dilimma Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 (edited) Καλημερα παιδια θα ηθελα σας παρακαλω μια βοηθεια για να μπορεσω να συνδεθω μεσω του pc μου στο Motocast της Motorola για να βρω καποιες φωτογραφιες που ειχα ανεβασει εκει.Δυστηχως η συσκευη που ειχα (Motorola xt910) απεβιωσε και δεν μπορω να την χρησιμοποιησω καθολου.Εχω εγκαταστησει το Motocast στο pc κανω εγκατασταση αλλα μου βγαζει ενα μηνυμα "ΣΦΑΛΜΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ" και λεει "για να ρυθμισετε το απομακρυσμενο περιεχομενο απαιτειτε συνδεση στο ιντερνετ" ομως το pc μου εχει κανονικα συνδεση με ιντερνετ τι μπορει να φταιει; και υπαρχει τροπος να συνδεθω; οποιος γνωριζει ας μου απαντησει. Edited September 24, 2015 by dilimma Παράθεση Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StanEzio Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Καλησπερα παιδια. Επλιζω να ποσταρω στο σωστο σημειο. Θα ηθελα να ρωτησω ποσο θα μπορουσα περιπου να πουλησω το moto g μου. Η κατασταση του δεν ειναι και καλυτερη, με καποια σημαδεια, συν ειχε πεσει σε νερο και παρολο που ολα λειτουργουν αψογα εχει μεινει ενα σημαδι σε ενα μερος της οθονης το οποιο ομως φαινεται μονο αν το βλεπεις απο το πλαι η ελαχιστα σε μια τελειως λευκη οθονη. Ποσο πιστευεται οτι θα μπορουσα να το πουλησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dub Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Είχα ένα σοβαρό προβλημα με το wifi του κινητού μου Motorola Moto X. Δεν έπιανε πουθενα. Επικοινώνησα με τη Cellcom και μου είπαν να τους το στείλω. Μετά απο καμιά βδομάδα μου το έστειλαν χωρίς να μου χρεώσουν τιποτα τη στιγμή που στη ουσία το κινητο ήταν εκτός εγγύησης, δεν υπήρχε απόδειξη αγοράς και ήδη είχε ανοιχτεί απο "τεχνικό" εδώ στη Λαρισα!!! Το κινητό δουλεύει τώρα άψογα με φοβερό σήμα wifi. Απο οτι ειδα στα συνοδευτικά εγγραφα αλλάχτηκε καποια πλακέτα και μάλιστα έγινε αναβάθμιση του λειτουργικού στη 5.1 !!! Συνηθως ολο μπινελίκια είμαστε για το service των εταιριών. Ε ας πούμε και κανένα καλό λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Τυχερός είσαι. Τους πέτυχες σε καλή μέρα μάλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dub Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 χα,χα και να φανταστεις πως γενικά είμαι πολυ γκαντέμης σ'άυτά τα πράγματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takix Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 αψογο σαν service. Εστειλα το G πριν λιγες μερες για προβλημα στην οθονη. Αμεσως με ενημερωσαν οτι η οθονη θα αλλαχθει. Σημερα το εστειλαν, χωρις καμμια χρεωση και αυριο θα το παραλαβω μεσω ΕΛΤΑ courier. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepapapad Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Γεια σας, Έχω ένα motorola moto g 2nd gen το οποίο μου έπεσε μέσα στην λεκάνη και πήρε νερό. Προσπάθησα να βγάλω το νερό από μέσα αλλά δυστυχώς δεν ανοίγει και μάλλον δεν ανοίγει. Συνεπώς η μόνη μου λύση είναι να το πάω για service. Μένω στην Θεσ/νίκη και το κινητό το πήρα από Αθήνα. Γίνεται να πάω το κινητό μου σε ένα κατάστημα Γερμανός (δεν το πήρα από τον Γερμανό) ή θα πρέπει να το στείλω αναγκαστικά στην Αθήνα από εκεί που το αγόρασα; (Sorry για την ηλίθια ερώτησή μου αλλά δεν έχω πάει για service κανένα από τα κινητά μου μέχρι στιγμής) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Καλύτερα να πάρεις ένα τηλέφωνο στη Cellcom να δείς τί μπορείς να κάνεις. Αν , όμως, σου χάλασε από νερό, καλύτερα να πάρεις καινούργιο. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepapapad Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 σε ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Σε κάθε περίπτωση επικοινώνησε κατ'ευθείαν με τη Cellcom, μην ασχολείσαι με καταστήματα. Βέβαια μια που η πτώση σε νερό δεν καλύπτεται από την εγγύηση και επειδή υποθετω ότι το κόστος επισκευής δε θα είναι χαμηλό, θεωρώ πως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι περάσεις στο Moto G τρίτης γενιάς που αυτές τις μέρες το έχει η Vodafone για 139 ευρώ. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenere1982 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Φίλε μου κι εγώ την έχω πάθει έτσι. Η Cellcom στάνταρ θα σου χρεώσει 100άρα για αλλαγή πλακέτας. Δοκίμασε το κόλπο με το ρύζι, αν δεν έχεις φάει μεγάλη ζημιά ίσως το σώσεις. Το δικό μου κοντά ένα 6μηνο μετά μετά από 20 ώρες σε ρύζι δουλεύει ρολόι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andre_Bole9 Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Πριν από λίγο καιρό αποφάσισα να πάρω καινούριο smartphone και έχασε σκοπό να δώσω μέχρι 100€ αλλά μετά από κάποιες συμβουλές και πολλές κριτικές που ειδα μου είπαν να βάλω αλλά 20-30€ και να πάρω το μοτο G3.Να το πάρω ή να δω κάποια άλλη εναλλακτική;; Μέγιστο budget 120-130€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixos_trophy Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Αξίζει η αγορά ενός moto Z?? Γιατι είδα ότι ήρθαν κάποια Ελλαδα μεριά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=441325 Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
git Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Αυτό το smartwatch στο eshop παρουσιάζεται ως Motorola Moto 360 Sport (2nd Gen) 45mm Εδώ: http://www.e-shop.gr/motor...k-p-TEL.026510 Αυτό δεν μπορώ να το βρώ πουθενά σε site έτσι. Υπάρχει μόνο ως Motorola Moto 360 (2nd Gen). Για το μοντέλο sport επίσημα δεν βρίσκω πουθενα 2nd Gen. Ξέρει κανείς κάτι για το θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Το Sport, βγήκε μόνο σαν παραλλαγή του 360 2nd gen, καλά τα λέει το eshop. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 (edited) Οικονομικο με μπαταρια 4000 η οποια μαλιστα ειναι εναλλαξιμη. Stock android με Google assistant. Flash και στις δυο καμερες. Αν το εχει κανεις αναμενουμε εντυπωσεις. Edited July 16, 2017 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnyb98 Δημ. December 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2022 Πριν λίγο, άνοιξα για πρώτη φορά το νέο κινητό Moto G31, αφού έβαλα τη sim από πολύ παλιό κινητό ALCATEL 2051D. Στη διαδικασία έναρξης, εκεί που προσαρμόζεις το κινητό, ένα βήμα ήταν η αντιγραφή δεδομένων. Το παρέλειψα, με σκοπό να το κάνω αργότερα. Τώρα που θέλω να το κάνω, δεν βρίσκω πουθενά τη διαδικασία. Έχω κοιτάξει πολύ στις ρυθμίσεις, αλλά τίποτα. Μήπως πρέπει από κάπου πρώτα να ενεργοποιηθεί η sim (εάν δεν είναι ενεργοποιημένη), και έτσι να μπορέσω να δω επαφές+μηνύματα για να μπορέσω να τα βαλω στο κινητό; Κάποια στιγμή, δεν μπορώ να καταλάβω πως, είδα τα μηνύματα. Δεν ξέρω τι και πώς είναι ενεργό, που βρίσκεται η διαδικασία μεταφοράς. Δεν θέλω να αντιγράφουν σε κανένα σημείο στο Google. Εσωτερικά και μόνο στο κινητό. Μπορείτε να με βοηθήσετε; Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Getapen Δημ. February 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2023 Καλημέρα αγαπητοί, Έχω τη συσκευή g9 plus και είμαι απίστευτα ευχαριστημένος . Το έχω δύο χρόνια και ακόμα δεν του έχω κάνει επαναφορά εργοστάσιακων ρυθμίσεων. Το τελευταίο δίμηνο μου κάνει το εξής.. Στο άσχετο αρχίζουν να ανοίγουν πράγματα σαν να πατάω εγώ την οθόνη με τη διαφορά ότι δεν την ακουμπάω. Αυτοβούλως δηλαδή 😁.. Το κάνω restart και επανέρχεται. Καμία ιδέα για το τι συμβαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. August 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2023 (edited) Η επίσημη λίστα των συσκευών Motorola που θα λάβουν Android 13 • Motorola Razr (2022) • Motorola Edge 30 Ultra • Motorola Edge 30 Pro • Motorola Edge+ 5G UW (2022) • Motorola Edge 30 Fusion • Motorola Edge 30 Neo • Motorola Edge 30 • Motorola Edge (2022) • Motorola Edge 20 Pro • Motorola Edge 20 • Motorola Edge (2021) • Motorola Edge 20 Lite • Motorola Moto G Stylus 5G (2022) • Motorola Moto G 5G • Motorola Moto G82 5G • Motorola Moto G72 • Motorola Moto G62 5G • Motorola Moto G52 • Motorola Moto G42 • Motorola Moto G32 Edited August 14, 2023 by atillas24 Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. August 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2023 Καλησπέρα στην ομάδα, ενδιαφέρομαι για τους γονείς για το g42! Θα το πάρω από shopflix, ήθελα να ρωτήσω, έρχεται με θήκη και φορτιστή, fm έχει το συγκεκριμένο? Έχω διαβάσει διάφορα! Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2023 (edited) Στο Σκρουτζ στην περιγραφή λέει οτι έχει φορτιστή και θήκη και υπάρχει και φωτογραφία https://www.skroutz.gr/s/45201819/Motorola-Moto-G42-Dual-SIM-6GB-128GB-Atlantic-Green.html#description-specifications Επίσης με βάση το gsmarena αλλά και με αυτό το review υπάρχει και FM ράδιο https://reviews.texnologia.net/motorola-moto-g42/ 2 ώρες πριν, paraskevas013 said: Καλησπέρα στην ομάδα, ενδιαφέρομαι για τους γονείς για το g42! Θα το πάρω από shopflix, ήθελα να ρωτήσω, έρχεται με θήκη και φορτιστή, fm έχει το συγκεκριμένο? Έχω διαβάσει διάφορα! Ευχαριστώ Edited August 20, 2023 by kmpatra 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. August 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2023 14 minutes ago, kmpatra said: Στο Σκρουτζ στην περιγραφή λέει οτι έχει φορτιστή και θήκη και υπάρχει και φωτογραφία https://www.skroutz.gr/s/45201819/Motorola-Moto-G42-Dual-SIM-6GB-128GB-Atlantic-Green.html#description-specifications Επίσης με βάση το gsmarena αλλά και με αυτό το review υπάρχει και FM ράδιο https://reviews.texnologia.net/motorola-moto-g42/ Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Τα έχω δει που τα λένε, απλά ψιλό χάθηκα γιατί κάποια review λέγανε ότι δεν έχει φορτιστή, άλλα ότι έχει, ίσως επειδή άλλες εκδόσεις για έξω άλλες στην χώρα μας! Anyway Θα προβώ στην παραγγελία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2023 (edited) Καλό είναι να ρωτήσεις στο μαγαζί από το οποίο θα παραγγείλεις να σου το επιβεβαιώσει. Στην ετικέτα-αυτοκόλλητο πάνω στο κουτί αναφέρονται ρητά τα περιεχόμενα. Μέχρι στιγμής το μόνο μοτορόλα που έχω δει να παραπονούνται ότι δεν έχει φορτιστή, είναι αυτό που έχω και εγώ, το G32 δηλαδή Edited August 20, 2023 by kmpatra 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2023 (edited) Ένας χαμούλης παγκοσμίως σήμερα όταν σε πολλά motorola (και στο δικό μου) ήρθε push notification με τίτλο "test for Ricardo" το οποίο παρέπεμπε στην εφαρμογή βοήθειας της εταιρίας. Η motorola δήλωσε ότι πρόκειται για λάθος εσωτερικό και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας https://www.reddit.com/r/androiddev/comments/1611c9r/be_careful_when_testing_push_notifications/ Edited August 25, 2023 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts