Cris4524 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 (edited) Εντυπώσεις από την L29C432B320: • Η κάμερα: - Έχει αλλοιωθεί η ποιότητα φωτογραφιών. - Το focus μερικές φορές μπαίνει σε focus-loop. - Ο σταθεροποιητής εικόνας δεν λειτουργεί σωστά (Οι φωτογραφίας βγαίνουν κουνημένες με το παραμικρό). - Και μία φωτογραφία σε night mode. http://bit.ly/1ripcTO • Αυτονομία: - Η μπαταρία δεν κρατάει τόσο πολύ όσο στην προηγούμενη έκδοση, εκεί που το βράδυ ήταν 60% με την ίδια χρήση τώρα είναι 35-40%. Αυτά έχω παρατηρήσει μέχρι στιγμής. Edited June 11, 2016 by Cris4524 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Περιμενω να πεσει καπως η τιμη του για να το χτυπησω αλλα πεφτει λιγα λιγα λεπτα του ευρω καθε μερα και μου εχει σπασει τα νευρα. Αυτη την στιγμή εχει 473.65. Ποσο λετε να πεσει η τιμη του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Αν κρινεις από το 7 δεν θα πέσει και πολύ Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bgouz Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Όχι δυστυχώς, με Swype γίνεται απο το εικονίδιο δεξιά προς την space bar. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcsoul Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Εντυπώσεις από την L29C432B320: • Η κάμερα: - Έχει αλλοιωθεί η ποιότητα φωτογραφιών. - Το focus μερικές φορές μπαίνει σε focus-loop. - Ο σταθεροποιητής εικόνας δεν λειτουργεί σωστά (Οι φωτογραφίας βγαίνουν κουνημένες με το παραμικρό). - Και μία φωτογραφία σε night mode. http://bit.ly/1ripcTO • Αυτονομία: - Η μπαταρία δεν κρατάει τόσο πολύ όσο στην προηγούμενη έκδοση, εκεί που το βράδυ ήταν 60% με την ίδια χρήση τώρα είναι 35-40%. Αυτά έχω παρατηρήσει μέχρι στιγμής. ποια εκδοση προτεινεις ως καλυτερη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 (edited) Εντυπώσεις από την L29C432B320: • Η κάμερα: - Έχει αλλοιωθεί η ποιότητα φωτογραφιών. - Το focus μερικές φορές μπαίνει σε focus-loop. - Ο σταθεροποιητής εικόνας δεν λειτουργεί σωστά (Οι φωτογραφίας βγαίνουν κουνημένες με το παραμικρό). - Και μία φωτογραφία σε night mode. http://bit.ly/1ripcTO • Αυτονομία: - Η μπαταρία δεν κρατάει τόσο πολύ όσο στην προηγούμενη έκδοση, εκεί που το βράδυ ήταν 60% με την ίδια χρήση τώρα είναι 35-40%. Αυτά έχω παρατηρήσει μέχρι στιγμής. Εντυπώσεις με την L29C636B320 Καμερα: Δεν έχω παρατηρήσει κάποια σημαντική διαφορά ούτε προς το χειρότερο ούτε προς το καλύτερο (ίσως σε χαμηλόχαμηλό φωτισμό να έχει μια μικρή προς το χειρότερο διαφορά) Ο σταθεροποιητης σε εμένα λειτουργεί μια χαρά σε δοκιμές που έκανα Με το focus δεν παρατήρησα κάτι τραγικό Η μπαταρία είναι ακριβώς στα ίδια επίπεδα με την Β180 Αντίθετα λύθηκε το πρόβλημα με την σκοτεινή λήψη FHD 60 FTS Η αναβάθμιση της εφαρμογης της κάμερας για μένα είναι πολύ καλύτερη και πιο εύχρηστη Το τηλέφωνο είναι πιο smooth από ποτέ Δεν μου έχει παρουσιάσει το πρόβλημα που χανονταν οι αντιστοιχησμενοι ήχοι στις επαφές (μου είχε συμβεί 3 φορές με την Β180 σε διάστημα 1,5 μηνων) Αναβαθμισμενη έκδοση στο stock mail app πολύ καλύτερη Κανενα μα κανένα πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις (ούτε και με την Β180 είχα) Το σήμα wifi δεν μου μοιάζει να έπεσε η εμβέλεια του απλά μου μοιάζει πιο ευαίσθητο και πιο πραγματικό στις ενδείξεις του. Πλέον δείχνει στα ίδια επίπεδα με το laptop μου Την εγκατάσταση την έκανα χωρίς επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πάνω από την Β180 Και 2 δείγματα φώτο από το σύνθετο στο σαλόνι μου η πρώτη με 2 λάμπες αναμένει και η δεύτερη με 6 λάμπες αναμένες χωρίς φυσικό φως και οι 2 στο αυτόματο και εντελώς αυτόματο focus χωρίς HDR http://s33.postimg.org/mk222p91r/IMG_20160612_130341.jpg gif uploader"]http://s33.postimg.org/mk222p91r/IMG_20160612_130341.jpg gif uploader[/url] http://s33.postimg.org/8k5zafbin/IMG_20160612_130514.jpg upload a gif"]http://s33.postimg.org/8k5zafbin/IMG_20160612_130514.jpg upload a gif[/url] Edited June 12, 2016 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Και δεν το πουλά και κανένας να το πάρουμε και εμείς. Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcsoul Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Και δεν το πουλά και κανένας να το πάρουμε και εμείς. Χαχαχχαχαχχαχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Νέα L29C636B321 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=67155592&postcount=4 Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Εντυπώσεις με την L29C636B320 Καμερα: Δεν έχω παρατηρήσει κάποια σημαντική διαφορά ούτε προς το χειρότερο ούτε προς το καλύτερο (ίσως σε χαμηλόχαμηλό φωτισμό να έχει μια μικρή προς το χειρότερο διαφορά) Ο σταθεροποιητης σε εμένα λειτουργεί μια χαρά σε δοκιμές που έκανα Με το focus δεν παρατήρησα κάτι τραγικό Η μπαταρία είναι ακριβώς στα ίδια επίπεδα με την Β180 Αντίθετα λύθηκε το πρόβλημα με την σκοτεινή λήψη FHD 60 FTS Η αναβάθμιση της εφαρμογης της κάμερας για μένα είναι πολύ καλύτερη και πιο εύχρηστη Το τηλέφωνο είναι πιο smooth από ποτέ Δεν μου έχει παρουσιάσει το πρόβλημα που χανονταν οι αντιστοιχησμενοι ήχοι στις επαφές (μου είχε συμβεί 3 φορές με την Β180 σε διάστημα 1,5 μηνων) Αναβαθμισμενη έκδοση στο stock mail app πολύ καλύτερη Κανενα μα κανένα πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις (ούτε και με την Β180 είχα) Το σήμα wifi δεν μου μοιάζει να έπεσε η εμβέλεια του απλά μου μοιάζει πιο ευαίσθητο και πιο πραγματικό στις ενδείξεις του. Πλέον δείχνει στα ίδια επίπεδα με το laptop μου Την εγκατάσταση την έκανα χωρίς επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πάνω από την Β180 Και 2 δείγματα φώτο από το σύνθετο στο σαλόνι μου η πρώτη με 2 λάμπες αναμένει και η δεύτερη με 6 λάμπες αναμένες χωρίς φυσικό φως και οι 2 στο αυτόματο και εντελώς αυτόματο focus χωρίς HDR http://http://s33.postimg.org/mk222p91r/IMG_20160612_130341.jpg gif uploader http://http://s33.postimg.org/8k5zafbin/IMG_20160612_130514.jpg upload a gif Ωραία κάβα συνφορουμιτη!!!! Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcsoul Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 L29C636B321...την έχει δοκιμάσει κανείς ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Νέα L29C636B321 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=67155592&postcount=4 Υπάρχει διαφορά στο αν τελειώνει σε μονό αριθμό για τα signle sim και ζυγό για τα dual sim όπως τα άλλα μοντέλα τις huawei ή δεν παίζει ρόλο και ξεχωρίζονται οι εκδόσεις από το αν είναι L29 και L09; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Υπάρχει διαφορά στο αν τελειώνει σε μονό αριθμό για τα signle sim και ζυγό για τα dual sim όπως τα άλλα μοντέλα τις huawei ή δεν παίζει ρόλο και ξεχωρίζονται οι εκδόσεις από το αν είναι L29 και L09; Το δευτερο. Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcsoul Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Να ρωτησω κάτι..ή δική μου έκδοση είναι η l29c432b320 - μπορώ να βάλω την L29C636b321 ?? Και σε τι ακριβώς αναφέρεται αυτή ή διάφορα των αριθμών ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Αφού γινόταν από την C432B170 στην C636B180 τότε λογικά γίνετε. Άπλα δεν ξέρω με σιγουριά αν γίνετε από την C636B321 στην C432B320 σε περίπτωση που θες να γυρίσεις στην C432B320. Η διαφορά δεν νομίζω να παίζει ρόλο. Απλά είναι η έκδοση για την κάθε περιοχή. Νομίζω πως είναι η ίδια πρακτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Φοβερή συσκευή...τα σπάει σε όλα, πλην κάμερας... Στο φως βγάζει καλές φωτογραφίες στο αυτόματο! Στο ημίφως άστα να πάνε...δεν σταθεροποιεί με τίποτα, το κλείστρο αργεί πολύ και οι φωτογραφίες χάλια με την Β320. Δοκίμασα να βγαλω την παρέα μου σε ένα μπαράκι και έφαγα φρίκη! Μαλλον ειμαι σε αναζήτηση της επομένης 6ιντσης συσκευής με πολυ καλη κάμερα! :( :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcsoul Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 (edited) Φλάσαρω την τελευταια twrp δειχνει εν τελη οτι την περναει κανονικα και οταν παω να μπω στο recovery ουσιαστικα δεν εχει περασει τπ και μπαινει στο official recovery......τι κανω λαθος ??? Τι πρεπει να κανω ? Ευχαριστω Edited June 12, 2016 by narcsoul Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Μήπως έχει κάποια επιλογή στο developer options να μπουταρει στη στοκ recovery και πρέπει να το ξετικαρεις; Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Επειδή πέρασα την Β321 αυτό "Optimized the interactive gestures, enabling you to swipe left and right to switch between the mode and settings screens " πού το βρίσκουμε ? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Επειδή πέρασα την Β321 αυτό "Optimized the interactive gestures, enabling you to swipe left and right to switch between the mode and settings screens " πού το βρίσκουμε ? Δεν ξέρω να σου απαντήσω αλλά μιας και την έβαλες εννοείτε πως θέλουμε δύο λόγια για το αν βλέπεις κάποια διαφορά με την αναβάθμιση.αξίζει να την βάλουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Φλάσαρω την τελευταια twrp δειχνει εν τελη οτι την περναει κανονικα και οταν παω να μπω στο recovery ουσιαστικα δεν εχει περασει τπ και μπαινει στο official recovery......τι κανω λαθος ??? Τι πρεπει να κανω ? Ευχαριστω Πως πας να μπεις? Με συνδυασμο πληκτρων η μεσω του κινητου με επανεκκινηση στο recovery? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Επειδή πέρασα την Β321 αυτό "Optimized the interactive gestures, enabling you to swipe left and right to switch between the mode and settings screens " πού το βρίσκουμε ? Αυτό υπήρχε και στην Β320 και μιλάει για της ρυθμίσεις και επιλογές της κάμερας που πλέον υπάρχουν σερνοντας το δάχτυλο δεξιά και αριστερά της οθόνης... Λοιπόν έχω πάνω την Β321 περίπου 1 ώρα... Κάμερα δεν είδα για να έχω γνώμη αν και με την C636B320 εγώ δεν είδα διαφορές από την Β180... Σίγουρα όμως το σήμα του wifi επανήλθε στην εικόνα που είχε στην B180.... Δηλαδή full... Κατά τα άλλα δεν είδα καμία διαφορά... Μένει αύριο να τσεκάρω την κάμερα... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Δεν ξέρω να σου απαντήσω αλλά μιας και την έβαλες εννοείτε πως θέλουμε δύο λόγια για το αν βλέπεις κάποια διαφορά με την αναβάθμιση.αξίζει να την βάλουμε; Και εγω δεν βλέπω καποια διαφορά. Η κάμερα χειροτέρεψε απο την Β320. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Παίδες, μια και αναφέρεστε στην κάμερα... Στο φως βγάζει καλές φωτογραφίες στο αυτόματο! Στο ημίφως άστα να πάνε...δεν σταθεροποιεί με τίποτα, το κλείστρο αργεί πολύ και οι φωτογραφίες χάλια με την Β320. Δοκίμασα να βγαλω την παρέα μου σε ένα μπαράκι και έφαγα φρίκη! Αν δοκιμάσω απο τις ρυθμίσεις της κάμερας τη "Νυχτερινή λήψη", θα πάρω καλύτερο αποτέλεσμα;;; Τι άλλη ρύθμιση θα βοηθήσει;;; Ευχαριστήσω!!! :-) :-) :-) :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Σε μπαράκι και χωρίς φλας μην περιμένεις και πολλά. Αν βάλεις οποιαδήποτε ρύθμιση για καλύτερες φώτο με χαμηλό φως θα πρέπει να είναι ακίνητο κι το τηλ και αυτό που θες να βγάλεις οπότε λίγο ανούσιο. Με φλας βγάζει Πολύ καλές φώτο. Για το WiFi δεν βλέπω να είναι καλύτερο είναι ίδιο με την 320 στο υπνοδωμάτιο μου έχω ίσα ίσα σήμα μόνο με την 180 σκότωνε. Βέβαια δεν ξέρω αν είναι πραγματικό η αλλάζει το πως το δείχνει στις γραμμουλες Βάλε την Β321 εστιάζει αμέσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts