Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για συσκευές της Motorola


johner
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://a508.g.akamai.net/7/508/787/20040802192230/www.motorola.com/css/images/logo.gif

Η ναυαρχίδα της σειράς V για τις ΗΠΑ, το Motorola E815 έχει και την κορυφαία διαφήμιση. Απλά απολαύστε την.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

http://a508.g.akamai.net/7/508/787/20040802192230/www.motorola.com/css/images/logo.gif

Η Motorola άλλαξε την ονομασία του SLVRcam V280 σε L6 ενώ το χρώμα του φαίνεται να γίνεται πιό μπλε από ασημί. Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει το δεύτερο μισό του 2005.

http://www.motorola.com/mot/image/12/12678_MotImage.jpghttp://www.motorola.com/mot/image/12/12681_MotImage.jpghttp://www.motorola.com/mot/image/12/12684_MotImage.jpg

Link to comment
Share on other sites

και το V8 εγινε L7..

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood DP-2050 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | ONYX BOOX Nova 2 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

http://a508.g.akamai.net/7/508/787/20040802192230/www.motorola.com/css/images/logo.gif

Η Motorola ανακοίνωσε χθες ρεκόρ πωλήσεων και κερδών για περίοδο Γ' 3μήνου.

 

Γ' 3μηνο 2005 Οικονομικά Στοιχεία

 

Πωλήσεις αύξηση 26%: Ρεκόρ πωλήσεων $9,42 δις, συγκρινόμενα με τις πωλήσεις του Γ' 3μήνου 2004 των $7,50 δις.

 

Κέρδη από συνεχιζόμενες δραστηριότητες $,69 ανά μετοχή, που συμπεριλαμβάνουν κέρδη $,39 ανά μετοχή από σημαίνοντα αντικείμενα τα οποία σχολιάζονται παρακάτω.

 

Το μερίδιο αγοράς της εταιρίας στις κινητές συσκευές ανέβηκε παγκόσμια κατά 5,5 ποσοστιαίες μονάδες: Έχει επιτευχθεί ένα εκτιμώμενο μερίδιο παγκόσμια της τάξης του 19%, μια αύξηση περίπου 5,5 ποσοστιαίων μονάδων σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό τρίμηνο και σχεδόν 1 ποσοστιαία μονάδα σε σχέση με το B' 3μηνο του 2005.

 

Ρεκόρ πωλήσεως κινητών τηλεφώνων όπου παραδόθηκαν 38,7 εκ μονάδες.

 

Εισροή μετρητών της τάξης του $1,1 δις.

 

Λειτουργικά Αποτελέσματα

 

Τμήμα Κινητών Συσκευών οι πωλήσεις ήταν $5,6 δις, 41% επάνω σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό τρίμηνο και ρεκόρ για το τμήμα. Τα λειτουργικά κέρδη ήταν $597 εκ, συγκρινόμενα με τα $394 εκ του αντίστοιχου περσινού τριμήνου, επίσης ρεκόρ για το τμήμα. Οι πωλήσεις, τα κέρδη και το μερίδιο αγοράς αυξήθηκαν σαν αποτέλεσμα των "πρέπει να έχεις" προϊόντων τα οποία συδυάζουν πρωτοποριακό στυλ, τεχνολογία κορυφής και ποιότητα ενώ επιτρέπουν τις "πρέπει να κάνεις" εμπειρίες όπως το βίντεο και η μουσική στο κινητό.

 

Διένειμε 38,7 εκ κινητά κατά την διάρκεια του Γ' 3μήνου - μια αύξηση της τάξης του 66% σε σχέση με την ίδια περίοδο το 2004 και ρεκόρ για το τμήμα.

Αύξησε το μερίδιο αγοράς στο εκτιμώμενο 19%, περίπου 5,5 ποσοστιαίες μονάδες επάνω σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό τρίμηνο και σχεδόν 1 ποσοστιαία μονάδα σε σχέση με το B' 3μηνο του 2005.

Κέρδισε το δεύτερο μέρος του συμβολαίου του προγράμματος "Connect the Unconnected" από το GSM Association για τις αγορές υψηλής ανάπτυξης (Μέση Ανατολή, Αφρική, Ινδία και Νοτιοανατολική Ασία).

Τρομακτική ζήτηση παγκοσμίως για το Motorola RAZR - το αναδιπλούμενο κινητό με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως, με περισσότερα από 6,5 εκ κομμάτια να έχουν πουληθεί αυτό το τρίμηνο και πάνω από 12 εκ κομμάτια μέχρι σήμερα.

Κυκλοφόρησε 13 νέες κινητά - 4 για δίκτυα CDMA, 5 για iDEN και 4 για GSM, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και το πολυαναμενόμενο Motorola ROKR E1.

Ενσωμάτωσε νέες ομάδες Ε&Α στην Ευρώπη και την Ασία για να παρέχουν υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε πλατφόρμες όπως το i-mode.

Ξεκίνησε την διανομή του Motorola PEBL U6 και του Motorola SLVR L6 στο τέλος του τριμήνου.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

http://a508.g.akamai.net/7/508/787/20040802192230/www.motorola.com/css/images/logo.gif

Kατεβάστε και δείτε τις κορυφαίες τηλεοπτικές διαφημίσεις της Motorola.

http://promo.motorola.com/famtv/video5dutycalls.jpghttp://promo.motorola.com/famtv/video2_tiedup.jpghttp://promo.motorola.com/famtv/video3_tootight.jpghttp://promo.motorola.com/famtv/video4striptease.jpghttp://promo.motorola.com/famtv/video5_pool.jpg

Duty Calls_______Tied Up_________Tight___________Stiptease________Pool

Link to comment
Share on other sites

Γιατί εμείς στα myfiles δεν έχουμε κατηγορία για Motorola?Ξέρω βέβαια ότι δεν κυκλοφορούν και πολλά προγράμματα για Motorola αλλά ένα p2kman/p2ktools ή έναν seem editor θα μπορούσαμε να ανεβάσουμε.Μπορούμε να ζητήσουμε τη δημιουργία κατηγορίας Motorola?
http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png
Link to comment
Share on other sites

http://www.phonescoop.com/phones/zoom.php?p=627&g=1

http://nextelonline.nextel.com/en/services/worldwide/intl_phones.shtml

 

 

Δε θα συμφωνήσω με τον χαρακτηρισμό έκτρωμα. Μου θυμίζει υπερεξελιγμένο StarTac!

 

Ούτε με το χαρακτηρισμό "ό,τι πιο σύγχρονο" θα συμφωνήσω. Το τηλέφωνο δεν έχει bluetooth, η κάμερα είναι VGA ή κατώτερη, το λειτουργικό είναι Win. 2003.

 

Το τηλέφωνο είναι απλα πολύ περίεργο! Και λειτουργικά και σχεδιαστικά.

 

Σχεδιαστικά έχει επεκτεινόμενη κεραία και μηχανισμό στο πορτάκι ενώ την ίδια στιγμή η ίδια κεραία είναι τεράστια και το πορτάκι λίγο ... κακομούτσουνο!

 

Λειτουργικά του λείπουν πολύ βασικά πράγματα, λειτουργεί όμως και σαν Walkie-Talkie, έχει GPS, 64ΜΒ RAM + SD/MMC slot SDIO enabled, flash κι αρκετά αξεσουάρ.

 

Νομίζω ότι πρόκειται για επιλογή απευθυνόμενη καθαρά στην, εντελώς διαφορετική, αμερικάνικη αγορά.

Link to comment
Share on other sites

http://a508.g.akamai.net/7/508/787/20040802192230/www.motorola.com/css/images/logo.gif

H Motorola ανακοίνωσε στο HONG KONG στα πλαίσια του 3G World Congress τα παρακάτω:

Motorola ColorNotes φέρνει την δύναμη της βιντεοεπικοινωνίας στα κινητά τηλέφωνα μέσω των κινούμενων μηνυμάτων κειμένου.

Motorola CDMA 1xEV-DO Rev. A πλατφόρμα που παρουσίασε VoIP, βιντεοκλήσεις χρησιμοποιώντας IMS (IP Multimedia Subsystem της Motorola) και το Motorola Ojo προσωπικό βιντεοτηλέφωνο.

Motorola Seamless Mobility Vision όπου παρουσιάστηκαν τα Motorola E770 με βάρος 117γρ., και επίσημα το RAZR V3x που ζυγίζει 127γρ.

H Motorola India επίσης ανακοίνωσε τριάδα πρωτιάς:

Tο Motorola C115 είναι το πρώτο "Made-In-India" κινητό.

H Iνδία η πρώτη χώρα διάθεσης του Motorola L6.

H Motorola και η Bharti Teletech δημιουργούν την 1η στρατηγική τους συνεργασία για την επέκταση της διανομής στην Iνδία με όραμα την σύνδεση του πληθυσμού στην κινητή τηλεφωνία.

Link to comment
Share on other sites

http://a508.g.akamai.net/7/508/787/20040802192230/www.motorola.com/css/images/logo.gif

Mε το Προεδρικό Bραβείο για την Tεχνολογική Kαινοτομία, την μεγαλύτερη επιβράβευση στις HΠA τιμήθηκε η Motorola στις 14 Nοεμβρίου.

 

SCHAUMBURG, Ill., 15 Nοεμβρίου 2005 ? Tην Δευτέρα 14 Nοεμβρίου, ο Πρόεδρος George W. Bush ανακοίνωσε πως η Motorola, Inc. (NYSE: MOT) είναι ανάμεσα στους αποδέκτες του Eθνικού Mεταλλίου Tεχνολογίας για το 2004, την ύψιστη κρατική βράβευση για την τεχνολογική καινοτομία. H Motorola αναγνωρίστηκε για τα "πάνω από 75 έτη τεχνολογικών επιτευγμάτων και πρωτοπορίας στην ανάπτυξη νεωτεριστικών ηλεκτρονικών λύσεων, που έχουν επιτρέψει στις σταθερές και κινητές τηλεπικοινωνίες να γίνουν το πρότυπο σε όλη την κοινωνία."

 

"Eίναι μια τρομερή τιμή να λαμβάνεις το Eθνικό Mετάλλιο Tεχνολογίας," είπε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Motorola, Ed Zander. "Aυτό το βραβείο αναγνωρίζει τις πέρα από το καθιερωμένο συνεισφορές των υπαλλήλων της Motorola κατά την διάρκεια των 77 ετών πρωτοποριακής καινοτομίας."

 

H Motorola πρωτοστάτησε στις κινητές τηλεπικοινωνίες με τα ραδιόφωνα αυτοκινήτων και τα ραδιοδίκτυα δημόσιας ασφάλειας στην δεκαετία του 1930, του φορητούς ασυρμάτους σ΄αυτήν του 1940, και το 1969 έκανε δυνατό το άκουσμα των πρώτων λέξεων από το φεγγάρι. Tην δεκαετία του 1980, η Motorola παρουσίασε το πρώτο εμπορικά διαθέσιμο, φορητό κινητό τηλέφωνο. Στην δεκαετία του 1990, η Motorola παρουσίασε το πρώτο ψηφιακό δίκτυο κινητών GSM και βοήθησε στην δημιουργία της εξ'ολοκλήρου ψηφιακής HDTV. Σήμερα, οι έξυπνες συσκευές, τα δίκτυα και οι εφαρμογές της Motorola κάνουν τις τηλεπικοινωνίες όχι μόνο κινητές, αλλά αόρατες - επιτρέποντας την εύκολη και αδιάλειπτη πρόσβαση στις επιοκοινωνίες, την πληροφορία και την ψυχαγωγία. H εταιρία επίσης οδηγεί τον σχεδιασμό με βραβευμένα προϊόντα όπως το RAZR.

 

"Tο Eθνικό Mετάλλιο Tεχνολογίας είναι σημαντικό όχι μόνο επειδή επιβραβεύει την καινοτομία, αλλά επειδή εμπνέει όλους εμάς να είμαστε ασταμάτητοι στην επιδίωξη των τεχνολογιών οι οποίες είναι κρίσιμες για την διατήρηση της παγκόσμιας οικονομικής πρωτοπορίας της χώρας μας," είπε ο Zander.

 

Eπικυρωμένο από το Kογκρέσσο το 1980 και έχοντας απονεμηθεί για πρώτη φορά το 1985, το Eθνικό Mετάλλιο Tεχνολογίας αναγνωρίζει αυτούς που έχουν κάνει διαρκείς συνεισφορές στην Aμερικανική ανταγωνιστικότητα, το βιοτικό επίπεδο και την ποιότητα ζωής μέσα από την τεχνολογική πρωτοπορία και αυτούς που έχουν επανειλημμένα συνεισφέρει στην ενδυνάμωση του τεχνολογικού δυναμικού της χώρας. Tο μετάλιο απονέμεται ετήσια σε πρόσωπα, ομάδες αλλά και εταιρίες ή τμήματα για τις εξαιρετικές συνεισφορές τους στην οικονομική, περιβαλλοντολογική και κοινωνική ευημερία της χώρας μέσω της ανάπτυξης και εμπορειοποίησης τεχνολογικών προϊόντων, διαδικασιών και εννοιών - όπως η τεχνολογική πρωτοπορία - και την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της χώρας.

 

Oι υποψήφιοι για το Eθνικό Mετάλλιο Tεχνολογίας αξιολογούνται από την Eπιτροπή Aξιολόγησης Eθνικού Mεταλλίου Tεχνολογίας. H επιτροπή κάνει την εισήγησή της στην Γραμματεία Eμπορίου των HΠA, που με την σειρά της κάνει την πρότασή της στον Πρόεδρο για την τελική επιλογή. Oι αποδέκτες του Eθνικού Mεταλλίου Tεχνολογίας ανακοινώνονται από τον Λευκό Oίκο και το Yπουργείο Eμπορίου.

Link to comment
Share on other sites

προσωπικα δεν μου αρεσει,καπως ακομψο το βλεπω.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

Ε ΟΧΙ!!

Μετά το άψογο mpx220, αυτό βρήκαν να φτιάξουνε;;

Ο σκοπός είναι να ξεπερνάς τον εαυτό σου, όχι το "κάθε πέρσι και καλύτερα"...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Δεν πρόκειται για διάδοχο του mpx220 (ευτυχώς). Είναι κατά παραγγελία συσκευή μιας μη-GSM εταιρείας τηλεφωνίας, η οποία έχει κι άλλα μοντέλα Motorola. Απλά αυτό δουλεύει και σε GSM δίκτυα. Στο συγκεκριμένο δίκτυο έχω την εντύπωση ότι δεν είχαν παλιότερα Windows ΟS στις συσκευές τους αλλά προκειμένου να μην πέσαουν και στα αζήτητα οι υπόλοιπες σκόπιμα δεν το εξόπλισαν πλήρως.
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Camera: VGA (4X digital zoom).

Video: up to 10 seconds.

Internal Display: 2.2 inches (262,000 colors, 176 x 220 pixels).

External Display: 1.4 inches (4,000 colors, 95 x 65 pixels).

Contacts: 600.

Bluetooth: No.

Talk/Standby Time: 2 hours, 45 minutes/65 hours.

Dimensions: 1.9x3.5x1.0 inches.

 

http://laptopmag.com/NR/rdonlyres/eueurlq6wqlojhvlatgrg3lbrahnpqcd3ubmdemnh2yoqfy6avm5dt7x7jjyhfo6mc2yn4njc5nynk/qs.jpg

Link to comment
Share on other sites

Δείχνει να έρχεται απο το παρελθον. Σχεδιαστικά τουλάχιστον.

Τι σχεδιαστικα??? Για δες κ χαρ;κτηριστικα!!!! :w00t: :w00t: :w00t:

Καμερα Ολακερη VGA, ΝΟ ΒΤ :X Κλασικη ΜΟΤΟ, 1 χρονο εκτος τοπου (κ χρονου!!!)Παρ ολο που εχω μοτορολες μονο τα τελευταια 2 χρονια

:tease:
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

http://a508.g.akamai.net/7/508/787/20040802192230/www.motorola.com/css/images/logo.gif

Η Motorola ανακοίνωσε χθες στα πλαίσια του διεθνούς 2006 Consumer Electronics Show στο Las Vegas τα νέα της προϊόντα.

http://www.motorola.com/mot/image/13/13718_MotImage.jpgMotorola Music Duo

http://www.motorola.com/mot/image/13/13667_MotImage.jpghttp://www.motorola.com/mot/image/13/13670_MotImage.jpghttp://www.motorola.com/mot/image/13/13673_MotImage.jpgMotorola H5 MINIBLUE

http://www.motorola.com/mot/image/13/13711_MotImage.jpghttp://www.motorola.com/mot/image/13/13706_MotImage.jpghttp://www.motorola.com/mot/image/13/13714_MotImage.jpghttp://www.motorola.com/mot/image/13/13717_MotImage.jpgMotorola Bluetooth Headset H605

http://www.motorola.com/mot/image/13/13655_MotImage.jpgMotorola TXTR D7

Link to comment
Share on other sites

http://a508.g.akamai.net/7/508/787/20040802192230/www.motorola.com/css/images/logo.gif

Η Motorola ανακοίνωσε επίσης στα πλαίσια του διεθνούς 2006 Consumer Electronics Show στο Las Vegas το προϊόν της νέας της συνεργασίας με την Oakley, το ζευγάρι γυαλιών ηλίου O ROKR.

Αυτό περιλαμβάνει Bluetooth στερεοφωνικά ακουστικά με αποτέλεσμα εκτός από τις κλήσεις σας να μπορείτε να απολαύσετε ασύρματα την αγαπημένη σας μουσική από την συσκευή σας. Το O ROKR αναμένεται να είναι διαθέσιμο το πρώτο μισό του 2006.

http://www.motorola.com/mot/image/13/13658_MotImage.jpghttp://www.motorola.com/mot/image/13/13664_MotImage.jpghttp://www.motorola.com/mot/image/13/13661_MotImage.jpgMotorola O ROKR Bluetooth Stereo Eyewear

Link to comment
Share on other sites

Ειναι free αυτα τα προγραμματα;

Εκτος των αλλων,δε νομιζω να ενδιαφερει πολυ κοσμο το ''πειραγμα'' των Moto.

Νταξει,εγω ειμαι πορωμένος! :p

Link to comment
Share on other sites

P2Kman και P2Ktools είναι δωρεάν.Αλλά θα μπορούσαμε να ανεβάσουμε και midway (πρόγραμμα για να βάζετε παιχνίδια στο κινητό),jadmaker (χρειάζεται για το midway) ίσως κανένα πρόγραμμα που να δημιουργεί themes.Υπάρχουν αρκετά πραγματάκια που θα μπορούσαμε να βάλουμε.Τώρα τα Motorola Mobile Phone Tools και PST που δεν είναι free δεν ξέρω να θα επιτρεπόταν να στείλουμε ink..
http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png
Link to comment
Share on other sites

P2Kman και P2Ktools είναι δωρεάν.Αλλά θα μπορούσαμε να ανεβάσουμε και midway (πρόγραμμα για να βάζετε παιχνίδια στο κινητό),jadmaker (χρειάζεται για το midway) ίσως κανένα πρόγραμμα που να δημιουργεί themes.Υπάρχουν αρκετά πραγματάκια που θα μπορούσαμε να βάλουμε.Τώρα τα Motorola Mobile Phone Tools και PST που δεν είναι free δεν ξέρω να θα επιτρεπόταν να στείλουμε ink..

Τα free θα ηταν πολυ καλη ιδεα να τα βαλουμε και εδω!:)

Αν ο Moderator που θα θελησει να τα βαλει χρειαστει βοηθεια,μπορω να βοηθησω!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
χρησιμοποιηστε την εκδοση mini opera ειναι γρηγοροτερη και εχει και ελληνικο encoding σε συνεργασια με το input+
Samsung Galaxy S I-9000 CM10 RuLeZ ;)
Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για συσκευές της Motorola
  • The topic was pinned

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...