kostakiss Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Παιδιά διάβασα κάπου αυτό: "The new Nano accessories are not compatible with the old...so now everyone has to buy new adapters for the iPod docks and speakers...and forget about using any old Nano accessories with the new one. Why can't Αpple design the new Nano so it is compatible with the old one (which has been out less than a year)?" Πείτε μου ότι δεν είναι αλήθεια :wacko: τελικα δεν παιζει να το δωσω το ipod μου..:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Εγώ έχω επιφυλάξεις...Δεν πιστεύω να ισχύει αυτό.Αν θυμάμαι καλά έχει ειπωθεί ότι έχει την ίδια υποδοχή με το 1G.Απλά δεν έχω πολύ χρόνο να το ψάξω τώρα :O Είδα τη συσκευασία και μου άρεσε πολύ...Αλλά γιατί όχι cd;Πολύ άσχημο κατά τη γνώμη μου αυτό :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Τα νέα nano έχουν ακριβώς το ίδιο dock connector και το ίδιο (στάνταρ) βύσμα ακουστικών που έχουν όλα τα iPods (πλην του Shuffle προφανώς). Η διαφορά σε σχέση με το παλιό nano είναι ότι μεταφέρθηκε ελάχιστα το dock connector προς τη μεριά των ακουστικών. Τι σημαίνει αυτό: Όσα περιφερειακά χρησιμοποιούν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και τα 2 αυτά (dock connector και βύσμα ακουστικών) όπως πχ το lanyard ή όσα χρησιμοποιούν μόνο το dock connector KAI ΔΕΝ είναι 'ελεύθερα' δεξιά και αριστερά όπως πχ το nano dock (δείτε το εδώ) δεν κάνουν. Ούτε τα παλιά στο νέο, ούτε του νέου στα παλιά. Και ο λόγος είναι προφανής, μια που οι σχετικές αποστάσεις είναι διαφορετικές. Όλα τα άλλα περιφερειακά δουλεύουν μια χαρά. Δηλαδή όλα τα καλώδια, το radio remote, όλοι οι φορτιστές, το sports kit, τα fm transmitters, το universal dock, τα μεγαλύτερα docks, τα ηχεία κλπ κλπ Δείτε και εδώ στην κατηγορία New and Old Accessories. Σχετικά με το CD iTunes συμφωνώ ότι για όσους δεν έχουν μεγάλες ταχύτητες, η έλλειψή του είναι θέμα. Σημειωτέον ότι ούτε τα νέα μεγάλα iPods περιέχουν CD στη συσκευασία. Η επίσημη αιτιολογία είναι ότι η Apple δε θέλει οι χρήστες να χρησιμοποιούν version του iTunes μικρότερες από την τρέχουσα. Δεν ξέρω αν είναι όντως αυτός ο λόγος, πάντως μου φαίνεται δύσκολο να είναι θέμα κόστους (γιατί είναι ελάχιστο). Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Thanks για τις διευκρινίσεις!:) Προσωπικά έχω dsl οπότε δεν με απασχολεί καθόλου :) Απλά δεν μου άρεσε σαν κίνηση.Τώρα τι να πω,δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που λένε,πάντως όντως δεν παίζει να το έκαναν για να γλιτώσουν χρήμα :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Επίσης έχω να πω ότι μετά από απίστευτη ταλαιπωρία με τα ΕΛΤΑ (ένα από τα ευτράπελα: επιβεβαίωναν ότι έφυγαν από την Αγγλία το Σάββατο με το αεροπλάνο αλλά ότι δεν έφτασαν ακόμα -χτες- στην Ελλάδα. Στην ερώτησή μου 'και αυτό το αεροπλάνο πετάει επί 3 συνεχόμενες ημέρες;' δεν πήρα απάντηση...) τα iPod έφτασαν. Αύριο θα πάω να τα πάρω από το ταχυδρομείο, οπότε ετοιμαστείτε για review! :) Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 2 ακομα ερωτησεις απο εμενα... 