Jump to content

Huawei Mate 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους,

Μόλις παρέλαβα το κινητάκι (64αρι Bronze international apo Wonda Mobile). Φοράει την L29636Β103. Μπορώ μόνο χειροκείνητα να περάσω την 636Β180 επειδή δεν είμαι στη χώρα που υποτίθεται πωλείται το κινητό ή λέω μπαρούφες; γιατι ΟΤΑ δεν μου βγαλε καμία αναβάθμιση.

Εντυπώσεις αν κ είναι νωρίς, είμαι πολύ ευχαριστημένος, αλλάζω από Galaxy Note 1, 4 χρόνια το είχα οπότε τούτο είναι διαστημόπλοιο και τέλειο για το λεωφορείο!

Ευχαριστώ!

• Απαντήσεις 3,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σε όλους,

Μόλις παρέλαβα το κινητάκι (64αρι Bronze international apo Wonda Mobile). Φοράει την L29636Β103. Μπορώ μόνο χειροκείνητα να περάσω την 636Β180 επειδή δεν είμαι στη χώρα που υποτίθεται πωλείται το κινητό ή λέω μπαρούφες; γιατι ΟΤΑ δεν μου βγαλε καμία αναβάθμιση.

Εντυπώσεις αν κ είναι νωρίς, είμαι πολύ ευχαριστημένος, αλλάζω από Galaxy Note 1, 4 χρόνια το είχα οπότε τούτο είναι διαστημόπλοιο και τέλειο για το λεωφορείο!

Ευχαριστώ!

Καλορίζικο το διαστημικό τηλέφωνο σου.. Λοιπόν για να γλυτωσουμε από τις πολλές ερωτήσεις που θα κάνεις στο μέλλον (χαχαχα αστειεύομαι φιλικά παντα) πας σε αυτό το ποστ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6656370#post6656370 κατεβαζεις την ρομ C636B180 (το δεύτερο λινκ) και ακολουθείς τις οδηγίες που υπάρχουν στο ποστ που προανέφερα από κάτω. Μόλις τελειώσεις την αναβάθμιση κανεκάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και στο πρώτο ποστ (εδώ στο θέμα μας στο myphone) υπάρχει ο οδηγός για να σου έρχονται σωστά οι ειδοποιήσεις. Τις ακολουθείς κατά γράμμα για όσες εφαρμογές θες να σου έρχονται σωστά οι ειδοποιήσεις.

Σε συμβουλευω να μην περιμένεις ΟΤΑ γιατί μπορεί να μην σου έρθει ποτέ και με την Β103 που είσαι θα έχεις θέμα με τις ειδοποιήσεις και από μπαταρία δεν τα πάει όσο καλά η Β180 η οποία είναι για την έκδοση σου και έτσι θα παίρνεις στο μέλλον τα οποία update ΟΤΑ.

Edited by tsiglas
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Να σας πω kai εγω οτι το εχω παραγκειλη απο το geekbuying.com και εχω ηδη και αριθμο καταδιωξης το 4 ram 128 rom σε καφε 535.00 € να υποθεσω το bronze ειναι ! Ειχα γραψη για αυτη την τιμη και ποιο πισω καμια εβδομαδα , δεν ξερω τι version θα εχη αλλα δεν νομιζω να εχουμε θεμα να το κανουμε οτι θελουμε ? νομιζω σωστα η λαθος ? Υπαρχη καποιος με αγορα απο εκη να δωση κανενα στοιχειο ?

Ευχαριστω !

ΝΙΚΟΣ

Καλως ηρθα και εγω στη παρεα,μολις το πηρα (3/32) ,εντυπώσεις??αριστες μεχρι στιγμης,βεβαια εχω δουλέψει στο παρελθον το 7

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παναγιωτης

Πάντος το να έχει περάσει τόσο καιρός και Ακόμα το βιμπερ να μην το έχουν φτιάξει με μια αναβάθμιση είναι τραγελαφικό.

Εγώ πρώτη φορά παίρνω συσκευή που δεν είναι σαμσουνγκ και αρχίζω να το μετανιώνω καλό χρυσό αλλά ένα απντειτ με κάτι ουσιώδες θα έπρεπε να υπάρχει.

Για εμένα είναι λοιπών μια κινέζικη συσκευή Δυστυχώς. Έτσι τις ονόμαζα πριν πάρω και έτσι θα συνεχίζω να τις λέω μέχρι να δω μια συσκευή καλύτερο από όλες τις άλλες.

Για να μην παρεξηγηθώ.

Είναι πολύ καλό κινητό για τα λεφτά του αλλά έως εκεί για τα λεφτά του και όχι να το συγκρίνουμε με ναυαρχίδες και κορυφαίες συσκευές.

Καλως ηρθα και εγω στη παρεα,μολις το πηρα (3/32) ,εντυπώσεις??αριστες μεχρι στιγμης,βεβαια εχω δουλέψει στο παρελθον το 7

Το πήρες τελικά μπρε;;;

Sent from my Mate 8

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Πάντος το να έχει περάσει τόσο καιρός και Ακόμα το βιμπερ να μην το έχουν φτιάξει με μια αναβάθμιση είναι τραγελαφικό.

Εγώ πρώτη φορά παίρνω συσκευή που δεν είναι σαμσουνγκ και αρχίζω να το μετανιώνω καλό χρυσό αλλά ένα απντειτ με κάτι ουσιώδες θα έπρεπε να υπάρχει.

Για εμένα είναι λοιπών μια κινέζικη συσκευή Δυστυχώς. Έτσι τις ονόμαζα πριν πάρω και έτσι θα συνεχίζω να τις λέω μέχρι να δω μια συσκευή καλύτερο από όλες τις άλλες.

Για να μην παρεξηγηθώ.

Είναι πολύ καλό κινητό για τα λεφτά του αλλά έως εκεί για τα λεφτά του και όχι να το συγκρίνουμε με ναυαρχίδες και κορυφαίες συσκευές.

Δεν αντιλέγω σε αυτό που λες άλλωστε εγώ ήμουν αυτός που πρώτος έθεσα το θέμα ότι δηλαδή στο Viber οι ειδοποιήσεις έρχονται σωστά μόνο με τα δεδομένα ανοιχτά και όχι με το wifi αλλά πως εξηγείς ότι ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και στο Note 4 του αδερφού μου με Android 5.1.1 και τα τελευταία update του Viber? Και εδώ θα πρέπει να πω ότι είχα και εγώ το NOTE 4 πριν κάνα χρόνο και το viber λειτουργούσε τέλεια... Τελικά τι φταίει η συσκευή ή το ίδιο το Viber? Λέω εγώ τώρα? Δεν είμαι και ειδικός!

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Το πήρες τελικά μπρε;;;

Sent from my Mate 8

Ε αν περιμενα εσενα Στεφ θα περνουσε πολύς χρόνος μπρε συ

Παναγιωτης

Δεν αντιλέγω σε αυτό που λες άλλωστε εγώ ήμουν αυτός που πρώτος έθεσα το θέμα ότι δηλαδή στο Viber οι ειδοποιήσεις έρχονται σωστά μόνο με τα δεδομένα ανοιχτά και όχι με το wifi αλλά πως εξηγείς ότι ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και στο Note 4 του αδερφού μου με Android 5.1.1 και τα τελευταία update του Viber? Και εδώ θα πρέπει να πω ότι είχα και εγώ το NOTE 4 πριν κάνα χρόνο και το viber λειτουργούσε τέλεια... Τελικά τι φταίει η συσκευή ή το ίδιο το Viber? Λέω εγώ τώρα? Δεν είμαι και ειδικός!

Δεν το ξέρω δεν έχει τύχει σε κανέναν γνωστό μου Αν όμως έχεις δίκιο αλλάζει κατά πολύ το πράμα.

Κοντός ψαλμός αλληλούια.

Αυτό που είναι απίστευτο όμως και καλό είναι να το λένε για να το διαβάζουν όσοι ενδιαφέρονται είναι η μπαταρία απλά δεν υπάρχει. Ότι και να του κάνεις θα βγάλει την μέρα ακόμα και όλη μέρα να το έχεις ανοιχτό (σε WiFi τουλάχιστον)

Εγώ βρε παιδιά τι να πω που είτε σε mobile είτε σε WiFi οι ειδοποιήσεις του viber έρχονται κανονικά;

Ε αν περιμενα εσενα Στεφ θα περνουσε πολύς χρόνος μπρε συ

Ε ναι Πάνο λιγάκι θα περίμενες η αλήθεια είναι καλοδουλευτο μπρε!!!

Sent from my Mate 8

Τι να πει κανείς για την μπαταρία... Σε σχέση μεμε το LG G4 που είχα με την ίδια χρήση και εφαρμογές το G4 μου έφτανε maximum 36 ώρες και το LG V10 32 ώρες ενώ το Mate χθες έφτασε 61 ώρες με φόρτιση στο 6%...Τι να πει κανείς... Και για να μη παρεξηγηθώ αυτά τα νούμερα αφορούν την δική μου χρήση σε σχέση με την ίδια χρήση στα LG

Εγω θα πω οτι ειναι το μονο κινητο που δεν το εχω φορτισει ποτε πριν τις 2 μερες. Καποιες φορες αν ειναι και σκ στη μεση και 3 ακομα!
Μάριος...

Καλορίζικο το διαστημικό τηλέφωνο σου.. Λοιπόν για να γλυτωσουμε από τις πολλές ερωτήσεις που θα κάνεις στο μέλλον (χαχαχα αστειεύομαι φιλικά παντα) πας σε αυτό το ποστ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6656370#post6656370 κατεβαζεις την ρομ C636B180 (το δεύτερο λινκ) και ακολουθείς τις οδηγίες που υπάρχουν στο ποστ που προανέφερα από κάτω. Μόλις τελειώσεις την αναβάθμιση κανεκάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και στο πρώτο ποστ (εδώ στο θέμα μας στο myphone) υπάρχει ο οδηγός για να σου έρχονται σωστά οι ειδοποιήσεις. Τις ακολουθείς κατά γράμμα για όσες εφαρμογές θες να σου έρχονται σωστά οι ειδοποιήσεις.

Σε συμβουλευω να μην περιμένεις ΟΤΑ γιατί μπορεί να μην σου έρθει ποτέ και με την Β103 που είσαι θα έχεις θέμα με τις ειδοποιήσεις και από μπαταρία δεν τα πάει όσο καλά η Β180 η οποία είναι για την έκδοση σου και έτσι θα παίρνεις στο μέλλον τα οποία update ΟΤΑ.

Κατατοπιστηκότατος ευχαριστώ πολύ. Αναβαθμίζω τώρα και θα κάνω επαναφορά. Αγχώθηκα όταν δεν είδα τα update με οτα χεχε.

Καλησπέρα παιδιά!

Πριν λίγο παρέλαβα το Mate 8 σαν αναβάθμιση από το p8 lite και ψάχνω στις ρυθμίσεις να βρω την επιλογή που σου δείχνει την κίνηση των δεδομένων data στην γραμμή ειδοποιήσεων αλλά δεν την βρίσκω. Καμία βοήθεια;

Καλησπέρα παιδιά!

Πριν λίγο παρέλαβα το Mate 8 σαν αναβάθμιση από το p8 lite και ψάχνω στις ρυθμίσεις να βρω την επιλογή που σου δείχνει την κίνηση των δεδομένων data στην γραμμή ειδοποιήσεων αλλά δεν την βρίσκω. Καμία βοήθεια;

Ρυθμίσεις - πίνακας ειδοποιήσεις - Εμφάνιση ταχύτητα δεδομένων....

Εάν δεν υπάρχει εκεί τότε η έκδοση ρομ που έχεις δεν το υποστηρίζει και εφόσον η έκδοση σου ξεκινάει από L29C636 ή L29C432 ή L29C900 ακολουθείς και εσύ τις οδηγίες για να περάσεις την L29C636B180 σύμφωνα με το ποστ 877

Edited by tsiglas

To Viber είναι τραγικό. Τι ασχολείστε με αυτή την εφαρμογή... Είναι απλό: αν όλες οι εφαρμογές δουλεύουν και το Viber έχει πρόβλημα τότε είναι πρόβλημα του Viber.

Παιδιά, το είχα στην εταιρεία το κινητό για field testing purposes και ήταν φοβερό από όλες τις απόψεις (κυριολεκτικά το κινητό αυτό έχει λήψη στα πηγάδια...). Θα ήθελα όμως να πάρω και ένα για εμένα στο μέλλον. Δεν είμαι άνθρωπος που αγοράζει ακριβά κινητά, και συνήθως τα αγοράζω όταν πέσει πολύ η τιμή τους. Νομίζετε ότι η τιμή του έχει πέσει πολύ αυτή τη στιγμή; Δεν έχω ιδέα γιατί τα παίρνω δωρεάν τα τηλέφωνα που χρησιμοποιώ. Στατιστικά αλλάζω μέχρι και 2 τηλέφωνα την εβδομάδα. :p

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να επισημάνω ότι και σε note 10.1 2014 το viber κάνει τα ίδια!!!!!

Να επισημάνω ότι και σε note 10.1 2014 το viber κάνει τα ίδια!!!!!

Παντός με το huawei P7 της συζύγου το Samsung Galaxy s5 mini και το teclast tablet μου λειτουργεί άψογα...κάποια συμβατότητα θα είναι

Παιδιά μια διευκρίνιση μονο, ποιό αρχείο μεταφέρω στο φάκελο που εχω φτιάξει μετά το unzip γιατί άλλου βλέπω οτι μεταφέρω όλα τα zip και αλλου μόνο το update zip

Sent from my Mate 8

Παιδιά μια διευκρίνιση μονο, ποιό αρχείο μεταφέρω στο φάκελο που εχω φτιάξει μετά το unzip γιατί άλλου βλέπω οτι μεταφέρω όλα τα zip και αλλου μόνο το update zip

Sent from my Mate 8

Μέσα στο φάκελο που δημιουργησες (dload) μεταφέρεις τα αρχεία "update.app" & το "meta.info" .Όπως καταλαβαίνεις δεν μεταφέρεις κανένα αρχείο ΖΙΡ. Το αρχείο ΖΙΡ το αποσυμιεζεις ώστε να σου δώσει τα 2 παραπάνω αρχεία...

Οδηγός εγκατάστασης ρομ με την μέθοδο "dload"

1.Κατεβαζουμε την ρομ που επιθυμούμε

2.Μολις κατέβει θα έχουμε 1 αρχείο με κατάληξη ".zip" και συνήθως ονομάζεται "update.zip"

3.Κραταμε πατημένο το αρχείο (για να το επιλέξουμε) και από τις επιλογές διαλέγουμε "αποσυμπίεση αρχείου σε τρέχον φάκελο"

4.Μετα την αποσυμπίεση θα έχουμε ένα φάκελο που μέσα θα έχει 2 αρχεία το πρώτο θα λέγεται "update.app" και το άλλο "meta.info"

5.δημιουργουμε ένα νέο φάκελο χύμα στην μνήμη της συσκευής (εσωτερική ή εξωτερική sd) και τον μετονομαζουμε σε "dload"

6.Μεταφερουμε τα 2 αρχεία "update.app" και το άλλο "meta.info" μέσα στον φάκελο "dload"

7.Απενεργοποιουμε την συσκευή και περιμένουμε 10 δευτερόλεπτα

8.Κραταμε ταυτόχρονα πατημενα τα "volume +, volume - & το power"

Η συσκευή ενεργοποιειται και μόλις βγάλει το logo της huawei αφήνουμε και τα 3 πλήκτρα

Το update ξεκινάει αυτόματα και ολοκληρώσετε σε 5 λεπτά περίπου μετά από 2 επανακινησεις και εφόσον δείτε να σας ζητάει τους κωδικούς pin είσαστε έτοιμοι

Βέβαια εδώ υπάρχει μια ένσταση στο ποιες ρομ μπορούμε να περάσουμε σε ποια

έκδοση χωρίς unlocked bootloader και ροοτ!

Σίγουρα μπορούμε να περάσουμε οποιαδήποτε έκδοση ταιριάζει με την δική μας και η έκδοση μας είναι "AL00CXX" ή "L29CXX"

Για ότι αφορά τις L29CXX εκδόσεις(μιας και αυτήν έχω και έχω δοκιμάσει) μπορούμε να περάσουμε ρομ από L29C432-L29C636-L29C10 (δηλαδή οποία από αυτές έχουμε μπορούμε να περάσουμε ρομ από τις υπόλοιπες 2"crossflash") αλλά όχι από την L29C185 (τουλάχιστον από όσο γνωρίζω)

Edited by tsiglas

Έγινε σε ευχαριστώ πολύ

Sent from my Mate 8

Στεφ τι θα περασεις στο.κτηνος;την170?

Παναγιωτης

Γιατί να περάσει την 170 ενώ υπάρχει η 180?

Είμαι ήδη στην 180 εδω και λίγα λεπτά Πάνο

Sent from my Mate 8

Γιατί να περάσει την 170 ενώ υπάρχει η 180?

Μα εχουμε το c432

Παναγιωτης