icy20 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 (edited) Σίγουρα καταλαβαίνεις τι σου γράφω; ... εννοείται και έχω custom recovery.. αλλά για να γίνει εγκατάσταση της ΟΤΑ αναβάθμισης δεν θέλει custom θέλει την μαμά recovery.. περνάς "μαμά" φλασαρεις την αναβάθμιση και μετά πάλι φλασαρεις custom... Και όλα αυτά με 1 φορά που θα έχεις ξεκλειδώσει τον bootloader.. Αρα καλα καταλαβα. Μα ποιος ο λογος να κανεις κατι τετοιο? Απλα περνας την ρομ απο το custom recovery και τελος. Γιατι να κανεις τετοιες αλχημειες (διπλη δουλεια)? Μπορώ να κάνω και εγώ μια ερώτηση να καταλάβω κάτι? Εχω ένα κινεζικό 4/64 το οποίο όταν ξεκινάει μου λέει ότι το τηλέφωνο δεν είναι ασφαλές. Αυτό σημαίνει ότι έχει ξεκλειδωθεί ο bootloader. Έτσι δεν είναι? Τώρα εγώ μπορώ να κατεβάσω την Β320 που είναι για ευρωπαϊκό 3/32 και να την βάλω στο τηλέφωνο μου? Ο βασικός λόγος είναι να ξεφορτωθώ τις κινεζιες που μου βγάζει το τηλέφωνο. Μπορώ να το κάνω αυτο? Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βεβαιως μπορεις. Απλα θελει λιγο διαδικασιουλα για να σου δουλευει σωστα μετα η εφαρμογη "θεματα". Αν δεν σε ενδιαφερει τοτε ειναι πιο απλη η διαδικασια... http://forum.xda-developers.com/mate-8/general/howto-load-international-mate-8-t3293619 Το ποστ ειναι παλιο αλλα η διαδικασια ειναι παρομοια και στα νεα. Για μενα περνας την πρωτη rom international και μετα απο πανω χωρις reboot την οποια νεα θες... Edited December 16, 2016 by icy20 Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Οπότε ερχόμαστε στο ποστ 2542 όπου λες οτι με ξεκλείδωτο bl ξεχνας ΟΤΑ.. η ένσταση είναι εκεί όχι στο ποιο recovery θα χρησιμοποιήσουμε για να γίνει η εγκατάσταση. Στο # 2542 ;Δεν το χω γράψει εγώ φίλε μου. Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 (edited) Στο # 2542 ;Δεν το χω γράψει εγώ φίλε μου. σορρυ..με μπερδεψε η εικονα για τον icy20 πηγαινε ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αρα καλα καταλαβα. Μα ποιος ο λογος να κανεις κατι τετοιο? Απλα περνας την ρομ απο το custom recovery και τελος. Γιατι να κανεις τετοιες αλχημειες (διπλη δουλεια)? Βεβαιως μπορεις. Απλα θελει λιγο διαδικασιουλα για να σου δουλευει σωστα μετα η εφαρμογη "θεματα". Αν δεν σε ενδιαφερει τοτε ειναι πιο απλη η διαδικασια... http://forum.xda-developers.com/mate-8/general/howto-load-international-mate-8-t3293619 Το ποστ ειναι παλιο αλλα η διαδικασια ειναι παρομοια και στα νεα. Για μενα περνας την πρωτη rom international και μετα απο πανω χωρις reboot την οποια νεα θες... Εχεις κανει καποια εγκατασταση ποτε βρε φιλε;; :blink: απο custom recovery θα περασεις ΟΤΑ update της Huawei;; :confused: Μου αρεσει που εισαι και απολυτος και δινεις και συμβουλες στον ανθρωπο. Την custom την περναμε για να κανουμε back up οποτε θελουμε στο κινητο μας και να μην εχουμε φοβο να του περασουμε μετα καμια ρομ μαπα , να το ρουταρουμε..και αν ...ΑΝ εχει καποιος αναβαθμιση και την εχει παρει με TWRP back up ας πουμε ,τοτε φλασαρουμε αυτην την ρομ.. Γι αυτο γινεται ολο αυτο το νταβαντουρι με την αλλαγη απο custom σε "μαμα". Edited December 16, 2016 by moviehunter2009 Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 σορρυ..με μπερδεψε η εικονα για τον icy20 πηγαινε ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχεις κανει καποια εγκατασταση ποτε βρε φιλε;; :blink: απο custom recovery θα περασεις ΟΤΑ update της Huawei;; :confused: Μου αρεσει που εισαι και απολυτος και δινεις και συμβουλες στον ανθρωπο. Την custom την περναμε για να κανουμε back up οποτε θελουμε στο κινητο μας και να μην εχουμε φοβο να του περασουμε μετα καμια ρομ μαπα , να το ρουταρουμε..και αν ...ΑΝ εχει καποιος αναβαθμιση και την εχει παρει με TWRP back up ας πουμε ,τοτε φλασαρουμε αυτην την ρομ.. Γι αυτο γινεται ολο αυτο το νταβαντουρι με την αλλαγη απο custom σε "μαμα". Την μοναδική φορά που μου έκανε update OTA με TWRP και το πέρασε κανονικά (ξέχασα να περάσω το stock recovery) ήταν πριν τρείς μέρες που το είχα κάνει NXT-DL00 με περασμένη την Β386 και με πήγε στην Β562 Nougat.Βέβαια τη Nougat μπορούσαμε να την περάσουμε μόνο με TWRP πριν.Δεν το συνιστώ με τα υπόλοιπα update OTA επειδή απλά δεν πρόκειται να τα περάσει.Απλά το αναφέρω επειδή μου συνέβη σε μένα. Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Την μοναδική φορά που μου έκανε update OTA με TWRP και το πέρασε κανονικά (ξέχασα να περάσω το stock recovery) ήταν πριν τρείς μέρες που το είχα κάνει NXT-DL00 με περασμένη την Β386 και με πήγε στην Β562 Nougat.Βέβαια τη Nougat μπορούσαμε να την περάσουμε μόνο με TWRP πριν.Δεν το συνιστώ με τα υπόλοιπα update OTA επειδή απλά δεν πρόκειται να τα περάσει.Απλά το αναφέρω επειδή μου συνέβη σε μένα. Πρώτη φορά το ακούω αυτό... εγκατάσταση ΟΤΑ σε Huawei με twrp, αλλά για να το λες θα ισχύει.. εύχομαι να το αλλάξουν σε όλα και να γλιτώσω την βαβούρα με τις αλλαγές στην recovery. Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Πρώτη φορά το ακούω αυτό... εγκατάσταση ΟΤΑ σε Huawei με twrp, αλλά για να το λες θα ισχύει.. εύχομαι να το αλλάξουν σε όλα και να γλιτώσω την βαβούρα με τις αλλαγές στην recovery. Ολο αυτον τον καιρο στο xda ετσι κανουμε update...Απο το φλεβαρη που το πηρα το κινητο εχω κανει καμμια 20αρια εγκαταστασεις ενημερωσεων. Το ζιπ φλασαρεις απο το twrp και τελος... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Ολο αυτον τον καιρο στο xda ετσι κανουμε update...Απο το φλεβαρη που το πηρα το κινητο εχω κανει καμμια 20αρια εγκαταστασεις ενημερωσεων. Το ζιπ φλασαρεις απο το twrp και τελος... Ναι φίλε μου αλλά εκεί περνάμε το zip που είναι ολόκληρη η Rom όχι το ΟΤΑ update που συνήθως είναι από 20ΜΒ έως το ανώτερο που έχω δει 1.9gb ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πρώτη φορά το ακούω αυτό... εγκατάσταση ΟΤΑ σε Huawei με twrp, αλλά για να το λες θα ισχύει.. εύχομαι να το αλλάξουν σε όλα και να γλιτώσω την βαβούρα με τις αλλαγές στην recovery. Μπα δε νομίζω.Στην προκειμένη περίπτωση πιθανολογώ πως έγινε επειδή και το update.zip της beta Nougat μόνο μέσω TWRP γίνεται.Φυσικά μετά την τοποθέτησή της έχεις stock recovery Και εάν φλασαρεις τη Rom που είχες πρίν (μόνο έτσι γυρνάς σε ΜΜ)έχεις κλειδωμένο bootloader. Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Ναι φίλε μου αλλά εκεί περνάμε το zip που είναι ολόκληρη η Rom όχι το ΟΤΑ update που συνήθως είναι από 20ΜΒ έως το ανώτερο που έχω δει 1.9gb Χμ ναι ισως δεν το διατυπωσα σωστα τοτε. Ολοκληρη η ρομ ειναι οχι μονο οι μικροαναβαθμισεις. Αρα δικαιως με κραξατε προηγουμενως :lol: Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Έχετε να προτείνετε κάποια καλή θηκη wallet χωρίς παράθυρο ; Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Χμ ναι ισως δεν το διατυπωσα σωστα τοτε. Ολοκληρη η ρομ ειναι οχι μονο οι μικροαναβαθμισεις. Αρα δικαιως με κραξατε προηγουμενως :lol: Κραζεις;...Θαυμάζεις. :lol: Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 (edited) Το firmware finder μου βγάζει ota σε Β521περίεργο γιατί δεν εχει βγεί σε xda ούτε το κινητό την βγάζει. http://imgur.com/xnTQnBE οπ λάθος είναι σχετικά παλιά. Edited December 17, 2016 by msdxgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Παιδιά αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα με το L-29 Mate 8 μου Δεν κάνει boot με τίποτα.....από την άλλη δεν βρίσκω πουθενά να κατεβάσω την C432B320. Έχει κάποιος από σας το update app της L-29C432B320...αν μπορέσω και το βρώ αυτό και το κάνω paste στη sdcard μου, θα μπορέσω να λύσω το πρόβλημά μου αν κάποιος το έχει, πως μπορεί να μου το στείλει;;; :help: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Παιδιά αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα με το L-29 Mate 8 μου Δεν κάνει boot με τίποτα.....από την άλλη δεν βρίσκω πουθενά να κατεβάσω την C432B320. Έχει κάποιος από σας το update app της L-29C432B320...αν μπορέσω και το βρώ αυτό και το κάνω paste στη sdcard μου, θα μπορέσω να λύσω το πρόβλημά μου αν κάποιος το έχει, πως μπορεί να μου το στείλει;;; :help: Εαν έχεις recovery, τότε κάνε ένα factory reset. Κάνε clear data και cache partition. Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 419 ευρώ στον Κωτσόβολο. http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/161214-huawei-ascend-mate-8.0-grey-dual-sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Εαν έχεις recovery, τότε κάνε ένα factory reset. Κάνε clear data και cache partition. Τα έκανα φίλε μου, αλλά δεν κατάφερα να το κάνω να μπουτάρει... δικόμασα να του περάσω από sd card με το dload την C432B320, αλλά σταματάει το installation στο 5%... τώρα κατεβάζω την Β180, μήπως γίνε κάτι:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Τα έκανα φίλε μου, αλλά δεν κατάφερα να το κάνω να μπουτάρει... δικόμασα να του περάσω από sd card με το dload την C432B320, αλλά σταματάει το installation στο 5%... τώρα κατεβάζω την Β180, μήπως γίνε κάτι:( Ποια Ρομ ειχες πριν και ποια προσπαθησες να περασεις; Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chieftakos Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Καλησπέρα σε όλο το.φόρουμ..φιλε crispaf77 θα ήθελα την βοήθεια σου ..να αφήσω την 170 η να προχωρήσω στην αναβάθμιση της 192 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Καλησπέρα σε όλο το.φόρουμ..φιλε crispaf77 θα ήθελα την βοήθεια σου ..να αφήσω την 170 η να προχωρήσω στην αναβάθμιση της 192 ? Δες πως τα παει με μπαταρια και ειδοποιησεις και μετα περνα την 192 για να χεις μια αποψη.Παρε ομως καλου κακου πριν τον κωδικο για τον Bootloader:p Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FLOOFLIS Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Μου κάνει κόλπα και δε λαμβάνω notifications για skype και στο 2ο viber που έχω μέσω parallel space. Όταν είμαι σε wifi όλα πάνε καλά. Οταν βγώ εκτός και στηρίζομαι σε 3g/4g βλέπω οτι έχει περίεργη συμπεριφορά. Κάποιες φορές τις χάνει άλλες όχι. Ειδικά αν έχω αρκετή ώρα να χρησιμοποιήσω μια απο αυτές τις εφαρμογές. Δε ξέρω αν παίζει ρόλο το οτι συχνά πατάω το τετραγωνάκι και τον κάδο να κλείνουν όλες οι εφαρμογές που είχα ανοιχτές. Εννοείται οτι τις παραπάνω εφαρμογές τις έχω "με προστασία" καμμιά ιδέα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Μου κάνει κόλπα και δε λαμβάνω notifications για skype και στο 2ο viber που έχω μέσω parallel space. Όταν είμαι σε wifi όλα πάνε καλά. Οταν βγώ εκτός και στηρίζομαι σε 3g/4g βλέπω οτι έχει περίεργη συμπεριφορά. Κάποιες φορές τις χάνει άλλες όχι. Ειδικά αν έχω αρκετή ώρα να χρησιμοποιήσω μια απο αυτές τις εφαρμογές. Δε ξέρω αν παίζει ρόλο το οτι συχνά πατάω το τετραγωνάκι και τον κάδο να κλείνουν όλες οι εφαρμογές που είχα ανοιχτές. Εννοείται οτι τις παραπάνω εφαρμογές τις έχω "με προστασία" καμμιά ιδέα ? Αστες να τρεχουν απο πισω.Κλειδωσε τες και φυσικα αστες με προστασια οπως πριν. Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FLOOFLIS Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Αστες να τρεχουν απο πισω.Κλειδωσε τες και φυσικα αστες με προστασια οπως πριν. Οκ μπορώ ξεπεράσω το ψυχολογικό και να τις αφήσω να τρέχουν απο πισω και με προστασία. Όταν λές κλείδωσε τες τι εννοείς όμως ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Ποια Ρομ ειχες πριν και ποια προσπαθησες να περασεις; Είχα την B320 και προσπάθησα να περάσω την 521 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Είχα την B320 και προσπάθησα να περάσω την 521 Για να κανεις downgrade ξαναπερνας την Rom που ειχες (στην προκειμενη περιπτωση την Β320 ) αλλα για να επανελθει το τηλ (επειδη θα κανει reboot συνεχεια και καποια στιγμη θα μπει σε e-recovery) πρεπει να μπεις στο recovery και να κανεις wipe data και wipe cache partition.Reboot και θα σαι ενταξει. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οκ μπορώ ξεπεράσω το ψυχολογικό και να τις αφήσω να τρέχουν απο πισω και με προστασία. Όταν λές κλείδωσε τες τι εννοείς όμως ? Οταν πατας το τετραγωνο για να κανεις καθαρισμο εφαρμογων ,στις εφαρμογες που θες να τρεχουν παντα κανεις scroll down πανω τους και "κλειδωνουν". Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apkor Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 ώρες κράτησε η προσφορά του Κοτσώβολου για το mate 8 στα 419.... Δεν προκάναμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 ώρες κράτησε η προσφορά του Κοτσώβολου για το mate 8 στα 419.... Δεν προκάναμε... Εχθές που πέρασα κατά τις 12.00, είχε μονο 2 κομμάτια στο κατάστημα στο Περιστέρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts