tax_opari91 Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 Εγω εχω ενα iPod 10GB και ειμαι πολυ ευχαριστημενος :D πολυ γρηγορο browsing :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 Τσάντα? Μεγάλες συσκευές? Μήπως υπερβάλλεις λίγο? Είχες ποτέ σου ipaq? Το βρίσκεις μεγάλο? Προσωπικά έχω ipaq με 256 μνήμη και 4 ώρες μουσική και δεν με βαραίνει καθόλου. To Zen Touch ειναι στα 200 γραμμάρια, τη στιγμή που το 6230 μου πχ ειναι στα 100. Αν εσύ θες τσάντα και body building για 100 γραμμάρια πάω πάσο. Δεν είναι η πρώτη φορά που αδυνατώ να σε κατανοήσω..... Όπως είπα και πιο πριν, ο καθένας ας κρίνει σύμφωνα με τις ανάγκες και τις συνήθειές του. Οι υπόλοιποι λέμε απλά τη γνώμη μας, μια και μάς ζητήθηκε. Τίποτε περισσσότερο. Αυτά. Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 Και πάντα υπάρχουν και οι εναλλακτικές των Ipod Mini/Zen Touch Mini (με 280 και 240 ευρώ για 4 και 5 γίγαμπάιτ αντίστοιχα). Σε σχέση με τα 200 ευρώ που δίνει κανείς για 512 megabyte θεωρώ πως αξίζουν... Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 Και πάντα υπάρχουν και οι εναλλακτικές των Ipod Mini/Zen Touch Mini (με 280 και 240 ευρώ για 4 και 5 γίγαμπάιτ αντίστοιχα). Σε σχέση με τα 200 ευρώ που δίνει κανείς για 512 megabyte θεωρώ πως αξίζουν... 1.Μάλλον μιλάς για mp3 που έχουν και ράδιο και κάνουν ηχογράφηση γιατί κάτι σαν το Ipod shuffle κοστίζει 97 ευρώ. 2.Και πάλι συμφωνώ με τον Ovelix,δεν μπορώ να κατανοήσω πως ένα iRiver, ipod,Zen touch είναι μεγάλα-πελώρια που χρειάζονται να είσαι bodybuilder για να τα παίρνεις μαζί σου. 3.Παιδιά για πηγαίνετε λίγο να τα δείτε πιάσετε κτλ μετά δείτε ποιες η δυνατότητες τους ,έπειτα η τιμή και μετά αποφασίστε γιατί μου φαίνεται σας έχει φάει το flash και δεν κοιτάτε παραπέρα. 4.Teorizo από τη μία ζητάς μικρό και ελαφρύ Mp3player και μετά μιλάς για μέγεθος νταλίκας και βάρος ελέφαντα(βάση agelopa) :wacko: αποφάσισε τελικά ποιες είναι η ανάγκες σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. January 30, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 4.Teorizo από τη μία ζητάς μικρό και ελαφρύ Mp3player και μετά μιλάς για μέγεθος νταλίκας και βάρος ελέφαντα(βάση agelopa) :wacko: αποφάσισε τελικά ποιες είναι η ανάγκες σου. μιλησα εγω για μικρο mp3 player και για μεγεθος νταλίκας βάρος ελέφαντα και δεν το ξέρω! :alien: μήπως μπερδεύεσαι λίγο; :whistle: Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 Κατ' αρχας πανω απο 200 ευρω για φλας ειναι ασυμφορο. Δεν ειχα ipaq,αλλα ενας φιλος μου ειχε ενα iriver με 20gb. Δεν θελω να σου αλλαξω γνωμη,απλα μιλαμε. Οταν περπατας που το εχεις το ipaq-zen?? Τσεπη δεν νομιζω. Θηκη ζωνης? Μετρια λυση γιατι δεν μπορεις να το εχεις παντα. Επιπλεον αυτα που προσφερει ενα 20αρι πχ. μπορεις να τα αξιοποιησεις? Τα βρισκω παρα πολλα για φορητο που παιζει μονο mp3. Μην μου πεις για μεταφορες αρχειων,γι' αυτο υπαρχουν καλυτερες λυσεις. Ποση συνεχομενη χρηση μπορεις να κανεις,δηλαδη για ποσο διαστημα μπορεις-χρειαζεσαι να ακους? Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 μιλησα εγω για μικρο mp3 player και για μεγεθος νταλίκας βάρος ελέφαντα και δεν το ξέρω! :alien: μήπως μπερδεύεσαι λίγο; :whistle: Καθόλου χεχε το μικρό είναι τα Mp3 των 256 mb και ο ελέφαντας αυτό που παίζει και cd ;) :p απλά εννοώ ότι πετάγεσαι από τα μικρά στα μεγάλα οπότε είναι λίγο δύσκολο να σε βοηθήσει κανείς όταν εσύ ο ίδιος δεν ξέρεις τι θες :) . Ένας τρόπος είναι 1. Πόσα διαθέτεις2.Τι θες να κάνει 3. Μέγεθος 4.Χωρητικότητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 basika , aftoi ikanopiounte me 512 MB mnimis, giati den pernoun ena kinito me mnimi , na exoun ta mp3 tous ekei egw exw to SX1 me 1GIGA mnimi! einai yperarketi pisteyw, kai apo foritotita einai o kalyteros sindiasmos, episeis , an amfibalete gia tin piotita anaparagogis twn kinitwn , gia to mono pou mporw na sas egii8w einai oti to SX1 einai to kalytero kinito-MP3 player pou exw akousei! ;) Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. January 30, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 τελεικα έκλεισα και αγόρασα ένα Typhoon MP3 Player 512MB 79 Ευρώ και με το ενεργοποιημένο ΑΦΜ των γονιών μου θα το πάρω με 68,10 Ευρώ :) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 τελεικα έκλεισα και αγόρασα ένα Typhoon MP3 Player 512MB 79 Ευρώ και με το ενεργοποιημένο ΑΦΜ των γονιών μου θα το πάρω με 68,10 Ευρώ :) Καλορίζικο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 paidia to Creative Muvo 2 - 1,5GB ti leei???aksizei??? (exo akousei oti den exei fm alla pernei meso xeiristiriou/apo ixo ti leei...)osoi to exoun as me diafotisoun. ***me endiaferei pantos pio poli i entasi eksodou sta akoustika,k to fm Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 Μα ρε παιδιά, έχει δει το μέγεθος του Ipod Mini ή του Zen Mini; Με σκληρό δίσκο, με πελώριο αποθηκευτικό χώρο. Πολύ μικρά και πανάλαφρα. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konnak Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 Θέλω να το πάρω δώρο, αλλά άκουσα από έναν γνωστό που δουλεύει στο Πλαίσιο ότι τα Creative τα φέρνουν συχνά για επισκευές. Εσείς τι εντυπώσεις έχετε; Τι εναλλακτικές υπάρχουν, με όριο τιμών μέχρι 150 €; Στο Πλαίσιο βλέπω μόνο κάτι Cenix, κτλ., και κάτι Sony γύρω στα 200. Τι προτείνετε; Η σελίδα του προϊόντος στο Πλαίσιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. January 31, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 παιδιά η αυτονομία της μπαταρίας του mp3 player εξαρτάται κατά κύριο λόγο από την μπαταρία ε; έχει καμια σχέσει η συσκευή; Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 παιδιά η αυτονομία της μπαταρίας του mp3 player εξαρτάται κατά κύριο λόγο από την μπαταρία ε; έχει καμια σχέσει η συσκευή; Εαν παίρνει μπαταρίες ΑΑ τότε παίζει ρόλο τι μπαταρία του έχεις πάνω εννοειται αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. January 31, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 το ήξερα αλλα ήθελα να ήμουν σίγουρος. μήπως ξέρετε κανένα μικρό προγραμματάκι που να κάνει τραγούδια mp3; έχω αρκετά στο pc που δεν είναι mp3 για αυτό ! Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 το ήξερα αλλα ήθελα να ήμουν σίγουρος. μήπως ξέρετε κανένα μικρό προγραμματάκι που να κάνει τραγούδια mp3; έχω αρκετά στο pc που δεν είναι mp3 για αυτό ! Δεν είναι free αλλά νομίζω ξέρεις ;) :whistle: εδώ εδώ και εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Tα Creative με σκληρό τι λένε γενικά; Δεν ξέρω γιατί, αλλά δε μου πολυγεμίζουν εμφανισιακά το μάτι :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. February 1, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Δεν είναι free αλλά νομίζω ξέρεις ;) :whistle: εδώ εδώ και εδω και βεβαια ξερω! θενχς! :o Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Paidia mipws gnwrizei kapoios ean to creative zen touch(20gb) mporei na anagnwrizete apo ka8e ypologisti xwris na xreiazete ton explorer tou kataskeyasti???Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. February 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2005 sik13, σε reviews που διάβασα αναφέρει ότι στα Windows ΔΕΝ φαίνεται σαν ξεχωριστό drive (όπως πχ τα PPC ή τα card readers) και πρέπει να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα της Creative. Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. February 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2005 File ovelix to gnwrizw ayto epeidi eimai katoxos tou zen touch kai einai to mono pragma pou me enoxlei!!!Egw elega mipws yparxrxei kapoia ekdosi firmware pou na mporei na to kanei plug & play xwris na xreiazese to programa se ka8e H/Y(H creative bgazei kainourgia firmware alla gia beltiwseis tou player mono)...Se eyxaristw gia tin apantisi pantws Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Efthimis Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Kana kalo magazi me megali pikilia headphones jerete? (oxi online) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/efthimis_2/29662/350010/1/palastijns+mobieltje222.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. February 5, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 @Efthimis για πια περιοχή όμως; Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Efthimis Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 @Efthimis για πια περιοχή όμως; Gia kentro i n. psychiko? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/efthimis_2/29662/350010/1/palastijns+mobieltje222.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts