε;

Αποκλειεται σε καιρο και μουσικη να μην εχει κινεζιες. Εκτος αν τις ξηλωσαν στην nougat...

Στην μουσική Ναι έχει κινέζικα.Στον καιρό από την άλλη Όχι ,ούτε για δείγμα.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

CRISPA, η Β580 είναι η τελική nougat που θα πάρουμε; Τι μαθαίνεις; για πότε να την περιμένουμε;

Δεν γνωρίζω.Υποθέτω πως θα έχει συνέχεια εφόσον έχουν ανακοινώσει ότι θα βγει global επίσημα κάπου στον Φεβρουάριο.

Υπάρχει περίπτωση να περαστεί (από Β192) η B560 μέσω dload κάποια στιγμή παρακάτω ή όποιος θέλει να την περάσει χειροκίνητα θα πρέπει να το κάνει μόνο μέσω TWRP [με (αναγκαστικό) ξεκλείδωμα bootloader - με ό,τι αυτό συνεπάγεται];

Τελικά είπα να το παίξω εκ του ασφαλούς και παράγγειλα τις δυο θήκες της Spigen (Rugged & Hybrid) ενώ στο μέλλον ίσως κοιτάξω κάποια ακόμα πιο λεπτή. Κατά τα άλλα ανυπομονώ να παραλάβω και το κινητό αλλά όντας κάτοχος του 7 για σχεδόν 2 χρόνια μόνο καλά πράγματα έχω να περιμένω.

Όσο για την κάμερα που από όσο έχω καταλάβει είναι το μόνο σημείο που υστερεί έχουν διορθωθεί καθόλου τα πράγματα με τις διάφορες αναβαθμίσεις; Σε σχέση με του 7 να υποθέσω πως είναι καλύτερη;

Τελικά είπα να το παίξω εκ του ασφαλούς και παράγγειλα τις δυο θήκες της Spigen (Rugged & Hybrid) ενώ στο μέλλον ίσως κοιτάξω κάποια ακόμα πιο λεπτή. Κατά τα άλλα ανυπομονώ να παραλάβω και το κινητό αλλά όντας κάτοχος του 7 για σχεδόν 2 χρόνια μόνο καλά πράγματα έχω να περιμένω.

Όσο για την κάμερα που από όσο έχω καταλάβει είναι το μόνο σημείο που υστερεί έχουν διορθωθεί καθόλου τα πράγματα με τις διάφορες αναβαθμίσεις; Σε σχέση με του 7 να υποθέσω πως είναι καλύτερη;

Ειχα και γω το 7 και πιστεψε με θα το ευχαριστηθεις :) Εαν το ειχες αγορασει οταν πρωτοβγηκε δεν θα καταλαβαινες διαφορα απο ΜΜ του 7 στην ΜΜ του 8,μη σου πω ηταν και χειροτερη του 8.Τωρα ομως ,σιγουρα μιλαμε για αναβαθμιση:D

Ααααα σε περιπτωση που δεν θες καποια απο τις θηκες ,βαζω υποψηφιοτητα ετσι; :lol:

Edited by CRISPAF77

Μία ερώτηση καθώς το τηλέφωνο δεν μου έχει έρθει ακόμα. Είναι όλες οι εκδόσεις dual SIM με την δεύτερη υποδοχή να χρησιμοποιήται είτε για κάρτα μνήμης είτε για 2η sim;

ΥΓ. Αν δεν μου κάνει κάποια θήκη ενημερώνω :)

Μία ερώτηση καθώς το τηλέφωνο δεν μου έχει έρθει ακόμα. Είναι όλες οι εκδόσεις dual SIM με την δεύτερη υποδοχή να χρησιμοποιήται είτε για κάρτα μνήμης είτε για 2η sim;

ΥΓ. Αν δεν μου κάνει κάποια θήκη ενημερώνω :)

Όχι. Μόνο μία είναι μονόκαρτη, η NXT-L09.

Παιδια μια μικρη βοηθεια σας παρακαλω. Καθε φορα που ενεργοποιω τη συσκευη μου ζηταει πρωτα τον κωδικο προσβασης και μετα το pin. Πως απενεργοποιουμε τον κωδικο προσβασης;

iPhone 16 Pro Max

Airpods Pro

Redmi Watch 5

Παιδια μια μικρη βοηθεια σας παρακαλω. Καθε φορα που ενεργοποιω τη συσκευη μου ζηταει πρωτα τον κωδικο προσβασης και μετα το pin. Πως απενεργοποιουμε τον κωδικο προσβασης;

Ρυθμισεις/κλείδωμα οθόνης /κωδικός πρόσβασης(πάτα το pin σου για να μπεις) και διάλεξε το καμία

Ρυθμισεις/κλείδωμα οθόνης /κωδικός πρόσβασης(πάτα το pin σου για να μπεις) και διάλεξε το καμία

Την ενδειξη "κανενα" δεν την εχει ενεργοποιημενη και κατα συνεπεια δεν μπορω να κλικαρω. Γραφει "απενεργοποιηθηκε λογω διαχειριστη πολιτικης κρυπτογραφησης η χωρου αποθηκευσης διαπιστευτηριων". ??????? Πως το αλλαζω αυτο Αποστολε;;;

iPhone 16 Pro Max

Airpods Pro

Redmi Watch 5

Την ενδειξη "κανενα" δεν την εχει ενεργοποιημενη και κατα συνεπεια δεν μπορω να κλικαρω. Γραφει "απενεργοποιηθηκε λογω διαχειριστη πολιτικης κρυπτογραφησης η χωρου αποθηκευσης διαπιστευτηριων". ??????? Πως το αλλαζω αυτο Αποστολε;;;

Δεν κατάλαβα τι ακριβώς μου λες δυστυχώς. Για στείλε ένα screenshot μπας και καταλάβω.

Καλησπέρα παιδιά! Έχω το ΝΧΤ-L29C432B320, κατέβασα την εφαρμογή Firmware Finder και μου έβγαλε σαν ΟΤΑ την Β560.

Αφου την κατέβασα, την έκανα Unpack και transfer to dload, έκανα μετά επανεκκίνηση όπως μ είπε και ξεκίνησε να την κάνει install. Στο 5% όμως συνεχώς κολλούσε. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλον αυτό? Υπάρχει κάτι π πρέπει να προσέξω? Γιατι μου εμφανίζει 4 ίδια ΟΤΑ. Τώρα την ξανακατεβάζω (παρόλο που η ταχύτητα σέρνεται :D )