Jump to content

MP3 players (τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις και mini-FAQ)

teorizo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι γιατί με το που θα το βάλεις και θα το δεις θα θες να το βγάλεις αμέσως :D

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αν βαλεις linux μουσικη θα μπορεις να ακους ε?δεν καταλαβαινω??γιατι τοσο χαλια ειναι??

Και βέβαια μπορείς. Και εκτός αυτού σε αφήνει να τρέχεις και κάποια άλλα προγράμματα.

Όμως τo iPod έχει μια λογική λειτουργίας μέσω iTunes η οποία είναι και το δυνατό του σημείο και η οποία με το linux χάνεται.

Πάρ΄το εσυ και θα τα ανακαλύψεις όλα, μην ανησυχείς :)

παιδια θα παρω μαλλον ipod(εχω δει και το βιντεο)..καλο ειναι??

τι λετε?επδ το βιντεο μαλλον θα το παρω μεταχειρισμενο αν το παρω..τι να προσεξω οταν θα συναντηθω με το παιδι που το πουλαει?

ενημερωτικα ποσο πουλιετε ενα ipod βιντεο?

παιδια θα παρω μαλλον ipod(εχω δει και το βιντεο)..καλο ειναι??

τι λετε?επδ το βιντεο μαλλον θα το παρω μεταχειρισμενο αν το παρω..τι να προσεξω οταν θα συναντηθω με το παιδι που το πουλαει?

ενημερωτικα ποσο πουλιετε ενα ipod βιντεο?

Το 30άρι από 300 και πάνω.

Να κοιτάξεις αν ανάβει και αν παίζουν τα μενού του κανονικά, να του πεις να έχει κανα τραγούδι φορτωμένο για να το ακούσεις και για να δεις ότι λειτουργεί και ότι παίζουν τα ακουστικά του και να σιγουρέψεις ότι σου δίνει και το USB καλώδιο.

Το 30άρι από 300 και πάνω.

Να κοιτάξεις αν ανάβει και αν παίζουν τα μενού του κανονικά, να του πεις να έχει κανα τραγούδι φορτωμένο για να το ακούσεις και για να δεις ότι λειτουργεί και ότι παίζουν τα ακουστικά του και να σιγουρέψεις ότι σου δίνει και το USB καλώδιο.

350 dn exei kainourgio??

E ama einai etc dn leei ....

Parto kainourgio kai 8a 3ereis ti exeis ...

auta .

με 265 το βρηκα εγω..αλλα ειναι παντοφλα μου παν..και επισης ..αν βαλω στο νανο λινουξ ..θα μπορω να κανω οτι στο βιντεο με την διαφορα της χωρητικοτητας,μεγεθους οθονης ;)

oποτε κατεληξα στο νανο 4gb το ασπρο!!με 229 ευρω απο multirama..τι λετε??

http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=MP3AppleiPod&cp_id=66209

με 265 το βρηκα εγω..αλλα ειναι παντοφλα μου παν..και επισης ..αν βαλω στο νανο λινουξ ..θα μπορω να κανω οτι στο βιντεο με την διαφορα της χωρητικοτητας,μεγεθους οθονης ;)

oποτε κατεληξα στο νανο 4gb το ασπρο!!με 229 ευρω απο multirama..τι λετε??

http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=MP3AppleiPod&cp_id=66209

Λέμε να πας να το δεις σε ένα μαγαζί και το ένα και το άλλο και όποιο σου αρέσει να πάρεις. Το linux να το ξεχάσεις, όπως και το video στα nano.

:)

γιατι??ειναι ενα παιδι που γνωρισα που το χει ετσι..:confused:

μου πε οτι αν γινει κατι βγαινει ευκολα..

το βιντεο ipod καινουργιο το ξεχναω γιατι αποκλειεται να δοσω πανω απο 300 ευρω για mp3 player..:)

οποτε κατεληξα στο ipod nano 4gb το ασπρουλι..:happy:

(θα παρω και 2 tube) και πιστευω ειμαι οκ..ειναι κατι αλλο που πρεπει να παρω??

Ναι αλλά αν ο λόγος που δεν θες το video είναι το μέγεθος και μόνο, πήγαινε δες τα από κοντά γιατί ναι μεν το nano είναι μινιατούρα αλλά και το άλλο δεν είναι τόσο μεγάλο (και έχεις και 24 Giga παραπάνω). Πάντως και τα δύο μια χαρά είναι.

Σκέψου αν χρειάζεσαι και φορτιστή.

(Για το linux: όντως βγαίνει αλλά όσο είναι μέσα,ε, δεν είναι iPod αυτό που έχεις.... χάνεις και όλα τα καλά της συνεργασίας iPod - iTunes που είναι και το πιο δυνατό του σημείο. Προσωπική γνώμη πάντα...)

χρειαζομαι φυσικα φορτιστη-συγκεκριμενα μπριζα,γιατι θα με διακοπες-!!τι??δεν εχει ???

οσο για το Linux ..το δοκιμαζω και αναλογα ..αν μ αρεσει το κραταω...αν οχι το βγαζω ..;)

χρειαζομαι φυσικα φορτιστη-συγκεκριμενα μπριζα,γιατι θα με διακοπες-!!τι??δεν εχει ???

Δυστυχώς δεν έχει. Όπως έχω προαναφέρει πολλάκις, έχω πάρει έναν από το Multirama (όχι τον επίσημο), ο οποίος κοστίζει - νομίζω - 18 ευρώ και κάνει τη δουλειά του άψογα.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

:heat: :X

αμαν ρε γμτ..τοσα λευτα..τετοιο ονομα κ εναν φορτιστη δεν βαλαν μεσα ??τι να πω??να υποθεσω οτι φορτιζει με usb ε??τεσπα..ενταξει..18 ευρω..γινετε κ αλλιως?αφου ολοι μου λενε οτι ειναι τελειο..θα κολησω στα 18 ευρω?

τιποτα αλλο εκτος απο φορτιστη και tube?

αμαν ρε γμτ..τοσα λευτα..τετοιο ονομα κ εναν φορτιστη δεν βαλαν μεσα ??τι να πω??να υποθεσω οτι φορτιζει με usb ε??τεσπα..ενταξει..18 ευρω..γινετε κ αλλιως?αφου ολοι μου λενε οτι ειναι τελειο..θα κολησω στα 18 ευρω?

Re man me ta tubes xanei para polu se emfanhsh.

Alla apo thn allh 8a mou peis,to diko sou einai kalutero gemato gratzounies?(gt ontws einai ) :(

An kai nomizw dn 8a duskoleuteis na breis pc opou kai na pas gia na to fortiseis tespa

auta

Πράγματι, φορτίζει μέσω USB. Δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι τίποτα άλλο. Όσο για τα Tubes που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω, προσωπικά συμφωνώ ότι αφαιρούν πόντους από την εμφάνιση του nano. Εγώ έχω iPod socks, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και - να χτυπήσω ξύλο - δεν έχει πάθει τίποτα το nano στους 4 μήνες που το έχω...

@WoW φιλε..τωρα σε camping ,ενω θα δουλευω..δεν νομιζω να βρω κανενα pc..αλλα τωρα που το σκευτομαι εχει ενας εκει ..:D

@VeCo..δλδ κρατανε καλα τα socks ?

τεσπα..πηρα τηλ στο μουλτιραμα..εκλεισα το τελευταιο κομματι ασπρο 4gb που ειχε..και επισης ρωτησα και για φορτιστη για τον οποιο μου ειπε οτι ειχαν ελλειψη..εβαλα εναν υπαλληλο να ψαξει και δεν ειχαν ουτε στις αποθηκες..

τεσπα..ειχε εναν τελικα με 30 ευρω..(τον αυθεντικο) και ενας φιλος μου εδειξε κ αυτον εδω..

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_91_141&products_id=1891

αλλα ο υπαληλος χωρις να φαινετε πιεστικος μου πε..οτι δεν αξιζει..γιατι δεν δινει σωστα τα ρευματα κ κατι τετοια..κ ειναι κριμα για το ipod..

δεν ξερω τι να κανω..και το κακο ειναι οτι φευγω παρασκευη...αλλα νταξει..για 14 ευρω δεν χαθηκε ο κοσμος..:)

@VeCo..δλδ κρατανε καλα τα socks ?

τεσπα..πηρα τηλ στο μουλτιραμα..εκλεισα το τελευταιο κομματι ασπρο 4gb που ειχε..και επισης ρωτησα και για φορτιστη για τον οποιο μου ειπε οτι ειχαν ελλειψη..εβαλα εναν υπαλληλο να ψαξει και δεν ειχαν ουτε στις αποθηκες..

τεσπα..ειχε εναν τελικα με 30 ευρω..(τον αυθεντικο) και ενας φιλος μου εδειξε κ αυτον εδω..

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_91_141&products_id=1891

αλλα ο υπαληλος χωρις να φαινετε πιεστικος μου πε..οτι δεν αξιζει..γιατι δεν δινει σωστα τα ρευματα κ κατι τετοια..κ ειναι κριμα για το ipod..

δεν ξερω τι να κανω..και το κακο ειναι οτι φευγω παρασκευη...αλλα νταξει..για 14 ευρω δεν χαθηκε ο κοσμος..:)

Έναν παρόμοιο έχω. Είμαι ευχαριστημένος, δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα... Όσο για τα socks, το έχω συνέχεια μέσα, το βγάζω μόνο για να πατήσω play/pause/αλλάξω τραγούδι. Μέχρι τώρα, όλα καλά! :)

Έναν παρόμοιο έχω. Είμαι ευχαριστημένος, δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα... Όσο για τα socks, το έχω συνέχεια μέσα, το βγάζω μόνο για να πατήσω play/pause/αλλάξω τραγούδι. Μέχρι τώρα, όλα καλά! :)

Re c dn einai ligo megala gia to nano??

Καλησπέρα παιδιά,

βρήκα το Creative Zen Vision M στα 283 ευρώ

από αυτό το μαγαζί. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν

ότι υπάρχει σε διαθεσιμότητα.

Ξέχασα να κάνω paste το url αιντέ το έχουμε χάσει τελείως...

Από εδώ λοιπόν: http://www.megamarket.gr/creativezenvisionm30gb-p-27031.html

Το ξέρετε το μαγαζί; Έχει ξαναψωνίσει κανείς από εκεί;

Ευχαριστώ!

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Ποιο μαγαζι ειναι, δεν μας ειπες ρε Μανωλακη :)

EDIT: Τωρα λοιπον που εβαλες και το url, το συγκεκριμενο μαγαζι το ειχα δει και εγω αλλα το αφησα γιατι δεν ειχε Apple και iriver που με ενδιεφεραν. Δυστηχως δεν εχω εμπειρια να σου μεταφερω.

Καλημερίζω! Σε 2 εβδομάδες πάω διακοπές και θέλω να πάρω (επιτέλους!) ένα mp3 player. Έψαξα λιγάκι τις προδιαγραφές και αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν το Η10 της IRIVER (20gb). Στον Γερμανό κοστίζει 249 €. Επίσης στο πλαίσιο είδα επίσης της ίδιας εταιρίας το IRIVER MP3 H120 FM (20GB) 249€ από το κατάστημα και 229€ από το internet.

H10 http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse?product=22940&category=10

H120 http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=957&Nav_Section_Id=779&Catalog_Id=15&Product_Id=317468&Merchant_Id=1&sts_cid=3

Τι να διαλέξω? :blink: Μπόρείτε να μου προτείνετε κ κάτι άλλο με παρόμοια χαρακτηριστικά? Θέλω οπωσδήποτε να έχει ραδιόφωνο!Ευχαριστώ! ;)

Υ.Γ. Να κάνω και μια άλλη ερώτηση? Ποιο είδος mp3 player είναι καλύτερο? Με σκληρό δίσκο ή flash? Τι διαφορά έχουν?:worry:

Καλημερίζω! Σε 2 εβδομάδες πάω διακοπές και θέλω να πάρω (επιτέλους!) ένα mp3 player. Έψαξα λιγάκι τις προδιαγραφές και αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν το Η10 της IRIVER (20gb). Στον Γερμανό κοστίζει 249 €. Επίσης στο πλαίσιο είδα επίσης της ίδιας εταιρίας το IRIVER MP3 H120 FM (20GB) 249€ από το κατάστημα και 229€ από το internet.

H10 http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse?product=22940&category=10

H120 http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=957&Nav_Section_Id=779&Catalog_Id=15&Product_Id=317468&Merchant_Id=1&sts_cid=3

Τι να διαλέξω? :blink: Μπόρείτε να μου προτείνετε κ κάτι άλλο με παρόμοια χαρακτηριστικά? Θέλω οπωσδήποτε να έχει ραδιόφωνο!Ευχαριστώ! ;)

Υ.Γ. Να κάνω και μια άλλη ερώτηση? Ποιο είδος mp3 player είναι καλύτερο? Με σκληρό δίσκο ή flash? Τι διαφορά έχουν?:worry:

Το H120 περισσότερες δυνατότητες από το H10 αλλά πιο μεγάλο.

Γιατί δεν κοιτάς κάτι σε Creative? Όπως το Creative Zen Vision M?

Έχει σκληρό δίσκο 30GB και ραδιόφωνο.

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Re c dn einai ligo megala gia to nano??

Εφαρμόζουν σαν γάντι! :)

Μια που αναφέρθηκε το θέμα της μέγιστης έντασης των iPod, ένα πολύ καλό σχετικό άρθρο είναι αυτό: Listen Safely: your ears and your ipod.

Το H120 περισσότερες δυνατότητες από το H10 αλλά πιο μεγάλο.

Γιατί δεν κοιτάς κάτι σε Creative? Όπως το Creative Zen Vision M?

Έχει σκληρό δίσκο 30GB και ραδιόφωνο.

Θα το κοιτάξω και αυτό, αν και μου αρέσουν αρκετά τα προϊόντα της iriver! Άσε που είναι κ πάνω από 100 € ακριβότερο! Ευχαριστώ πολύ!;)