1)τι απο τα 2 μου προτεινετε;;; creative zen vision M ή iPOD VIDEO 30GB με radio remote;;;; 2)To Creative Zen Micro Photo εχει την ιδια ποιοτητα αναπαραγωγης με το Zen Vision ή επειδη ειναι αλλη σειρα διαφερουν;;;; αυτα..ευχαριστω Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Από μένα το νέο iPod 30GB με radio remote. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 πιο αναλυτικα plz.... 2-3 επιχειρηματα. να πειστω για το ενα ή το αλλο......... Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 πιο αναλυτικα plz.... 2-3 επιχειρηματα. να πειστω για το ενα ή το αλλο......... 'Εχεις δίκαιο. Αλλά επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το zen vision M, δεν μπορώ να κάνω σύγκριση. Αυτό που μπορώ να πω, είναι πως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το nano μου και έχοντας δουλέψει το 30άρι, πρόκειται σύντομα να το αντικαταστήσω. Όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί δεν με βόλεψε η χωρητικότητα. Το iPod είναι ένα εξαιρετικό mp3 player, με ένα ακόμη πιο εξαιρετικό πρόγραμμα μεταφοράς και ταξινόμησης των μουσικών αρχείων και έναν πανεύκολο χειρισμό μέσω του click wheel. Κατά τα άλλα, είμαι απόλυτα βέβαιος πως αυτοί που έχουν δουλέψει και τα δύο θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν περισσότερο. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 2 ακομα ερωτησεις απο εμενα... 1)τι απο τα 2 μου προτεινετε;;; creative zen vision M ή iPOD VIDEO 30GB με radio remote;;;; 2)To Creative Zen Micro Photo εχει την ιδια ποιοτητα αναπαραγωγης με το Zen Vision ή επειδη ειναι αλλη σειρα διαφερουν;;;; αυτα..ευχαριστω πωπω.. είμαι ακριβώς στο ίδιο δίλλημα:) το θέμα είναι ότι το ipod είναι πιο ακριβό(μαζί με το εξάρτημα) το creative κάνει στην αγορά από 286 € ενώ το Ipod συνολικά το κόβω 350 (αν κάνω λάθος διορθώστε με) το creative θέλει λογισμικό για να περάσεις τα τραγούδια, όπως το ipod? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 Όπως έχουμε ξαναπεί, η ειδοποιός διαφορά είναι μία: αν θες υποχρεωτικά να μπορείς να σέρνεις τραγούδια και folders στο player το ίδιο σα να ήταν σκληρός δίσκος KAI αυτό να τα αναγνωρίζει και να τα παίζει, ξεχνάς τα iPod. Αν και αυτός ο τρόπος διαχείρισης είναι απαραίτητος για κάποιους, σου δίνει τελικά λιγότερες δυνατότητες και όλοι σιγά σιγά το γυρνάνε στο iTunes στυλ (βλ. Zune). Επίσης να προσθέσω ότι το κόστος είναι πάντα σχετικό. Κατά τη γνώμη μου, η ελαφρώς αυξημένη τιμή του iPod αντισταθμίζεται ΚΥΡΙΩΣ από το ότι ο συνδυασμός iPod/iTunes δουλεύει απλά και δουλεύει πάντα. Προσωπικά προτιμώ να δώσω κάτι παραπάνω και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο παρά κάτι λίγο λιγότερο και τις μισές φορές να φοβάμαι μην κρασάρει το μηχάνημα (όπως έκανε όταν είχα το MuVo) ή να πρέπει να συνδέσω και να ξεσυνδέσω 2-3 φορές το player μέχρι να το δει σωστά (όπως έκανε όταν είχα δοκιμάσει το Vision M) ή να σου λέει ότι έκανε sync αλλά να μην περνάει τα τραγούδια ΚΑΝ (όπως έκανε το Sony των 400 E με το SonicStage). Πέραν του εκνευρισμού, ένιωθα ότι τσάμπα έδωσα τα λεφτά μου. Έχω δουλέψει με 8 iPods από όλες τις γενιές από την 3η και μετά και μόνο ένα μου έκανε προβλήματα επειδή χάλασε ο δίσκος του, μου το άλλαξαν σε 2 μέρες με ολοκαίνουριο και αυτό. Κανένα άλλο πρόβλημα. Για μένα αυτό λέει κάτι. Τέλος σκέψου και το ότι υπάρχει πολύ μεγάλη βάση χρηστών (οπότε θα βρίσκεις λύσεις σε όλα σου τα προβλήματα), την παγκόσμια εγγύησή τους (που τη σέβεται η Rainbow χωρίς να σου τα πρήζει και χωρίς να πρέπει να το στείλεις έξω), το ότι τα προϊόντα δεν χάνουν την αξία τους εύκολα (δείτε σε τι τιμές εξακολουθούν να πωλούνται τα παλαιότερα μοντέλα σε sites σαν το eBay, ή στο Buy and Sell εδώ), την πληθώρα περιφερειακών που κάνουν τα πάντα και σε μεγάλη γκάμα τιμών κλπ. Επι του πρακτέου: Με επίσημες τιμές, iPod και radio remote να το υπολογίζεις στα 380 Ε. Βέβαια είναι ΚΑΙ remote το radio remote. Αν υποθέσουμε ότι θα ακολουθήσουν την περυσινή τακτική και βρεις radio από κανά eBay (που παίζουν στα 20 Ε) μπορεί και να πέσεις στα 290-300. Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 Όπως έχουμε ξαναπεί, η ειδοποιός διαφορά είναι μία: αν θες υποχρεωτικά να μπορείς να σέρνεις τραγούδια και folders στο player το ίδιο σα να ήταν σκληρός δίσκος KAI αυτό να τα αναγνωρίζει και να τα παίζει, ξεχνάς τα iPod. Αν και αυτός ο τρόπος διαχείρισης είναι απαραίτητος για κάποιους, σου δίνει τελικά λιγότερες δυνατότητες και όλοι σιγά σιγά το γυρνάνε στο iTunes στυλ (βλ. Zune). Επίσης να προσθέσω ότι το κόστος είναι πάντα σχετικό. Κατά τη γνώμη μου, η ελαφρώς αυξημένη τιμή του iPod αντισταθμίζεται ΚΥΡΙΩΣ από το ότι ο συνδυασμός iPod/iTunes δουλεύει απλά και δουλεύει πάντα. Προσωπικά προτιμώ να δώσω κάτι παραπάνω και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο παρά κάτι λίγο λιγότερο και τις μισές φορές να φοβάμαι μην κρασάρει το μηχάνημα (όπως έκανε όταν είχα το MuVo) ή να πρέπει να συνδέσω και να ξεσυνδέσω 2-3 φορές το player μέχρι να το δει σωστά (όπως έκανε όταν είχα δοκιμάσει το Vision M) ή να σου λέει ότι έκανε sync αλλά να μην περνάει τα τραγούδια ΚΑΝ (όπως έκανε το Sony των 400 E με το SonicStage). Πέραν του εκνευρισμού, ένιωθα ότι τσάμπα έδωσα τα λεφτά μου. Έχω δουλέψει με 8 iPods από όλες τις γενιές από την 3η και μετά και μόνο ένα μου έκανε προβλήματα επειδή χάλασε ο δίσκος του, μου το άλλαξαν σε 2 μέρες με ολοκαίνουριο και αυτό. Κανένα άλλο πρόβλημα. Για μένα αυτό λέει κάτι. Τέλος σκέψου και το ότι υπάρχει πολύ μεγάλη βάση χρηστών (οπότε θα βρίσκεις λύσεις σε όλα σου τα προβλήματα), την παγκόσμια εγγύησή τους (που τη σέβεται η Rainbow χωρίς να σου τα πρήζει και χωρίς να πρέπει να το στείλεις έξω), το ότι τα προϊόντα δεν χάνουν την αξία τους εύκολα (δείτε σε τι τιμές εξακολουθούν να πωλούνται τα παλαιότερα μοντέλα σε sites σαν το eBay, ή στο Buy and Sell εδώ), την πληθώρα περιφερειακών που κάνουν τα πάντα και σε μεγάλη γκάμα τιμών κλπ. Επι του πρακτέου: Με επίσημες τιμές, iPod και radio remote να το υπολογίζεις στα 380 Ε. Βέβαια είναι ΚΑΙ remote το radio remote. Αν υποθέσουμε ότι θα ακολουθήσουν την περυσινή τακτική και βρεις radio από κανά eBay (που παίζουν στα 20 Ε) μπορεί και να πέσεις στα 290-300. καλα ολα αυτα, αλλα για το πιο σημαντικο δε μιλησες...για τον ηχο! mp3 player ειναι, αυτη ειναι η βασικη του λειτουργεια. και οταν προκειται για μπασα και καλο ηχο τοτε μιλαμε για iaudio, iriver. το ipod παει περιπατο. φυσικα παιζει και τι μουσικη ακουει ο καθενας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 καλα ολα αυτα, αλλα για το πιο σημαντικο δε μιλησες...για τον ηχο! mp3 player ειναι, αυτη ειναι η βασικη του λειτουργεια. και οταν προκειται για μπασα και καλο ηχο τοτε μιλαμε για iaudio, iriver. το ipod παει περιπατο. φυσικα παιζει και τι μουσικη ακουει ο καθενας. Εκτός και αν εννοείς υποστήριξη και άλλων αρχείων πέρα από τα mp3 και acc (όπως ogg, flac κλπ για τα οποία όμως δεν νοιάζεται σχεδόν κανείς), ο ήχος του iPod είναι μια χαρά (επιστημονική ανάλυσις 1, 2). Τα ακουστικά που δίνουν δεν είναι τα καλύτερα αλλά αν σε ενοχλούν, με ένα άλλο ζευγάρι είσαι μια χαρά. Ίσως αν ήθελα την απόλυτη πιστότητα να μη μου έκανε αλλά για MP3 player που ακους σε χώρους που εκ των πραγμάτων δεν είναι ήσυχοι, μια χαρά είναι. Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 Λοιπόοοοον Σήμερα επιτέλους ήρθαν. Δε θα αναλύσω πολλά πράγματα, άλλωστε δεν είχα και πολύ χρόνο να παίξω μαζί τους, οπότε θα πω ό,τι νομίζω σημαντικό. Έβγαλα και μερικές φωτογραφίες (όχι τίποτα που δεν έχετε ξαναδεί βέβαια) οι οποίες είναι εδώ! Κατ'αρχάς, το πλαστικό φερετρ... ε κουτί στο οποίο έρχονται είναι ΠΟΛΥ κούτσικο και έχει πλάκα. Όπως έχει και ο τρόπος που ανοίγει και που βρίσκεις τα αξεσουάρ και πως βγάζεις το iPod από το σημείο που κρατιέται και όλα. Έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στη διαχείριση του χώρου και δεν περισσεύει εκατοστό (κοινώς: ποτέ δεν θα καταφέρει κανείς να ξαναβάλει τα περιεχόμενα μέσα). Γενικώς, και αν το συνδυάσεις και με τα χρώματα των iPods, είναι σαφές ότι το όλο concept είναι πολύ πιο παιχνιδιάρικο και fun σε σχέση με τα παλιά nano που ήταν πιο 'classy', χωρίς όμως να μοιάζει πιο 'φτηνό'. Το nano είναι πανομοιότυπο στις διαστάσεις με το άλλο. Λόγω του ότι όμως έχει καμπύλες στις άκρες μοιάζει όντως λίγο πιο στενόμακρο. Είναι ελαφρώς πιο λεπτό αλλά τόσο ελαφρώς που δεν το καταλαβαίνεις. Το αλουμίνιο αφήνει πολύ ωραία αίσθηση, όπως άφηνε και στο mini (αυτό που πάντα μου άρεσε είναι το πόσο κρύο είναι όταν το πιάνεις μετά από ώρα). Στο βάρος είναι ίδιο με το άλλο (δλδ πανάλαφρο). Οι δαχτυλιές σχεδόν δεν κρατάει! Επιτέλους! Το click wheel είναι κατά τη γνώμη μου καλύτερο από όλα τα click wheels μέχρι τώρα (ίσως να είναι τα νέα της Synaptics) και έχει μια υφή πάρα πολύ καλή, το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι σαν να ακουμπάς πολύ καλό, όχι glossy, χαρτί. Εκτός και αν αλλάξει με τη χρήση, μου άρεσε πολύ περισσότερο από του nano και απο του 5G. Το κεντρικό κουμπί έχει την καμπύλη ελαφρώς προς τα μέσα και είναι πιο εύκολο να το βρεις στα τυφλά σε σχέση με πριν. Το dock connector και τα ακουστικά έχουν όντως διαφορετικές σχετικές αποστάσεις μεταξύ τους, όπως είπαμε και χθες. Αν δείτε αυτή τη φωτογραφία θα καταλάβετε τι εννοώ και ποια περιφερειακά δεν θα ταιριάζουν. Η οθόνη είναι όντως σημαντικά πιο φωτεινή, αλλά η διαφορά φαίνεται περισσότερο στο φως παρά στο σκοτάδι. Μάλιστα όσο πιο έντονο το φως τόσο καλύτερα φαίνεται η διαφορά. Ακόμα και κόντρα σχεδον στον ήλιο δεν είχα πρόβλημα να δω την οθόνη. Το search είναι πολύ εύχρηστο, γράφεις τα γράμματα που θες και βρίσκει ό,τι ταιριάζει (θα μου άρεσε όμως να μη χρειαζόταν να πηγαίνεις πέρα δώθε στα γράμματα αλλά να είναι σαν τα κινητά περισσότερο). Το volume limiter είναι εξ'ορισμού στη μέση αλλά αν το βάλεις στο τέρμα είναι όπως και το παλιό. Έκανα δοκιμές με τα παλιά ακουστικά και μου φάνηκε ίδιος ο ήχος μεταξύ παλιού και νέου nano. Τα νέα ακουστικά όμως είναι πιο καλά γιατί εφαρμόζουν πιο σωστά και είναι καλύτερα στα μπάσα (σημαντικά καλύτερα). Δοκίμασα με τα νέα ακουστικά και στο παλιό και στο νέο nano και ο ήχος μου φάνηκε ο ίδιος, οπότε προφανώς η βελτίωση είναι καθαρά θέμα ακουστικών, τα οποία είναι απείρως πιο ελαφριά. Μου φάνηκε πάντως ότι ακουγόταν λίιιιιγο πιο χαμηλά σε σχέση με το παλιό iPod όταν χρησιμοποιούσα τα νέα ακουστικά και στα δύο, αλλά επειδή τα αυτιά μου είναι προβληματικά, θα πρέπει να το δοκιμάσω ξανά ή να βάλω και άλλους να κάνουν το τεστ. Όλα τα περιφερειακά δούλεψαν μια χαρά, δλδ το radio remote, το Nike+ Sports kit, όλα τα καλώδια και οι φορτιστές και τα docks (δεν έχω nano dock, έχω τα παλιά και το universal). Όταν το συνέδεσα με τον υπολογιστή, το iTunes μου ζήτησε να κάνω register αν θέλω, και ήθελα, διαδικασία που γίνεται πλέον μέσα από το iTunes και χωρίς να χρειαστεί να γράψεις το serial, το βρίσκει μόνο του. Μετά ζήτησε να κάνει update το iPod software από 1.0 σε 1.0.1, είπα ναι, κατέβασε 20 Mb σε 4.5 λεπτά και έτοιμο. Η μεταφορά τραγουδιών μου φάνηκε πιο αργή από πριν, συγκεκριμένα χρειάστηκε 9 δευτερόλεπτα για να περάσει 396 φωτογραφίες και 3.37 λεπτά για να περάσει 95 τραγούδια που ήταν 636 Mb. Τέλος φωτογραφίες από το μαύρο θα έχουμε αύριο (αν το ανοίξω εγώ και όχι αυτός για τον οποίον προορίζεται θα έχουμε δράματα). Γενικώς έχω να πω τα εξής: Είναι μια χαρά, σου δίνει την εντύπωση ότι είναι πιο στιβαρό και ανθεκτικό από το προηγούμενο και τα νέα στοιχεία (ιδίως το search και η οθόνη) το κάνουν ελκυστικό. Έχοντας πει αυτά και γνωρίζοντας ότι είχα και iPod mini, πρέπει να πω ότι το ασημένιο δεν μου έκανε το 'ααααααααααααααααα', γιατί ένιωθα σα να είχα ένα nano σε μορφή mini. Δεν είχε δηλαδή κάτι που δεν είχα ξαναδεί ποτέ πριν. Το μαύρο εν αντιθέσει το είχε αυτό το 'wow'. Είναι (όσο μπόρεσα να δω από το κουτί) τελείως ματ στο χρώμα, και είναι τα πάντα μαύρα (τα πάντα όμως, ακόμα και το εσωτερικό του dock connector). Περισσότερα γι'αυτό όμως αύριο. Τελικά έγραψα παραπάνω απ'όσα σκόπευα :) Αν ξέχασα κάτι ρωτήστε με! :) Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikel Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 2 ακομα ερωτησεις απο εμενα... 1)τι απο τα 2 μου προτεινετε;;; creative zen vision M ή iPOD VIDEO 30GB με radio remote;;;; 2)To Creative Zen Micro Photo εχει την ιδια ποιοτητα αναπαραγωγης με το Zen Vision ή επειδη ειναι αλλη σειρα διαφερουν;;;; αυτα..ευχαριστω loipon egw tha protina to zen vision m epeidi exei kaliterh timh(kai den xreiazete na dwseis parapanw gia radio) ipostirizei poli perissotera format video apo to ipod(to zen ipostirizei avi kai sxedon ola ta gnwsta) kaliterh othonh to menou einai pio parametropiisimo afta..... egw stin thesh sou zen vision to exw dei kai apo koda kai mporw na pw oti einai fadastiko! Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/8zc0csfk7pvik1f4kgwd.jpg http://www.greekgamers.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 Λοιπόοοοον Σήμερα επιτέλους ήρθαν. Δε θα αναλύσω πολλά πράγματα, άλλωστε δεν είχα και πολύ χρόνο να παίξω μαζί τους, οπότε θα πω ό,τι νομίζω σημαντικό. Έβγαλα και μερικές φωτογραφίες (όχι τίποτα που δεν έχετε ξαναδεί βέβαια) οι οποίες είναι εδώ! :) Damn you, τώρα θέλω να το πάρω. Εδώ και μια εβδομάδα όλο "ανακαλύπτω" προβλήματα και μειονεκτήματα στο Nano μου. Δεν έχω επιλογή, δυστυχώς πρέπει να το πάρω. :lol: Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 Αν βγάλω κι άλλες πιο μετά, θα 'ανακαλύψεις' κι άλλα προβλήματα; LOL Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 Αν βγάλω κι άλλες πιο μετά, θα 'ανακαλύψεις' κι άλλα προβλήματα; LOL Σε τέτοια θέματα είμαι "παρατηρητικός" γενικά. :p Δεν αναφερόμουν τόσο στις φωτογραφίες όσο στο review, απλά δεν το παρέθεσα όλο για λόγους οικονομίας της σελίδας. Όχι πως με χαλάνε κι άλλες φωτογραφίες, αλλά αν υπάρξει δεύτερο μέρος του review αφού θα έχεις παίξει περισσότερο είμαι βέβαιος ότι θα κάνω συγκλονιστικές ανακαλύψεις στο πιστό μου nano. :) Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 Αν βγάλω κι άλλες πιο μετά, θα 'ανακαλύψεις' κι άλλα προβλήματα; LOLΆψογο το review σου stereo,και οι photos πεντακάθαρες!Άντε μεγεια!:D Τώρα το θέλω κι εγώ ακόμη πιο πολύ!:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 φιλε stereo Πολυ ωραιες οι φωτος σου,πραγματικα πιστευω οτι το nano αξιζει. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 Σας ευχαριστώ όλους. Δυστυχώς σήμερα δεν πρόλαβα να ασχοληθώ παραπάνω μαζί του γιατί είχα πολύ δουλειά. Έβαλα όμως δύο μικρά videάκια εδώ που δείχνουν το Quick Scroll (το οποίο είναι διαθέσιμο και στα 5G μετά το update και απ'ό,τι ακούγεται σύντομα και στα παλιά nano) και το Search (το οποίο είναι τέ λει ο και προφανώς γι'αυτό δεν το δίνουν στα παλαιότερα μοντέλα). Στα video δε φαίνεται πόσο καλά δουλεύουν και πόσο γρήγορα είναι, κυρίως γιατί αναγκάστηκα να κάνω όλη τη διαδικασία ανάποδα :) Τώρα του κάνω το τεστ της μπαταρίας να δούμε πόσο θα αντέξει. Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 Mα είναι πολύ κρίμα να μην δίνουν το Search και στα παλιά μοντέλα :( Άλλωστε θα το κρατήσω και το παλιό,γιατί να μην έχει αυτή την δυνατότητα,αφού είναι εφικτό :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 ...γιατί να μην έχει αυτή την δυνατότητα,αφού είναι εφικτό :cry: Ο λόγος που δεν το δίνουν είναι απλός και ονομάζεται... marketing :) Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 Να και το μαύρο! Οι φωτογραφίες δεν είναι τόσο καλές λόγω της ώρας, θα προσπαθήσω να βγάλω και άλλες αύριο! Περιττό να σας πω ότι είναι εκπληκτικό και πιό όμορφο από το ασημί. Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 ...για τον ηχο! mp3 player ειναι, αυτη ειναι η βασικη του λειτουργεια. και οταν προκειται για μπασα και καλο ηχο τοτε μιλαμε για iaudio, iriver. το ipod παει περιπατο. φυσικα παιζει και τι μουσικη ακουει ο καθενας. check this Samsung YH-J70 με ένα ζευγάρι AKG k27i ;) Πείραξε λίγο κατά προτίμηση τα equalizer κι όχι το SRS, και μετά να δούμε πόσο αντέχουν τα αυτάκια σου :p σημείωση ότι το έχω με ευρωπαϊκό firmware που περιορίζεται στα 90db. Btw, το έχω γράψει και παλαιότερα, επενδύστε σε ένα ζευγάρι καλά ακουστικά. Θα εκπλαγείτε μόλις αντικαταστήσετε αυτά που συνοδεύουν τις συσκευασίες. Και η σειρά Η1xx, H3xx της iRiver, και τα X της iAudio, και τα Υxx της Samsung δίνουν ικανοποιητικά ως καλά ακουστικά ψείρες. Όταν όμως πληρώνουμε 400+ € για αυτά τα μηχανήματα αξίζει να επενδύσουμε και σε καλύτερα ακουστικά. Εξάλλου δεν θα πάνε χαμένα, θα παίζουν και με το επόμενο player :) Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts