pan0s78 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Πείρα τηλέφωνο στη Dhl και τους ρώτησα .. θα πληρώσω 19% το φπα + 7 ευρω εξωδα. Αλλά από εβδομάδας θα γνωρίζω στα σίγουρα. τι σας έλεγα; ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 τελωνείο πληρώνεις οταν έρχεται απο χώρα εκτός ευρωπαϊκής ένωσης Α δε το ηξερα... οκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelli0n Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 (edited) Εχω το κινητό από σήμερα το πρωί. Λόγω υποχρεώσεων δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ αρκετά. Μ αρέσει πολύ στο χέρι.Τρομερά ελαφρύ για το μέγεθος του (η εμπειρία μου απο κινητά τα τελευταία χρόνια περιορίζεται σε iphone οπότε δεν ξέρω πως είναι αντιστοιχα κινητά στο ίδιο μέγεθος). Το fingerprint sensor ειναι γρήγορο και μ αρέσει σαν function. για τα 155ευρω που έδωσα (1100yuan από κατάστημα της xiaomi) νιώθω πως έχω κινητό στα διπλάσια λεφτά. Α έχει fm radio επειδή είδα πως κάποιοι είχαν απορία. http://s2.postimg.org/asc4j0yz9/IMG_2127.jpg Edited December 17, 2015 by rebelli0n Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Αν έχει όντως και FM radio είμαι έτοιμος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 (edited) για τα 155ευρω που έδωσα (1100yuan από κατάστημα της xiaomi) νιώθω πως έχω κινητό στα διπλάσια λεφτά. http://s2.postimg.org/asc4j0yz9/IMG_2127.jpg Καλοριζικο κ καλοδουλευτο. Στο έφεραν απο Κίνα γνωστοί σου; Ποιο καταστημα της xiaomi εννοεις; Edited December 17, 2015 by mitsre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Ενημέρωσε μας για google play store, flash της νέας ρομ κλπ κλπ!! Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelli0n Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Αν έχει όντως και FM radio είμαι έτοιμος.... το πάνω δεξιά κουμπι και με έβγαλε στο κανονικό ραδιόφωνο, αν και επιανε και χωρίς ακουστικά κάτι, χρησιμοποίησα τα ακουστικά του iphone για να δουλέψει κανονικά http://s21.postimg.org/buv970n5f/IMG_2130.jpghttp://s21.postimg.org/n4nz1ys6r/IMG_2128.jpg Καλοριζικο κ καλοδουλευτο. Στο έφεραν απο Κίνα γνωστοί σου; ευχαριστώ ^^ ναι, ηρθαν 2 redmi3 απο κίνα (το ένα δικό μου) και ένα oneplusx. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Καλοριζικο φιλε, αφου έχει και fm είναι έτοιμος κ εγώ για να δώσω παραγγελία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisjes Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Εχω το κινητό από σήμερα το πρωί. Λόγω υποχρεώσεων δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ αρκετά. Μ αρέσει πολύ στο χέρι.Τρομερά ελαφρύ για το μέγεθος του (η εμπειρία μου απο κινητά τα τελευταία χρόνια περιορίζεται σε iphone οπότε δεν ξέρω πως είναι αντιστοιχα κινητά στο ίδιο μέγεθος). Το fingerprint sensor ειναι γρήγορο και μ αρέσει σαν function. για τα 155ευρω που έδωσα (1100yuan από κατάστημα της xiaomi) νιώθω πως έχω κινητό στα διπλάσια λεφτά. Α έχει fm radio επειδή είδα πως κάποιοι είχαν απορία. http://s2.postimg.org/asc4j0yz9/IMG_2127.jpg Επιτέλους μετά από 600 μηνύματα γίνεται κουβέντα από κάποιον με το κινητό στα χέρια του.Καλορίζικο και περιμένουμε σύντομα όταν έχεις χρόνο να μας κάνεις ένα αναλυτικό για τις εντυπώσεις σου και την λειτουργία του κινητού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Εχω το κινητό από σήμερα το πρωί. Λόγω υποχρεώσεων δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ αρκετά. Μ αρέσει πολύ στο χέρι.Τρομερά ελαφρύ για το μέγεθος του (η εμπειρία μου απο κινητά τα τελευταία χρόνια περιορίζεται σε iphone οπότε δεν ξέρω πως είναι αντιστοιχα κινητά στο ίδιο μέγεθος). Το fingerprint sensor ειναι γρήγορο και μ αρέσει σαν function. για τα 155ευρω που έδωσα (1100yuan από κατάστημα της xiaomi) νιώθω πως έχω κινητό στα διπλάσια λεφτά. Α έχει fm radio επειδή είδα πως κάποιοι είχαν απορία. http://s2.postimg.org/asc4j0yz9/IMG_2127.jpg Με γειες! Εγώ θα ήθελα να μάθω αν έχει κάποιο notification light ρυθμιζόμενο για να ανάβει κάτι με διαφορετικά χρώματα αν έχεις αναπάντητη κλήση, αδιάβαστο μήνυμα κλπ..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Εχω το κινητό από σήμερα το πρωί. Λόγω υποχρεώσεων δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ αρκετά. Μ αρέσει πολύ στο χέρι.Τρομερά ελαφρύ για το μέγεθος του (η εμπειρία μου απο κινητά τα τελευταία χρόνια περιορίζεται σε iphone οπότε δεν ξέρω πως είναι αντιστοιχα κινητά στο ίδιο μέγεθος). Το fingerprint sensor ειναι γρήγορο και μ αρέσει σαν function. για τα 155ευρω που έδωσα (1100yuan από κατάστημα της xiaomi) νιώθω πως έχω κινητό στα διπλάσια λεφτά. Α έχει fm radio επειδή είδα πως κάποιοι είχαν απορία. http://s2.postimg.org/asc4j0yz9/IMG_2127.jpg μακράν η καλύτερη είδηση ever :) Παράθεση Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Εχω το κινητό από σήμερα το πρωί. Λόγω υποχρεώσεων δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ αρκετά. Μ αρέσει πολύ στο χέρι.Τρομερά ελαφρύ για το μέγεθος του (η εμπειρία μου απο κινητά τα τελευταία χρόνια περιορίζεται σε iphone οπότε δεν ξέρω πως είναι αντιστοιχα κινητά στο ίδιο μέγεθος). Το fingerprint sensor ειναι γρήγορο και μ αρέσει σαν function. για τα 155ευρω που έδωσα (1100yuan από κατάστημα της xiaomi) νιώθω πως έχω κινητό στα διπλάσια λεφτά. Α έχει fm radio επειδή είδα πως κάποιοι είχαν απορία. http://s2.postimg.org/asc4j0yz9/IMG_2127.jpg Mε έφτιαξες ρε φίλε. Βασικά στο ξενο φορουμ που είδα, έγραφε στο changelog μιας rom ότι φτιάξανε και ένα bug του ραδιόφωνου: Redmi Note 3 - Stable Version (China) V7.0.16.0.LHNCNCJ Changelog System Fix - FC error in some situations (12-09) Settings Fix - Sometimes, volume down button could not wake the screen (12-08) Radio New - Support 87.0 - 87.4 radio frequency (12-08) Οπότε...ΖΗΤΩ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilated Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Εχω το κινητό από σήμερα το πρωί. Λόγω υποχρεώσεων δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ αρκετά. Μ αρέσει πολύ στο χέρι.Τρομερά ελαφρύ για το μέγεθος του (η εμπειρία μου απο κινητά τα τελευταία χρόνια περιορίζεται σε iphone οπότε δεν ξέρω πως είναι αντιστοιχα κινητά στο ίδιο μέγεθος). Το fingerprint sensor ειναι γρήγορο και μ αρέσει σαν function. για τα 155ευρω που έδωσα (1100yuan από κατάστημα της xiaomi) νιώθω πως έχω κινητό στα διπλάσια λεφτά. Α έχει fm radio επειδή είδα πως κάποιοι είχαν απορία. http://s2.postimg.org/asc4j0yz9/IMG_2127.jpg Μεγειά! Οπλίσου τώρα με υπομονή γιατί προβλέπω βροχή ερωτήσεων :-D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisjes Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Αν έχει όντως και FM radio είμαι έτοιμος.... Μόλις μίλησα με selina .Δεν ήξερε ότι η εφαρμογή radio και FMradio είναι το ίδιο πράγμα .Οπότε μου επιβεβαίωσε ότι όντως έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Ενδιαφερομαι για το 3gb + 32gb rom. Που να ριξω παραγγελια; Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 βικμολ για σιγουρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 να ρωτησω που το εχω απορία. τι σκατα ακουτε στο ραδιοφωνο και ποτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 να ρωτησω που το εχω απορία. τι σκατα ακουτε στο ραδιοφωνο και ποτε; οταν εισαι στο λεωφοριο ας πουμε το θες το ραδιο σου και μην πεις να κατεβασω τραγουδια τα 25gb που εχω διαθεσιμα τα θελω για αλλη δουλεια :) Παράθεση Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 οταν εισαι στο λεωφοριο ας πουμε το θες το ραδιο σου και μην πεις να κατεβασω τραγουδια τα 25gb που εχω διαθεσιμα τα θελω για αλλη δουλεια :) ok. δεν χρησιμοποιω λεωφορείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkonto Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 το αγόρασε κανείς από everbuying? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisjes Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 να ρωτησω που το εχω απορία. τι σκατα ακουτε στο ραδιοφωνο και ποτε; Όντως έχεις δίκαιο . Οι λεπτομέρειες μας μάραναν . ας είναι φωτιά σε όλα τα άλλα και ας μην λειτουργεί καθόλου το ράδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Όντως έχεις δίκαιο . Οι λεπτομέρειες μας μάραναν . ας είναι φωτιά σε όλα τα άλλα και ας μην λειτουργεί καθόλου το ράδιο μα δεν γινεται καθολου λογος οτι δεν πιανει 4g της wind και διαβαζω μονο αν εχει ραδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mei_ Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 ισχυει αυτο? βεβαια εγω ποτε δεν εχω πιασει 4g της wind. Εδω γενικως σημα φτυνεις αιμα για να πιασεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Τα πιο ακυρα σχολια εχω διαβασει σε αυτο το νημα......και μαλιστα επαναλαμβανομενα.....:lol: @ninjamoz Θα αστιευεσαι προφανως για το ραδιο........ Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 μα δεν γινεται καθολου λογος οτι δεν πιανει 4g της wind και διαβαζω μονο αν εχει ραδιο έχουν βγει 100 συσκευές από Κίνα που δεν έχουν την 800άρα μπάντα , τι να λέμε κάθε λίγο και λιγάκι τα ίδια ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts