Jump to content

Huawei Mate 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα παιδες και μια ερωτηση στα γρηγορα Το google now βγαινει απο το home button

Ναι αν επενεργοποιησεις την εφαρμογη

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

• Απαντήσεις 3,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σημερα θα το εχω κι εγω στα χερια μου , χρυσο 4/64 L29. Για να δουμε...

Με το καλό. Περιμένουμε εντυπώσεις. Κάτοχος του απλού 3/32 L29, δηλώνω σούπερ ευχαριστημένος στο λίγο διάστημα που το έχω στα χέρια μου. Πιστεύω θα σε αφήσει ευχαριστημένο ειδικά η αυτονομία του και το smoothness. Το κρατάω σίγουρα μέχρι την έλευση του note 6.

Έτσι ακριβώς αναμένω νοτε6 αλλά δεν θα με χάλαγε να μείνω και με αυτό είναι πολύ καλό.

Καλορίζικο v@gelis να που ήθελε να ξανασυναντηθούμε και εδώ

Πλάκα έχει που τσακωνεστε για το viber. Μια απο τις πιο κακογραμμενες και unstable εφαρμογές ever.

Μήπως θέλετε να δώσω λινκ για το τι έκανε αυτή η εφαρμογή του κ@λου στο galaxy s5? Κάντε μια βόλτα απο το νήμα του και διαβάστε! Χαμός γίνονταν.

Ποια μυνήματα μου λέτε? Κρασαριζε ο driver της κάμερας, χάναμε τελείως την κάμερα και ειχαμε ΤΟ τρελό draining! Μπαχαλιαζε το κινητό τελείως!

Μόνον το factory reset το συνέφερε! Αυτοί στην viber? Σφυριζαν αδιάφορα! Ειχαμε έρθει σε επαφή με το team τους. Η δικαιολογία? Δουλεύει χωρις πρόβλημα σε άλλες συσκευές!

Ε, και λοιπον? Τι θα πει αυτό? Τελικά ψαξαμε, βρικαμε μια παλιότερη έκδοση που δούλευε σωστά και έτσι λύθηκε το "πρόβλημα".

Έφταιγε το s5? Όχι βέβαια! Όταν έχεις μια συσκευή που δουλεύει απροβληματιστα με αλλες 3000 εφαρμογές και μπαχαλιαζει με μια, φταίει η συσκευή?

PS: Βέβαια σε επόμενα updates της εφαρμογής το πρόβλημα λύθηκε. Κατα τα αλλά? Έφταιγε το s5!

PS2: Δεν έχω mate 8, ούτε και πρόκειται να πάρω.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Το ίδιο ισχύει και στο αντίστροφο Όταν η εφαρμογή δουλεύει σε τόσες πολλές συσκευές απροβλημάτιστα μας λες τώρα ότι φταίει η εφαρμογή.

Η αλήθεια είναι και το έχουνε ξαναπεί είναι και φταίει ο συνδυασμός συσκευής με την εφαρμογή.

Δεν έχω Viber, ούτε και πρόκειται να βάλω.

Το ίδιο ισχύει και στο αντίστροφο Όταν η εφαρμογή δουλεύει σε τόσες πολλές συσκευές απροβλημάτιστα μας λες τώρα ότι φταίει η εφαρμογή..

Δεν ισχύει αυτό. Το software προσαρμόζεται στο hardware. Όχι το αντίθετο. Ο κάθε developer, οφείλει όταν αναπτύσει μια εφαρμογή, πριν την διαθεσει εμπορικα, να την ελέγξει με τις πιο αντιπροσωπευτικές και πολυ- πουλιμενες συσκευές. Δεν μιλάμε τώρα για μια συσκευή που έβγαλε ένας κινέζος, σ' ενα υπόγειο του Πεκίνου!

Η αλήθεια είναι και το έχουνε ξαναπεί είναι και φταίει ο συνδυασμός συσκευής με την εφαρμογή.

Δεν έχω Viber, ούτε και πρόκειται να βάλω.

Εδω να συμφωνισω. Έται είναι πιο σωστό. Όπως και να είναι όμως, παντα μα παντα, το software είναι αυτό που πρεπει να δουλέψει με σωστό τροπο το hardware.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Πλάκα έχει που τσακωνεστε για το viber. Μια απο τις πιο κακογραμμενες και unstable εφαρμογές ever.

Μήπως θέλετε να δώσω λινκ για το τι έκανε αυτή η εφαρμογή του κ@λου στο galaxy s5? Κάντε μια βόλτα απο το νήμα του και διαβάστε! Χαμός γίνονταν.

Ποια μυνήματα μου λέτε? Κρασαριζε ο driver της κάμερας, χάναμε τελείως την κάμερα και ειχαμε ΤΟ τρελό draining! Μπαχαλιαζε το κινητό τελείως!

Μόνον το factory reset το συνέφερε! Αυτοί στην viber? Σφυριζαν αδιάφορα! Ειχαμε έρθει σε επαφή με το team τους. Η δικαιολογία? Δουλεύει χωρις πρόβλημα σε άλλες συσκευές!

Ε, και λοιπον? Τι θα πει αυτό? Τελικά ψαξαμε, βρικαμε μια παλιότερη έκδοση που δούλευε σωστά και έτσι λύθηκε το "πρόβλημα".

Έφταιγε το s5? Όχι βέβαια! Όταν έχεις μια συσκευή που δουλεύει απροβληματιστα με αλλες 3000 εφαρμογές και μπαχαλιαζει με μια, φταίει η συσκευή?

PS: Βέβαια σε επόμενα updates της εφαρμογής το πρόβλημα λύθηκε. Κατα τα αλλά? Έφταιγε το s5!

PS2: Δεν έχω mate 8, ούτε και πρόκειται να πάρω.

Με τεχνικό μιλουσα για το νεχους μου που ειχα παει για φτιάξιμο παλιά και μου είχε αναφέρει οτι ειναι απο τις χειρότερες εφαρμογές με πολα θέματα σε κινητά

Edited by msdxgr

Ξαφνικά σήμερα ενώ όλα μέχρι στιγμής πήγαιναν καλά, μου εμφάνισε μία απότομη πτώση της στάθμης της μπαταρίας από το 99 στο 59 % μέσα σε 3-4 ώρες, η οποία συνδιάστηκε με υψηλή θερμοκρασία σε όλο το σώμα του κινητού, έχει παρουσιάσει κάτι αντίστοιχο σε κανέναν σας, να υποθέσω ότι ήταν κάποια εφαρμογή (η κάμερα ίσως που χρησιμοποίησα τελευταία πριν το βάλω στην τσάντα?) η οποία δεν έκλεισε ποτέ και ρόυφαγε όλη αυτήν την ώρα την ενέργεια του κινητού?

Να προσθέσω μόνο ότι μετά την επανεκκίνηση αποκαταστάθηκε το πρόβλημα

Edited by kast1727
samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max...

Ξαφνικά σήμερα ενώ όλα μέχρι στιγμής πήγαιναν καλά, μου εμφάνισε μία απότομη πτώση της στάθμης της μπαταρίας από το 99 στο 59 % μέσα σε 3-4 ώρες, η οποία συνδιάστηκε με υψηλή θερμοκρασία σε όλο το σώμα του κινητού, έχει παρουσιάσει κάτι αντίστοιχο σε κανέναν σας, να υποθέσω ότι ήταν κάποια εφαρμογή (η κάμερα ίσως που χρησιμοποίησα τελευταία πριν το βάλω στην τσάντα?) η οποία δεν έκλεισε ποτέ και ρόυφαγε όλη αυτήν την ώρα την ενέργεια του κινητού?

Υποθέτω ότι αυτή η απότομη πτώση τής μπαταρίας αφού συνοδευόταν απο την αύξηση της θερμοκρασίας κάτι θα έτρεχε και την κατανάλωσε .

Αν αψησες ανοιχτη την καμερα για ωρες κ λιγο σου εφαγε. Την πινει με το καλαμάκι την μπαταρία

Μάριος...

Αν αψησες ανοιχτη την καμερα για ωρες κ λιγο σου εφαγε. Την πινει με το καλαμάκι την μπαταρία

Τι εννοείς να άφησε ανοιχτή τη κάμερα? Πως δηλαδή?

Τι εννοείς να άφησε ανοιχτή τη κάμερα? Πως δηλαδή?
προφανώς εννοεί ότι δεν έκλεισα την εφαρμογή, πάτησα το κουμπί εσβησε η οθόνη και η εφαρμογή παρέμεινε ενεργή στο παρασκήνιο, αυτό όμως δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνω, τόσο στα windows, όσο και στο android αλλά και στο iphone, κανένα δεν είχε ξανακάνει κάτι τέτοιο, ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω ότι θα μου βγει προβληματικό τώρα αυτό, ελπίζω ότι ήταν ένα τυχαίο γεγονός
samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max...

προφανώς εννοεί ότι δεν έκλεισα την εφαρμογή, πάτησα το κουμπί εσβησε η οθόνη και η εφαρμογή παρέμεινε ενεργή στο παρασκήνιο, αυτό όμως δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνω, τόσο στα windows, όσο και στο android αλλά και στο iphone, κανένα δεν είχε ξανακάνει κάτι τέτοιο, ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω ότι θα μου βγει προβληματικό τώρα αυτό, ελπίζω ότι ήταν ένα τυχαίο γεγονός

Αν εσβησε η οθονη τοτε δεν νομιζω οτι παιζει να κρατησε ανοιχτο το app...Εγω μια φορα ειχα ανοιξει κατα λαθος την καμερα την ωρα που εβαζα ενα αλλο κινητο στο τσαντακι και βεβαια εμεινε ανοιχτη η εφαρμογη μαζι με την οθονη και καπως ετσι εσβησε το κινητο :P

Καταρχας δεν ειδες στην μπαταρια τι σου εφαγε τοση μπαταρια?

Μάριος...

Αν εσβησε η οθονη τοτε δεν νομιζω οτι παιζει να κρατησε ανοιχτο το app...Εγω μια φορα ειχα ανοιξει κατα λαθος την καμερα την ωρα που εβαζα ενα αλλο κινητο στο τσαντακι και βεβαια εμεινε ανοιχτη η εφαρμογη μαζι με την οθονη και καπως ετσι εσβησε το κινητο :P

Καταρχας δεν ειδες στην μπαταρια τι σου εφαγε τοση μπαταρια?

Ελα ντε δεν το σκέφτηκα εκείνη την στιγμή και έκανα κατευθείαν επανεκκίνηση, τώρα που το κοίταξα δεν είδα χθεσινά στοιχεία, θα το έχω υπόψιν μου την επόμενη φορά

μια γρηγορη ερωτηση:φιλοσ τοχει αγορασει απο amazon.de ποιος τον καλυπτει σε περιπτωση βλαβησ εδω στην ελλαδα?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

μια γρηγορη ερωτηση:φιλοσ τοχει αγορασει απο amazon.de ποιος τον καλυπτει σε περιπτωση βλαβησ εδω στην ελλαδα?

Αν ειναι το L29 το ευρωπαικο μοντελο και οχι το ασιατικο τον καλυπτει (ο θεος να το κανει καλυψη) η αρβατο...Αν ειναι το AL10 κανεις...

Μάριος...

• Administrators

Το Amazon εχει το καλύτερο after sales support.

Modpic.gif

Αν ειναι το L29 το ευρωπαικο μοντελο και οχι το ασιατικο τον καλυπτει (ο θεος να το κανει καλυψη) η αρβατο...Αν ειναι το AL10 κανεις...

αρβατο ωραια ...πολυ ωραια..

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

αρβατο ωραια ...πολυ ωραια..

Ποια άρβατο;; Καλύτερα να το στείλει κατευθείαν Αμαζον. Καλύτερο σέρβις έχουν

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Ποια άρβατο;; Καλύτερα να το στείλει κατευθείαν Αμαζον. Καλύτερο σέρβις έχουν

Ασυζητιτη! Να μην σου πω καλυτερα Κινα παρα αρβατο LOL

Βεβαια το αμαζον δεν κανει το ιδιο το σερβις αν ο seller ειναι κανενα κινεζικο μαγαζι που απλα ειναι listed στο amazon, για να ξερετε.

Μάριος...

Δηλαδή αν πάθει κάτι η συσκευή κάνουμε το σταυρό μας δεν υπάρχει άλλη λύση .Τόσο χάλια τα φτιάχνουν στην αρβατο ?

Δηλαδή αν πάθει κάτι η συσκευή κάνουμε το σταυρό μας δεν υπάρχει άλλη λύση .Τόσο χάλια τα φτιάχνουν στην αρβατο ?

Τι να σου κάνει και η άρβατο όταν οι χρήστες δεν προσέχουν? Φουλ στην υγρασία τα κινητά που τους πάνε:lol:

ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(U ULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950,LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,Note 10+,S22 Ultra)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Poco F4 GT,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,Mi 11 Ultra,14 Ultra)

Τι να σου κάνει και η άρβατο όταν οι χρήστες δεν προσέχουν? Φουλ στην υγρασία τα κινητά που τους πάνε:lol:

Καλά αυτό το ξέρω οτι βλέπουν υγρασία παντού.Το θέμα είναι τουλάχιστον να ξέρουν να πιάσουν κατσαβίδι οταν είναι να κανουν επισκευή. :lol: