Administrators athanaso77 Δημοσιεύτηκε November 23, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 23, 2015 (edited) Huawei Mate 8 http://cdn2.gsmarena.com/vv/pics/huawei/huawei-mate-8-1.jpg Βασικά χαρακτηριστικά: Dimensions: 80.6 x 157.1 x 7.9 mm Weight: 185 g SoC: Huawei HiSilicon KIRIN 950 CPU: 4x 2.3 GHz ARM Cortex-A72, 4x 1.8 GHz ARM Cortex-A53, Cores: 8 GPU: Arm Mali-T880 MP4, 900 MHz, Cores: 4 RAM: 3 GB, 4 GB, 1333 MHz Storage: 32 GB, 64 GB, 128 GB Memory cards: microSD, microSDHC, microSDXC Display: 6 in, IPS, 1080 x 1920 pixels, 24 bit Battery: 4000 mAh, Li-Polymer OS: Android 6.0 Marshmallow Camera: 4608 x 3456 pixels, 1920 x 1080 pixels, 30 fps SIM card: Nano-SIM, Nano-SIM / microSD Wi-Fi: a, b, g, n, n 5GHz, ac, Dual band, Wi-Fi Hotspot, Wi-Fi Direct USB: 2.0, Micro USB Bluetooth: 4.2 Positioning: GPS, A-GPS, GLONASS, BeiDou Χρήσιμα: Ρύθμιση για να έρχονται σωστά οι ειδοποιήσεις (by tsiglas) Αναβάθμιση mate 8 από L29C432B192 σε L29C432B560 (by achillesgk) Edited February 3, 2017 by Johny-B Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 http://www.gsmarena.com/huawei_mate_8-7239.php http://consumer.huawei.com/cn/mobile-phones/mate8/ Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Αυτό μάλιστα! Το Mate S μου αρέσει πιο πολύ λόγω μεγέθους αλλά η μπαταρία ήταν μικρή σχετικά. Αυτό είναι άξιος διάδοχος του πολύ καλού Mate 7. Το EMUI συνεχίζει να μην μου αρέσει καθόλου όμως, και λόγω Kirin SoC δεν θα υπάρξουν ποτέ custom ROMs δυστυχώς. Ο 950 είναι κτήνος επιδόσεων βέβαια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Κ Ι Ν Η Τ Α Ρ Α!!!!! Αν δε, το βγάλει στα 1920 και όχι σε κάτι βλακο 2560, το μηχάνημα θα πετάει! Είναι πανέμορφο, το emui προσωπικά μου αρέσει παρα πολύ με την απλότητά του, χωρις να έχει να ζηλέψει τίποτα απο παραμετροποιήσεις και αν έρθει εδω πλεον με βάζει σε σοβαρές σκέψεις για επιλογή απέναντι στο LG V10. Οι Κινέζοι δείχνουν πολύ σοβαρά πλέον τα δόντια τους! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 http://techblog.gr/mobile/huawei-mate-8-6inch-kirin-950-4000mah-battery-5722/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 (edited) Ωχ, ωχ ωχ !!! Τα χάπια μου!! :shock: https://www.youtube.com/watch?v=ocrfzHPQHpk&feature=youtu.be Τι έφτιαξαν οι άνθρωποι!!! :dizzy: Edited November 27, 2015 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Εξαιρετική συσκευασία! Σε χρυσό δεν μου αρέσει πάντως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassandros Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Αυτό είναι η πρώτη πολύ σοβαρή υποψηφιότητα για ν'αλλάξω το Note 4 μου....ελπίζω να μην αργήσει να έρθει βέβαια! Όμορφο, στυλάτο και πανίσχυρο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thor21 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Αμαν μωρέ huawei πάνω που έλεγα να πάρω το mate 7 με τα 3 γιγα ραμ, μου εμφανίζεις το 8.Κινητήρα και πολύ όμορφο, αυτή ή εταιρία όσο πάει και καλυτερεύει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassandros Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Κάνα νέο για το πότε θα κυκλοφορήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassandros Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Μεθαύριο απ'ότι διαβάζω θα κυκλοφορήσει (9-12), γύρω στα 700 το μεγάλο, καλή τιμή φαίνεται. Να δούμε τι θα λέει και στην πράξη....η κάμερα μ'ενδιαφέρει πολύ, θέλω να είναι τουλάχιστον σαν του note 4! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 (edited) Μακάρι πραγματικα να βγει μ' αυτες τις τιμές! 470 το 3/32 - 580 το 4/64 & 690 το 4/128. Πιστεύω οτι θα σαρώσει, αν βγει με τετοιες τιμές Ευρώπη. Πριν τον Φλεβάρη - Μάρτη δεν το κόβω να έρχεται ομως. Απο κάμερα, προσωπικά, δεν το φοβάμαι καθόλου. Βάζει εξαιρετικές η Hua. Edited December 7, 2015 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Μακάρι πραγματικα να βγει μ' αυτες τις τιμές! 470 το 3/32 - 580 το 4/64 & 690 το 4/128. Πιστεύω οτι θα σαρώσει, αν βγει με τετοιες τιμές Ευρώπη. Πριν τον Φλεβάρη - Μάρτη δεν το κόβω να έρχεται ομως. Απο κάμερα, προσωπικά, δεν το φοβάμαι καθόλου. Βάζει εξαιρετικές η Hua. Περνάει ήδη από provider testing σε Σουηδία από γνωστό που δουλεύει στη Huawei (διπλανό κτήριο :lol: ) άρα δε θα αργήσει όσο περιμένουμε :) Μου είπε launch το Γενάρη! Φοβερή συσκευή μου είπε, γρήγορη αλλά έχει ακόμα κάποια bugs τα οποία θα διορθωθούν πολύ σύντομα και αφορούν τη dual sim edition. Δε ξέρω αν αυτή θα έρθει στην Ευρώπη :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Το θεμα ειναι να ερθει κ να μην εχει μεγαλες διαφορες απο κινα... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassandros Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 κρίμα που δεν θα προλάβει τις γιορτές!.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Παιδιά θα προσπαθήσω να έχω ένα hands-on. Γενικά το corruption policy στη Huawei είναι πολύ αυστηρό και δε θα ήθελα να εκθέσω το γνωστό μου (φίλη μου). Θα προσπαθήσω αλλά δε μπορώ να εγγυηθώ. Το κυκλοφορούν οι υπάλληλοί της αλλά ξέρετε... με θήκες κτλ :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Περνάει ήδη από provider testing σε Σουηδία από γνωστό που δουλεύει στη Huawei (διπλανό κτήριο :lol: ) άρα δε θα αργήσει όσο περιμένουμε :) Μου είπε launch το Γενάρη! Φοβερή συσκευή μου είπε, γρήγορη αλλά έχει ακόμα κάποια bugs τα οποία θα διορθωθούν πολύ σύντομα και αφορούν τη dual sim edition. Δε ξέρω αν αυτή θα έρθει στην Ευρώπη :) Καλά, λογικό να υπάρχουν καποια bug. Μακάρι να βγει Γενάρη. Αρα Φλεβάρη ομαλά πανευρωπαϊκά! Και αν έχει και τετοιες τιμες? Εχει να γίνει. ... PS: Η δικαρτη δεν με ενδιαφέρει! :p Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Καλά, λογικό να υπάρχουν καποια bug. Μακάρι να βγει Γενάρη. Αρα Φλεβάρη ομαλά πανευρωπαϊκά! Και αν έχει και τετοιες τιμες? Εχει να γίνει. ... PS: Η δικαρτη δεν με ενδιαφέρει! :p Θέλω να πιστεύω ότι το καθυστερούν γιατί απλά όταν φτάσει στην Ευρωπαϊκή αγορά πρέπει να είναι τέλειο. Θα με ενδιαφέρει η Dual Sim Edition αν είναι dual active. As far we know, οι Huawei συσκευές έχουν δύο κεραίες και η υλοποίηση είναι δυνατή. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassandros Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 H δίκαρτη είναι super! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostaskar7 Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Καλημέρα, το έχει βρει κανείς διαθέσιμο σε κάποιο έμπιστο κινεζομαγαζο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Αν εχει το mate7 700dollars ακομα το 8 ποσο θα εχει? Τι γινεται? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Απ' οτι λέγεται θα ξεκινάει από τα 470 και θα φτάνει τα 1000€, ανάλογα την έκδοση. Βέβαια δεν ξερουμε ακόμη ποιες εκδόσεις θα κυκλοφορήσουν Ευρώπη. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Ναι τα εχω δει αυτα κ 570 580 λενε για 64/4. Το θεμα μου ειναι οπως ειπα οτι το 7 το εχουν πανακριβα στα κινεζομαγαζα κ δεν ξερω γιατι... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis68 Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 να δεις το site εχουν mate 8 http://www.liaow.com/huawei.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Δεν μου φαινεται και πολυ της προκοπης αυτο το site... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts