icy20 Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Καλημέρα σας, με τις ειδοποιήσεις τι γίνεται, έφτιαξαν; Με την international έκδοση είναι καλύτερα; Δεν νομιζω οτι θα φτιαξουν ποτε 100%. Ειναι μαλλον συνδυασμος του phone manager και του emui που δεν ειναι βασισμενο στα google services. Υπαρχουν πολλα πραγματα να κανεις αλλα δεν νομιζω οτι θα φτιαξει για ολες τις εφαρμογες. Ειδικαμε τα system apps. Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisnikolop Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Καλησπέρα παιδιά.Η ανακοίνωση του P9Max μου έβαλε φωτιές.Αξίζει να περιμένω?Πιστεύετε θα έχουν μεγάλες διαφορές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Καλησπέρα παιδιά.Η ανακοίνωση του P9Max μου έβαλε φωτιές.Αξίζει να περιμένω?Πιστεύετε θα έχουν μεγάλες διαφορές? Kαταρχήν φίλε μου δεν υπάρχει ανακοίνωση. Μάλιστα κάποιες φήμες ότι θα καθύστερησει πέρα της 9ης Μαρτίου η ανακοίνωση. ΠΗΓΗ Απο εκεί και πέρα δεν αναφέρουν μπαταρία (το δυνατό σημείο του MATE 8) αλλά έτσι κι αλλιώς μέχρι να το δούμε δε μπορούμε να γνωρίζουμε για διαφορές. Λογικά στη κάμερα θα υπάρχει διαφορά και μόνο. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisnikolop Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Kαταρχήν φίλε μου δεν υπάρχει ανακοίνωση. Μάλιστα κάποιες φήμες ότι θα καθύστερησει πέρα της 9ης Μαρτίου η ανακοίνωση. ΠΗΓΗ Απο εκεί και πέρα δεν αναφέρουν μπαταρία (το δυνατό σημείο του MATE 8) αλλά έτσι κι αλλιώς μέχρι να το δούμε δε μπορούμε να γνωρίζουμε για διαφορές. Λογικά στη κάμερα θα υπάρχει διαφορά και μόνο. Επειδή, για δικούς μου λόγους, σκέφτομαι να το πάρω από Ελλάδα ( άρα μιλάμε για την έκδοση με τα 32gb rom/3gb ram του Mate 8) μία μεγάλη διαφορά θα είναι τα 64gb rom/4gb ram του p9 max. Διαφορές στην κάμερα πιστεύω θα είναι μάλλον μικρές, όπως και μάλλον θα είναι μικρές οι διαφορές ανάμεσα και στους Kirin 950(mate 8) και 955(p9 max) Ο κυριότερος μου φόβος είναι άλλος.Ότι δεν θα εισαχθεί επίσημα ( ακριβώς όπως έγινε με το P8 max) και θα περιμένω τσάμπα αρκετό καιρό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 :):) Δεν τους χαλασε που με 20Κ+ antutu διαφορα παλι ειναι ισοδυναμα και ισως το 8 κερδιζει πιο πολλα τεστς... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 (edited) Επειδή, για δικούς μου λόγους, σκέφτομαι να το πάρω από Ελλάδα ( άρα μιλάμε για την έκδοση με τα 32gb rom/3gb ram του Mate 8) μία μεγάλη διαφορά θα είναι τα 64gb rom/4gb ram του p9 max. Διαφορές στην κάμερα πιστεύω θα είναι μάλλον μικρές, όπως και μάλλον θα είναι μικρές οι διαφορές ανάμεσα και στους Kirin 950(mate 8) και 955(p9 max) Ο κυριότερος μου φόβος είναι άλλος.Ότι δεν θα εισαχθεί επίσημα ( ακριβώς όπως έγινε με το P8 max) και θα περιμένω τσάμπα αρκετό καιρό Αναμένεται να έρθει και η έκδοση με 64GB για το mate 8 αλλά αυτή δεν ξέρω αν θα εισαχθεί επίσημα. Ποσό καλύτερο να είναι το Ρ9 από το mate 8? Σε ομορφιά πάντως σίγουρα δεν θα είναι αν πάρω παράδειγμα το Ρ8 το οποίο εμφανισιακά προσωπικά δεν μου αρέσει. Edited March 5, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 (edited) Δεν τους χαλασε που με 20Κ+ antutu διαφορα παλι ειναι ισοδυναμα και ισως το 8 κερδιζει πιο πολλα τεστς... εγω αλλα βλεπω εδω ομως.. και με s6 plus..ο kirin 950 ειναι πολυ πισω σε σχεση με 8890 και snap820..σκονη το κανει το s7 το mate 8..μην πω για φωτογραφια!! Edited March 5, 2016 by ernesto1983 Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 εγω αλλα βλεπω εδω ομως.. και με s6 plus..ο kirin 950 ειναι πολυ πισω σε σχεση με 8890 και snap820..σκονη το κανει το s7 το mate 8..μην πω για φωτογραφια!! Μα τι συγκρινεις? Gaming? Ουτε που με ενδιαφερει... Προτιμω non-throttling και μπαταρια παρα τεζα gaming... Στη φωτογραφια εννοειται οτι ειναι καλυτερα τα samsung. Και το s6 το απλο μαλλον ειναι καλυτερο απο το 8. Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 οχι φιλε μου δεν παιζω gaming ποτε σε τηλ..απλα το s6 plus ειναι η καλυτερη επιλογη σε ολα,οθονη,γραφικα,φωτογραφια και μπαταρια θα ελεγα..τα κανει ολα!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 οχι φιλε μου δεν παιζω gaming ποτε σε τηλ..απλα το s6 plus ειναι η καλυτερη επιλογη σε ολα,οθονη,γραφικα,φωτογραφια και μπαταρια θα ελεγα..τα κανει ολα!!! Καλά όλα τα άλλα τη μπαταρία, τι την ήθελες και την ανέφερες? :p Πρόχειρα πρόχειρα να αναφέρω ότι υπολείπεται σε μπαταρία & μνήμη. (64gb + sd το huawei) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Κάνα δυο μπάντες περισσότερες στο 4G,υψηλότερο sar, στην τιμή και την εγγύηση. Οταν λες υψηλότερο σαρ τι εννοείς;; ποσο είναι το ενα και πόσο το αλλο;; Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Καλά όλα τα άλλα τη μπαταρία, τι την ήθελες και την ανέφερες? :p Πρόχειρα πρόχειρα να αναφέρω ότι υπολείπεται σε μπαταρία & μνήμη. (64gb + sd το huawei) + multitasking, + dual sim. Παιδια, μη συγκρίνουμε τώρα τα S6/7 με το Mate 8... Είναι σαν να κλεβουμε εκκλησία lol... Respect μόνο στην κάμερα των Samsung. Όλα τα αλλά γεια σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 + multitasking, + dual sim. Παιδια, μη συγκρίνουμε τώρα τα S6/7 με το Mate 8... Είναι σαν να κλεβουμε εκκλησία lol... Respect μόνο στην κάμερα των Samsung. Όλα τα αλλά γεια σας! Δεν θα με βρεις σύμφωνο, η κάθε συσκευή έχει τα θετικά και τα αρνητικά της. Χαρείτε τις συσκευές σας, υπάρχουν 6-7 phablet που όλα είναι από πολύ καλά ως εξαιρετικά αλλά κανένα τέλειο. Προσωπικά, αν άλλαζα με κάποιο το Note edge, αυτό θα ήταν το lg v10, αλλά όχι επειδή είναι καλύτερο αλλά πιο κοντά στα δικά μου θέλω, θυσιάζοντας μόνο το αγαπημένο μου πενάκι. Επαναλαμβάνω, χαρείτε τις συσκευές σας, η καθεμία έχει τις δικές τις αρετές. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 (edited) Οταν λες υψηλότερο σαρ τι εννοείς;; ποσο είναι το ενα και πόσο το αλλο;; Το NXT-AL29 έχει Head 1.18 και Body 0.21 ενώ το NXT-AL10 έχει Head 1.49 και Body 0.32...Προσωπικά πιστεύω πως τα χουνε μπερδέψει λίγο με τις ευρωπαϊκές και αμερικανικές τιμές και εκτιμώ πως οι τιμές του εδώ σε μας είναι Head 1.49 και body 0.32 Βέβαια την σωστή απάντηση εκτιμώ πως μπορεί να μας δώσει ένας από τους κατόχους της συσκευής επειδή συνήθως η Huawei το αναφέρει στο βιβλιαράκι που περιλαμβάνει στη συσκευασία. ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν θα με βρεις σύμφωνο, η κάθε συσκευή έχει τα θετικά και τα αρνητικά της. Χαρείτε τις συσκευές σας, υπάρχουν 6-7 phablet που όλα είναι από πολύ καλά ως εξαιρετικά αλλά κανένα τέλειο. Προσωπικά, αν άλλαζα με κάποιο το Note edge, αυτό θα ήταν το lg v10, αλλά όχι επειδή είναι καλύτερο αλλά πιο κοντά στα δικά μου θέλω, θυσιάζοντας μόνο το αγαπημένο μου πενάκι. Επαναλαμβάνω, χαρείτε τις συσκευές σας, η καθεμία έχει τις δικές τις αρετές. :) Έτσι είναι όπως τα περιγράφεις φίλε μου.Εγώ προσωπικά θεωρώ απαραίτητο το dual sim full active με την μπαταριαρα του και το αξιόλογο Emui.Δεν τρελαίνομαι για την κάμερα ούτε για τα γραφικά.Ο καθένας μας λοιπόν ας απολαμβάνει το τι του προσφέρει η συσκευή της επιλογής του αλλιώς τι νόημα θα χε να χουμε όλοι το ίδιο κινητό; Edited March 6, 2016 by CRISPAF77 Παράθεση Honor 200 12-512GB Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Και εγώ πιστεύω ότι ο καθένας αγοράζει smartphone σύμφωνα με τα δικά του γούστα,βέβαια αναφέρθηκαν πολλά παιδιά στα Samsung που είναι κορυφαίες συσκευές όπως και το mate 8 συγχαρητήρια στην huawei για τα εξαιρετικά smartphone δεν το αμφισβητεί κανένας αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 (edited) Ναι συμφωνοι ισως απαντησα λιγο αποτομα προηγουμενως. Απλα δεν κινουνται ολα γυρω απο το ποσο καλη καρτα γραφικων εχει το κινητο για μενα. BTW κοιταξα και πραγματι γραφει 1.55 SAR (AL10) που ειναι αρκετο μεν αλλα τοσο εχουν και τα s6/s6 edge κτλ...(1.59 εχουν ) Edited March 6, 2016 by icy20 Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Είναι μεταλλικό, οπότε λογικό το υψηλότερο sar. Επίσης μήπως το κινητό έχει 2 κεραίες όπως έχει πχ το p8? Στην περίπτωση αυτή η μέγιστη τιμή sar εμφανίζεται μόνο σε συνθήκες όπου απαιτείται η χρήση και των 2 κεραιών ώστε να βελτιώνεται η ποιότητα του σήματος. Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο θεωρείται υψηλό το sar του. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Επισης ειδα κατι που δεν ξερω αν ισχυει. Οτι στο σωμα εχει πολυ μικροτερο sar. Λετε να ισχυει? Αλλωστε δεν μιλαει κ πολυς κοσμος με το phablet στο κεφαλι. Νομιζω επισης οτι εχει 2 κεραιες πραγματι Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Ναι στο σώμα έχει 0.21 σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά στο vmall.eu Αυτό που μου φαίνεται περίεργο είναι ότι το mate s το πουλάει πιο ακριβά από το mate 8. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Ότι αφορά το μοντέλο NXT L29 το sar όπως αυτό αναγράφεται στο βιβλιαράκι της συσκευής.... http://s15.postimg.org/67zbbayi3/IMG_20160306_210623.jpg adult picture hosting Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Ναι λογικο παντα τα ευρωπαικα εχουν μικροτερο sar απο τα κινεζικα. Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Πάνω που έλεγα ότι βρήκα τι κινητό θα πάρω και το περιμένω πως και πως έχω μπερδευτεί και λέω να περιμένω το P9 Max το θέμα μου είναι πόσο θα πρέπει να περιμένω. ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Πάνω που έλεγα ότι βρήκα τι κινητό θα πάρω και το περιμένω πως και πως έχω μπερδευτεί και λέω να περιμένω το P9 Max το θέμα μου είναι πόσο θα πρέπει να περιμένω. ... Μαλλον πολυ... Εγω λεω παρτο. Ειναι φανταστικο... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Κοίτα άμεσα P9 δεν αναμένεται. Αν ηταν έτοιμοι θα το είχαν ανακοινώσει στην έκθεση. Το βλέπω για Q3 πλευρά. Αν μπορείς να περιμένεις τόσο είναι βέβαια άλλο θέμα! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts