AgelosMo Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Εγώ παιδιά δυστυχώς αυτή τη φορά μάλλον θα απουσιάσω. :cry::sorry: Εκτός εάν πάρω μαζί μου την κόρη, γιατί γέννησε η σύζυγος :baby: . Άντε να σου ζήσει...! Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. May 11, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 (edited) Εγώ παιδιά δυστυχώς αυτή τη φορά μάλλον θα απουσιάσω. :cry::sorry: Εκτός εάν πάρω μαζί μου την κόρη, γιατί γέννησε η σύζυγος :baby: . Να σου ζήσει! :D @Sitalkas εννοείται πως χωράς! Χαρά μας να γνωρίζουμε και μέλη που δεν έχουν ξανάρθει στις συναντήσεις μας! :) Senior Impreza_sti count me in please! Edited May 11, 2016 by niotheros Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis3696 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Μέσα και εγώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Senior Impreza_sti count me in please! Your wish is my command sir! :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Count me in!! Καλά μιλάμε θα γίνει χαμός! Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Εγώ παιδιά δυστυχώς αυτή τη φορά μάλλον θα απουσιάσω. :cry::sorry: Εκτός εάν πάρω μαζί μου την κόρη, γιατί γέννησε η σύζυγος :baby: . Να σου ζήσει!!! Κι εγώ μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Μέσα και εγω παιδιά γιατί την τελευταία φορά πήρα απουσία... Παράθεση mpanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v_for_veletza Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές! :bow: Και στα δικά σας όσοι δεν έχετε! Εσείς που έχετε κουράγιο! :tease: Θα προσπαθήσω να έρθω, αλλά δύσκολο. Παράθεση Aut viam inveniam aut faciam. Είτε θα βρω έναν τρόπο, είτε θα φτιάξω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS19780 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Εεεεεέεεπ και εγώ μέσα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Η κακια νυφιτσα θα έρθει ή τζάμπα θα ερθω παλι; χαχαχ Παράθεση mpanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sitalkas Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 μήπως το κατάστημα μετονομάστηκε; Παράθεση Αν γίνουνε τα κινητά εμφυτεύματα πως θα τα αλλάζουμε κάθε χρόνο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 μήπως το κατάστημα μετονομάστηκε; Τι εννοείς? Όχι δεν νομίζω.. Είναι δίπλα από το "δώδεκα", απέναντι από το καινούργιο με τα μπιλιάρδα μέσα.. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Όχι ακόμα lakes Taylor ονομάζεται.. Παίδες αύριο τι ώρα να πούμε; οι άλλοι μαζεύονται από τις έξι εμείς γιατί από τις πέντε; Άλλο κράτος είμαστε χαχαχα :P Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. May 21, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Όχι ακόμα lakes Taylor ονομάζεται.. Παίδες αύριο τι ώρα να πούμε; οι άλλοι μαζεύονται από τις έξι εμείς γιατί από τις πέντε; Άλλο κράτος είμαστε χαχαχα :P Εμείς θα είμαστε εκεί από τις 5. Αν κάποιος δεν μπορεί στις 5 και μπορεί πιο μετά, λογικά εκεί θα μας βρει. Δεν νομίζω να έχουμε φύγει! :p Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Εμείς θα είμαστε εκεί από τις 5. Αν κάποιος δεν μπορεί στις 5 και μπορεί πιο μετά, λογικά εκεί θα μας βρει. Δεν νομίζω να έχουμε φύγει! :p Εντάξει, θα είμαι και γω εγγλεζος στο ραντεβού μου, όπως στις 20/12/2015 :-D Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. May 21, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Εντάξει, θα είμαι και γω εγγλεζος στο ραντεβού μου, όπως στις 20/12/2015 :-D Όπως στην προηγούμενη συνάντηση! NOT!!! :p Θα είμαστε στο ίδιο τραπέζι που είμασταν και στις προηγούμενες συναντήσεις! Με τέτοιο καιρό δεν νομίζω να ήθελε κανένας να κάτσουμε έξω...... :ninja: :ninja: Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Όπως στην προηγούμενη συνάντηση! NOT!!! :p Θα είμαστε στο ίδιο τραπέζι που είμασταν και στις προηγούμενες συναντήσεις! Με τέτοιο καιρό δεν νομίζω να ήθελε κανένας να κάτσουμε έξω...... :ninja: :ninja: Χαχα ισχυει!! Εγω ονειρευομουν καλο καιρο για να καθομασταν εξω αλλα που.... Θα ειναι χειροτερα απο οτι τον δεκεμβρη σε θεμα καιρου.. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nifitsa_kakia Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Η κακια νυφιτσα θα έρθει ή τζάμπα θα ερθω παλι; χαχαχ Δεν ερχομαίιιιι γιατί είστε μόνο άντρες. Ντρέπομαιι :p Παράθεση :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Δεν ερχομαίιιιι γιατί είστε μόνο άντρες. Ντρέπομαιι :p Θα εχουμε και κληρωση για δωρακι!! Εσυ θα χασεις!! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nifitsa_kakia Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Θα εχουμε και κληρωση για δωρακι!! Εσυ θα χασεις!! Τι δωράκι??????????? Παράθεση :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. May 21, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Θα κληρώσουμε το κινητό του Inevar! :p Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Θα κληρώσουμε το κινητό του Inevar! :p Ετσι ετσι χαχα Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nifitsa_kakia Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Δεν απαντάει κανείς όμως.Τι δωράκι? :p Παράθεση :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Δεν απαντάει κανείς όμως.Τι δωράκι? :p Ενα galaxy s7 απο οτι μου ειπε η παραγωγη! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nifitsa_kakia Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Α να έρθω δηλαδή. Χαχαχαχαχαχ Παράθεση :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts