Vox Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Που υπάρχει ή ρύθμιση γρήγορη φόρτιση. Ψάχνω να την βρω και δεν την βρίσκω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Καλημέρα ! Εκεί που δούλευε άψογα η ταχεία φόρτιση.... σήμερα κάτι έγινε και ενώ την έχω επιλέξει, το κινητό φορτίζει αρκετά αργά. Έχουμε άποψη ή κάποιο διαγνωστικό για να δούμε αν είναι θέμα τηλεφώνου ή φορτιστή ? Φορτιστής και καλώδιο είναι τα αυθεντικά. Δοκίμασε τη Lenovo Companion. Έχει επιλογή να ελέγχεις και τη μπαταρία, αλλά δεν ξέρω αν ελέγχει και την ταχεία φόρτιση. Που υπάρχει ή ρύθμιση γρήγορη φόρτιση. Ψάχνω να την βρω και δεν την βρίσκω. Δεν υπάρχει.... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Από το προηγούμενο post φίλου παραπάνω κατάλαβα ότι υπάρχει. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Αν δεν κανω λαθος γρηγορη φορτιση θεωρειται οταν ειναι ενεργοποιημενο το διακοπτακι στην αριστερη πλευρα του κινητου (το οποιο δεν λειτουργει σε custom rom αν ειμαι σωστος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismc Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Αν δεν κανω λαθος γρηγορη φορτιση θεωρειται οταν ειναι ενεργοποιημενο το διακοπτακι στην αριστερη πλευρα του κινητου (το οποιο δεν λειτουργει σε custom rom αν ειμαι σωστος) Με το διακοπτάκι στην αριστερά πλευρά φορτίζω εδώ και ένα χρόνο το κινητό. Με εξυπηρετεί απίστευτα! Πλήρης φόρτιση από το 5% στο 100% σε 2 ώρες και 10'. περίπου. Το κινητό το έκλεισα και το άνοιξα 5 λεπτά μετά. Εκεί που 2 ώρες έδειχνε 40%, μετά το restart έδειξε αμέσως 90%. Συνεπώς κάποιο τυχαίο κόλλημα, έδειχνε το 40% ενώ φόρτιζε κανονικά. Παράθεση Τα παιδιά είναι... χαρά ! :hypno: iPhone 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Αυτό για το διακόπτη δεν το ήξερα.. Πάντως, χωρίς στο "on" το διακόπτη στα αριστερά, με αναμμένη τη συσκευή, με το δικό του καλώδιο και το δικό του 'τούβλο", δε νομίζω να κάνω 2 ώρες για το 100%.. Θα το μετρήσω, όποτε μπορέσω. Με τη 036 είμαι, αν βοηθάει. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Το κερδος ειναι περιπου στα 20-30 λεπτα αν θυμαμαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismc Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Το κερδος ειναι περιπου στα 20-30 λεπτα αν θυμαμαι καλα Νομίζω ότι είναι μεγαλύτερη η διαφορά, περί τα 40-45'. Χωρίς απόλυτη σιγουριά. Παράθεση Τα παιδιά είναι... χαρά ! :hypno: iPhone 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Εκανα το λαθος να δοκιμασω την aosp αλλα δεν δουλευει το led. Χωρις υποστηριξη απο το xda δεν νομιζω να δουμε ποτε καμια ρομ της προκοπης δυστυχως. Φιλέ μου το Λεντ δουλεύει μια χαρά.Και μάλιστα μπορω και το ρυθμιζω για οτι θέλω. Στάλθηκε από το Lenovo P1m μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Φιλέ μου το Λεντ δουλεύει μια χαρά.Και μάλιστα μπορω και το ρυθμιζω για οτι θέλω. Στάλθηκε από το Lenovo P1m μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχεις καθόλου χρόνο να γράψεις τα βήματα που έκανες για να βάλεις την aosp? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Παίδες δώστε λίγο χρονο και θα γράψω εναν πλήρες οδηγο Στάλθηκε από το Lenovo P1m μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Προφανως εχεις δικαιο για την aosp. Χρειαζεται εγκατασταση απο οτι βλεπω για ολες τις ρομ το light flow αλλα δεν ηθελα να το περασω επειδη διαβαζα στα σχολια πως με αυτον τον τροπο δεν μπαινει το κινητο σε deep sleep κατι το οποιο ευτυχως δεν ισχυει. Τελικα εγκατεστησα την cm 12 και η αληθεια ειναι πως για την ωρα δειχνει μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 16, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Παίδες δώστε λίγο χρονο και θα γράψω εναν πλήρες οδηγο Στάλθηκε από το Lenovo P1m μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όταν τον ετοιμάσεις αν θέλεις ενημέρωσε με να τον ανεβάσω και στο πρώτο post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Έτσι να πάρετε μια ιδέα για το τι μπορείς να κανεις με το ledhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20161116/5e265211b7f58ce54375008cc87c9996.jpg Στάλθηκε από το Lenovo P1m μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Έτσι να πάρετε μια ιδέα για το τι μπορείς να κανεις με το ledhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20161116/5e265211b7f58ce54375008cc87c9996.jpg Στάλθηκε από το Lenovo P1m μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με τι stock της Lenovo δε γίνεται αυτό, ε; Μόνο με την aosp; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 (edited) Φιλέ με την στοκ Τράβας το στοκ εδώ δουλεύει τζαμί.παίδες για να μην σας πρηζω επειδή θα κάνω πανω απο μια εβδομαδα για να γράψω τον οδηγο λόγω δουλειάς μπειτε στο technolite και δείτε την διαδικασία. Στάλθηκε από το Lenovo P1m μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 16, 2016 by Erimitis Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Και να το πρωτο bug ίσως και το μοναδικό μέχρι τώρα που έχω εντοπίσει.Μόλις η μπαταρία κατέβηκε στο 20% αρχισε να μετράει αντίστροφα πολύ γρήγορα.Δείτε https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161117/760bd668414e85d6705c4fb1cca179e4.jpg Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Και να το πρωτο bug ίσως και το μοναδικό μέχρι τώρα που έχω εντοπίσει.Μόλις η μπαταρία κατέβηκε στο 20% αρχισε να μετράει αντίστροφα πολύ γρήγορα.Δείτε https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161117/760bd668414e85d6705c4fb1cca179e4.jpg Αυτό το έχει η stock. Δεν το κάνει συνέχεια. 2 ή 3 φορές, από τότε που αγόρασα το p1m. Βέβαια, φορτίζω με "αργό" φορτιστή. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 17, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Δεν είναι κακό να γίνει και ένα battery calibration (απαιτείται root). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Έχω ένα περίεργο θέμα... Θέλω να φτιάξω twitter λογαριασμό. Κατεβάζω το αντίστοιχο app, αφαιρώ τα permissions για τις κλήσεις και τα γραπτά μηνύματα (τα διαγράφω, δεν τα κλείνω από τις ρυθμίσεις) και ενώ σε συσκευή με stock mm εγκαθίσταται κανονικά, στο p1m δε θέλει για κανένα λόγο. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismc Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 (edited) Πλήρες Back Up. Παίδες, το τελευταίο 10ημερο, το κινητό δε φορτίζει σωστά. Το έχω ξαναγράψει εδώ. Επειδή είμαι ακόμα εντός εγγύησης, θα το πάω στο service. Πως μπορώ να το κάνω πλήρες back up ? Όπως για παράδειγμα το iphone που είχα, το έκανα full back up στο itunes κ όποτε έκανα reset το ξαναέστηνε μόνο του (το itunes). Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για το android ? Επιπλέον, υπάρχει κάνα "κόλπο" να καταλάβω τι φταίει κ δε φορτίζει γρήγορα το κινητό ? Αν μπορώ να καταλάβω αν φταίει το κιν., το καλώδιο ή ο φορτιστής ? Φορτίζω ΠΑΝΤΑ σε fast mode. Ευχαριστώ!! Edited November 25, 2016 by makismc Παράθεση Τα παιδιά είναι... χαρά ! :hypno: iPhone 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Πλήρες Back Up. Παίδες, το τελευταίο 10ημερο, το κινητό δε φορτίζει σωστά. Το έχω ξαναγράψει εδώ. Επειδή είμαι ακόμα εντός εγγύησης, θα το πάω στο service. Πως μπορώ να το κάνω πλήρες back up ? Όπως για παράδειγμα το iphone που είχα, το έκανα full back up στο itunes κ όποτε έκανα reset το ξαναέστηνε μόνο του (το itunes). Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για το android ? Επιπλέον, υπάρχει κάνα "κόλπο" να καταλάβω τι φταίει κ δε φορτίζει γρήγορα το κινητό ? Αν μπορώ να καταλάβω αν φταίει το κιν., το καλώδιο ή ο φορτιστής ? Φορτίζω ΠΑΝΤΑ σε fast mode. Ευχαριστώ!! Για το backup, έχεις δει την εφαρμογή που έχω κυκλώσει; Για μέτρηση της φόρτισης, για κοίταξε αυτό .http://www.skroutz.gr/s/7595037/DeLock-USB-Led-Indicator-for-Volt-and-Ampere-65569.html?from=drop Κάτι τέτοιο πιστεύω κάνει τη δουλειά που θέλεις, αλλά όχι το συγκεκριμένο, γιατί είναι ακριβό. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Μήπως κάποια εφαρμογή χρησιμοποιεί την μπαταρία ενω φορτίζει; Κανε μια δοκιμή να φορτισεις με κλειστό το κινητό. Αν φορτισει γρήγορα θα ξέρεις πως δεν φταίνε ο φορτιστής ή η μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismc Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 (edited) ΒΟΗΘΕΙΑ !!! παίδες έγινε .. πατάτα ! Κατέβασα το wondershare tunesgo στο pc κ έκανα full back up. Έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις στο τηλ. κ πήγα να κάνω restore το back up από το pc Και ζητάει.... λεφτά !!! Έκτος από το να τα σκάσω, υπάρχει καμιά άλλη σωτηρία ???? Έχω ένα .bak file 2gb στο Pc. Καμιά ιδέα για να αποφύγουμε εγκεφαλικό ??? ΥΓ. Πλήρωσα την άδεια για 30$ κ έσωσα το 85% της κατάστασης..... Edited November 28, 2016 by makismc Παράθεση Τα παιδιά είναι... χαρά ! :hypno: iPhone 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Μετα απο χρηση περιπου 2 εβδομαδων της cm 12 μπορω να πω με σιγουρια οτι εχει καλυτερο mobile internet ή ειναι πιο ελαφρια και αυτο βοηθαει (οτι και αν ισχυει το αποτελεσμα ειναι το ιδιο), ειναι προφανως πιο παραμετροποιησιμη, το λεντ που το θεωρω κορυφαιο θεμα δουλευει εστω και με εξτρα εφαρμογη η οποια ευτυχως δεν δημιουργει θεμα στην μπαταρια. Το τεραστιο αρνητικο της ομως ειναι πως αρκετα συχνα ξεμενει απο ελευθερη μνημη οποτε θα σερνεται το κινητο μεχρι να γινει επανεκκινηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts